Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Какво ще ме посъветваш? 

Боцкай се с отровите всеки ден ако искаш.Така ще се изчистим от глупаците в България...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 59 минути, Димитър 59 написа:

Лекарството,което беше успешно срещу ковид ,което иронично наричаха „конско“ ,се оказва ефикасно и срещу тумори: 

Ивермектинът намалява мозъчните тумори със 70%

а защо не дааваш а им даваш от това което казваш че пречинява тумор - като сладко и да си правят пср тест - значи ако не си им да ивемектринал им пожелаваш да ги хване тумор - пожелавам ти го да ти се сбъдне желанието ти

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Боцкай се с отровите всеки ден ако искаш.Така ще се изчистим от глупаците в България...

Не те ли е страх, че като се изчистят глупаците и теб няма да те има? :)   Не поиска да отговориш, как така 90 годишен старец е още жив след три или четири ваксинации срещу ковид? 

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

а ти давай всеки ден да дишат внуците ти от въздуха с вещества които хвърляш в въздуха и пречиняват тумор 

явно няма да спреш да кълнеш родата сидокато някой от по младите ти наследници му видиш гроба - изврятеняк трябва да си в стая с меки стени

мите - кога щяха да измрът ваксинираните - че докато чакаме измряха много неваксинирани😄

в нета има един филм - силос / silo - разказва се за такива като теб и в втория сезон се разбира че са в една заблуда, която се стимулира от най високо ниво, а знаеш ли защо

преди 7 часа, Муца Дебелогъзова написа:

След 5 години ваксиниране точно с такива и 90% покритие на населението. https://www.dnes.bg/a/5-zdrave/698193-v-germaniya-zabranyavat-rnk-vaksinite-sreshtu-covid

Честито на всички "имунизирани и реимунизирани". 🫣👎

на 29.10.2025 г. в 20:42, Без умствен капацитет написа:

мите - кога щяха да измрът ваксинираните - че докато чакаме измряха много неваксинирани😄

в нета има един филм - силос / silo - разказва се за такива като теб и в втория сезон се разбира че са в една заблуда, която се стимулира от най високо ниво, а знаеш ли защо

Препоръчвам ти да изгледаш и този филм. Краят ще ти хареса.

The Mist

А иначе, още един внезапно починал. Бил е на 47 години. Всъщност този път ваксината е направила нещо положително.

д-р Светлозар Патарински

преди 20 минути, ruraru написа:

Препоръчвам ти да изгледаш и този филм. Краят ще ти хареса.

The Mist

А иначе, още един внезапно починал. Бил е на 47 години. Всъщност този път ваксината е направила нещо положително.

д-р Светлозар Патарински

то и тоз умрял на 30 - но защото не е ваксиниран

https://webcafe.bg/international/viden-protivnik-na-maskite-i-vaksinite-pochina-ot-covid-19.html

филма съм ти го гледал - много пъп - уж щяха да правят и втори сезон но мн хора решиха че е тъп и пропадна

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

филма съм ти го гледал - много пъп - уж щяха да правят и втори сезон но мн хора решиха че е тъп и пропадна

Много тъп филм, нали? Уби детето си за да не бъде убито от "мъглата".

Много родители постъпиха по същия "тъп" начин като ваксинираха малките си деца с експериментална ваксина срещу ковид. А ковида не засягаше сериозно малките.

преди 8 часа, ruraru написа:

Много тъп филм, нали? Уби детето си за да не бъде убито от "мъглата".

Много родители постъпиха по същия "тъп" начин като ваксинираха малките си деца с експериментална ваксина срещу ковид. А ковида не засягаше сериозно малките.

да тъп е нали ти казах - искаха да правят и втора част - но рейтинга бе нисък и се отказаха

• 3 седмици по-късно...
на 21.12.2022 г. в 15:25, N1K17Y написа:

Миналата година хахото викаше, че пролетта ще мрат милиарди, после стана лятото, после стана нещо друго, сега чак на 5 години скочи, след 5 години ще каже след 20 години, като се гътнеш на 80 в съня си и ще каже "ето, аз казах ли ви" :D

Гледам, че 5 години минаха, пиша ви от гроба, че тука сме все умрели, некой умряхме по 3 пъти вече, много смъртоносна е ваксината, Митьо Пет Девет беше прав! :lol6:

Другари, кажете как вървят нещата в света на живите, тука нямаме БТВ и Нова и не знам. Труден ли е живота след като милиарди измряха, повечето набодени хванаха рак, как са нещата? Бил Гейтс стана ли император на галактиката?  

преди 14 часа, Димитър 59 написа:

мите пак ли се кефиш на пръшчето на натурневс - как ще са ги отказали - след ваксинацията намаляха труповете - дори страната която цитираш, махна карантината преди нас

на 31.10.2025 г. в 10:33, Joss Bomon написа:

Минаха 5г. и аз, и всичките ми познати ваксинирани тъпчем грешната земя. Според всички глупости, които се публикуваха тук, поне 15 от познатите ми (аз също) трябваше да са починали. 

Некви идеи защо не ви се получават прогнозите?

преди 28 минути, parmobil написа:

Минаха 5г. и аз, и всичките ми познати ваксинирани тъпчем грешната земя. Според всички глупости, които се публикуваха тук, поне 15 от познатите ми (аз също) трябваше да са починали. 

Леля ти те е съжалила и ти е сложила физиологична течност. Доказано е че плацебо-ефекта работи.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Леля ти те е съжалила и ти е сложила физиологична течност. Доказано е че плацебо-ефекта работи.

Ваксината си я сложих в Александровска болница и леля ми няма нищо общо. Първо AstraZeneca, а бустера с Pfizer. И вече минаха повече от 5г. Колко да ви чакам прогнозите?

преди 1 минута, parmobil написа:

Ваксината си я сложих в Александровска болница и леля ми няма нищо общо. Първо AstraZeneca, а бустера с Pfizer. И вече минаха повече от 5г. Колко да ви чакам прогнозите?

Кой е казал че има 100% смъртност. По-начало българите сме издържливо племе.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Кой е казал че има 100% смъртност. По-начало българите сме издържливо племе.

Аре да не се измъквате с такива отговори. Става ли? Според "правдивите" статии, на които се позовавахте, поне 30% от ваксинираните трябваше да сме гушнали букет. Ми нямам познат с ваксина, който да е починал.

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

мите наистина ли преди ваксината е нямало аутизъм и мозъчни заболявания - или пак ги е напънало натурневс😁

все едно да кажа че който не е ваксиниран ще умре от старост - просто си е обречен да стане тор за цветята

преди 25 минути, parmobil написа:

Аре да не се измъквате с такива отговори. Става ли? Според "правдивите" статии, на които се позовавахте, поне 30% от ваксинираните трябваше да сме гушнали букет. Ми нямам познат с ваксина, който да е починал.

И как се измъквам? Казвам че няма 100% смъртност, а ти казваш че сме се позовавали на 30%. Ами правилно сме се позовавали на 30%, а не на 100%. Явно те е ударило в мозъка. Това е по-лошо от смъртта...

преди 1 минута, В. Велев написа:

И как се измъквам? Казвам че няма 100% смъртност, а ти казваш че сме се позовавали на 30%. Ами правилно сме се позовавали на 30%, а не на 100%. Явно те е ударило в мозъка. Това е по-лошо от смъртта...

а според теб неваксинираните не стареят ли - староста е умиране на мозъчни клетки и от там се сбръчкосваш

преди 12 часа, parmobil написа:

Някъде да виждаш МОЯ прогноза или заключения?! Цитирани са публикации от официална преса. Извадил си късмет - радвам се, че си жив и здрав.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Някъде да виждаш МОЯ прогноза или заключения?! Цитирани са публикации от официална преса. Извадил си късмет - радвам се, че си жив и здрав.

Любимото извинение на всеки без топки, като осъзнае в какви глупости вярва :D Ти да не си новинарски сайт, че споделяш новини които не ти отразяват гледната точка? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.