Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не забравяй индийците ...

Е да видим...Най-голямата сила и индустрия в фармацевтиката...дано!

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

И в другите страни е така

Е...значи и от това се правят пари. Къде бяхте вие, Холандия?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, miro20 написа:

Специалист по белодробни болести , който коментира вирус удрящ именно белите дробове, казваш ... не е компетентен ?

А кой бе ?

Ти прочете ли статията  която цитирах  ? гугъл транслейт ли те затруднява ? Има много отговори на твои и на други фейкомети , твърдения.

Знам че си играеш винаги на контра... ама .. не вървиш ...

А Мангъров само като му видиш начина на изразяване и лексика на живо... ти става ясен...

Освен че според него " всички по света са забравили коронавирусите" които ги познавали  .... кво да говорим повече...

Говори за Швеция с нейните 2200 умрели а не сравнява с нашите 56...  Всички  привидно подкрепят тези простотии, само докато не опре до тяхното дупе... И се почва.. ама защо аз... защо мой роднина...

Между другото .. . чу ли че и в Швеция затворили няколко заведения заради неспазване на дистанция ?

т.е . и там си има мерки и гледат да се спазва.

Tи няма ли най- накрая да разбереш, че заразяемост и смъртност са различни неща, и че смъртността не зависи от изолацията по никакъв начин?

Не съм казал, че пулмолога е некомпетентен, а че не е вирусолог!!! Но пък казвам за кой ли път, че ти си некомпетентен по всичко!!! Нали ПУЛМОНОЛОГ?

преди 1 час, barbuncela написа:

Новините на БНТ "Отровени много американци след като са пили дезинфектанти и белина!!!"

Ама те са умни много тия американци бе...и чакаме да открият ваксина...дано да не е със сода каустик или ветриол!

това не го ли коментирахме вече ?

30-тина случаи ... на фона на 15-тина от миналата година ... дори стотина да са както някъде твърдят, на фона че са  328 милионна държава....

хм :)

Хайде, няма да споменавам как стотици са умрели в една друга държава от препарат за баня... че пак някой ще ми се сърди :) 

преди 7 минути, Радул написа:

Tи няма ли най- накрая да разбереш, че заразяемост и смъртност са различни неща, и че смъртността не зависи от изолацията по никакъв начин?

Не зависи ли ? А любимия ви пример със Швейцария ? 2200 срещу 56 у нас ?

Пардон.. Швеция...

ние сме 7, те 10 млн.

Нещо куца логиката тука... И оправданието със старческтие домове не върви много...

пп

Швейцария е към 1700 смъртни случаи. Също не пречи за сравнение.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

А Мангъров само като му видиш начина на изразяване и лексика на живо... ти става ясен...

Ами то и тебе като ти гледам физиономията, чета ти глупостите и ти гледам неграмотността като пишеш,то и ти си ясен!

преди 3 минути, miro20 написа:

Не зависи ли ? А любимия ви пример със Швейцария ? 2200 срещу 56 у нас ?

Пардон.. Швеция...

ние сме 7, те 10 млн.

Нещо куца логиката тука... И оправданието със старческтие домове не върви много...

Не, не зависи. Спри да си нагласяш събития как ти е кеф, математико! Швеция е около 100 пъти по- посещаема от България. Логиката куца единствено на теб. Както и математиката, английския... абе квот се сетиш всичко ти куца.

току-що, Hristo52 написа:

Ами то и тебе като ти гледам физиономията, чета ти глупостите и ти гледам неграмотността като пишеш,то и ти си ясен!

Винаги бих се радвал да ми обориш "глупостите" . Нещо все не ти се отдава.

Защо ли ? И без да те питам за външен вид, което въобще не ме интересува, си ми ясен.

преди 1 минута, miro20 написа:

Винаги бих се радвал да ми обориш "глупостите" . Нещо все не ти се отдава.

Е колко пъти? Ти си нагляр. И милион път да те обори човек, продължаваш да си наглееш.

преди 7 минути, miro20 написа:

Защо ли ? И без да те питам за външен вид, което въобще не ме интересува, си ми ясен.

Моя външен вид се вижда на снимката отворко. Всеки може да ме прецени! Имам име и снимка и рожденна дата! Когато си туриш снимка име и рожденна дата, истинските. Ела да ми скачаш, знаеш по какво отворения!

Залагам си и топките, че не си никакъв инженер. Покажи си дипломата. Ти си гола вода! 

преди 29 минути, Anne написа:

Бях навън на разходка и от тая маска умрях от жега, бях пред припадък.

Не знам за короната, но масово в тия жеги хората ще изпоприпадат с тези маски.

А заведенията са затворени.

Същото казах и аз. На мен ми отговориха, че не съм бил в казарма. Защото войниците носили противогаз 1 час на 40 градуса по Целзий.

Защо? Ей, така за фетиш. Старшината си падал по садо-мазото.

преди 2 часа, Kiddo69 написа:

"

Италианският журналист, политически анализатор и бивш евродепутат Джулието Киеза даде интервю, цитиран от „Поглед инфо“,  за коронавирусната криза ситуацията в днешния объркан свят.

– Г-н Киеза, до какви неизбежни последици според вас ще доведи избухналата коронавирусна криза? Преди няколко месеца говорихме за възможна глобална криза и за това, че най-богатите хора на планетата се подготвят за някакви катаклизми, тревожно търсят отговора как да се спасят и да останат настрана, както се казва. Страхуваха ли се от тази криза? Не се ли готвеха за нея?

Не бих могъл да предвидя точно такава криза, но бях сигурен, че ще се случи нещо подобно, че дълбоки трусове ще очакват света. Същата мисъл, която вероятно притеснява американските милиардери, които се страхуват от пристигането на мистериозна палингенеза, някаква неизвестна сила, нещо много по-силно от милиардите долари, които имат в своите сейфове.

Те разбраха, че богатството няма да ги спаси, че парите не са абсолютна гаранция срещу всякакви беди и нещастия.

Трудно е да се каже какво ще последва кризата, какви промени ни очакват. Едно е ясно на всички: светът ще се промени. И е трудно да се говори за конкретни последици, защото никой няма реална представа за случващото се. Какво предизвика епидемията от коронавируса: изкуствено ли е създадена или, може би, умишлено разпространена? Няма отговори, има само спекулации и предположения... "

цялата статия на:

https://nadezda.news7.eu/198802?fbclid=IwAR3kA9oOtKFhL0uIWqp15GKGUL1Vi4F44RGQuqSwUlqD3iOZ-jUWcfSdcVY

Лека му пръст на Джулието Киеза! Снощи почина.

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Залагам си и топките, че не си никакъв инженер. Покажи си дипломата. Ти си гола вода! 

То заради тоя, тука никой не смее да каже че е инженер. :D

преди 2 минути, acnekt написа:

Защото войниците носили противогаз 1 час

Можеш да ми вярваш защото бях полковник, сега съм запас, пенсионер. Повече от 15 минути при бойна тревога, химическс, атомна , бактериологична, и не с всички противогази, човека приключва. За 15 мин. трябва да се ликвидира събитиети, иначе....

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Моя външен вид се вижда на снимката отворко. Всеки може да ме прецени! Имам име и снимка и рожденна дата! Когато си туриш снимка име и рожденна дата, истинските. Ела да ми скачаш, знаеш по какво отворения!

Има различни инженери. Пази си топките.

преди 1 минута, karadzha написа:

Лека му пръст на Джулието Киеза! Снощи почина.

Инфаркт...

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Можеш да ми вярваш защото бях полковник, сега съм запас, пенсионер. Повече от 15 минути при бойна тревога, химическс, атомна , бактериологична, и не с всички противогази, човека приключва. За 15 мин. трябва да се ликвидира събитиети, иначе....

Да и учениците учеха едно време. Майка ми ми разправяше за военно обучение в училищата. Калашников стрелба, противогаз, разглабяне ...

преди 1 минута, Радул написа:

Инфаркт...

Не го познавам...лека му пръст!

преди 2 минути, acnekt написа:

Същото казах и аз. На мен ми отговориха, че не съм бил в казарма. Защото войниците носили противогаз 1 час на 40 градуса по Целзий.

Защо? Ей, така за фетиш.

Войниците носят противогаз за да отработят и повишат натренираността на действията си в условията на химическо, биологическо или ядрено заразяване на местността, в която се намират.

преди 1 минута, acnekt написа:

Майка ми ми разправяше за военно обучение в училищата.

50% беше вярно...Важното беше да се чустваш че си направил нещо...хаха...най - силен, най - добър стрелец....илюзиии!

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Не го познавам...лека му пръст!

И аз не го познавам. Но в сегашната ситуация... някой да не избърза да се зарадва че е корона.

преди 8 минути, darkterminal написа:

Войниците носят противогаз за да отработят и повишат натренираността на действията си в условията на химическо, биологическо или ядрено заразяване на местността, в която се намират.

Ясно.  Сега излиза, че всички ще караме нещо като военно обучение с тези маски, карантини. Заповеди от генерал Венцислав Мутафчийски и Бойко Борисов.

преди 6 минути, acnekt написа:

Ясно.  Сега излиза, че всички ще караме нещо като военно обучение с тези маски, карантини. Заповеди от генерал Мутафчийски и Бойко Борисов.

Цитат

Повече пот учението - по-малко кръв в боя!

А.В. Суворов

преди 10 минути, acnekt написа:

Ясно.  Сега излиза, че всички ще караме нещо като военно обучение с тези маски, карантини. Заповеди от генерала Мутафчийски и Бойко Борисов.

Аз съм навит. Само да дадат по един калашник. :)

преди 2 минути, Радул написа:

Аз съм навит. Само да дадат по един калашник. :)

Да не забравиш противогаза.Идеалното прикритие от камерите,които ще те снимат...

току-що, darkterminal написа:

И патрони!

Сумка с 2 пълнителя... и един от ония сандъци. Дет го носят двама човека. :D

току-що, Димитър 59 написа:

Да не забравиш противогаза.Идеалното прикритие от камерите,които ще те снимат...

Не. Да ма снимат, аз съм хубав.  :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.