Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

10- те топ лъжи на копейката

Цитат

1️⃣ При учредяването на партия Възраждане през 2014г. присъстват само 68 човека, от ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ по Закона за политическите партии мин.500 пълнолетни граждани

2️⃣ През 2015 г. Костадинов се кандидатира за кмет на Варна и общински съветник от партия "Варна утре" на Красен Кралев (виден министър на ГЕРБ и любимец на Борисов) въпреки, че вече има своя регистрирана формация - Възраждане през 2014г.Защо го прави мислитеПитайте го

3️⃣ Костадинов е назначен за директор на музея в Добрич лично от Вежди Рашидов, по препоръка на менторите си Красен Кралев и д-р Врабевски

4️⃣ Само след 1,5 години на поста Директор на РИМ Добрич, копейкин е уволнен скандално, след като се разбира от сигнали на правоохранителните органи, че липсва част от колекцията на музея, подменена с фалшификати в направление чичо му, който се оказва по оперативни данни, най-известният иманяр в североизтока...

5️⃣ При предизборната кампания за парламент през март 2017 , се кълняхме да се откажем от субсидиятаВеднага след като обявиха резултатите, Копейкин обърна плочата и започна да пее друга песен. След време стана ясно защо...за да я открадне

6️⃣ През 2018 година, искахме да има национален референдум против въвеждането на еврото . Три месеца събирахме 221000 с 21 хиляди повече от изискването за всеки случай, докато Копейката се криеше и мързелуваше, а ние обикновените хора и членове три месеца не спяхме да ги съберем и накрая тоя след като се снимахме с папките пред парламента, ни изпрати по живо по здраво и скри и унищожи папките, а така и възможността българите още 2018 да се произнесат веднъж завинаги по въпроса

7️⃣ Развежда се фиктивно с жена си Велина, за да може да закупи на нейно име имоти без да е длъжен да подава справка в КПКОНПИ и да дава обяснения, откъде изведнъж се сдобива с толкова пари, като на всички е ясно, че е безработен

8️⃣ През 2019, изведнъж се сдобива с още една нова кола Форд Мондео , платена кеш за 52 хил.лева, нов апартамент, триетажна обзаведена къща...
- На постоянните искания от моя страна, като член на нац.ръководство да даде справка за парите в партийната каса, Копейкин постоянно се измъкваше и мънкаше, докато не разбрахме, че липсват над милион от партийната каса...

9️⃣ Прословутият му арест през 2020 за който му бе определена гаранция от 20000 лева е свързан с демонстративното му неявяване на водено срещу него наказателно дело за документните му измами, а не както лъжеше копейкин в медиите, че е заради организиране на протестиНай нагло се обърна в соц.мрежи гражданите да му съберат парите, щото той не искал да харчи свой пари...Е, събрахме му, а след като съда я отмени, тоя лъжец и крадец най-демонстративно отказа да върне събраните близо 40 хил.лева на хората

1️⃣0️⃣ Ваксаните антиваксъри от Възраждане, които най нагло убеждават и лъжат хората, че са против маските и ваксините, а масово са се наболи и ходят с парцали на гнусните си мутри

FciJRWvWIAc48Hv?format=jpg&name=small

😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 12 часа, Toto2 написа:

Това е за тея, дет им се смръзва фъшкията от Възраждане.

Koи бе, честните и почтени работяги, дето ни думкате по прозорците да ви храним и вас? Опърпани плъхове ми разправят, че имам дълг към тях, и семействата им, че и родителите им.

Баста! Мрете от глад! Вместо да учите ми се мотате по разни безполезни конкурси, от двете страни на екрана на телевизора.

Цитат

И другата характеристика, която е  много проблемна – хората в масова психоза стават радикално нетолерантни към различните гласове. И тогава идва последната фаза на масовата психоза – обикновено те започват да унищожават всеки един, който не върви заедно с масата и те го правят, сякаш е техен етичен дълг да го направят. Ако отново погледнем революцията в Иран, аз говорих с една жена, разговорът е наличен в интернет, която ми разказа, че е видяла със собствените си очи как в последната фаза на масовата психоза майка докладва своя син на властите и когато тази майка чува, че синът и ще бъде обесен, и когато разбира, че той вече е обесен, тя се обявява за героиня, заради това, което е направила. Това е последната фаза на масовата психоза.

- Майка, която убива собствения си син.

https://glasove.com/na-fokus/matias-desme-predstoyat-mnogo-trudni-godini-vseki-nesaglasen-s-tehnokratskiya-totalitarizam-shte-bade-otlachvan

Лагери, затвори, Белене за който не е с вас... Явно сте в последния стадий на психозата.

преди 13 часа, insec написа:

Само след 1,5 години на поста Директор на РИМ Добрич, копейкин е уволнен скандално, след като се разбира от сигнали на правоохранителните органи, че липсва част от колекцията на музея, подменена с фалшификати в направление чичо му, който се оказва по оперативни данни, най-известният иманяр в североизтока...

Хм, връзва се с клипа от вилата му, с турбо скъпите дивани. Спомена, че притежава оригинали на редки карти и документи.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Внос на газ не ни трябва. Тази която пи*аете тук ще стигне да ни топли!

Добре ве, доказан лъжец, напоследък се оказва и че краде на поразия,

има ли нещо, за което не бихте си продали съвестта? Представи си Копейкин да го пуснат у кацата с меда.

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Добре ве

Добре ВЕ, колко пъти трябва да попитам, за да отговориш - Дай да ги видим кои са читавите, дето не лъжат и заслужават подкрепа, А?!

200 страници едни и същи опровергани опорки преписвате, единствено жълтения, злоба и страх!

Бойко и Лъжливото Кире що ги свалихте, като пак за тях ще гласувате ?! Що не си насочите повръкните натам, а все подир Възраждане се тътрите, които до сега не са участвали във властта и няма как да им се приписват неслучили се неща ?!

току-що, Joss Bomon написа:

Бойко и Лъжливото Кире що ги свалихте, като пак за тях ще гласувате ?! Що не си насочите повръкните натам, а все подир Възраждане се тътрите, които до сега не са участвали във властта и няма как да им се приписват неслучили се неща ?!

Ни съм гласувал за тях, нито ще гласувам. Само че реално погледнато - колкото и да са ми анти ОК - поне няма да ми пипат нещата, за които храня копейкин. Казарма, данъци, свобода на движение и работа по ЕС. Колкото и да са лоши гореизброените - пак са по-добре от Копейкин.

Няма да гласувам за тях.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

пак са по-добре от Копейкин

Това няма как да го твърдиш, най-малкото защото всичко което си писал са твои интерпретации и откровени заблуди!

Такива като тебе си заслужават и Бойкото и Кирето и всички които са минали по няколко пъти през лакомите ви задници!

лакомите ви задници!

Кво ще рече туй? Щот не ща да издържам некадърни мързеливи боклуци ли?

Работа при нас има бол. Що не дойдете да поработите, ами искате наготово?

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Що не дойдете да поработите

Ти ли си най-работливия бре, седнал на стола, па може и да си полегнал?! Ето как, без да знаеш кой съм и какъв съм, набързо лепваш поредната си хипотеза и тя става факт. 

Айде бегай, че бактисах да ти обръщам внимание!

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Ти ли си най-работливия бре, седнал на стола, па може и да си полегнал?! Ето как, без да знаеш кой съм и какъв съм, набързо лепваш поредната си хипотеза и тя става факт. 

Айде бегай, че бактисах да ти обръщам внимание!

Ми искате ми двоен данък, вие мишоците на държавна паница, от нас дето сме в реалния бизнес. Кой работи кой не работи не знам. Както не знам Копейкин да е работил нещо различно от партийна радиоточка.

Паразити!

преди 42 минути, Joss Bomon написа:

Добре ВЕ, колко пъти трябва да попитам, за да отговориш - Дай да ги видим кои са читавите, дето не лъжат и заслужават подкрепа, А?!

200 страници едни и същи опровергани опорки преписвате, единствено жълтения, злоба и страх!

Още чакам някой изрожденец да защити лъжите на Коцето за субсидията. Ти последно стигна до "фейк е".

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Внос на газ не ни трябва. Тази която пи*аете тук ще стигне да ни топли!

Не се надявай. Да чакаш от чича скруЧове да ти дадат нещо, не си е работа. :)

преди 27 минути, Sliderum2 написа:

Не се надявай. Да чакаш от чича скруЧове да ти дадат нещо, не си е работа. :)

Виж са, чича ти Скруч е пинтилосвал към племенниците си, близки роднини деца.

Вие искате да издържам милиони мързеливи маргинали. Плюнка си не фърлям на вас, не пари! Ни дълг имам към шапкари, ни сте ми род ни родина.

Паразити!

преди 58 минути, IvanKirov написа:

Виж са, чича ти Скруч е пинтилосвал към племенниците си, близки роднини деца.

Вие искате да издържам милиони мързеливи маргинали. Плюнка си не фърлям на вас, не пари! Ни дълг имам към шапкари, ни сте ми род ни родина.

Паразити!

Ти пък къде се буташ в киреча, да не би да се казваш скруч? :)

преди 1 час, N1K17Y написа:

Още чакам някой изрожденец да защити лъжите на Коцето за субсидията. Ти последно стигна до "фейк е".

Тая изплюта и взета от поредния дъвка още ли има сладко ?! Нещата са ясни - Костадинов ако се беше "облажил", както твърдите, до сега десетките проверки от всякакви служби щяха да намерят за какво да се хванат, но нямааа! Точка. Няма фейк, няма мейк.

За субсидията.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Ти пък къде се буташ в киреча, да не би да се казваш скруч? :)

Цялата ви партийна логика е да грабите, от когото докопате. Точно обратно на възрожденци.

Че се и оплаквате, скручовци сме били.

Не сме ние скручовци, вие сте крадливи мишоци! Дето и да разрови човек покрай вас - все лъжи и далавери.

Зам менте възрожденеца през 10 секунди си промени твърденията на 180градуса, лъже че няма да се ваксинира, като му извадиха реално инфо и си призна.

Всичко е лъжа при вас! Повече от Кирчо и Боко лъжете, взети заедно!

Нищо няма да докопате, само ще ни вкарате в нова сива икономика. Помня как беше преди Станишев.

Няма бизнес да е навит да захранва сервитьорки със средно, неуспели икономисти, понастоящем таксиджии. Изгонени съдии и полицаи, за крупни далавери и нарушения.

И Дупестия за капак! Всичката утайка се стича при вас, и смеете да се кичите с Ботев и Левски. Га, че те са си купували вили и апартаменти, с държавни пари! Сърдите се на македонците ама сте същите ментета. Кичите се с чужда история, бидейки социални паразити.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Тая изплюта и взета от поредния дъвка още ли има сладко ?! Нещата са ясни - Костадинов ако се беше "облажил", както твърдите, до сега десетките проверки от всякакви служби щяха да намерят за какво да се хванат, но нямааа! Точка. Няма фейк, няма мейк.

За субсидията.

Твърдим, че Коцето лъга, че ще върне субсидията, а не я върна. Твърдим, че Коцето лъга, че не му позволили да върне субсидията, а Сметната Палата показа официалният документ, където са му казали, че може да я върне. Тоя лъже като насран, още докато ти вярваше на Чалгаря.

Жалко, че сбират най неграмотната пасмина, баба ти Гуна слуша сладки приказки на телевизора, без дори да си направи труда да им прочете програмата, мани форуми.

Плюете СМРАД-овете  а точно най-жалките СМРАД-ове ви помпят резултата. Всеки останал с над 2 грама мозък ще пусне едно търсене да види що за паплач си дава гласа!

Сметната палата нищо не му прави, щото си е изпрал качествено парите. Не доказва, че не ги е омишкунил. Туй явление е старо като света, а вие зомбитата се правите, че не виждате какъв е измамник. Съден е за измама, буквално. Пусках ви видео. Дето и да разровиш край копейкин смърди.

Joss Bomon,

Да не си ваксан, те тъй се хилят на всичко без причина. Нещо им поврежда мозъчетата.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Жалко, че сбират най неграмотната пасмина, баба ти Гуна слуша сладки приказки на телевизора, без дори да си направи труда да им прочете програмата, мани форуми.

Плюете СМРАД-овете  а точно най-жалките СМРАД-ове ви помпят резултата. Всеки останал с над 2 грама мозък ще пусне едно търсене да види що за паплач си дава гласа!

Сметната палата нищо не му прави, щото си е изпрал качествено парите. Не доказва, че не ги е омишкунил. Туй явление е старо като света, а вие зомбитата се правите, че не виждате какъв е измамник. Съден е за измама, буквално. Пусках ви видео. Дето и да разровиш край копейкин смърди.

То щото покрай кирчо и кокорчо не смъди. Покрай и тиквата също яко смърди. Истината е, че няма в България политици покрай които не смърди.

току-що, hjhj написа:

То щото покрай кирчо и кокорчо не смъди. Покрай и тиквата също яко смърди. Истината е, че няма в България политици покрай които не смърди.

Оправдания оправдания!

Като виждате какви сте кални и разправяте, че и по-кални имало.

Бай ти Боко не е поменувал да излизаме от всички възможни общности, без да имаме армия, икономика и кой да ни пази после.

И плоския данък удържаха, за да има бизнес, да има кво да плюскате. Музейно дело къща не храни, ни се яде за обяд.

иванке, нещо да не би да намекваш че си антиваксър. Че някак странно прозира.  :)

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Твърдим, че Коцето лъга, че ще върне субсидията, а не я върна. Твърдим, че Коцето лъга, че не му позволили да върне субсидията, а Сметната Палата показа официалният документ, където са му казали, че може да я върне. Тоя лъже като насран, още докато ти вярваше на Чалгаря.

Вярвам единствено на себе си. На останалите давам шанс да докажат думите си с действия. Аз съм прагматичен човек, а не луд фен. Добрите идеи се нуждаят от подкрепа!

Явно е, че и него някой го е подвел, първо че не може, а после че може, но във времето субсидията се е оказала жизнено важна за оцеляването на най-бедната и преследвана партия. Де факто той е излъган и подведен. Това да не е Славчо, да може а си позволи издръжка със свои и никаквите средства на поддръжници. 

преди 8 минути, IvanKirov написа:

баба ти Гуна слуша сладки приказки на телевизора

Като ви мързи да гласувате, и като се лутате да се чудите кой е по-по-най, така ще е - бабите ви ще решават кое как да става!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Бай ти Боко

Бай ти Бойко винаги усеща кога става напечено и бързо си хвърля оставката. Знае, че рибоците бързо забравят, и като им метне по едно сако, пак ще му лъскат чепика.

Вярвам единствено на себе си. На останалите давам шанс да докажат думите си с действия. Аз съм прагматичен човек, а не луд фен. Добрите идеи се нуждаят от подкрепа!

Явно е, че и него някой го е подвел, първо че не може, а после че може, но във времето субсидията се е оказала жизнено важна за оцеляването на най-бедната и преследвана партия. Де факто той е излъган и подведен. Това да не е Славчо, да може а си позволи издръжка със свои и никаквите средства на поддръжници. 

Като ви мързи да гласувате, и като се лутате да се чудите кой е по-по-най, така ще е - бабите ви ще решават кое как да става!

Бай ти Бойко винаги усеща кога става напечено и бързо си хвърля оставката. Знае, че рибоците бързо забравят, и като им метне по едно сако, пак ще му лъскат чепика.

Ама разбира се :lol6:

Затова 20 години все те лъжат. 

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, нещо да не би да намекваш че си антиваксър. Че някак странно прозира.  :)

Не съм антиваксър, ваксан съм с всички ваксини по график, от дете още.

Не съм тествал корпоративните боклуци за Ковид. Те още не са ваксини.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.