Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

"

Италианският журналист, политически анализатор и бивш евродепутат Джулието Киеза даде интервю, цитиран от „Поглед инфо“,  за коронавирусната криза ситуацията в днешния объркан свят.

– Г-н Киеза, до какви неизбежни последици според вас ще доведи избухналата коронавирусна криза? Преди няколко месеца говорихме за възможна глобална криза и за това, че най-богатите хора на планетата се подготвят за някакви катаклизми, тревожно търсят отговора как да се спасят и да останат настрана, както се казва. Страхуваха ли се от тази криза? Не се ли готвеха за нея?

Не бих могъл да предвидя точно такава криза, но бях сигурен, че ще се случи нещо подобно, че дълбоки трусове ще очакват света. Същата мисъл, която вероятно притеснява американските милиардери, които се страхуват от пристигането на мистериозна палингенеза, някаква неизвестна сила, нещо много по-силно от милиардите долари, които имат в своите сейфове.

Те разбраха, че богатството няма да ги спаси, че парите не са абсолютна гаранция срещу всякакви беди и нещастия.

Трудно е да се каже какво ще последва кризата, какви промени ни очакват. Едно е ясно на всички: светът ще се промени. И е трудно да се говори за конкретни последици, защото никой няма реална представа за случващото се. Какво предизвика епидемията от коронавируса: изкуствено ли е създадена или, може би, умишлено разпространена? Няма отговори, има само спекулации и предположения... "

цялата статия на:

https://nadezda.news7.eu/198802?fbclid=IwAR3kA9oOtKFhL0uIWqp15GKGUL1Vi4F44RGQuqSwUlqD3iOZ-jUWcfSdcVY

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, ..Alex&Vanko,, написа:

Край белиалчо.Утече!Ся щи изсъхнат белите дробове.

Внимавай да не глътнеш микрофона.

преди 15 минути, skalata_73 написа:

Слушайте Мангъров, излезте, нацелувайте се всички и който оцелее.

Ами слушай щаба бе! Всичките некадърници! Следвай съветите им и дълго ще живееш! Особено на генерало - коремниа хирург. Един път било обикновен грип, после си смени мнението, че много знае! Разбира ги нещата!

преди 5 минути, Hristo52 написа:

...генерало - коремниа хирург. 

Мангъров-доцент по детски болести.

На мен не ми налитай. Върви да се целуваш в градинките.

Новините на БНТ "Отровени много американци след като са пили дезинфектанти и белина!!!"

Ама те са умни много тия американци бе...и чакаме да открият ваксина...дано да не е със сода каустик или ветриол!

преди 1 минута, skalata_73 написа:

А ти потъркаляй аспиринчета! Ай оп!

@skalata_73  @Hristo52  E?

Ако имате да се уточнявате има лична! 

преди 6 минути, skalata_73 написа:

Мангъров-доцент по детски болести.

Цитат

Дoц. д-р. Aтaнac Мaнгърoв e Нaчaлник нa Първo Дeтcкo oтдeлeниe към CБAЛИПБ “Прoф.Ив.Кирoв” EAД - Coфия. Дoцeнт към Кaтeдрaтa пo инфeкциoзни бoлecти, пaрaзитoлoгия и трoпичecкa мeдицинa.

https://fakti.bg/bulgaria/464515-doc-d-r-mangarov-mojem-da-stanem-kato-devica-ostanala-stara-moma
братчеда Гуглю вика че нема да тъ ухапе ве

преди 14 минути, Радул написа:

Научния човек говори ИСТИНИ!

И стои зад титлата и името си. Няма кой да го обори и затова е по-лесно да е неудобен и встрани . Когато станаха събитията в Италия, с отчитането на огромния брой смъртни случаи, си говорихме с приятел лекар. Той понеже нищо не разбира и се майтапише.Вика ми, абе тези да бяха се стреляли по италиански, пак нямаше да има толкова смъртни случая бе. В последствие се оказа,че само в района на Бергамо имало 69 старчески дома. Всички се пишели коронки. Сега плашат с мерките и бройките в Швеция. Ми то се получи същото и там. Рисковите групи навсякъде дават най-много смъртни случай, с корона или без корона - една лека инфексия,няма имунна защита и последствията са ясни.

преди 31 минути, barbuncela написа:

Новините на БНТ "Отровени много американци след като са пили дезинфектанти и белина!!!"

То и при нас имаше нещо подобно в началото. До колкото си спомням печене и мачкане на костилки от кайсии.

преди 1 час, barbuncela написа:

БНТ новините. Разрешиха кредити хорааа! Тичайте да се заробите...пардон, да си вземете пари без лихва, ама се връщат де!

По ми се струва,че като за начало искат да извадят на светло спестяванията на хората по банките.

И аз се разходих преди малко из Мюнхен и само по магазините те карат да слагаш маска и ти пръскат на дръжките на количката.

Преди 2-3 седмици имаше едно клипче и отдолу линк към документа който обсъжда.

Понеже този канал го спрягат за руски пропаганден, като по-назад клипчето с др. Багди от KenFM, го прочетох и видях, че общо взето звучи като сценарий за мерките, ама си викам, може да е написан впоследствие и да е фейк. Говорихме си вкъщи че ако на 27.04. въведат корона апп за телефона явно няма да е фейк.

Интересно четиво е, всеки може да го разгледа през преводача. Особенно към страница 13-14-15 и нататък.

Слушам радио в колата преди малко и невероятния ни здравен министър обяснява, че трябва възможно най-бързо да пуснат апа ,но все пак да не е прибързано заради защитата на данните, и т.н.

Гледам то днес било 27.

Иначе доста добре ограничиха критичните канали като този на KenFM, които дават гласност на хора като Водак и Багди. И като гледам бат Бойко и той май е чел немския сценарий с тея чували за трупове и умрели баби и дядовци.

преди 1 час, FusE написа:

Абослютно точно казано 

Дали това ще се окаже вярно ще разберем съвсем скоро след като се охлабят мерките по света и у нас. 

Само виж кой пуска новината. Блиц и дойче веле.  :D

току-що, Радул написа:

Само виж кой пуска новината. Блиц и дойче веле.  :D

В случая няма значение защото и по тв в новините казаха същото, а и в други новинарски сайтове новината е еднаква. 

преди 2 минути, FusE написа:

В случая няма значение защото и по тв в новините казаха същото, а и в други новинарски сайтове новината е еднаква. 

Е тивито го еви. Нещо, като оригинална статия? Ин инглиш.

Е това ме вбесява!

Борисов обясни ще се завърне ли футболът у нас и какво се случва с Левски.

Светът в хаос. Милиони без работа, гладни, умиращи (не от короновирус)хора с онкологични проблеми, гладуващи и какво ли не още!

Футболът бил важен! Много важен. Светът не може без ритнитопковците дето имат пари да изкарат охолно години! Ммммммм.......

Бях навън на разходка и от тая маска умрях от жега, бях пред припадък.

Не знам за короната, но масово в тия жеги хората ще изпоприпадат с тези маски.

А заведенията са затворени.

преди 1 час, Радул написа:

Научния човек говори ИСТИНИ! От самото начало! Швеция знаем защо има 2 200 умрели, но се вижда и с много просто око че там няма БУМ на заразата както предвиждаха твойте оракули! И не на последно място, специалност "пулмонолог" НЯМА! Има ПУЛМОЛОГ!  Това е белодробен лекар, не е вирусолог!!! Мангъров е вирусолог!!!

Специалист по белодробни болести , който коментира вирус удрящ именно белите дробове, казваш ... не е компетентен ?

А кой бе ?

Ти прочете ли статията  която цитирах  ? гугъл транслейт ли те затруднява ? Има много отговори на твои и на други фейкомети , твърдения.

Знам че си играеш винаги на контра... ама .. не вървиш ...

А Мангъров само като му видиш начина на изразяване и лексика на живо... ти става ясен...

Освен че според него " всички по света са забравили коронавирусите" които ги познавали  .... кво да говорим повече...

Говори за Швеция с нейните 2200 умрели а не сравнява с нашите 56...  Всички  привидно подкрепят тези простотии, само докато не опре до тяхното дупе... И се почва.. ама защо аз... защо мой роднина...

Между другото .. . чу ли че и в Швеция затворили няколко заведения заради неспазване на дистанция ?

т.е . и там си има мерки и гледат да се спазва.

преди 2 часа, barbuncela написа:

Не знам колко е вярно, четох го някъде, че дават пари на роднините на починалия, да го пишат починал от коронавирус! В България това.

И в другите страни е така.На докторите плащат три пъти повече за лечение от корона вирус,от колкото за друга болест.На патолозите също.На новинарите,ако е за короната,хонорара е по голям и т.н. Излиза че всеки че ще е на далавера,ако помага по някакъв начин на сплашването на простолюдието.Да дадат малко кеш на мен и аз ще почна да ви плаша с чували,камиони,танкове,дебели сопи,а цифри от девет планини и морета ще измъкна ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.