Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 минути, IvanKirov написа:

кой да ни пази после.

Ти да не мислиш, че сега има кой да ни пази. Дано не се стига до военен конфликт в България, че тогава нато бързо ще забрави, че съществуваме.  На никой не му пука за нас. Набийте си го в главите. На ес също не се интересуват от нас. Важното е за тях е да им играем по свирката и да поемаме сега бежанския поток.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не съм тествал корпоративните боклуци за Ковид. Те още не са ваксини.

Има и няколко направени по традиционния метод. Янсен включително, ако не те интересуват китайската, руската и от някои други страни ваксини.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Има и няколко направени по традиционния метод. Янсен включително, ако не те интересуват китайската, руската и от някои други страни ваксини.

Жертвите на Янсен са публикувани в ЕМА и VAERS. Официално си пише колко десетки хиляди пукнаха от тях.

преди 4 минути, hjhj написа:

Ти да не мислиш, че сега има кой да ни пази. Дано не се стига до военен конфликт в България, че тогава нато бързо ще забрави, че съществуваме.  На никой не му пука за нас. Набийте си го в главите. На ес също не се интересуват от нас. Важното е за тях е да им играем по свирката и да поемаме сега бежанския поток.

Пак оправдания. Като излезем от НАТО нищо не печелим, само става по-зле.

Няма да ни върне хилядите нарязани танкове, самолети и ракети. Нито ще ме накара да си спазя военната клетва дето ме принудиха да я дам, че да ви вардя наср. гз-ве.

На дърти години ще ви се налага да правите услуги на турските ман... като преди 150 години.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ама разбира се :lol6:

Затова 20 години все те лъжат. 

Ти  обаче винаги си бил за печелившия отбор, докато аз съм подкрепял правилните идеи. 30 години ни управляват "печелившите отбори", а не тези за които аз гласувам.

Де факто ти си излъгания, защото си гласувал за управляващите.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

турските ман

То сега ако турчора реши да ни нападне, никои няма да ги спре. Всички ще обърнат глава на другата страна. И благодарение на нато могат да го направят за 24 часа.

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Официално си пише колко десетки хиляди пукнаха от тях.

Странно, аз сигурно съм призрак. Чекай да ти подшушна. Върши работа, въпреки всякакви тиражирани небивалици, вероятно платени от конкуренцията(Тия дето правят баш буламачите с генно манипулирана nРНК файзери, шмайзери, мундерни). Още малко хайп да ти пусна. Янсен, е АМЕРИКАНСКА ваксина на...няма пък да пиша името на фирмата да не ме глобят от СЕМ! Сега, става ли вече?  :)

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Ти  обаче винаги си бил за печелившия отбор, докато аз съм подкрепял правилните идеи. 30 години ни управляват "печелившите отбори", а не тези за които аз гласувам.

Брех, я ги назови печелившите отбори. Нито за Царя съм гласувал, нито за Боко. И за ПП не съм ;)

С тази разлика, че все пак, не се чувствам излъган, за разлика от теб, със Славиту и всичките предишни, които си избирал. Както и един ден ще се откажеш от Коцето, но очевидно не ти е дошло времето, като гледам как скачаш на амбразурата да защитаваш всяка издънка. 

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Както и един ден ще се откажеш от Коцето, но очевидно не ти е дошло времето, като гледам как скачаш на амбразурата да защитаваш всяка издънка. 

+1

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Сега е твой ред. Котерията на Копейкин лъже без дори да мига. Буквално за 10 сек. си сменят диаметрално позициите.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Странно, аз сигурно съм призрак. Чекай да ти подшушна. Върши работа, въпреки всякакви тиражирани небивалици, вероятно платени от конкуренцията(Тия дето правят баш буламачите с генно манипулирана nРНК файзери, шмайзери, мундерни). Още малко хайп да ти пусна. Янсен, е АМЕРИКАНСКА ваксина на...няма пък да пиша името на фирмата да не ме глобят от СЕМ! Сега, става ли вече?

Гледай VAERS и ЕМА ти казах, туй са държавните агенции на Америка и Европа. Няма конкуренция, сума народ изпукаха и са отразени, а 2 пъти повече не са отразени.

Няма как да знаеш дали върши работа. Някои си изкарват Ковида по-леко от грип. Комшията обратно,. вика 10 пъти съм ходил в болница, с Ковид беше най-страшно.

Според зависи.

преди 47 минути, N1K17Y написа:

Нито за Царя съм гласувал, нито за Боко. И за ПП не съм

Бях забравил, че ти беше за най-залюханите и мразени:

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Кой се крие зад Да, България и Христо Иванов - лидерът  на новата партия с връзки в БСП, сестра му сътрудник на Първо главно в ДС -  Информационна агенция ПИК

преди 15 минути, IvanKirov написа:

сума народ изпукаха

Сигурно от тия по-пълните, или възрастни с холестерол отлагания по съдовата система, или различни смущения в метаболизма. Като знам как работи здравната система в сащ, хората си ползват здравните застраховки само ако са сериозно болни, или пострадали и няма как да си излекуват проблема вкъщи. 

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Бях забравил, че ти беше за най-залюханите и мразени:

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Кой се крие зад Да, България и Христо Иванов - лидерът  на новата партия с връзки в БСП, сестра му сътрудник на Първо главно в ДС -  Информационна агенция ПИК

Тоя никога не ми е бил симпатичен. Одобри гоненето на руските дипломати, с което завинаги си подписа негласуването от мен.

Предния път хвърлих за Слави. Щото подкрепя да сме в ЕС и плоския данък. За казарма не поменува. Може би пак ще е за него, ако и те да ми опротивяха.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Сигурно от тия по-пълните, или възрастни с холестерол отлагания по съдовата система, или различни смущения в метаболизма. Като знам как работи здравната система в сащ, хората си ползват здравните застраховки само ако са сериозно болни, или пострадали и няма как да си излекуват проблема вкъщи. 

Казах ти, пише че са пукнали от "ваксина". Най-официалната възможна статистика. Близо 2 милиона опалквания има от всички сумарно, като 40% са сериозни, постоянни увреждания от "ваксина".

Ама темата не е тая.

преди 45 минути, IvanKirov написа:

Сега е твой ред. Котерията на Копейкин лъже без дори да мига. Буквално за 10 сек. си сменят диаметрално позициите.

Я дай по-подробно и обстоятелствено, че ме учуди. Кога, как и с какво. Щото Възраждане дига рейтинг - факт - точно с единство на думи и дела - факт. Та така, подкрепи си твърдението ( лъжливо - факт) с нещо истинско. Ако ще ми сипеш едно единствено нещо - не вървиш. Требе доста над 100.

преди 19 минути, Toto2 написа:

Я дай по-подробно и обстоятелствено, че ме учуди. Кога, как и с какво. Щото Възраждане дига рейтинг - факт - точно с единство на думи и дела - факт. Та така, подкрепи си твърдението ( лъжливо - факт) с нещо истинско. Ако ще ми сипеш едно единствено нещо - не вървиш. Требе доста над 100

Те ти, ама сте коне с капаци и не четете освен маймунски крясъци. Едва тази сутрин мина.

преди 21 часа, insec написа:

При учредяването на партия Възраждане през 2014г. присъстват само 68 човека, от ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ по Закона за политическите партии мин.500 пълнолетни граждани

2️⃣ През 2015 г. Костадинов се кандидатира за кмет на Варна и общински съветник от партия "Варна утре" на Красен Кралев (виден министър на ГЕРБ и любимец на Борисов) въпреки, че вече има своя регистрирана формация - Възраждане през 2014г.Защо го прави мислитеПитайте го

3️⃣ Костадинов е назначен за директор на музея в Добрич лично от Вежди Рашидов, по препоръка на менторите си Красен Кралев и д-р Врабевски

4️⃣ Само след 1,5 години на поста Директор на РИМ Добрич, копейкин е уволнен скандално, след като се разбира от сигнали на правоохранителните органи, че липсва част от колекцията на музея, подменена с фалшификати в направление чичо му, който се оказва по оперативни данни, най-известният иманяр в североизтока...

5️⃣ При предизборната кампания за парламент през март 2017 , се кълняхме да се откажем от субсидиятаВеднага след като обявиха резултатите, Копейкин обърна плочата и започна да пее друга песен. След време стана ясно защо...за да я открадне

6️⃣ През 2018 година, искахме да има национален референдум против въвеждането на еврото . Три месеца събирахме 221000 с 21 хиляди повече от изискването за всеки случай, докато Копейката се криеше и мързелуваше, а ние обикновените хора и членове три месеца не спяхме да ги съберем и накрая тоя след като се снимахме с папките пред парламента, ни изпрати по живо по здраво и скри и унищожи папките, а така и възможността българите още 2018 да се произнесат веднъж завинаги по въпроса

7️⃣ Развежда се фиктивно с жена си Велина, за да може да закупи на нейно име имоти без да е длъжен да подава справка в КПКОНПИ и да дава обяснения, откъде изведнъж се сдобива с толкова пари, като на всички е ясно, че е безработен

8️⃣ През 2019, изведнъж се сдобива с още една нова кола Форд Мондео , платена кеш за 52 хил.лева, нов апартамент, триетажна обзаведена къща...
- На постоянните искания от моя страна, като член на нац.ръководство да даде справка за парите в партийната каса, Копейкин постоянно се измъкваше и мънкаше, докато не разбрахме, че липсват над милион от партийната каса...

9️⃣ Прословутият му арест през 2020 за който му бе определена гаранция от 20000 лева е свързан с демонстративното му неявяване на водено срещу него наказателно дело за документните му измами, а не както лъжеше копейкин в медиите, че е заради организиране на протестиНай нагло се обърна в соц.мрежи гражданите да му съберат парите, щото той не искал да харчи свой пари...Е, събрахме му, а след като съда я отмени, тоя лъжец и крадец най-демонстративно отказа да върне събраните близо 40 хил.лева на хората

1️⃣0️⃣ Ваксаните антиваксъри от Възраждане, които най нагло убеждават и лъжат хората, че са против маските и ваксините, а масово са се наболи и ходят с парцали на гнусните си мутри

Добавям и тлъстата лъжа, че писал учебника, на точната секунда ви го засякох как лъже и не мига.

Лукавенето е като дишането при него, ако не метне бабките по върбите довечера няма да може да заспи.

Тука са надминали себе си!

20_n.jpg

21_n.jpg

преди 59 минути, IvanKirov написа:

Казах ти, пише че са пукнали от "ваксина

Начи, ти ако си мислиш че въпросните агенции не са зависими и не изпълняват политически поръчки и не обслужват и частни интереси. По-интересно, е на кой е платено от файзер, на политиците ли, да сръчкат агенциите да метат фейк, или направо на самите агенции, или комисии, квото и да са. Не мога нищо да твърдя, щото обикновен човек е невъзможно да разследва какво се е случило. А в медиите може и да има, или няма всякакви конспирации. 

Слабо - бройката е малка и са съмнителни и с нищо не доказани. 

Как цяла държавна сигурност похарчи милиони в разследване на организацията и не успя да докаже незаконност на учредяване на Възраждане? Егаси държавата, начи всички работят за Възраждане още по боково време, па коце кара само смотан форд - най ефтината кола в бг и света...Коце нема резиденции, нема вили по испанията.. Некъв голтак, па върти самия Гешев на пръстче и нищо не моат му направят....Бе имате някаква странна кокаинова логика и фактология...

А за субсидията ми е най-смешно. Оня ляв педал Минчо не знам какъв си го подлъга и добре, че тогава не влязоха в парламента...И като му дойде акъла на Коце тоя смотаняк си врътна г... и бега от партията. Поредната фъшкия се отлюспи от Възраждане и слава богу. Абе човече, как една партия без щедри донори ще си прави предизборни кампании, ако има право на субсидия и не я ползва? Ако беше го направил. щеше да е самоубийствено и още по-лошо - глупаво. Народа не следва глупаци.

Личния живот на Коце кво те вълнува? Ми шарат му очите на човека а и постоянно е на път, в къщи не се свърта. Коя жена ще го търпи? А...то нашта прокуратура е разпитвала за пари и имоти Коце, баща и майка на Коце, жена му, родителите на жена му, братовчеди и братовчедки, всичко живо до 9 коляно. Това всичкото за всички в ръководството на партията и кво - нема нищо...Баси ....,лоша прокуратура, харчат милиони да згащат Възраждане, па не успяват...Тцъ, тцъ...Що така бе?

И въобще всякаквите там отлюспили се бивши привърженици - леле колко са жалки. Мислили са, че ще изкарат кинти в новата партия, ама нъцки. Коце и Ники не дават. Искат да работиш безкористно. Глей я сега Гунчева - преди кой и беше враг, сега кой. Показателно. Колкото повече плюе злоба - толкоз повече олеква. Уж умна адвокатка, пък проста дебела ненае...а п...а.

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Нещата са ясни - Костадинов ако се беше "облажил", както твърдите, до сега десетките проверки от всякакви служби щяха да намерят за какво да се хванат, но нямааа! Точка. Няма фейк, няма мейк.

по тази ти логика, нямаме и един политик, който да се е облажил някога - мислиш: очевидно НЕ!!! Та и за това сте готови на коалицийка с герболяците. 😉

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Начи, ти ако си мислиш че въпросните агенции не са зависими и не изпълняват политически поръчки и не обслужват и частни интереси. По-интересно, е на кой е платено от файзер, на политиците ли, да сръчкат агенциите да метат фейк, или направо на самите агенции, или комисии, квото и да са. Не мога нищо да твърдя, щото обикновен човек е невъзможно да разследва какво се е случило. А в медиите може и да има, или няма всякакви конспирации. 

Пред очите ми един умря 2 месеца след "ваксина", ти си търси под вола теле. В Италия правиха цяла манифестация, от гробищата до здравното министерство. Най вече млади здрави удря. Синдрома на внезапната смърт му викат. Вярата в науката това роди.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Пред очите ми един умря 2 месеца след "ваксина", ти си търси под вола теле. В Италия правиха цяла манифестация, от гробищата до здравното министерство. Най вече млади здрави удря. Синдрома на внезапната смърт му викат. Вярата в науката това роди.

Пред очите ти? Не разбирам какво искаш да кажеш. Ти медицинско лице ли си, патолог поне, да изследващ причината за смъртта?

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Пред очите ти? Не разбирам какво искаш да кажеш. Ти медицинско лице ли си, патолог поне, да изследващ причината за смъртта?

Веднага след "ваксината" разви рак, и след 2 месеца си плати за доверието в Корпорациите.

Здрав и прав си беше, ама глупостта му го уби.

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Веднага след "ваксината" разви рак, и след 2 месеца си плати за доверието в Корпорациите.

Леле мале, кво да ти споделя иванке. 'фърли къч кат' глиган на кестерме.

преди 1 час, IvanKirov написа:

ти си уникална картинка баце - бил си избирател на възраждане, след това на чалгата, предпочиташ ЕС пред Евразия, а си против изгонването на руZките шпиони, мразиш соца, но апелираш да се снишим по живковски, отъждествяваш се със интелектуалния елит, пък роптаеш срещу науката, гледам вече и наченки на световен разконспиратор, а сега и това гениално прозрение: ваксината причинява рак, след два месеца си мъртъв.

И всичко това без наркотици? - ма честно? Щото нали се сещаш, че повечето сме запознати, как айтитата хич не се разкрасявате с разни екстри, изобще даже, ако има таргет група по някакъв признак, която със сигурност не са дроги, то това са айтитата, ъхъм. 😉

преди 3 минути, insec написа:

пък роптаеш срещу науката

От къв зор? Роптая с/у скотобойната на еврейската машина за милиарди.

Вие си правете експерименти, мен не задължавайте!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

От къв зор? Роптая с/у скотобойната на еврейската машина за милиарди.

па гледам си писал какво родило вярата в науката - инак по- тихо за еврейте, че онаа, ако те чуе, пак ще има хленч и сополи по старозаветски. 

преди 1 минута, insec написа:

па гледам си писал какво родило вярата в науката

Да , изобретиха внезапната смърт!

преди 2 минути, insec написа:

че онаа, ако те чуе, пак ще има хленч и сополи по старозаветски

Нищо не ти разбирам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.