Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Цитат

Вчера в 10:57 ч.  ·

ЗАЩО СЛЕД КАТО Е ПРОТИВ ЕВРОТО, НЕ Е ВНЕСЪЛ ПОДПИСКАТА?

За първи път чух за Възраждане преди няколко години, когато направиха подписка против въвеждането на еврото като парична единица в България. Тогава приветствах инициативата, даже май се подписах. Възраждане биха тъпан как са събрали над 220 000 подписа против еврото. Дотук - добре. И сега всички си задаваме въпроса: ЗАЩО ПОДПИСКАТА НЕ БЕШЕ ВНЕСЕНА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ?

КАКВО СЕ НАПРАВИ СЪС СЪБРАНИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ НА ХОРАТА?

Моля тези, които смятат, че Възраждане са единствената пречка пред глобалистите и евроатлантическите гадове, да ми обяснят защо има само пара в свирката и никакви реални действия? Защо не направиха подписка така, както е предвидено в закона и не я внесоха в Народното събрание? За какво са използвани подписите на хората, освен за пиар на партията? И каква изобщо е била целта й, освен пропагандата на един купен от глобалистите партиен лидер?

Елена Гунчева

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Казах ти , умния, да провертиш. Ма не, мързи те....

Ми доста хора не са си написали егн то от страх. Коце нема да се преебе да пуска подписка, дето не е изрядна. От личен опит знам...

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Гунчева като се е писала "член" много добре е била осведомена как се бачка във Възраждане. Що се е съгласила? Па после айде върти гъза и сега не говори за нищо друго, освен колко гадни сме Възраждане. Нещо да ви напомня това поведение? Айде, меко казано, да те намрази старо гадже.... Във Възраждане, ако си мислиш, че ставаш депутат и шапка на тояга - нема такъв филм. Или бачкаш и вършиш работа по програмата и приоритетите, или не си за там. Та за тоба я боли лудото ленче - прееба едно гласуване в една комисия и и дигнаха мерника. Та така, за това нема независими. Просто е - или си вършиш работата, или не си за Възраждане. Който прави сметки на пари - ми не си познал партията. А как се харчат парите - има сметна палата, има данъчни има прокуратура - па тея и за една стотинка ще дигнат вой до небето....

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=627558402192394

преди 16 минути, Toto2 написа:

Гунчева като се е писала "член" много добре е била осведомена как се бачка във Възраждане. Що се е съгласила?

Сигурно си е мислела да завърти главата на Костадинов и да пипне някак повечко пари от партийните и после да духне в страна от която не екстрадират престъпници.

преди 27 минути, Toto2 написа:

Казах ти , умния, да провертиш. Ма не, мързи те....

Ми доста хора не са си написали егн то от страх. Коце нема да се преебе да пуска подписка, дето не е изрядна. От личен опит знам...

Гунчева като се е писала "член" много добре е била осведомена как се бачка във Възраждане. Що се е съгласила? Па после айде върти гъза и сега не говори за нищо друго, освен колко гадни сме Възраждане. Нещо да ви напомня това поведение? Айде, меко казано, да те намрази старо гадже.... Във Възраждане, ако си мислиш, че ставаш депутат и шапка на тояга - нема такъв филм. Или бачкаш и вършиш работа по програмата и приоритетите, или не си за там. Та за тоба я боли лудото ленче - прееба едно гласуване в една комисия и и дигнаха мерника. Та така, за това нема независими. Просто е - или си вършиш работата, или не си за Възраждане. Който прави сметки на пари - ми не си познал партията. А как се харчат парите - има сметна палата, има данъчни има прокуратура - па тея и за една стотинка ще дигнат вой до небето....

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=627558402192394

Мен не ме вълнува никоя "личност" от партията, нито екс такава, но ми стана интересно от къде пари за едно и къде са парите от друго и т.н...Дежавю! :dollars:

7n.jpg

Цитат

Елена Гунчева

9 ч  ·

И все пак, Костя, къде опука 330 000 лева от безотчетните пари?

Цитат

Елена Гунчева

10 ч  ·

Поредното недоразумение от сектата е изпляскал неадекватен коментар. Да ме обвинява някой точно мен в страх, говори само за пълно непознаване на човека, за глупав опит за манипулиране и опорки, създадени от тъпи пиари, които не знаят как да се справят със ситуацията.

Интерес обаче буди изречението: "Как смятал Копейкин да постъпи с мен?!". Кой е той - Бог ли? Прокурор, съдия? Или обикновен помияр, когото го е страх от разкритията за мошеничествата му. И отказва да отговаря на въпросите къде е похарчил парите от субсидията и безотчетните и защо слага некадърници по листите, защо се договаря с ГЕРБ и с Пеевски.

Впрочем аз съм много доволна от себе си. И благодаря на Бог за всичко, което ме е дарил. Феновете на КК могат да ме наричат баба, макар и да съм на 51, но аз не смятам възрастта за порок. Разбирам, че КК предпочита манекенки от конкурсите на братя Диневи, но все пак не всички се издържаме с разхождане на мерки по подиумите, някои се налага да работим с акъл и образование.

Виждам също така, че кръгът от врагове на сектата се разширява, ето и господин Байрактаров вече попада там. Вероятно, когато сектата вземе властта, 90 % от българския народ ще бъде изпратен в Белене, защото не харесва Костя.

За съжаление такива като този имат правото да гласуват. Не бих се учудила и ако се е намърдал в някоя листа и вече си представя светлото си бъдеще да натиска бутона срещу пет бона заплата.

Елена Гунчева

Цитат

Елена Гунчева

Вчера в 15:20 ч.  ·

МНОГО ЕВРОПЕЙСКО ИМ Е....

Винаги ми е било интересно защо в партия, която не харесва ЕС и дори призоваваше навремето /вече не, сега иска предоговаряне/ да излезем от съюза, има толкова много фенове на разни европейски специалности.

Например да видим първият в листата във Велико Търново - Станислав Стоянов - Завършил магистратури по магистратура по „Европейска интеграция“. Има и втора магистратура – „Европейска публична администрация“. Как кадър на Възраждане ще ни интегрира в Европа и ще прави администрацията ни европейска в съответствие с изискванията на съюза. Добре, да приемем, че е искал да изучи враговете отвътре.

Виждаме и водачът на листата на партията в Пазарджик. Стоян Таслаков, завършил през 2010 г. бакалавърска степен по бизнес администрация в Европейския колеж по икономика и управление в град Пловдив. В следващите две години специализира магистърска степен по Управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз във ВСУ „Черноризец Храбър“. Завършвайки с отличен успех е награден със стипендия от университета за стаж в европейските институции в Брюксел. Там взима участие в няколко семинара в Европейския парламент, Комитета на регионите и Европейската комисия, където се запознава с работата на съответните институции. Европейска работа! Обогатява опитът си и с живот във Великобритания.

Значи това са хора, достатъчно убедени в полезността и съществуването на ЕС, за да завършат специалности, които са с насоченост интеграцията в ЕС и европейски политики. По какъв начин се е променило мисленето им, за да се присъединят към Възраждане, която принципно отрича ЕС и иска напускане или предоговаряне /вече и ние, простосмъртните избиратели се объркАхме/. Тема за размисъл. Има и доста други "кадри", завършили колежи и специалности, за които само майките на завършилите са чували. И естествено, свързани с ЕС. Лицемерие или съзнателна подмяна на идеите?

Елена Гунчева

Е, иванке, кво не разбираш? май само механично кво е излязло против Коце и без да мислиш го фърляш тука. Много умно...

преди 8 минути, Toto2 написа:

Е, иванке, кво не разбираш? май само механично кво е излязло против Коце и без да мислиш го фърляш тука. Много умно...

Да.

Цитат

Николай Дренчев

ИЗБОРИТЕ НАБЛИЖАВАТ

Пак е есен, идва зима.

Нови избори ще има.

Българи, не се ленете,

а до урните идете!

Никой да не бъде пас –

нужен ще е всеки глас!

Който вкъщи си пасува,

друг за него ще гласува.

- А за кой да се гласува?

Кой да подкрепим със рамо?

- Две са опциите само!

Възрожденците са чисти,

всички други са продажни

русофоби и фашисти!

Цитат

Всяка истина вече се нарича „плюене“, а фактите „нападки“, това е реалността на зомбитата, които с агресия превземат нормалното!

https://svobodnoslovo.eu/всяка-истина-вече-се-нарича-плюене-а-ф/

Ква я мислехме, ква се оказа. Иванке, да не се окаже, че освен механична, ами и аналогова дейност работиш. Кво стана с програмирането, нали там некакви дигитални били нещата.  :)

Уж.

Не бе, той тук си почива. От тежкото копи пеис код. Почива си с приятно копи пейс гнус. Даже без да го прочете и помисли става ли за целта му. Голям кеф...

преди 2 минути, Toto2 написа:

Не бе, той тук си почива. От тежкото копи пеис код. Почива си с приятно копи пейс гнус. Даже без да го прочете и помисли става ли за целта му. Голям кеф...

Разпространявам темата в нета. Да видите за кво гласувате. Днес Копейкин пак ни заплашваше, че и в чужбина щял да ни преследва. Що сме питали де са парите.

И кво разпространи? Безплатна рекламка за назе. Поклон.! Бих те черпил една бирка, ма ти не щеш...Ние си знаем за кво гласуваме, ти си неорентирания. Ма вършиш работа, продължавай в същия дух.

преди 18 минути, Toto2 написа:

И кво разпространи? Безплатна рекламка за назе. Поклон.! Бих те черпил една бирка, ма ти не щеш...Ние си знаем за кво гласуваме, ти си неорентирания. Ма вършиш работа, продължавай в същия дух.

Ми радвайте се, що мрънкяте?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ми радвайте се, що мрънкяте?

Ми досега от 100 страници само се радваме, па ти не само мрънкаш, а и чак ревеш. Голям рев, голямо тръшкане...Много ни забавляваш.

преди 32 минути, Joss Bomon написа:

Чакай пак да го разревем...

Най-дивите тъпци твърдят, че имало ред и дисциплина в казармата. Ротният ми чак на края на службата разбра, че не спя в помещението с останалите войници. Мачка се устав, тотална клептокрация и простотия.

Ако искаш да провериш дали някой е прост чалгар  - питай го за митовете за казармата. Вие като служихте що не станахте мъже?

сигурно в предните страници е пускано това интервю....

ама като че ли преди лорчето крумова имаше повече акъл...

а сега дрънчи...на кухо...на лейка...

или пак си го има ама лапа парички от хамерика против България....

не знам...

сал бръмбарето в глЪвЪтЪ и могат да го потвърдят....

преди 2 часа, Филипов написа:

Не спря да заплашва. Някой ако иска евро кво правим? В Белене или разстрел?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.