Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 29 минути, zygi123 написа:

Само когато си върнем социализма

За социализъм трябват пари. Кой ще ни даде пари? :biggrin:

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

:offtopic_s:Обърнете Внимание кой има маска:

Това е човека ... но .... той не е генерал,  а вид ... прочие .... де прави истинко, а Вие?!

Това, ако е българско и е просто, то, бъдете ... умни: Стойте си в "бункерите" ... :) Явно сте поданици не Албания ... :) 

преди 1 час, Proshark написа:

А това в 24 часа ми идва малко в повече...Без да отричам вероятностите,такава статия може да се изпляска за всеки един случай.....Жената предполага ,че се е заразила в градския транаспорт...Вероятности: Ако е така,то поне поовината от този автобус са заразени...ако пресметнем,че 1/3 от тях ползват и друг автобус(ежедневно).....сами си направете сметката...

https://www.24chasa.bg/novini/article/8510618

Трогателен разказ. Чудя се защо тези хора са съгласни да се разкаже историята им, но са предпочели да останат анонимни? Аз лично бих настоявал да ми сложат и снимката дори. Все пак те са герои, не някакви престъпници. Не ли?

преди 20 минути, baitexpo написа:

СССР вече го няма. Някои още не могат да свикнат с мисълта.  :D

преди 11 часа, M.Николов написа:

https://fakti.bg/mnenia/468870-koronavirus-kak-orajeini-lobisti-ahnaha-protestite-v-sasht

Реджо нещо ни залива напоследък с такива клипчета.

Не знам за клипчета... Но патрони по магазините няма!

преди 6 минути, Радул написа:

Трогателен разказ. Чудя се защо тези хора са съгласни да се разкаже историята им, но са предпочели да останат анонимни? Аз лично бих настоявал да ми сложат и снимката дори. Все пак те са герои, не някакви престъпници. Не ли?

Не само герои, а направо измислени герои. За целта на пропагандата, прас - олющена панелка за фон, жената касиерка в била, драматични подробности от битието...

преди 1 час, zygi123 написа:

сега разбрахте ли колко добре си бяхме при социализма!!!

Ами не, не разбрахме :)

преди 59 минути, acnekt написа:

Още един от ЦК на БКП. Точно твоите хора от партията предадоха Живков и сътвориха този твой или ваш капитализъм.

Не, просто още един ник на един и същ трол . :) 

преди 30 минути, baitexpo написа:

преди 3 минути, darkterminal написа:

Но патрони по магазините няма!

Всичко има. И по стрелбищата... е, ако разрешителни нямаш .. е друга тема...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, Мойра написа:

Нека да сме политически корекни?!

Малко хора правят неща за България, а други .... си гледат кефа ... ...

ТА, забрави, че си политика ....

Преди сви, сме българи .. ;)
Миля, че имаш мозък. а ти, а?

преди 24 минути, miro20 написа:

Ами не, не разбрахме :)

За теб знам , че не разбираш . Знам също и защо не разбираш....... ! :lol6:

....и ако обичаш - 1-во лице , ед. число в изказванията.... ! :nono:

В множествено число говори за сериозни психически отклонения .....

Което в същност не е изключено.... ! :nono:

преди 21 минути, miro20 написа:

...

Всичко има. И по стрелбищата... е, ако разрешителни нямаш .. е друга тема...

Има места, където не са необходими разрешителни за да си купиш патрони... Или пушка... Просто влизаш в спортния магазин и пазаруваш...

преди 6 минути, by_chechi написа:

За теб знаем , че не разбираш . Знаем също и защо не разбираш....... ! :lol6:

Не. Просто и преди виждах, а сега и знам, защо бе такъв цоциализма.

Ама ти нямаш достъп, не ти е дадено....

Но все пак, тук не е това темата. Има предостатъчно други теми , където съм ви ги обяснил тези неща доста подробно.

Спазвай някаква коректност. Въпреки че таквиа като теб всяка тема е подходяща за възхвала на великия соц и път към комунизма :) 

преди 6 минути, darkterminal написа:

Има места, където не са необходими разрешителни за да си купиш патрони... Или пушка... Просто влизаш в спортния магазин и пазаруваш...

абе май не е точно така.

Ако имаш бойни патрони извън разрешеното ти и вписано изрично количество за носене и съхранение  , попадаш под ударите на закона :)

Ако  пък липсват също носиш отговорност. ;)

Пушка пък дори няма да коментирам как се купува .Просто забрави.

Ах да... може би говориш за въздушна ? там няма проблеми. Режима за притежание на такива е уведомителен.

преди 20 минути, miro20 написа:

Не. Просто и преди виждах, а сега и знам, защо бе такъв цоциализма.

Ама ти нямаш достъп, не ти е дадено....

Това за достъпа може да се обсъжда , но с теб е невъзможно - нямаш достъп за мислене ! :lol6:

Мен можеш само да ме копираш (както може постоянно да се наблюдава) . 

Копираш от части - което значи , че и това ти е некачествено , т.е "произвеждаш" боклуци . До тук ти стигат възможностите.... :nono:

преди 5 минути, miro20 написа:

...

абе май не е точно така.

Ако имаш бойни патрони извън разрешеното ти и вписано изрично количество за носене и съхранение  , попадаш под ударите на закона :)

Ако  пък липсват също носиш отговорност. ;)

Живее си мирко с някакви свои разбирания и впечатления за света... Умей малко да влизаш в контекст бре човек... Линката на Николов беше за оръжейното лоби в САЩ, че е яхнало протестите... Аз добавям, че в магазините няма патрони... Явно също за САЩ говоря... А там никакви разпоредби за вписано  количество патрони няма... Отиваш и си купуваш колкото ти трябват... Отиваш в пустинята изстрелваш си ги сватбарската с кеф... Отиваш и си зимаш нови... Може и в същия ден... Даже няколко пъти... А хората не те питат какво ще ги правиш, а ти ги продават с усмивка, защото им правиш бизнес... Ако па ти хартисат от стрелбата патрони, просто си ги слагаш в багажника и си ги прибираш у дома...

преди 1 час, zygi123 написа:

Стига сте ревали,сега разбрахте ли колко добре си бяхме при социализма!!!Всичко си имахме,даже повече свобода от сега,и ред,и спокойствие ,икономика,армия,циганите си бяха само в махалите а сега купуват български къщи а българите искат само свободия и простотия!Я се засрамете и престанете да фолософствате.Нали искахте демокрация и капитализъм,искахте да сте бизнесмени частници и да трупате пачки....е ето ви вашия идеал за живот ,ама заради вас и ние останалите хора страдаме.Само когато си върнем социализма и когато бъдем до Русия само тогава ще съществуваме като българи и България ще я има като държава,всичко останало са празни приказки.

Ще разберът, който не е разбрал. Много работи ще разберат, особено като опре до кокал!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Ще разберът, който не е разбрал. Много работи ще разберат, особено като опре до кокал!

Проблемът тук в темите е , че не боли когато се плещят тъпотии....

току-що, by_chechi написа:

Той само един може да ги плещи! Инжинеро! Познаваш ли го. Тоя голата вода!

преди 16 минути, miro20 написа:

...

Пушка пък дори няма да коментирам как се купува .Просто забрави.

Ах да... може би говориш за въздушна ? там няма проблеми. Режима за притежание на такива е уведомителен.

Сега вижда, че си добавил... Пушката, без значение каква е нарезна, гладкостволна, карабина или ловджийска, полуавтоматична, магазинна или еднозарядна се закупува срещу предоставено свидетелство, че си постоянен жител на съответния щат и даже не ти правят и проучване. В момента в който станеш на 16 години отиваш, показваш си документа за самоличност, вадиш парите и след 3 дена можеш да си занесеш пушката у дома. За пистолет има по-сложна процедура...

преди 7 минути, darkterminal написа:

Живее си мирко с някакви свои разбирания и впечатления за света... Умей малко да влизаш в контекст бре човек... Линката на Николов беше за оръжейното лоби в САЩ, че е яхнало протестите... Аз добавям, че в магазините няма патрони... Явно също за САЩ говоря... А там никакви разпоредби за вписано  количество патрони няма... Отиваш и си купуваш колкото ти трябват... Отиваш в пустинята изстрелваш си ги сватбарската с кеф... Отиваш и си зимаш нови... Може и в същия ден... Даже няколко пъти... А хората не те питат какво ще ги правиш, а ти ги продават с усмивка, защото им правиш бизнес... Ако па ти хартисат от стрелбата патрони, просто си ги слагаш в багажника и си ги прибираш у дома...

Ами не, аз говорех за у нас.

ИЗвинявам се че не съм те разбрал. :)  Един коректен човек би го приел като допълнително инфо за у нас, а не да хейти... ама ти си знаеш... нали сте отбор "Калинка Малинка"....

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Той само един може да ги плещи! Инжинеро! Познаваш ли го. Тоя голата вода!

Ко каза фуражката ? Не ти се разбира.

преди 6 минути, by_chechi написа:

Ах колко си прав ... Много си прав...  Ак оимаше автоматичен филтър, ти ще си с 0 /зеро/ постове. Сега ако можеш да кажеш какво смислено си казал въобще, освен стандартните ти клишета , цена няма да имаш. :)

Аз какво ви разправям, че инжинеро, че ви обясни всичко, точно и конкретно. Много знае тоя.... може да го питате и за извънземни, и за това че ви обясни най-подробно!  :giggle1: Отбор "Гола вода"  :giggle1:

преди 14 минути, darkterminal написа:

Сега вижда, че си добавил... Пушката, без значение каква е нарезна, гладкостволна, карабина или ловджийска, полуавтоматична, магазинна или еднозарядна се закупува срещу предоставено свидетелство, че си постоянен жител на съответния щат и даже не ти правят и проучване. В момента в който станеш на 16 години отиваш, показваш си документа за самоличност, вадиш парите и след 3 дена можеш да си занесеш пушката у дома. За пистолет има по-сложна процедура...

Въздушна пушка бе човек.. въздушна.  Аз си има турска Хадсън и режима в България е уведомителен. Пише се едно заявленийце че си закупил и имаш такава. За въздушен пистолет също . Нищо повече

Дори това е при съвестните хора. Някои си имат без да се регистрират никъде.

Продажбата е на съвсем свободен режим. Аз си я поръчах по интернет и никой не ме е питал абсолютно нищо при продажбата. Дори за години . :) 

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Аз какво ви разправям, че инжинеро, че ви обясни всичко, точно и конкретно. Много знае тоя.... може да го питате и за извънземни, и за това че ви обясни най-подробно!  :giggle1: Отбор "Гола вода"  :giggle1:

Какво каза фуражката че пак не го разбрах ? :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

Ами не, аз говорех за у нас.

ИЗвинявам се че не съм те разбрал. :)  Един коректен човек би го приел като допълнително инфо за у нас, а не да хейти... ама ти си знаеш... нали сте отбор "Калинка Малинка"....  

Къде в моя отговор видя хейтене бре мирко? Виж колко, добронамерено, познавателно и изчерпателно ти отговорих... С обяснение къде си сбъркал... И какво те въвело в заблуждение... Кривиш си душата направо...

преди 6 минути, miro20 написа:

За пистолет също

Ти верно не си сам.  Ходи да те прегледа психиатър. Защото пишеш абсолютна глупост! Кога така си купиш редовно пистолет ела се обади!  Така се купува бойно оръжие. Верно не си добре!

Положението в Италия 27.04.2020

https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Infografica_27aprile ITA.pdf

От 24.780 починали или 100 процента се разпределя както следва най-много са на възраст 80-89  или 10050 (40,6%)...второ място са 70-79 или 7191 (29%) под 50 няма и процент.

Но, има журнал че всичките които са почина ли не са починали от или заради коронавирус.

Изроди без маски или с лигавничета, майки с дечица пушат и пият децата играят около заведението...

Амеби тарикатски тъпи прости

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Изроди без маски или с лигавничета, майки с дечица пушат и пият децата играят около заведението...

Амеби тарикатски тъпи прости

Че ти друго очакваш ли от българин? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.