Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, miro20 написа:

Кога са били затваряни границите ??? Аз се сещам нещо друго от първите брифинги. - обясняваха колк охиляди на ден се прибирали, други излитали

Че те и сега са затворени. МОжеш ли свободно да минеш граница?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, Радул написа:

Че те и сега са затворени. МОжеш ли свободно да минеш граница?

Да, едни познати се прибраха оня ден от Германия. Та.. ?

Удобно се изсулваш че говорехме за първите 14 дена... ама карай... да не те  глождя че всеки път ставаш за смях.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Да, едни познати се прибраха оня ден от Германия. Та.. ?

Удобно се изсулваш че говорехме за първите 14 дена... ама карай... да не те  глождя че всеки път ставаш за смях.

Попитах те съвсем простичко: Можеш ли да минеш границата СВОБОДНО??? Не коментирай мен, отговори на въпроса!!!

хехе :)  пак гърчове. И аз те попитах, но не ми отговори . Кога са били затворени границите първите 14 дена ? След като по брифингите обявяваха по колко хиляди кацат и излитат.

преди 9 минути, miro20 написа:

хехе :)  пак гърчове. И аз те попитах, но не ми отговори . Кога са били затворени границите първите 14 дена ? След като по брифингите обявяваха по колко хиляди кацат и излитат.

Отговори бе! Не ми извъртай думите а отговори на прост въпрос. Те и при затворени граници пак излитат и кацат хиляди, но има куп условия. Отворени граници са, когато можеш да отидеш в Гърция примерно, както се ходеше- показваш лична карта и си в Гърция.

Ей тва е нагляр!!! То от София не можеш да излезеш свободно, той ми задава супертъпи въпроси за границите братче!!!

Браво на проф.Даниел Вълчев...(Лице в лице).

Цитат

Между другото,ако някой не знае в България миналата година са починали 108 000 човека,това прави 296 човека на ден...Ние умираме...
Ще обеснявам аз на полицая неотложноста на пътуването ...не може да има такива ненужни ограничения,които водят до ненужна и отживяла милиционерщина,като неотложност на пътуването...Извинявайте ,ама на г-н Премиера колко му беше неотложно да отиде да се снима с багера на някаква магистрала!?Ми то няма багер, с които да не се е снимал...Колко е неотложно?

Кратък коментар и тук

p.s. Между другото-внимавайте с гласенето на новия закон....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 часа, acnekt написа:

Ген. Мутафчийски получава смъртни заплахи

https://gospodari.com/ген-мутафчийски-получавам-смъртни-за/

Мутафчийски: Вече получавам заплахи, включително за живота ми. Такива идват с имейли, есемеси или по Вайбър. Аз, разбира се, ги предавам на полицията.

ДВ: Тези заплахи анонимни ли са?

Мутафчийски: Има и имена, но не мога да кажа дали това са истинските им имена. Това е работа на полицията. Аз не мога да преценя реална ли е заплахата или не. Да, правя много жертви за работата си, но чак пък да загубя живота си…

Интересно, дали генерала говори с пациентите си по същия начин, както говори на цяла България по брифингите?

преди 1 час, Proshark написа:

Между другото-внимавайте с гласенето на новия закон....

Ще ни скроят шапката със закон.

Как да внимаваме. По света отива на падане на мерките. Ако това ни спаси добре. Иначе сме овце. 

Дано сичко навънка да се разпърди по бързо и да не успеят. 

Ама и те ще бързат

преди 23 минути, halek написа:

Интересно, дали генерала говори с пациентите си по същия начин, както говори на цяла България по брифингите?

Гъди гъди, кого ще клъцнем

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще ни скроят шапката със закон.

Как да внимаваме. По света отива на падане на мерките. Ако това ни спаси добре. Иначе сме овце. 

Дано сичко навънка да се разпърди по бързо и да не успеят. 

Ама и те ще бързат

Ами да де....щели да махнат някои изрази....ама вилата на врата остава...Ама тия верно само от бой разбират...

преди 3 часа, acnekt написа:

Ген. Мутафчийски получава смъртни заплахи

Дали ще отнесе калайката?

преди 4 минути, Mapuku написа:

Бойко ще си узаконява ли диктата?

Май да.Очертава се диктатура, по-лоша от на бай Тошо!

А това в 24 часа ми идва малко в повече...Без да отричам вероятностите,такава статия може да се изпляска за всеки един случай.....Жената предполага ,че се е заразила в градския транаспорт...Вероятности: Ако е така,то поне поовината от този автобус са заразени...ако пресметнем,че 1/3 от тях ползват и друг автобус(ежедневно).....сами си направете сметката...

https://www.24chasa.bg/novini/article/8510618

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30581536.html

Цитат

Футболният клуб „Лудогорец“ е получил 110 406 лв. държавна помощ по схемата, станала известна като „60 на 40“, която е част от мерките, с които държавата подпомага работодателите в извънредното положение. Освен отборът, собственост на братята Кирил и Георги Домусчиеви, от схемата дотук са се възползвали още футболните клубове „Ботев“ - Враца, „Дунав“ - Русе и „Литекс“ - Ловеч, става ясно от публикуваната в сайта на Националния осигурителен институт (НОИ) информация.

преди 3 минути, nikssi написа:

инвестицията  във "фуражни добавки" трябва да се избиват....

преди 12 минути, Proshark написа:

инвестицията  във "фуражни добавки" трябва да се избиват....

И не само.Трябва да се използва всяка ситуация, да се изкарват пари!

Домусчиев добре се справя, за разлика от мен!

криза, криза, па все едни и същи печелят.

даскали, полицаи, държавни служители, мафиоти.

Стига сте ревали,сега разбрахте ли колко добре си бяхме при социализма!!!Всичко си имахме,даже повече свобода от сега,и ред,и спокойствие ,икономика,армия,циганите си бяха само в махалите а сега купуват български къщи а българите искат само свободия и простотия!Я се засрамете и престанете да фолософствате.Нали искахте демокрация и капитализъм,искахте да сте бизнесмени частници и да трупате пачки....е ето ви вашия идеал за живот ,ама заради вас и ние останалите хора страдаме.Само когато си върнем социализма и когато бъдем до Русия само тогава ще съществуваме като българи и България ще я има като държава,всичко останало са празни приказки.

преди 33 минути, zygi123 написа:

Стига сте ревали,сега разбрахте ли колко добре си бяхме при социализма!!!Всичко си имахме,даже повече свобода от сега,и ред,и спокойствие ,икономика,армия,циганите си бяха само в махалите а сега купуват български къщи а българите искат само свободия и простотия!Я се засрамете и престанете да фолософствате.Нали искахте демокрация и капитализъм,искахте да сте бизнесмени частници и да трупате пачки....е ето ви вашия идеал за живот ,ама заради вас и ние останалите хора страдаме.Само когато си върнем социализма и когато бъдем до Русия само тогава ще съществуваме като българи и България ще я има като държава,всичко останало са празни приказки.

Още един от ЦК на БКП. Точно твоите хора от партията предадоха Живков и сътвориха този твой или ваш капитализъм.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.