Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

ТАКА, ТВЪРДЕНИЯТА ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОУЧЕН ПРОДУКТ В СВЕТА УМИРАТ...

Водещият ваксинолог в света д-р Стенли Плоткин и компания току-що капитулираха...

10 юли 2024 гJul 10, 2024.

След като десетилетия наред д-р Стенли Плоткин и неговите ученици-ваксинолози настояваха, че ваксините са най-добре проучените продукти на планетата, те току-що написаха статия , признаваща точно обратното.

Те току-що признаха, че ваксините не са правилно проучени - нито преди лицензирането, нито след лицензирането. Те признават, например, че „клиничните изпитвания преди лицензиране имат ограничени размери на извадките [и] продължителност на проследяване“ и че „няма ресурси, предназначени за проучвания за безопасност след издаване на разрешение“.

• Плоткин и неговите ученици осъзнават, че не могат да хвърлят вуду върху обществото. Те не могат да скрият истината. Така че единственият им вариант е да се опитат да съчетаят истината, за която са лъгали в продължение на десетилетия, като сега признават, че проучванията, които показват, че ваксините са безопасни, не съществуват. Но като правят това признание, те удобно пропускат да признаят, че в продължение на десетилетия те са лъгали, одумвали, мамили (и не използвам тази дума лекомислено) обществеността, като са твърдели, че ваксините са може би най-щателно тестваните за безопасност продукти на планетата и че хората трябва да са сигурни, че безопасността на ваксините не е преобърната.  

• Така в своята току-що публикувана статия те се преструват, че никога не са лъгали за безопасността на ваксината. Те се преструват, че сега просто посочват, че безопасността на ваксините всъщност никога не е била провеждана, сякаш това не им е било известно преди.

• Не се заблуждавайте. Истинската им цел е ясна и не е да проучат безопасността на ваксината, а по-скоро да потвърдят това, в което вече вярват. Това е кристално ясно от факта, че докато тяхната статия признава, че проучванията не са били направени, те пишат на един дъх, че сериозните вреди от ваксината са „редки“. Но ако проучванията не са направени, откъде знаят това? Отговорът е, че не го правят и не искат да знаят истината. Тяхната цел е да защитят продуктите, които са прекарали кариерата си в защита и боготворене и които са им донесли слава и богатство.

• Те също така пренебрегват планината от проучвания и данни, които вече съществуват, които ясно показват сериозни вреди от ваксината. Просто отделете малко време, за да прегледате обширната научна информация около един от адювантите, използвани във ваксините, които множество проучвания показват, че могат да причинят сериозна вреда. Вижте https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

ТАКА, ТВЪРДЕНИЯТА ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОУЧЕН ПРОДУКТ В СВЕТА УМИРАТ...

Водещият ваксинолог в света д-р Стенли Плоткин и компания току-що капитулираха...

10 юли 2024 гJul 10, 2024.

След като десетилетия наред д-р Стенли Плоткин и неговите ученици-ваксинолози настояваха, че ваксините са най-добре проучените продукти на планетата, те току-що написаха статия , признаваща точно обратното.

Те току-що признаха, че ваксините не са правилно проучени - нито преди лицензирането, нито след лицензирането. Те признават, например, че „клиничните изпитвания преди лицензиране имат ограничени размери на извадките [и] продължителност на проследяване“ и че „няма ресурси, предназначени за проучвания за безопасност след издаване на разрешение“.

• Плоткин и неговите ученици осъзнават, че не могат да хвърлят вуду върху обществото. Те не могат да скрият истината. Така че единственият им вариант е да се опитат да съчетаят истината, за която са лъгали в продължение на десетилетия, като сега признават, че проучванията, които показват, че ваксините са безопасни, не съществуват. Но като правят това признание, те удобно пропускат да признаят, че в продължение на десетилетия те са лъгали, одумвали, мамили (и не използвам тази дума лекомислено) обществеността, като са твърдели, че ваксините са може би най-щателно тестваните за безопасност продукти на планетата и че хората трябва да са сигурни, че безопасността на ваксините не е преобърната.  

• Така в своята току-що публикувана статия те се преструват, че никога не са лъгали за безопасността на ваксината. Те се преструват, че сега просто посочват, че безопасността на ваксините всъщност никога не е била провеждана, сякаш това не им е било известно преди.

• Не се заблуждавайте. Истинската им цел е ясна и не е да проучат безопасността на ваксината, а по-скоро да потвърдят това, в което вече вярват. Това е кристално ясно от факта, че докато тяхната статия признава, че проучванията не са били направени, те пишат на един дъх, че сериозните вреди от ваксината са „редки“. Но ако проучванията не са направени, откъде знаят това? Отговорът е, че не го правят и не искат да знаят истината. Тяхната цел е да защитят продуктите, които са прекарали кариерата си в защита и боготворене и които са им донесли слава и богатство.

• Те също така пренебрегват планината от проучвания и данни, които вече съществуват, които ясно показват сериозни вреди от ваксината. Просто отделете малко време, за да прегледате обширната научна информация около един от адювантите, използвани във ваксините, които множество проучвания показват, че могат да причинят сериозна вреда. Вижте https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/

мите - то химията в храната ти е добре пручена и доказано че вреди - но ти продължаваш да се тъпчеш с нея, че и даваш на внуците си

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Когато е бил шеф са му плащали много,за да лъже овцете да се боцкат. Сега казва самата истина,безплатно...

Ти си в състояние на дефект.

преди 7 часа, ivanivanov3 написа:

Ти си в състояние на дефект.

Понеже отвръщам на тъпните на овцата ли? Сякаш го подкрепяш.Коментирахме бившият директор на CDC Робърт Редфийлд !

на 13.07.2024 г. в 15:36, Без умствен капацитет написа:

ДА, те там се набоцкаха с китайската ваксина - която самия Китай каза че е с бъг - от 2021 го повтаряш като нещо ново

Лъжеш!

Pfizer -             63 720 020

AstraZeneca-  36 969 350

Sinovac-          56 030 400 

Sputnic-           10 000 000

Janssen-          12 725 650

Moderna-         33 095 100

COVID-19 vaccination in the Philippines

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Понеже отвръщам на тъпните на овцата ли? Сякаш го подкрепяш.Коментирахме бившият директор на CDC Робърт Редфийлд !

Искрено се извинявам! Цитирах  грешно мнение!

Шиб@ни и неудобни телефони😁

преди 18 часа, Без умствен капацитет написа:

истината да злобее и клевети:) казах ти че се води под въздействие на АФЕКТ

ТИ си в състояние на дефект!

на 12.07.2024 г. в 11:56, ivanivanov3 написа:

Да-човешкото тяло е невероятна система, която може сама да се грижи за себе си, когато е поставена в нормални условия.Но когато се направи байпас на ключови системи  в човешкото тяло, като това с инокулирането, то тогава се получават нежелани реакции!

Както много пъти съм давал  на олигомайфренда като пример, че кислородът е жизненоважен за човешкия организъм, то той може да е смъртоносен, когато се направи байпас на някои системи в тялото и се инжектира директно в кръвния поток.

Не падай до нивото на безкапацитетния😂

Доказано е, че алуминият няма място в централната нервна с-ма. А алуминиевите адюванти спомагат за преминаването на метала през кръвно-мозъчната бариера и навлизането му в ЦНС!

Ето ти  изслушването на специалист по темата-

Ти ми даде и "таен", правителствен доклад с "невероятни" съдържания на титан и алуминий в организма.

преди 28 минути, Димитър 59 написа:

мите и ти не си информирал правелно децата и внуците си за рисковите които пречинява химията в храната която ядат

И ТАКА - ТВЪРДЕНИЕТО,ЧЕ  ВАКСИНИТЕ СА НАЙ-ДОБРЕ ПРОУЧЕНИЯ ПРОДУКТ В СВЕТА УМРЯ !

преди 13 часа, parmobil написа:

Ти ми даде и "таен", правителствен доклад с "невероятни" съдържания на титан и алуминий в организма.

Не помня вече. Ако можеш ми припомни.

В каква връзка го пишеш това?

преди 11 часа, ivanivanov3 написа:

замърсяването на въздуха е най добре проучено - защото е доказано че то причинява редица заболявания

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

замърсяването на въздуха е най добре проучено - защото е доказано че то причинява редица заболявания

Овчи,замърсяването на въздуха не може да се сравнява с дупната отрова,направо в организма...

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Овчи,замърсяването на въздуха не може да се сравнява с дупната отрова,направо в организма...

Ми колко години станаха, а не се свършва населението? А по твоите прокоби поне милиард трябваше да е гушнал букетче.

Не си сериозен, Мите. А на мен отдавна ми е скучно да ти оборвам глупостите. Чат-пат се вмъквам да те закопая за простотии с естонски парламент и партийна сбирка, която ти представи като здравен форум. Ама вече и това ми е скучно. Копирай си глупостите и спри да ми броиш дните, защото се видя, че и 1% от злорадствата ти не се случиха. А минаха години.  Но щом ви топли, ти и Велев се надявайте на отложен ефект.

преди 25 минути, Димитър 59 написа:

мите - колко пъти вдишваш за 24 часа, колко ваксини си слагаш за 24 часа - ти че се боцкаш на всяко вдишване и още една на издишване си е твой проблем

мите най малкото е че кислорода при вдишване - окислява клетките и предизвиква необратими промени в клетките - ефекта е смърт, а промените им казват стареене

преди 9 минути, parmobil написа:

. Копирай си глупостите и спри да ми броиш дните...

Защо ли си останал с впечатлението,че ти броя дните?Не ми пука,че часовника ти цъка назад...,моя си цъка бавно напред...

нали знаеш - всеки ден изпикаваш милиони клетки и се раждат нови на тяхно място , и по кожата е така - но умирането е по бързо - и накрая се свършва в сандък под земята

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

часовника ти цъка назад...,моя си цъка бавно напред...

искаш да кажеш че той се подмладява , а ти се приближаваш към св. Петър - мите старостта ти влияе зле:)

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - колко пъти вдишваш за 24 часа, колко ваксини си слагаш за 24 часа - ти че се боцкаш на всяко вдишване и още една на издишване си е твой проблем

Само овца без умствен капацитет може да сравни вдишване и издишване,с боцната отрова,направо в кръвта...С този пост не си изкарал и една стотинка.

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

искаш да кажеш че той се подмладява , а ти се приближаваш към св. Петър - мите старостта ти влияе зле:)

Обратно е.Неговият часовник цъка към Свети Петър,но с по-голяма скорост.А моя върви нормално.

преди 31 минути, Димитър 59 написа:

Само овца без умствен капацитет може да сравни вдишване и издишване,с боцната отрова,направо в кръвта...С този пост не си изкарал и една стотинка.

Обратно е.Неговият часовник цъка към Свети Петър,но с по-голяма скорост.А моя върви нормално.

митее като че ли вдишаното не влиза в теб:)

мите аз още не виждам повишение в умиранията:) колко още ще се чака, защото се вижда че ваксинираните мрът като преди като бяха неваксинирани:)

D_2_2024_W5.png

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

мите аз още не виждам повишение в умиранията:)

А какво ли виждаш въобще?Стотинките на писан пост дават ли ти ги?

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

А какво ли виждаш въобще?Стотинките на писан пост дават ли ти ги?

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

мите аз още не виждам повишение в умиранията:) колко още ще се чака, защото се вижда че ваксинираните мрът като преди като бяха неваксинирани:)

D_2_2024_W5.png

мите пак отговаряш с оня отговор - в който се признаваш за това в което обвиняваш другите

преди 47 минути, Димитър 59 написа:

Защо ли си останал с впечатлението,че ти броя дните?Не ми пука,че часовника ти цъка назад...,моя си цъка бавно напред...

Защото ти и Велев ми обяснявахте за отложен ефект!!! И не се ангажирахте със срок, щото е по-лесно. Дали ще пукна на 70 или 98 г. , вие ще кажете с "чисто" сърце, че е било от ваксината. Хитро. Няма ангажираност, но винаги имате вратичка. Тарикатско, нали?

преди 14 минути, parmobil написа:

Защото ти и Велев ми обяснявахте за отложен ефект!!! И не се ангажирахте със срок, щото е по-лесно.

Искаш срок,за да кажеш ако  случайно оцелееш: „Вижте жив съм още“? Много си любопитен...,по-добре да не знаеш.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Искаш срок,за да кажеш ако  случайно оцелееш: „Вижте жив съм още? Много си любопитен...

мите - да предположим че аз  невиждат - покажи ми къде в БГ има повишена смъртност - и не ми уввъртай ама те другите

така ще видим кой работи за пари - нали знаеш неофициални сайтове пишат за пари, от там даннитете са за трафик, правиш пари

и в заключение заявявам - аки аз или ти използваме неофициални данни - децата ни и внуците ни да умрат в непоносими мъки - съгласен ли си с сделката

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - да предположим че аз  невиждат - покажи ми къде в БГ има повишена смъртност ...

В БГ няма такава смъртност,защото овцете излезнаха малко по-умни от западняшките(в дупченето).Затова ви се дава за пример ,да видите какво би било в действителност унас...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.