Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 15 минути, Мечо Хубавеца написа:

Отнесох го две седмици болен и още толкова възстановяване.

Ти вече си изградил имунитет. И то най-добрия - естествен. Защо си се ваксинирал след това?

преди 15 минути, Мечо Хубавеца написа:

Мои приятели с изключение на един с една доза (повечето с Астра) боледуваха много по-леко.

Защо мислиш че е заради ваксината? Това е индивидуално. Зависи от гена.

Аз не съм ваксиниран и също изкарах ковид. Като малко по-тежък грип. Само че не влязох в болница, защото имаше голяма вероятност да не изляза от там.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 49 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не можа да обясниш как този 89 г. мой роднина ваксиниран най-малко три пъти още мърда? 

Не се чуди,скоро ще спре да мърда.Кажи му поне да бърза със завещанието,защото неговият часовник цъка най-бързо...

преди 7 минути, В. Велев написа:

Ти вече си изградил имунитет. И то най-добрия - естествен. Защо си се ваксинирал след това?

Защо мислиш че е заради ваксината? Това е индивидуално. Зависи от гена.

Аз не съм ваксиниран и също изкарах ковид. Като малко по-тежък грип. Само че не влязох в болница, защото имаше голяма вероятност да не изляза от там.

Защото познавам хора, които първият път са боледували тежко, а вторият още по-тежко. Минаха четири месеца от карантината и се ваксинирах. Имунитетът започва да пада, а беше лято и използвах момента. 

Брей, индивидуално! Как така всички с изключение на диабетика, сега се сещам, той беше с Астра, боледуваха леко, а аз дето уж бях корав, боледувах "тежко". Не съм влизал в болница, даже нямах пневмония, но се чувствах зле както никога дотогава. Сърцето ми дори прескачаше и пулсът ми беше ускорен, а той по принцип е бавен. За мен това е тежко боледуване. За личния ми лекар е среден, клонящ към лек ковид. Ако това е среден, какво ли  е тежък ковид не знам. 

Вторият път бях с Омикрон. Тресе ме два дни, но бях непрекъснато в движение защото бях много зает. На третият ден ми излезе положителният тест и се кротнах в единия ни апартамент, но вече бях добре. Това се случи пет месеца след третата ваксина. 

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Не се чуди,скоро ще спре да мърда.Кажи му поне да бърза със завещанието,защото неговият часовник цъка най-бързо...

Добре, само че не заради ваксинациите. Ти колко 90 годишни мъже познаваш? 

преди 25 минути, Мечо Хубавеца написа:

Вторият път бях с Омикрон. Тресе ме два дни, но бях непрекъснато в движение защото бях много зает. На третият ден ми излезе положителният тест и се кротнах в единия ни апартамент, но вече бях добре. Това се случи пет месеца след третата ваксина. 

Подчертал съм ти отговора,с причината за твоите болести.Ти си го даде.Като задаваш толкова въпроси,кажи ми сега ,защо аз без боцкания,без да приемам никакви лекарства през живота си,не съм ловил грип за последните 10 години?С изключения за някакви леки настинки за по ден два на година? Ще си отговоря сам: Нямам вкарани отрови в кръвта си,които да ме „спасяват“...

План за вътрешна сигурност за блокиране на пандемията, написан през 2007 г. при президента Г. У. Буш...

11 юли 2024 г.

Изводите са стряскащи:

„Карантината е законово приложима декларация, която държавен орган може да наложи над лица, потенциално изложени на заболяване, но които не са симптоматични.

„Ако бъдат приети, федералните закони за карантина ще бъдат координирани между CDC [Центрове за заболявания и контрол и превенция] и държавните и местните служители в областта на общественото здравеопазване и, ако е необходимо, персонала на правоприлагащите органи.

„Правителството може също така да въведе ограничения за пътуване, за да ограничи движението на хора и продукти между географски райони в опит да ограничи предаването и разпространението на болестта. Властите в момента преразглеждат възможните планове за ограничаване на международните пътувания при появата на пандемия в чужбина.

„Ограничаването на възможностите за публични събрания също помага за ограничаване на разпространението на болестта. Концертни зали, киносалони, спортни арени, търговски центрове и други големи обществени места за събиране може да затворят за неопределено време по време на пандемия - независимо дали поради доброволно затваряне или наложено от правителството затваряне.

„По същия начин служителите могат да затворят училища и несъществени предприятия по време на пандемични вълни в опит да забавят значително скоростта на предаване на болестта. Тези стратегии имат за цел да предотвратят тясното взаимодействие между индивидите, основният канал за разпространение на грипния вирус.

„Дори предприемането на стъпки като ограничаване на взаимодействията между хора на разстояние от три фута или избягване на случаи на случаен близък контакт, като ръкостискане, ще помогне за ограничаване на разпространението на болестта.“

homeland-security-lockdowns-feature-1536
преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Вторият път бях с Омикрон.

И кво от това?...

Ще бъда тезисен.

– Основно правило на медицината е "болест" да се определя по симптомите, а не по лабораторни анализи.
Наборът симптоми на болестите "сезонен грип" и "ковид" е един и същ, симптомите съвпадат напълно, включително прословутата загуба на обоняние.
Частично съвпадат и със симптомите на боледуване от всички останали респираторни вируси.

– По време на "пандемията" попаднах (случайно) само на едно изследване на разпространението на респираторни вируси сред болни в населението и то беше от столицата на Киргизстан Бишкек. В него вирусът на ковид имаше 7% и беше на девето место, като на първите три бяха различни варианти обикновен сезонен грип.
Липсата на публикувани такива изследвания навсякъде другаде е много показателна.

– PCR-тестът е отречен от откривателя на PCR-техниката, създадена с други цели на генетиката, а откривателят ѝ, нобелов лауреат, умря скоропостижно и неочаквано скоро след като обяви PCR-техниката за невалидна за анализи.
Президентът на Танзания осмя PCR-теста пред целия свят, след като получи от лабораторията положителни тестове за коза, пъдпъдък и ананас. Скоро след това той също умря скоропостижно и неочаквано.

– PCR-тестът е отречен и от много други сериозни и неподкупни медицински лица най-малко заради липсата на т.н. златен стандарт при него, а причината за тази липса е това, че досега така и не можаха да отделят този ми ти ковид-вирус и да го покажат, що е то, аджеба.

– От сезонния грип винаги е имало смъртни случаи и случаи с тежки усложнения, само че не бяха усилвани милионократно от медийната Ниагара, каквато се изля по време на "пандемията" за ковида.

– По средата на "пандемията" ви шефката на фтизиатрията на В. Търновската болница каза, че случаите на туберкулоза са се увеличили пет пъти поради липса на медицинско обслужване. А стотиците други истински болести?!
Вие изпозатворихте болниците за всичко друго, смъртността от това се увеличи и вие най-йезуитски приписахте това на "ковида". Е, да... щом и на ананас правите положителен PCR-тест, то, разбира се, всички умират от ковид...

– По време на "пандемията" забраниха патоанатомичните изследвания за причината за смърт на умрелите "от ковид", защото патоанатомите едногласно и без изключение твърдяха, а и сега твърдят, че умрели "от ковид" няма.

И т.н., и т.н. ...

– Броят на микроби и вируси в здрав човешки организъм е десет пъти по-голям от броя всичките негови клетки.
Част от тях са полезни, други – нито полезни, нито вредни, а с вредните се справя имунната система.

преди 5 минути, rado_svet написа:

И кво от това?...

Ще бъда тезисен.

– Основно правило на медицината е "болест" да се определя по симптомите, а не по лабораторни анализи.
Наборът симптоми на болестите "сезонен грип" и "ковид" е един и същ, симптомите съвпадат напълно, включително прословутата загуба на обоняние.
Частично съвпадат и със симптомите на боледуване от всички останали респираторни вируси.

– По време на "пандемията" попаднах (случайно) само на едно изследване на разпространението на респираторни вируси сред болни в населението и то беше от столицата на Киргизстан Бишкек. В него вирусът на ковид имаше 7% и беше на девето место, като на първите три бяха различни варианти обикновен сезонен грип.
Липсата на публикувани такива изследвания навсякъде другаде е много показателна.

– PCR-тестът е отречен от откривателя на PCR-техниката, създадена с други цели на генетиката, а откривателят ѝ, нобелов лауреат, умря скоропостижно и неочаквано скоро след като обяви PCR-техниката за невалидна за анализи.
Президентът на Танзания осмя PCR-теста пред целия свят, след като получи от лабораторията положителни тестове за коза, пъдпъдък и ананас. Скоро след това той също умря скоропостижно и неочаквано.

– PCR-тестът е отречен и от много други сериозни и неподкупни лица най-малко заради липсата на т.н. златен стандарт при него, а причината за тази липса е това, че досега така и не можаха да отделят този ми ти ковид-вирус и да го покажат, що е то, аджеба.

– От сезонния грип винаги е имало смъртни случаи и случаи с тежки усложнения, само че не бяха усилвани милионократно от медийната Ниагара, каквато се изля по време на "пандемията" за ковида.

– По средата на "пандемията" ви шефката на фтизиатрията на В. Търновската болница каза, че случаите на туберкулоза са се увеличили пет пъти поради липса на медицинско обслужване. А стотиците други истински болести?!
Вие изпозатворихте болниците за всичко друго, смъртността от това се увеличи и вие най-йезуитски приписахте това на "ковида". Е, да... щом и на ананас правите положителен PCR-тест, то, разбира се, всички умират от ковид...

– По време на "пандемията" забраниха патоанатомичните изследвания за причината за смърт на умрелите "от ковид", защото патоанатомите едногласно и без изключение твърдяха, а и сега твърдят, че умрели "от ковид" няма.

И т.н., и т.н. ...

Баце, искам те министър😁

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

мите - ако на 86 год се умира от ваксина - това значе ли че ако идеш на гробищата, 2018 год нямаше ваксина, и ако някой е умрял на 85г. или по рано - ще дадеш на внучето си да изпие чаша киросин

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - ако на 86 год се умира от ваксина - това значе ли че ако идеш на гробищата, 2018 год нямаше ваксина, и ако някой е умрял на 85г. или по рано ...

Овчи (мозък),включваш се късно.Ще използвам ваша опорка „Това вече сме го коментирали“...Въпреки,че е безсмислена...

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Овчи (мозък),включваш се късно.

но винаги коментираш така - ппомислих че торните бръмбари в калуна са станали повече и са измислили отговор на този въпрос, но явно торта е от разтройството ти което каза че си имал по време на ковид:)

преди 1 час, rado_svet написа:

И кво от това?...

Ще бъда тезисен.

– PCR-тестът е отречен и от много други сериозни и неподкупни медицински лица най-малко заради липсата на т.н. златен стандарт при него, а причината за тази липса е това, че досега така и не можаха да отделят този ми ти ковид-вирус и да го покажат, що е то, аджеба.

И т.н., и т.н. ...

– Броят на микроби и вируси в здрав човешки организъм е десет пъти по-голям от броя всичките негови клетки.
Част от тях са полезни, други – нито полезни, нито вредни, а с вредните се справя имунната система.

По някаква случйност когато боледувах бях с положителен PCR тест. Моито приятели и роднини също бяха с положителни тестове. Съвпадения казваш...Ами добре, нека са съвпадения. 

Не знам сезонен грип да е продължавал с малки затишия две години, но щом твърдиш сигурно има. Не знам и да е натръшкал над 30 000 души за две години...

Моят близък, който почина,  явно му е дошло времето да мре и ковидът няма отношение...Съвпадение...

Че ковидът стана причина да не се лекуват други заболявания е вярно. Едно зло не идва само...

07/12/2024 // Ава Грейс // Председателят на HPOSC каза, че смъртните случаи през 2020 г. са били с 40 147 по-малко от нормалното, но са били с 297 000 в повече през 2021 г. За да определи и сравни броя на смъртните случаи по време на пандемията и смъртните случаи при нормални обстоятелства, конгресменът използва концепцията за свръхсмъртност. Това се изчислява чрез изваждане на очакваните смъртни случаи от действителния брой смъртни случаи през петте години преди пандемията – т.е. средният годишен брой смъртни случаи от 2015 до 2019 г. Vaccine-Vial-Bottles-Covid-19.jpg
преди 12 часа, Мечо Хубавеца написа:

По някаква случйност когато боледувах бях с положителен PCR тест.

И това го казваш,след като си цитирал пост,в който съвсем ясно ти е обяснено,че тези тестове не струват за нищо! Просто тестовете са направени с много голяма чувствителност,за да „уловят“ минимално отклонение от някакви показатели,за да бъде обявено като ковид.В началото,когато теста покажеше положителен,при здрави хора,веднага измислиха лъжата „здрав ама носител на болеста“.Лошото в този случай беше налагането на ограничения на такива хора-карантини,ограничения за пътувания,ограничения за всякаква публична дейност,въобще може да се сетиш,че бяха отхвърлени от живота.Това за напълно здрави хора,заради един фалшив тест...!

По някаква случйност когато боледувах бях с положителен PCR тест. Моито приятели и роднини също бяха с положителни тестове. Съвпадения казваш...Ами добре, нека са съвпадения. 

Тогава на лекарите им плащаха за положителни резултати. Нали знаеш колко хиляди беше клиничната пътека за ковид? Тия пари дето спечелиха лекари, журналисти, коментатори и подобни са кървави пари. Господ няма да им прости.

Не знам сезонен грип да е продължавал с малки затишия две години, но щом твърдиш сигурно има. Не знам и да е натръшкал над 30 000 души за две години...

Сезонния грип си продължава от хиляди години. И ковида имаше затишие, ама медиите не го оставиха. Всеки ден пълнеха чували с трупове.

Мечо обясни ми как ковида свърши точно за един ден като започна войната?

преди 4 минути, В. Велев написа:

Мечо обясни ми как ковида свърши точно за един ден като започна войната?

Ще му подскажа,за да не се чуди.Болшинството от хората по онова време,вече си бяха отворили очите за измамата.Задаваха неудобни въпроси и търсеха наказание за виновниците.Кукловодите го знаеха и търсеха друга новина,която да тече всяка минута,чрез която да се измъкнат от отговорност.За това предизвикаха войната в Украйна.Отклониха вниманието на овцете към нея и планът им продължи по ноти.

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Ще му подскажа,за да не се чуди.Болшинството от хората по онова време,вече си бяха отворили очите за измамата.Задаваха неудобни въпроси и търсеха наказание за виновниците.Кукловодите го знаеха и търсеха друга новина,която да тече всяка минута,чрез която да се измъкнат от отговорност.За това предизвикаха войната в Украйна.Отклониха вниманието на овцете към нея и планът им продължи по ноти.

Лошото е че сега явно подготвят новия ковид 2. Отклоняват вниманието от войната и всеки ден започват да пълнят чувалите с трупове. Подкупват който трябва, а мръсници, предатели и родоотстъпници има много. И УФцете отново ще отиват да се ваксинират.

преди 1 час, В. Велев написа:

Лошото е че сега явно подготвят новия ковид 2

Държави купуват ваксини в подготовка за пандемия от птичи грип...

От Рода Уилсън на 13 юли 2024 г.

Ако сме научили нещо от последните четири години и половина, то е: НЕ приемайте ваксините.

FeatJul13b.png?resize=639%2C359&ssl=1
преди 4 часа, Димитър 59 написа:

ДА, те там се набоцкаха с китайската ваксина - която самия Китай каза че е с бъг - от 2021 го повтаряш като нещо ново

голямо склери си мите

ккога ще ходиш да живееш там мите - там са ниска ваксинация - по ниска и от нашата - заначи по малко ваксинирани повече умрели - извод ваксината помага - ех мите мите игати изветрялото деде си

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

там са ниска ваксинация - по ниска и от нашата - заначи по малко ваксинирани повече умрели - извод ваксината помага

Овчи съвсем ясно ти го казват: „смъртните случаи през 2020 г. са били с 40 147 по-малко от нормалното“-Т.Е. по време на „масовото“ измиране от фалшивия ковид,смъртността е била под средното ниво,а по новините броехте труповете на всеки час...! Това е реалната картина когато са били неваксинирани.
Сега внимавай:Със започване на „ваксинациите“,през 2021 година вече стават с 297 000 в повече . Логиката ти издиша отвсякъде...

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

значи по малко ваксинирани повече умрели

Пак грешна логика!Това значи друго. От малкото надупчени овце,повечето са умряли...

преди 34 минути, Димитър 59 написа:

Овчи съвсем ясно ти го казват: „смъртните случаи през 2020 г. са били с 40 147 по-малко от нормалното“-Т.Е. по време на „масовото“ измиране от фалшивия ковид,смъртността е била под средното ниво,а по новините броехте труповете на всеки час...! Това е реалната картина когато са били неваксинирани.
Сега внимавай:Със започване на „ваксинациите“,през 2021 година вече стават с 297 000 в повече . Логиката ти издиша отвсякъде...

Пак грешна логика!Това значи друго. От малкото надупчени овце,повечето са умряли...

мите - 1-та китаайска ваксина е сполучлива - казва се за щама от 2021 че не става - и ти го потвърждаваш

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

мите - 1-та китаайска ваксина е сполучлива - казва се за щама от 2021 че не става - и ти го потвърждаваш

Написа ли нещо?Ваксина,хем сполучлива,хем не ставала! И...някъде из твоята глава съм го потвърдил?Скрий се по-добре...

13.07.2024 г. // Итън Хъф //

Вайълет, която наскоро навърши 18 години и вече има право на глас, се появи маскирана, за да произнесе приглушено реч, подобно на Джо Байдън, което доказва, че тя е безполезен ковидиот точно като баща си.

„Аз съм Вайълет Афлек, гласоподавателка в Лос Анджелис и гласувам за първи път, на 18 години“, промърмори Вайълет през маската на робиня от пластмаса и плат, залепена върху лицето й.

„Видях от първа ръка, че медицината не винаги има отговори за последствията дори от леки вируси“, продължи Вайълет. „Една от 10 инфекции води до продължителен COVID, който е опустошително заболяване, което отнема способността на хората да работят, да се движат, да ходят и дори да мислят.“

Като напълно вярващ в „COVID“ и „дълъг COVID“, две напълно измислени концепции, Вайълет продължи да декларира какво иска да се случи в Лос Анджелис, за да накара тя и приятелите си да се чувстват в безопасност.

„За да се изправя срещу дългата COVID криза, изисквам наличие на маски, филтриране на въздуха и UVC светлина в държавните съоръжения, включително затвори и центрове за задържанеmask-litter-stock-photo.jpgКовидиотите изглежда се връщат с отмъщение, тъй като фалшивите новини и фалшивите правителства отново дразнят всички с „птичия грип“.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Написа ли нещо?Ваксина,хем сполучлива,хем не ставала! И...някъде из твоята глава съм го потвърдил?Скрий се по-добре...

мите казват му нов щам

преди 1 час, Димитър 59 написа:

мите - знаеш ли че на много места има УВ светлини

Задължителните ваксини срещу COVID,бяха „една от най-големите грешки“, казва бившият шеф на CDC...

По време на изслушване в Сената в четвъртък бившият директор на CDC Робърт Редфийлд каза, че иРНК ваксините срещу COVID-19 са „токсични“ и не е трябвало да бъдат задължителни.

„Наистина мисля, че една от най-големите грешки, които бяха допуснати, разбира се, беше налагането на тези ваксини “, каза Редфийлд. „Те никога не е трябвало да получават мандат. Трябваше да бъдат по личен избор.“

Редфийлд отиде по-далеч, признавайки, че шиповият протеин , произведен от иРНК ваксини, е „токсичен за тялото“ и предизвиква „много силен провъзпалителен отговор“.

Той отбеляза, че в собствената си медицинска практика не прилага иРНК ваксини, а вместо това предпочита „ убити протеинови ваксини “.

12 юли 2024 г. robert-redfield-mrna-covid-vaccines-feat
преди 3 минути, Димитър 59 написа:

а защо не го каза като беше шеф

или просто злобее че са го махнали от мястото - и сега сипе злоба - според закона, това се нарича състояние на афект

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо не го каза като беше шеф

или просто злобее че са го махнали от мястото - и сега сипе злоба - според закона, това се нарича състояние на афект

Когато е бил шеф са му плащали много,за да лъже овцете да се боцкат. Сега казва самата истина,безплатно...

преди 20 минути, Димитър 59 написа:

Когато е бил шеф са му плащали много,за да лъже овцете да се боцкат. Сега казва самата истина,безплатно...

истината да злобее и клевети:) казах ти че се води под въздействие на АФЕКТ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.