Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

на 28.02.2020 г. в 0:50, haidukpikaso написа:

Това с коронавируса вече очевадно е нагласена работа. Само у нас годишно в автокатастрофи загиват между 500 и 600 души. Защо не изолират автомобилите тогава? В САЩ годишно се самоубиват около 7000 души от депресия. Защо не поставят депресията под карантина? Годишно от грипове без корона загиват повече, отколкото досега от т. нар. коронавирус, казва д-р Стойчо Кацаров. Защо е тази зловеща паника тогава, насаждана от медии и власт? На път е светът да се блокира. Още малко и НОИ у нас може да бъде източен-жестока далавера. Ето сега в САЩ 5 души са застреляни от превъртял уволнен служител, но няма нито един умрял там от коронавирус. Чета, че още през 1960 г. коронавирусът бил установен и изучен в САЩ. Тогава? Защо сега се нагнетява паника? Че то автомобилите, отровните змии, цигарите и ракията са къде по-смъртоносни от този вирус. Да не говоря колко по-смъртоносна е демокрацията, налагана от американците по света. Продължавам да подозирам, че това е част от хибридната война на САЩ срещу света. Тръмп го подсказа- в Америка имали най-добрите специалисти и нула починали от на вируса короната.

Милен Милушев

на 28.02.2020 г. в 4:22, дръндю написа:

разбира се,.
бизнеса със здравето и живота на хората не е от вчера.
извличането на печалби е въпрос на тактика и коронавирусът си е просто  тактически ход, за извличане на печалба
сигънту ут нашту маалъ, краднат  ток и жица, а они ут фармацефтиката и медицината, краднат здравето и живота на хората
неска, животя е такъф, забравете комунизма,  щот тогас крадяха само партийци от висшия ешелон
адаптирайте се до като можете, щот аз не можах и неска съм беден и болен
дъйбъ демократите, всичко ми окрадоха
ся ако ми турят данък за умиране, шъ мъй страх да умръ....баси

в предишни постове написах, че това е Китайската стратегия за сриване на борсите и изкупуване на безценица на половин Европа
обърнете внимание на написаното в  поста на @haidukpikaso

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

В момента на брифинга:

Журналист:
"Ваша заповед която дори в момента стои на сайта на здравеопазването"
Мутрачийски:
"Това е неверна информация - край!"

баси грозните изпълнения - дори каманистите по тошово време не говореха такива брутални лъжи

преди 22 минути, karadzha написа:

инжИЛер

:) 

:offtopic_s:

Бе жиле не мога да стана .... иначе и съм инженер ... и механик .... и прочие ... ;) 

От тоалетна до сувалки с вертикално съм ремонтирам, а сега с животни се занимавам ... ;) 

Та, .... оставям Ви .... да инджек тъ пъ .... тук е хубаво, но .... горе (в Балкана) е по-най-по-най .... :) 

п.п. Послушах една психоаналитиЧкъ и в момента съм по-най-по-над нещатътъ - ЛУД съм ... но не пия от Вашето ... а от своето, което сам си го правя ... ;) 

Не можах да стана не практичен .... демек .... консуматор ... :) 

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

....Лъжат ни и трябва да ги изметем

Метеш , метеш , ама то без боклук не може ! :lol6:

Кой боклук ще сложиш на тяхно място ? :angry:

Или да ти напомня какво е казал поетът : " ....Аз паднах . Друг ще ме смени и толкова . Какво тук значи някаква си личност ?....." - Н.Вапцаров .

Или , " Ако се борим само за Цар , то и сега си имаме Султан " - В Левски .

Проблемът е в "Демократизацията" , в "Либерализма" , в "Глобализацията".....по Западни измислици ....

В начина на мислене и съпътстващата го система , в която система водещи са Лакомията и Агресията....

............................

"Чисто" теоретично :

Световната система вече е затворена ! Следва да се ограничават Лакомията и Агресията......Иначе - Апокалипсис ! :nono:

За да се постигне динамично равновесие в системата  трябва , е необходимо Съзнанието да израсте над Егото !!!

Т.е. Съзнанието да контролира и управлява Егото , а не обратното .... :nono:

(е , за който му разбира) 

И защото такива тенденции на поумняване на човечеството трудно се забелязват.....оставам песимист за светлото бъдеще .:(

преди 16 минути, mitosandov написа:

Мутрачийски:

Той не знай на кой свят са намира ве.

Не виждаш ли какво става по света. Като са осаферят наще заблудени говеда ще ги дигнат на рогите си

преди 40 минути, mitosandov написа:

В момента на брифинга:

Журналист:
Мутрачийски:

баси грозните изпълнения - дори каманистите по тошово време не говореха такива брутални лъжи

Е не беше баш тъй. :) 

Журналиста  от 7/8-ми си му е практика. Дава някакви уж логични встъпления като това за сайта, информацията бла бла и накрая прави едно пространствено изложение на някакви манипулации и спекулации.

Генерала точно това му каза че прави. :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Титанична мисъл !  Мислех че тук не е раздел вицове :) 

На тва му се вика шега бе умников. Шега... Бошке...мислел...:speak:

преди 2 часа, skalata_73 написа:

Няма вирус бе, няма. Затуй само в САЩ вече на милион души кихат и пръцкат-от леката настинка.

Ама важното е стачки да има, да прайм революция.

При 300 и кусур милиона щати, един милион да киха и пръцка е все едно никой да не киха и пръцка. На страха очите са големи и мащаба отива едно към гьотере.  :)

преди 56 минути, mitosandov написа:

В момента на брифинга:

Журналист:
Мутрачийски:

Не са грозни изпълнения, ами част от играта. Почти съм убеден че журналистите дето задават въпроси са ги набирали с конкурс! Да задават тъпи или лъжливо аргументирани въпроси, та да може генералчето да ги отреже и да си остане с ореола. Като оная мисирка от "ПИК"...

Добро утро!Оздравяхте ли?

https://www.ft.com/content/6bd88b7d-3386-4543-b2e9-0d5c6fac846c

Факт е,че смъртността е увеличена 60%. Сега,дали МОЖЕ да са умрели от гъдел или при скок с парашут по време на пандемия ще преценят БОТовете тук.

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

Добро утро!Оздравяхте ли?

https://www.ft.com/content/6bd88b7d-3386-4543-b2e9-0d5c6fac846c

КОй е бил болен, че да оздравява?

Поредната спекулация от Шаро- Умрелите от ковид по света, може би... евентуално... някакси... можело да бъдат 60% повече от обявените. Хм. Провеждали са консултации с Миро, обаче са объркали процента. Некадърници!

преди 22 минути, Радул написа:

можело да бъдат 60% повече от обявените

Шаро 60 % и Маро 50 %

Ай ухнем

С намордници говедата. Ма да седят с намордници като им е кеф.

Нас да не ни карат насила

България се справила. С какво се е справила бре ?

Фани правителството удари опозицията

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Шаро 60 % и Маро 50 %

Ай ухнем

Сатеричния театър ли гледаш?

Особенно "голямото" изказването на Ненков ми напълни душата!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 минути, barbuncela написа:

Сатеричния театър ли гледаш?

Сичките с намордници, говедата им с говеда.  От намордниците не им се разбира какво казват. 

И ние сме им гласували да ни управляват.

преди 43 минути, Радул написа:

При 300 и кусур милиона щати, един милион да киха и пръцка е все едно никой да не кихa...

Ясно бе Радул-е, ясно бе. Ама нали говорим за леката ви настинка. То милион и кусур са ги диагностицирали, па колко милиони има още ехе-е-е...Па то има и милиони дето си правят харакири и дори и такива дето кат кихнат и се насират. Ма говорим за настинката. 

преди 43 минути, Радул написа:

На тва му се вика шега бе умников.

Не виждам да се хилиш . Но както и да е... "майтапчия" :) 

С оня бисер за първата помощ през соца в темата за Милен Цветков и с това за конституцията и тръбата  направо изби рибата :) 

А ето нещо специално за мангъровците

https://www.facebook.com/groups/1675343939237431/permalink/2757383607700120/

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Сичките с намордници, говедата им с говеда.  От намордниците не им се разбира какво казват. 

И ние сме им гласували да ни управляват.

както казва македонеца това са обикновени хъскита.

product_18811.jpg

преди 4 минути, skalata_73 написа:

Ясно бе Радул-е, ясно бе. Ама нали говорим за леката ви настинка. То милион и кусур са ги диагностицирали, па колко милиони има още ехе-е-е...Па то има и милиони дето си правят харакири и дори и такива дето кат кихнат и се насират. Ма говорим за настинката. 

Я кажи за милионите харакирикаджии, че не бях ги чувал, па ми се чини че става въпрос за сложни личности.

преди 5 минути, miro20 написа:

Не виждам да се хилиш . Но както и да е... "майтапчия" :) 

С оня бисер за първата помощ през соца в темата за Милен Цветков и с това за конституцията и тръбата  направо изби рибата :) 

А ето нещо специално за мангъровците

https://www.facebook.com/groups/1675343939237431/permalink/2757383607700120/

Миро ми говори за бисери... Бошке... ставам все по- набожен.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Той не знай на кой свят са намира ве.

Я виж какво казват твоите братя:

https://fakti.bg/bulgaria/469288-posolstvoto-na-sasht-nie-visoko-cenim-gen-mutafchiiski

"Ние високо ценим ген. Мутафчийски и Националния оперативен щаб за тяхната впечатляваща работа по контрола на епидемията от COVID-19 в България".

преди 4 минути, Радул написа:

Миро ми говори за бисери... Бошке... ставам все по- набожен.

Ами аз ти цитирам конкретно какво казваш, ти си плямпаш за мен простотии и измишльотини както онази спекулация и мой въпрос за 50%  :) 

Това е основната разлика между нас.

преди 1 минута, M.Николов написа:

https://fakti.bg/bulgaria/469288-posolstvoto-na-sasht-nie-visoko-cenim-gen-mutafchiiski

"Ние високо ценим ген. Мутафчийски и Националния оперативен щаб за тяхната впечатляваща работа по контрола на епидемията от COVID-19 в България".

Я! Реджепе, тия верно ли са ти братя бе?

току-що, miro20 написа:

Ами аз ти цитирам конкретно какво казваш, ти си плямпаш за мен простотии и измишльотини както онази спекулация и мой въпрос за 50%  :) 

Това е основната разлика между нас.

Цитирай конкретно тогава бисера от темата за Цветков, да видиш колко ще се смеят на мен и колко на теб.

Я Марийке!  Инжинеро цитира фейсо!?!?!?  Тоя вирус верно е опасен за некой!  :giggle1:

преди 48 минути, M.Николов написа:

А цитатите отдолу под статията,направо го преоценяват...и сриват в земята.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.