Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Първо,с точна прогноза за срока на ритане на камбаната,никой не се е ангажирал до сега.Иначе споменаваха за около 5 години.така,че не се отпускай,а драсни за всеки случай едно завещание...

Напротив ангажираха се с двегодишен срок. Миналата година го увеличиха на пет години. Като изминат и те, ще го увеличат още...Навремето така лъжеха кога ще построим комунизма.

Един мой роднина се ваксинира четири пъти и умря на 87 г. възраст година и нещо след четвъртата ваксина. Ама човекът беше болен от сърце още преди ковида... Дали ваксината му съкрати живота, никой не знае...

Да те включвам ли в завещанието? 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Напротив ангажираха се с двегодишен срок. Миналата година го увеличиха на пет години. Като изминат и те, ще го увеличат още...Навремето така лъжеха кога ще построим комунизма.

Аз следя всичко ново и до сега истински лекар не е казал с точност нито краен срок,нито че ще се случи на 100% от набоцканите.Не е изключено,твоето твърдение да е резултат от някоя защитаваща „ваксините“ статия,от корумпираното докторско съсловие,в стил: „Вижте ме,аз съм боцнат и още жив“! Той и пармобила пее същата песен като теб.Това ви е последната изсмукана от пръстите опорка,но часовника ви продължава да цъка...

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Един мой роднина се ваксинира четири пъти и умря на 87 г. възраст година и нещо след четвъртата ваксина. Ама човекът беше болен от сърце още преди ковида... Дали ваксината му съкрати живота, никой не знае...

Колко учени още трябва да ви кажат,че ваксините увреждат сърцето?Не е никаква тайна,че те са ускорили смъртта на твоя роднина.

преди 12 часа, Мечо Хубавеца написа:

За последно се ваксинирах срещу ковид на 02.11.2023 г. Минал ли съм метър или да пиша завещание? 

преди 11 часа, Мечо Хубавеца написа:

Когато се ваксинирах през 2021 г. се говореше, че до две години тия дето се ваксинирахме, ще ритнем камбаната. Минаха три. Защо ни лъжат тъй безсрамно? 

Защо толкова бързате? Тия ковид ваксини са толкова опасни, че ако умреш трябва да си благодарен. Далече по-лошото е като те ударят в главата и по-точно мозъка и започнеш да пишеш глупости. А това се вижда вече.

Срещата на върха за птичия грип показва ли, че се организира друга пандемия?

От Рода Уилсън на 11 юли 2024 г

През октомври 2019 г. се проведе настолно учение, наречено Event 201, за да се симулира избухване на коронавирус. Шест месеца по-късно Световната здравна организация обяви пандемия от ковид.

През октомври 2024 г. ще се провежда среща на върха за птичия грип, за да се подготви отговорът на потенциална пандемия от птичи грип. Както беше доказано за пандемията от covid, предстоящата среща на върха доказателство ли е, че се организира пандемия от птичи грип?

„Изключително съм загрижен, че обществеността няма да може да свърже точките“, казва д-р Ричард Бартлет, носител на наградата за заслуги в Департамента по здравеопазване и човешки услуги на Тексас. „Предвиждам, че същата книга, която беше използвана по време на Covid, ще бъде използвана по време на тази потенциална бъдеща пандемия от птичи грип.“

„Трябва да приемем възможността, че ще имаме работа с биологично оръжие, а не с природен феномен“, добави директорът на спешното отделение и бивш съветник на работната група за несъответствия в здравеопазването на губернатора на Тексас Рик Пери.

„Може да се окаже, че масовите съобщения и пропаганда, излъчвани към американския народ, ще бъдат да го наричат нормален „грип А“, който се е появил в природата, докато в действителност това е събитие с биологично оръжие, с масови жертви , с грипен вирус, който е генетично конструиран в лаборатория."FeatJul11b.png?resize=1024%252C576%26ssl

преди 8 часа, Димитър 59 написа:

Аз следя всичко ново и до сега истински лекар не е казал с точност нито краен срок,нито че ще се случи на 100% от набоцканите.Не е изключено,твоето твърдение да е резултат от някоя защитаваща „ваксините“ статия,от корумпираното докторско съсловие,в стил: „Вижте ме,аз съм боцнат и още жив“! Той и пармобила пее същата песен като теб.Това ви е последната изсмукана от пръстите опорка,но часовника ви продължава да цъка...

Колко учени още трябва да ви кажат,че ваксините увреждат сърцето?Не е никаква тайна,че те са ускорили смъртта на твоя роднина.

Това твърдение се носеше като мълва през 2021 година. Даваха до две години на ваксинираните. После както писах срокът се увеличи. Часовникът цъка и с всеки изминат ден животът ни се съкращава, това е ясно като бял ден. На всички обаче.                                     Човек с болно сърце на 85 години се ваксинира четири пъти и умира година и нещо след четвъртата ваксина на 87 години и пет месеца. Четири ваксини не могат да убият бързо болен старец, а го бавят две години и половина. Що така?

преди 6 часа, В. Велев написа:

Защо толкова бързате? Тия ковид ваксини са толкова опасни, че ако умреш трябва да си благодарен. Далече по-лошото е като те ударят в главата и по-точно мозъка и започнеш да пишеш глупости. А това се вижда вече.

Така кажете бе. Вариантите били два. Или умираш, или пишеш глупости. Аз съм от вторите и няма да се гътна скоро. Кво като пиша глупости? Ти също пишеш, без да си ваксиниран. 

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

... резултат от някоя защитаваща „ваксините“ статия,от корумпираното докторско съсловие

...

ЕССР начело с главната гинекологиня Урсула задели между 800 милиарда и 1.3 трилиона евро за "борба с Ковид и последиците му".

Това са хиляда и триста милиарда или числото 1 300 000 000 000 евро, Карл!

Подкупването на хиляди лекари и медицински учени – убийците в бели престилки – е капка в морето за тези пари.

Прочее, така и не е даден отчет за тази огромна сума...

преди 20 часа, Димитър 59 написа:

Първо,с точна прогноза за срока на ритане на камбаната,никой не се е ангажирал до сега

а неваксинираните няма да умрат:) и за тях няма точна дата нали така

преди 11 часа, Димитър 59 написа:

Аз следя всичко ново и до сега истински лекар не е казал с точност нито краен срок,нито че ще се случи на 100% от набоцканите.

а лекаря ти дава ли гаранция че ненабоцкания - че няма да умре:)

преди 7 часа, Димитър 59 написа:

показва че вируса е организита - айде да го убием с някоя химия, медикамент - или искаш да го оставим да е организира

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а неваксинираните няма да умрат:) и за тях няма точна дата нали така

Неваксинираните са еталона,по който сравняват набоцканите.Не напразно казаха,че на „ваксинираните. животът им е скъсен с около 30 години.Това стига ли ти?

току-що, Димитър 59 написа:

Неваксинираните са еталона,по който сравняват набоцканите.Не напразно казаха,че на „ваксинираните. животът им е скъсен с около 30 години.Това стига ли ти?

не напразно казват че ако ядеш химия редовно - като теб, децата ти и вниците ти - ще умреш 30 години по рано

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

не напразно казват че ако ядеш химия редовно - като теб, децата ти и вниците ти - ще умреш 30 години по рано

Овчата ти празна глава,как установи какво ям? Набоцканият ти задник вече е загубил 30 години от живота си...цъка ти часовника...,а за умствения капацитет,ти си знаеш че е от боцкането такъв...

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Овчата ти празна глава,как установи какво ям? Набоцканият ти задник вече е загубил 30 години от живота си...цъка ти часовника...,а за умствения капацитет,ти си знаеш че е от боцкането такъв...

нали знаеш какви са хората които не дават отговори,,

внимавай че нали знаеш - да си играеш страха на хората - се наказва с тежки и неличеми заболявания на деца, внуци правнуци

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

а лекаря ти дава ли гаранция че ненабоцкания - че няма да умре:)

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

Овчата ти празна глава,как установи какво ям?

я кажи компютъра ти хаби ли ток - нали знаеш как се произвежда тока - дишаш ли

защото растения и животни дишат - та какво си ял

преди 30 минути, Димитър 59 написа:

Демек моят 87 годишен роднина с болното сърце, щеше да доживее до 117 години. Тук ме хвана. Аз бях един от хората, който му препоръча да се ваксинира. 

Сега се сещам за един 89 годишен с три или може би четири ваксини, който още не е умрял. На него какво да му кажа?

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

Умни! Защото на тъпи въпроси ако отговориш,значи се приравняваш към питащия...

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тук ме хвана. Аз бях един от хората, който му препоръча да се ваксинира. 

Не си признавай,че си го убил...!Много по рано,а имаше да живее човека...! Ще ти тежи на съвеста цял живот...

преди 39 минути, Без умствен капацитет написа:

внимавай че нали знаеш - да си играеш страха на хората - се наказва с тежки и неличеми заболявания на деца, внуци правнуци

я кажи компютъра ти хаби ли ток - нали знаеш как се произвежда тока - дишаш ли

защото растения и животни дишат - та какво си ял

Неграмотнико, измисли ли го?

преди 30 минути, Мечо Хубавеца написа:

Сега се сещам за един 89 годишен с три или може би четири ваксини, който още не е умрял. На него какво да му кажа?

Само му кажи-"тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так"

Най-много пък той да ти каже "кажи нещо ново"

😉

Ти вярно ли си сложи бустер в края на 2023 година?

преди 25 минути, Димитър 59 написа:

Умни! Защото на тъпи въпроси ако отговориш,значи се приравняваш към питащия...

Не си признавай,че си го убил...!Много по рано,а имаше да живее човека...! Ще ти тежи на съвеста цял живот...

Признат грях, половин грях. С болно сърце щеше да доживее, хайде да не е до 117, а поне до 100 години. 

Пиши какво да кажа на другия ми роднина, който е с три или четири ваксинации и е още жив? 

Познавам още ваксинирани старци, които още мърдат, но не са ми роднини. 

преди 6 минути, ivanivanov3 написа:

Само му кажи-"тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так"

Най-много пък той да ти каже "кажи нещо ново"

😉

Ти вярно ли си сложи бустер в края на 2023 година?

За всички ни часовника тиктака. Наистина нищо ново.

Да, сложих си от новите на 02.11.2023 г., но засега съм здрав като бик. :)   Правя по 70 лицеви опори.

преди 43 минути, Димитър 59 написа:

а кой е убил - ако неваксиниран умре:)

преди 23 минути, ivanivanov3 написа:

:)не, виждат го само ваксинираните - нали и митко само дава факти които ги виждат само неваксинираните

преди 51 минути, Мечо Хубавеца написа:

Пиши какво да кажа на другия ми роднина, който е с три или четири ваксинации и е още жив? 

Да не протака,а да пише веднага завещанието си...,защото неочаквано някой ден няма да се събуди...

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Да не протака,а да пише веднага завещанието си...,защото неочаквано някой ден няма да се събуди...

Ще уплаша човека бре! Догодина иска юбилей да празнува, а да се стяга за погребение. 

Представи си, че живее още пет-шест години и се спомине на 95 години. Ваксинациите ли ще са виновни? Не допускаш ли, че може да умре като кралицата от старост? И тя беше ваксинирана клетата. Обявиха, че се е гътнала от старост. 

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ще уплаша човека бре! Догодина иска юбилей да празнува, а да се стяга за погребение.

Ти ли го прекара да се дупне с отровата? Ако е така,мълчи си и се свий в миша дупка...

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

,защото неочаквано някой ден няма да се събуди...

а как се умира постепенно:)

току-що, Димитър 59 написа:

Ти ли го прекара да се дупне с отровата? Ако е така,мълчи си и се свий в миша дупка...

а ти ли прекара внуците ти да ядат - стабилизатори , оцветители и подобни отрови - ако ги караш да дишат отрови си мълчи, че ше те наритат:)

преди 17 минути, Димитър 59 написа:

Сина му, но под мое давление. Много хора съм убедил да се ваксинират. Всички са живи, освен един, за който писах.  Човекът беше на 87 г. с болно сърце от 2018 година. Почина в края на миналата година според теб заради четирите ваксинации. Според лекарите си замина разговорно казано от старост. На кой да вярвам? 

Аз съм Мечо. Не мога да се крия в миша дупка. 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

87 - че то колко са живи до 87 - заминал си е от старост

и неваксинираните не стигат до 87

Бях на погребението му. От 23 негови съученика бяха останали само трима, като единият не дойде защото е зле здравословно. Другите двама обаче бяха здрави. Единият само не чуваше. Не се сетих да ги питам дали са се ваксинирали. 

Според Димитър неваксинираните живеят поне до сто. 

преди 9 минути, Мечо Хубавеца написа:

Според Димитър неваксинираните живеят поне до сто.

И ти ли като безумствената овца си фантазираш? Те ти го казаха днес,че първо ви удря в мозъка...

на 10.07.2024 г. в 23:50, Димитър 59 написа:

Спокойно,ще усетиш сам скоро...

Овчи,тази статия е от 19.01.2021 ? Не ти ли е странно,че точно тогава стартираха дупченето за „ковид“? Някой точно тогава,трябваше да крие истината,защото хората щяха да се лекуват с него,вместо да се самубиват с „ваксината“..

...днес слушах една лекция от '21-ва...

...та и там госпожата каза същото:

- Тъкмо се разбра че ивермектинът върши ,,чудеса" за 24 часа...и изведнъж се появиха и ваксините"...

...естествено че за ония ,,дето мислят за нас" е по-изгодна печалбичката от ,,ваксини" поставяни периодично...

...та тази същата лекторка прочете и официалното съдържание на ,,препарата който няма нищо общо с ваксина" ,без да се крие нищо от самия производител астра...

...,,този продукт оказва влияние директно на днк,като избира с кои протеини от веригите да се свърже,за да промени..."...и т.н...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.