Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 32 минути, karadzha написа:
  Затвори скритото съдържание

Здравей!

Я кажи какво ползваш за тая алергия по кожата, която спомена. Да не би да е Алергозан? Писах ти на лични, ама не ще да се изпрати съобщението – някакъв бъг, явно.

Явно пощенската ми кутия е пълна, не съм я чистил. ЕЛО  нещо си мисля се казваше. Мазило.+ се мажеш със Салицилов спирт няколко пъти на ден, не си пипаш лицето с ръце. Беше ми изписала и някакви хапчета, но за тях честно казано не се сещам.  Но и другото върши работа, пробвал съм го и след време. Просто е задължително да не си пипаш лицето с ръце. 

ПП: Ето за кое мазило говоря.

преди 27 минути, Tiho написа:

Последното обяснение:

- ковид-19 не е вирус
- при електромагнитни облъчване от компютри, телефони, 5G полета клетките в човешкото тяло се разболяват и отделят протеини-токсини (предимно се откриват в гърлото, носа, очите); именно тези отделени от клетките токсини се засичат при тестовете и се представят като "частици от ковид-19 вирус"
- последните 6 месеца има голямо засилване на електромагнитните излъчвания по света - въвеждане на системата 5G, новите сателити за интернет; тези излъчвания не са съвместими със здравето на човека
- това е причината за нереално кратките срокове на масово разпространение на "вируса" по цялата планета
- чувствителността/податливостта на тялото има връзка с това колко метал има в него и какво е качеството на водата в клетките. Така че, ако инжектирате хора с алуминий, те започват да абсорбират повече електромагнитни излъчвания и това е перфектният начин за увреждане на видовете, което сега преживяваме.

Ковид 19 ~ НЕ е вирус !!! По-скоро 5G електронна битка за Вашата душа завинаги и винаги!

http://adassa.blog.bg/drugi/2020/03/29/kovid-19-ne-e-virus-po-skoro-5g-elektronna-bitka-za-vashata-.1702856

Cough 19 ~ NOT a Virus!!! Rather A 5G/GE Electronic Battle for Your Soul Forever and Ever

https://www.youtube.com/watch?v=70xuorU4XuE

Аз от...почти 20 години работя при електромагнитни излъчвания на по-малко от метър и половина. 400 кHz  честота. Според теб ще съм положителен за тоя уж вирус?  Нещо я вземат много на сериозно тая работа ми се струва, ако наистина е от облъчване.  Не казвам, че не е безопасно, а че от почти 20 години работя под облъчване.  Вие ревете за още неосъществена 5G  мрежа. Наистина, преди години като минавах под далекопроводи след работа, ми се замайваше главата. Винаги точно на определено място. Но то и си има схема на поставяне на тия далекопроводи и жилищни сгради на по-малко от 200 метра не трябва да има. Така мисля учихме по "Охрана на труда".  Това 5G  дали е опасно...толкова къси вълни умират доста бързо.  доста по-опасно е да говориш час по телефона. По закон мощността трябва да е до 10 вата, но като говориш дълго време, няма как да не окаже влияние. Никой не е предполагал, че жените ще говорят по няколко часа на ден по телефоните си, още повече като ги затворят в къщи. Направо ги съжалявам. Жената е създадена да говори и като и се отнеме това право, търси алтернатива. 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 16 минути, Ъндъртейкър написа:

Аз от...почти 20 години работя при електромагнитни излъчвания на по-малко от метър и половина. 400 кHz  честота. Според теб ще съм положителен за тоя уж вирус?  Нещо я вземат много на сериозно тая работа ми се струва, ако наистина е от облъчване.  Не казвам, че не е безопасно, а че от почти 20 години работя под облъчване.  Вие ревете за още неосъществена 5G  мрежа. Наистина, преди години като минавах под далекопроводи след работа, ми се замайваше главата. Винаги точно на определено място. Но то и си има схема на поставяне на тия далекопроводи и жилищни сгради на по-малко от 200 метра не трябва да има. Така мисля учихме по "Охрана на труда".  Това 5G  дали е опасно...толкова къси вълни умират доста бързо. 

Виж по-горе, че редактирах и добавих някои допълнителни подробности и връзка, в нея пише...

преди 3 минути, Tiho написа:

Виж по-горе, че редактирах и добавих някои допълнителни подробности и връзка, в нея пише...

Изкарахте това 5 G истинска пунта мара (точния превод от румънски е голям хей; сешъшсе):) Всъщност може да се окаже безобидно като съветска ваксина (бяха хубави техните, а не като американските – отрови).

преди 45 минути, Tiho написа:

Така че, ако инжектирате хора с алуминий, те започват да абсорбират повече електромагнитни излъчвания и това е перфектният начин за увреждане на видовете, което сега преживяваме

Аз съм погълнал тонове алуминий за 20 години, хаха, че с това се занимавам, както знаят някои тук :)  По принцип алуминия е опасен за краткосрочната памет най-вече.  Тоест, тръгнеш нанякъде и забравяш след секунди какво търсиш. Иначе с дългосрочната памет проблем няма.  Но баща ми, лека му пръст, бачкаше със стомана само и пак забравяше дали е заключил вратата :P Така че си мисля, няма да е от алуминия :P

преди 19 минути, Tiho написа:

Добре, но твърде  много теории има, за да приемем тая за 5G  и много високите честоти.  Според мен това е за размиване на мненията, за настройване хората един срещу друг и за отдалечаване от същността на проблема, който е най-вече икономически.  Някой бе казал или бях чел скоро, че соца няма как да е по-лош от капитализма, защото  капитализма през 8-10 години се разпада и се почва наново. От там винаги забогатяват най-богатите, а най-бедните обедняват. Лошото напоследък е, че не само най-бедните обедняват още а и тия, дето са имали някакви прилични доходи за живота си.  Затова и соца е по-добър. Той просто трае повече, капитализма трае 8 до 10, макс 15 години. 

преди 57 минути, Ъндъртейкър написа:

Аз съм погълнал тонове алуминий за 20 години, хаха, че с това се занимавам, както знаят някои тук :)  По принцип алуминия е опасен за краткосрочната памет най-вече.  Тоест, тръгнеш нанякъде и забравяш след секунди какво търсиш. Иначе с дългосрочната памет проблем няма.  Но баща ми, лека му пръст, бачкаше със стомана само и пак забравяше дали е заключил вратата :P Така че си мисля, няма да е от алуминия :P

Добре, но твърде  много теории има, за да приемем тая за 5G  и много високите честоти.  Според мен това е за размиване на мненията, за настройване хората един срещу друг и за отдалечаване от същността на проблема, който е най-вече икономически.  Някой бе казал или бях чел скоро, че соца няма как да е по-лош от капитализма, защото  капитализма през 8-10 години се разпада и се почва наново. От там винаги забогатяват най-богатите, а най-бедните обедняват. Лошото напоследък е, че не само най-бедните обедняват още а и тия, дето са имали някакви прилични доходи за живота си.  Затова и соца е по-добър. Той просто трае повече, капитализма трае 8 до 10, макс 15 години. 

КапитализЪмът е на повече от 400 години; соцът изкара по-малко от 100. Това обаче не значи, че той си е отишъл завинаги. Просто се разбра, че това е строят. Скоро ще има пак социализъм почти по цял свят, щем или не щем!

В крайна сметка - всичко е енергия и енергийни системи. Човекът е енергийна система.

Никола Тесла казва: "Ако искате да разберете вселената, мислете за енергия и вибрация."

Та - няма как да избегнем теориите за електромагнитните излъчвания, които предизвикват заболявания. Защото това е доказано. Предизвикват редица реакции на организма, сред които са (изненада, изненада) - flu like symptoms, треска, задух и затруднено дишане. Доколкото си спомням - преди 60 години още са провеждани изпитанията за влияние на радарните и комуникационните системи и излъчватели върху екипажите на бойните кораби (на САЩ примерно). Резултатите ги има и там е изброено всичко гореописано.

преди 3 минути, Tiho написа:

В крайна сметка - всичко е енергия и енергийни системи. Човекът е енергийна система.

Никола Тесла казва: "Ако искате да разберете вселената, мислете за енергия и вибрация."

Та - няма как да избегнем теориите за електромагнитните излъчвания, които предизвикват заболявания. Защото това е доказано. Предизвикват редица реакции на организма, сред които са (изненада, изненада) - flu like symptoms, треска, задух и затруднено дишане. Доколкото си спомням - преди 60 години още са провеждани изпитанията за влияние на радарните и комуникационните системи и излъчватели върху екипажите на бойните кораби (на САЩ примерно). Резултатите ги има и там е изброено всичко гореописано.

Остава да кажеш къде в Плевен, Смолян, Варна, Стара Загора, Пловдив, Видин, Кърджали и още 19 области (без Силистра и София) има 5 Джи антени, та да свържем короната с тоя вид технология?:)

Не е необходимо да има. Сегашното ниво на "електро смог" действа по същия начин.

"Dr. Robert O. Becker, author of Cross Currents and the Body Electric stated that "I have no doubt in my mind that at the present time that the greatest polluting element in the earth's environment is the proliferation of electromagnetic fields. I consider that to be far greater on a global scale that warming.

The high frequency currents most commonly created by computers and other electronic devices are circulated by various wires and systems, emitting the high frequency currents into home or office environments. Many cases have been documented where decreasing the amount of "dirty" electricity has lessened the effects of health problems and complications.

If this hypothesis and findings outlined here are even partially true, the explosive recent increase in radiofrequency radiation, and high frequency voltage transients sources, especially in urban areas from cell phones and towers, terrestrial antennas, wi-fi and wi-max systems, broadband internet over power lines, and personal electronic equipment, suggests that like the 20th century EMF epidemic, we may already have a 21st century epidemic of morbidity and mortality underway caused by electromagnetic fields. The good news is that many of these diseases may be preventable by environmental manipulation, if society chooses to."

преди 22 минути, Tiho написа:

Не е необходимо да има. Сегашното ниво на "електро смог" действа по същия начин.

"Dr. Robert O. Becker, author of Cross Currents and the Body Electric stated that "I have no doubt in my mind that at the present time that the greatest polluting element in the earth's environment is the proliferation of electromagnetic fields. I consider that to be far greater on a global scale that warming.

The high frequency currents most commonly created by computers and other electronic devices are circulated by various wires and systems, emitting the high frequency currents into home or office environments. Many cases have been documented where decreasing the amount of "dirty" electricity has lessened the effects of health problems and complications.

If this hypothesis and findings outlined here are even partially true, the explosive recent increase in radiofrequency radiation, and high frequency voltage transients sources, especially in urban areas from cell phones and towers, terrestrial antennas, wi-fi and wi-max systems, broadband internet over power lines, and personal electronic equipment, suggests that like the 20th century EMF epidemic, we may already have a 21st century epidemic of morbidity and mortality underway caused by electromagnetic fields. The good news is that many of these diseases may be preventable by environmental manipulation, if society chooses to."

Ми, тогава и с 5 Джи, и без 5 Джи е все едно:) Тъй излиза.

0.03 % е смъртността от ковид 19, съгласно статистическите изчисления на американските вирусолози към момента

Нерде 0.03 % нерде 50 %

Да махат мерките вчера !!!

Мутафчийски и щаба по сто пръчки на голо !!!

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

0.03 % е смъртността от ковид 19, съгласно статистическите изчисления на американските вирусолози към момента

Нерде 0.03 % нерде 50 %

Да махат мерките вчера !!!

Мутафчийски и щаба по сто пръчки на голо !!!

В такъв случай ще починат максимум към 2 400 000 души в цял свят, но може и доста по-малко, тъй като короната не действа навсякъде еднакво смъртоносно.

Няма вирус бе, няма. Затуй само в САЩ вече на милион души кихат и пръцкат-от леката настинка.

Ама важното е стачки да има, да прайм революция.

преди 8 часа, Hristo52 написа:

Къде е инжинеро? Нема го! Е, айде на другите приятни сънища!  :)

Радвам се че ти липсвам, но не ми се отговаря на всяка избълвана тук простотия.

Относно топките дето си ги заложил - губиш :)  Не си ти човека на който да показвам каквото и било, администрацията тук ако има интерес, бих предоставил и дипломи и сертификати и обучения които имам.

Които не са за твоя военен мозък. Не знам откъде си правиш изводи че нямам такива, може би трябва да съм като останалите агресивни гамени дето плещят глупости из темата ?

Е не си познал.

А като офицер от запаса, мога да ти кажа че си срам за БА. Аз май го казвах вече, но не съм сигурен на теб ли. Ако на теб, то го повтарям и потвърждавам.

преди 8 часа, Радул написа:

Ся па се замислих, не противоречи ли на конституцията, да ти завират тръба в гърлото без твое съгласие?

Титанична мисъл !  Мислех че тук не е раздел вицове :)  

преди 7 минути, miro20 написа:

Радвам се че ти липсвам, но не ми се отговаря на всяка избълвана тук простотия.

Относно топките дето си ги заложил - губиш :)  Не си ти човека на който да показвам каквото и било, администрацията тук ако има интерес, бих предоставил и дипломи и сертификати и обучения които имам.

Които не са за твоя военен мозък. Не знам откъде си правиш изводи че нямам такива, може би трябва да съм като останалите агресивни гамени дето плещят глупости из темата ?

Е не си познал.

А като офицер от запаса, мога да ти кажа че си срам за БА. Аз май го казвах вече, но не съм сигурен на теб ли. Ако на теб, то го повтарям и потвърждавам.

Титанична мисъл !  Мислех че тук не е раздел вицове :)  

Вземи един празен пищов и са гръмни!

преди 1 час, karadzha написа:

В такъв случай ще починат максимум към 2 400 000 души в цял свят

по малко, тъй като след 70 % се получава стаден имунитет и заболеваемостта драстично спада

Значи трябва да махат намордниците, домашния арест и концлагерите моментално

Б.Б. дане се тръшка и бие в гърдите......и другите около него....

"Тайната" излиза на яве ......западни ценности и т.н. ......:

https://nova.bg/news/view/2020/04/02/283736/само-по-nova-изследователи-разкриха-помага-ли-бцж-ваксината-срещу-covid-19/

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/24536/lice-v-lice/lice-v-lice-27-04-2020-g

преди 3 минути, by_chechi написа:

Б.Б. дане се тръшка и бие в гърдите......и другите около него....

"Тайната" излиза на яве :

https://nova.bg/news/view/2020/04/02/283736/само-по-nova-изследователи-разкриха-помага-ли-бцж-ваксината-срещу-covid-19/

Поглеждй малко датите на статиите ти :) 

"тайната ти " бе коментирана и тук сравнително отдавна :)

преди 15 минути, karadzha написа:

Няма да те питам имаш ли диплома

:) 

преди 13 минути, karadzha написа:

Празния пищоф на 100 години един път гърми

И корона вируса тъй, празен пищов. Те чакат камари с трупове. Нищо не чакат. Зеха парите и ни туриха намордници, натикаха ни по дупките и по концлагерите.

преди 9 минути, miro20 написа:

Тъкмо на теб няма какво да ти гледам...прочетен жълт вестник.....:lol6:

За да се научи и усвои урока трябва да се повтаря.... каквото трябва , а не измишльотини всякакви ! :nono:

А ти също прочети от кога съм писал , че епидемията ще премине когато всички си минат по реда....:nono:

Вируси е имало от хиляди години , има и ще има . Тогава кой "великан в политиката" ги е спасявал ? Причината за сегашното състояние на нещата е известна - катастрофа на системата ....:angry:

Просто не се е знаело.....

преди 6 минути, miro20 написа:

Няма да те питам имаш ли диплома

Ти пък кат имаш диплома, може да се обришеш отзад с нея. Пиша си как си ща и пак по-правилно от теб:)

преди 1 минута, karadzha написа:

Ти пък кат имаш диплома, може да се обришеш отзад с нея. Пиша си как си ща и пак по-правилно от теб:)

:offtopic_s:

Аз имам четири в различни области ... :) История ... всяка една от тях в момента ми върши работа, но не за да се гримирам от зад ... ;) 

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Празния пищоф на 100 години един път гърми

И корона вируса тъй, празен пищов. Те чакат камари с трупове. Нищо не чакат. Зеха парите и ни туриха намордници, натикаха ни по дупките и по концлагерите.

Той, Милен Цветков го каза най-точно: „Маските са, за да мълчите, а не за да ви пазят!

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

:offtopic_s:

Аз имам четири в различни области ... :) История ... всяка една от тях в момента ми върши работа, но не за да се гримирам от зад ... ;) 

Браво на теб! Остава да изкараш и за инжИЛер, ама не пишман такъв като г-н 50%-вия инженер:)

преди 36 минути, barbuncela написа:

Още по ниска е. По Фокс Нюз официално дават 0.03 % по представителни изчисления на Американските вирусолози, сиреч 10 пъти по малка.

Лъжат ни и трябва да ги изметем

преди 2 минути, karadzha написа:

Той, Милен Цветков го каза най-точно: „Маските са, за да мълчите, а не за да ви пазят!

Фередже му викам .... аз .... бяло или черно .... Агата (Ред Дже Бъ).... де вика .... бурката или прочие не е решение ...

Не слагам и не смятам, но в общината - ми дадоха ... казва се закон ... е ... това, че съм магаре ... ми в Балкана няма политици и си хойкам как си знам ... ;) 

Запомнете го и от меня: Болестите ходят по хората, а животното - или, или ... - справя се или умира ... не е толкова страшна смъртта ... - личен опит ...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Още по ниска е.

Ага ... тревата е ниска още ... :) 

Тъ:

Химна:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.