Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 14 минути, В. Велев написа:

Като те гледам какви нелепи неща пишеш вече не знам кое е по-зле от ефекта от ковид "ваксините"- да си загубиш акъла или живота.

и аз бих казал същото за теб - дори май си няколко нива по нагоре в оглупяването

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

и аз бих казал същото за теб - дори май си няколко нива по нагоре в оглупяването

Ако ми го беше казал някой умен щях да се обидя.

преди 11 часа, В. Велев написа:

Ако ми го беше казал някой умен щях да се обидя.

да те тъпите немогат да го осъзнаят и затова не се обиждат

нали знаеш - лудите са смели, защото неосъзнават последствията

• 2 седмици по-късно...
преди 44 минути, Димитър 59 написа:

Мите, ти се оказа прав. Моя позната на 97 години три пъти ваксинирана по време на пандемията, е починала.  Уморили са я тези ваксини...

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

миее това да го разбирам ли че ако умре ваксиниран си тъп като напръскан от самолета на внучката ти

Aluminum Adjuvants, Autoimmunity, and Autism Spectrum Disorder: A Comprehensive Mechanistic, Neuropathological, and Legal Analysis

Резюме

Предистория: Разпространението на разстройства от аутистичния спектър (РАС) се е увеличило 80 пъти от 2–4:10 000 през 1960 г. до 1:31 при деца, родени през 2014 г., което корелира във времето с разширяването на ваксинационния график в детска възраст от 3 дози на 28 дози до 2-годишна възраст (Pearson r = 0,91, p = 0,0015). Въпреки тази корелация, алуминиевите адюванти никога не са били подлагани на специални тестове за невротоксичност, а Националният закон за уврежданията от ваксини в детска възраст от 1986 г. предпазва производителите от отговорност.

При подробен преглед, този предложен механизъм на алуминиевите адюванти в патогенезата на аутизма отговаря на всичките девет критерия на Брадфорд Хил за причинно-следствена връзка, което силно подкрепя причинно-следствената връзка.

Заключения: Сходни механистични, невропатологични, епидемиологични и генетични доказателства показват, че алуминиевите адюванти могат да предизвикат разстройство от аутистичния спектър (РАС) при генетично предразположени индивиди чрез добре характеризирани невровъзпалителни пътища. 80-кратното увеличение на разпространението на РАС, корелиращо във времето с разширяването на ваксинационния график, комбинирано със стабилни биологични механизми и аутопсични находки, изисква спешно преразглеждане на безопасността на алуминиевите адюванти в контекста на невроразвитието, особено при генетично уязвими популации.

ДОЖИВЯХ ДА ГО ЧУЯ! И ТО СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО, ПО ТЕЛЕВИЗОРА:
"В*КСИНИТЕ С/У К*ВИД СА ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ!" 😃
И всичко това - заявено съвсем ОФИЦИАЛНО по ТВ. И ква стана тя? ТЕЛЕВИЗОРА, който ви убеждаваше ДА СЕ В*КСИНИРАТЕ с/у К*вид, И ЧЕ В*КСИНИТЕ СА НЕЩО ДОБРО (в един момент даже стана ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБРО) - сега същия тоя ТЕЛЕВИЗОР най-официално ви заявява, че В*КСИНИТЕ С/У К*ВИД СА ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ. Те на това му викам аз "след дъжд качулка" 😄 А това що не го казахте преди пет години, бре! Що карахте хората НАСИЛА да приемат въпросните БИОЛОГИЧНИ О/РЪЖИЯ вътре в телата си! И нямаше шанс ни на автобус да се качиш, ни в обществена сграда да влезеш - ни в магазина да влезеш хляб да си купиш, АКО НЕ ПОКАЖЕШ ДОКУМЕНТ (ХЕМ ЗЕЛЕН) - ЧЕ СИ В*КСИНИРАН - демек, си се "ПРЕДПАЗИЛ".
Въвежда се и наказателна отговорност за служители, които не прилагат закона. Проектозаконът предвижда ВЪПРОСНИТЕ ТЕЧНОСТИ да бъдат ЮРИДИЧЕСКИ КВАЛИФИЦИРАНИ като БИОЛОГИЧНИ АГЕНТИ и оръжия за МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ, а тяхното ПРИЛАГАНЕ ще се определя като АКТ НА ТЕРОРИЗЪМ! 😄
Също така се КРИМИНАЛИЗИРА
- производството,
- разпространението,
- притежанието
- и ПРИЛАГАНЕТО на въпросните ПРОДУКТИ!" 😄
ИЗТОЧНИК? Не е за вярване: ТЕЛЕВИЗОРА! 🤣
СЪЩИЯ ТЕЛЕВИЗОР, БРЕ!
КОЙТО ВИ УГОВАРЯШЕ, ДА СЕ В*КСИНИРАТЕ.
Ами пускахте само оня с мустаците и оня с пагоните, дето ПЛАШЕХА ХОРАТА ДО СМЪРТ и обещаваха, че ЩЕ СЕ МРЕ, ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ! Само не казваха, че става въпрос за след пет-шест години (не, че и тогава не се мря!) И, то ЯКО се мря!
И, то предимно В БОЛНИЦИТЕ се мря 🙁
А "конспираторите" бяха осмивани, окарикатурвани, оплюти, наричани "НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ" хора, които ДЕЗИНФОРМИРАТ населението. И по едно време ги заплашваше даже и ЗАТВОР! За разпространяване на "невярна информация" Фейк Нюз 🤣 Да не говорим, че тук пък ги блокираха, изтриваха, и направо заличаваха профили даже!
А то кво се оказа?
ЧЕ ДЕЗИНФОРМАТОРИТЕ СТЕ БИЛИ ВИЕ!
И вашата ДЕЗИНФОРМАЦИЯ отне животи.
И продължава да отнема...
ПРЕДИ щата Тенеси и ПРЕДИ щата Аризона ви ги казваха тия неща/ Но нямаше кой да ги чуе. Вие не им давахте достъп до студиата си. Студиата ви бяха достъпни само за ОНЯ С МУСТАЦИТЕ И ОНЯ С ПАГОНИТЕ. Плюс кака Радка.
- И тия, които им повярваха...
- Или просто се поддадоха на страха
- Или просто, ЩОТ НЯМАШЕ КАК ДА ХОДЯТ НА РАБОТА, БЕЗ ДА СЕ В*КСИНИРАТ!
ЕДНА ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ТЯХ ВЕЧЕ ГИ НЯМА!
А една част още са тук, но имат здравословни проблеми.
И само на една част от тях нищо им няма. Просто, защото случиха на ПЛАЦЕБО! Или, просто... ЗАСЕГА 🙁
Няма ги. Жалко за всички, които тогава повярваха на Правителството. Искаше се МАЛКО МИСЪЛ, само. Съвсем малко! Колкото да се досетиш, че... ТИ, И САМО ТИ - СИ ТОЗИ, КОЙТО Е ЗАГРИЖЕН ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ!
Както и, че... ЕДВА ЛИ НА НЯКОГО МУ ПУКА ТИ ДА СИ ЗДРАВ!
И чак да иска да те ПРЕДПАЗВА (от нещо си)
И, то... ЧАК НАСИЛА И ЧАК ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ТЕ ПРЕДПАЗВА! 😄😅
Как е възможно човек да вярва в това? Аз не разбирам 🙁
И сега кво ще ги правите ТИЯ? Ще ги съдите ли?
Че, дори и ДА ГИ СЪДИТЕ, и даже да ги ОСЪДИТЕ -
можете ли вече да ИЗВАДИТЕ въпросната ГЕННО МОДИФИЦИРАЩА ТЕЧНОСТ от телата си?
Не.
Ми, тогава къв смисъл да ги съдите...
Вместо да ги съдите - по-добре слушайте ги тия "конспиратори", бре! 😄 Няма да ви научат на лошо. Още повече, че... НЕ ПОЛУЧАВАТ НИКАКВИ ОБЛАГИ ОТ ТОВА, ЧЕ ВИ КАЗВАТ ИСТИНАТА. А даже напротив - получават присмех, обиди, и даже НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ за това, което ви казваха тогава.
ТА, ТАКА. ЗАНАПРЕД:
- Ако някой ви казва нещо, и не получава никаква ПОЛЗА от това, което ви казва. А, напротив! Грози го ЗАТВОР, или най-малко ГЛОБА, или най-малко БЛОКИРАНЕ ТУК за това, което ви казва - няма да е лошо да се вслушате в думите му.
А, когато някой иска да ви СПАСЯВА
- И се кълне, че ви СПАСЯВА
- И иска даже НАСИЛА да ви СПАСЯВА
- В крайна сметка почва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ви СПАСЯВА
- И накрая даже ВИ ПЛАЩА, за да ви СПАСЯВА -
Е, точно на тоя - не му вярвайте, хора!
Не вярвайте сляпо на "спасители" А мислете, мислете...
В крайна сметка - станете "кон/спиратори" 😁
Чиста работа 😉
Конспиратор - значи мислещ (казано на разговорен език) 😉
Приятна съботна вечер от мен! ❤
Няма да чакам дълго 😄 До края на 2026-та е срока 😁😄
Надявам се, че ще го спазят 🤣
Защото наистина очаквам С НЕТЪРПЕНИЕ 😂
И не за друго... А, просто МНОГО ОБИЧАМ да съм права 😄
Слабост ми е... 😁 Какво да се прави? Няма идеални хора...
преди 1 час, Димитър 59 написа:

и къде е успановила припадъци

не е препоръчв поради факта че вече грипа е по опасе от ковид

преди 12 часа, Димитър 59 написа:

то и ти си хипертоник, явно са те ваксинирали тайно 😃

мите знеш ли че които летят с самолет има по голяма вероятност да умрат в самолетна катастрофа

на 15.02.2026 г. в 10:54, Димитър 59 написа:

Мите, нали болшинството бременни в щатите след ваксиниране бяха пометнали? Пак ли не помниш какво си поствал от твоите сайтове?

Сега се сриваш до хипертония. Нещо не са ти верни източниците. Да не използвам други думи.

преди 5 минути, parmobil написа:

Мите, нали болшинството бременни в щатите след ваксиниране бяха пометнали? Пак ли не помниш какво си поствал от твоите сайтове?

Сега се сриваш до хипертония. Нещо не са ти верни източниците. Да не използвам други думи.

Всеки човек си е различен и различно понася и то не само ковид "ваксините". Едни пометват, други хипертонията ги хваща, а на други като тебе им няма нищо (поне така си мислиш).

преди 1 минута, В. Велев написа:

Всеки човек си е различен и различно понася и то не само ковид "ваксините". Едни пометват, други хипертонията ги хваща, а на други като тебе им няма нищо (поне така си мислиш).

Ама спомнете си какво пишехте за бременните в щатите!!! По ваши данни почти нямаше родени бебета от ваксинирани майки.

Спрете с глупостите вече!

За себе си мисля, че вече сме 2026 г. и нищо страшно. Но все забравям, че вие казахте, че били със забавено действие ваксините.

преди 1 минута, parmobil написа:

Ама спомнете си какво пишехте за бременните в щатите!!! По ваши данни почти нямаше родени бебета от ваксинирани майки.

Спрете с глупостите вече!

За себе си мисля, че вече сме 2026 г. и нищо страшно. Но все забравям, че вие казахте, че били със забавено действие ваксините.

има страшно............ говоря като лекар и заставам зад думите си. Не само за новородените от „ваксинирани“ става дума за млади хора с онкозаболявания, особенно на белите дробове, става въпрос и за невродегенер. заболявания на примерно двигателна невроника и пр. 

преди 1 минута, parmobil написа:

Няма такова нещо. И данните не са наши. Имало е пик за даден период който е съвпадал с ваксинирането. 

Хайде кажи ти може да си по-запознат - на бременни жени поставят ли се ваксини? Или в краен случай и с особено внимание. А на запад ги подкараха наред с ковид ваксината.

преди 4 минути, parmobil написа:

Нали знаеш че всяко правило си има изключение, за да се потвърди правилото.

Аз представи си ти вярвам въпреки че не се познаваме. Но повече вярвам на вуйна ми и леля ми които почти не умряха. Вуйна ми се беше парализирала (за радост за кратко) от кръста надолу. И тя като плачеше по телефона ми каза че е щяла да умре. Толкова зле се е чувствала след ваксинацията.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Няма такова нещо. И данните не са наши. Имало е пик за даден период който е съвпадал с ваксинирането. 

Хайде кажи ти може да си по-запознат - на бременни жени поставят ли се ваксини? Или в краен случай и с особено внимание. А на запад ги подкараха наред с ковид ваксината.

Нали знаеш че всяко правило си има изключение, за да се потвърди правилото.

Аз представи си ти вярвам въпреки че не се познаваме. Но повече вярвам на вуйна ми и леля ми които почти не умряха. Вуйна ми се беше парализирала (за радост за кратко) от кръста надолу. И тя като плачеше по телефона ми каза че е щяла да умре. Толкова зле се е чувствала след ваксинацията.

Данните не са ваши, не безкритично ги цитирахте. И бяха абсолютен балон!.

От колко да съм изключение? Имам поне 30 познати, които са ваксинирани. Как пък никой не е от изключенията?

преди 2 часа, В. Велев написа:

а на теб как ще ти се отрази, като внучката на митко те напръска от самолет - с цялата менделеева таблица

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

а на теб как ще ти се отрази, като внучката на митко те напръска от самолет - с цялата менделеева таблица

Зле ми се отрази. Чудя се защо и от къде всичко ме боли, а нито пия, нито пуша. Ям само краставици и марули...

преди 11 минути, В. Велев написа:

Зле ми се отрази. Чудя се защо и от къде всичко ме боли, а нито пия, нито пуша. Ям само краставици и марули...

краставиците и марулите са напръскани

преди 11 часа, Без умствен капацитет написа:

краставиците и марулите са напръскани

Това е проблема. Хората си мислят че ядат екологично чисти храни. А те са ГМО и напръскани. Засега не се вижда спасение. И не им стига това но и използваха и ковид да ни доунищожат. Сега ще пробват и с цифровите валути. И така - или ние или те.

на 17.02.2026 г. в 10:35, В. Велев написа:

Това е проблема. Хората си мислят че ядат екологично чисти храни. А те са ГМО и напръскани. Засега не се вижда спасение. И не им стига това но и използваха и ковид да ни доунищожат. Сега ще пробват и с цифровите валути. И така - или ние или те.

проблема в момента е точно че няма ГМО - а ползваме не ГМО но компенсирано с много пестициди

при ГМО има по малко пестициди - а пестецидите са доста голям проблем

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

проблема в момента е точно че няма ГМО - а ползваме не ГМО но компенсирано с много пестициди

при ГМО има по малко пестициди - а пестецидите са доста голям проблем

Не зная какво е, ама добре че си похапнахме при социализма чиста храна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.