Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Цитат

Нели Чамова

·

Нова измама на К.Костадинов - набира хора, които да участват в избирателните комисии, но трябва да гласуват за Възраждане, в противен случай нямало да им плати!

Моля, споделяйте, за да знаят хората, че не Копейкин плаща на членовете на избирателните комисии, а държавата!

Иванке, ти бил ли си в избирателна комисия? Има и закон, публикуван и всеки може да се осведоми. И всички членове на сик минават на обучение в общината, където отново им се обясмява подробно какво трябва да правят и колко и кой ще им плати. На тая лъжа, дето си я постнал, могат да повярват само такива умнокрасиви като тебе.

С малката подробност че за обучението отговаря РИК. Нормално е че след като е предложен от нашата квота да защитава предимно нашите интереси.

преди 12 часа, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и текстово съобщение

Сигурно на иванка кода е "инженерен", хи-хи-хи!

преди 3 часа, Филипов написа:

Нормално е че след като е предложен от нашата квота да защитава предимно нашите интереси.

Какви са вашите интереси в РИК или СИК , освен Българските такива - спазване на Закона?

преди 18 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какви са вашите интереси в РИК или СИК , освен Българските такива - спазване на Закона?

На такива следващи вождове, интереса винаги е Вожда и Партията. След няколко години, като осъзнаят, че ги е излъгал ги сменят, но все така предани остават. Зомбирана работа. Заченати са да следват Партията. 

преди 11 минути, ncl написа:

А ти не си зомбиран, нали?!

Свободен си да покажеш с примери зомбирането ми, както аз го правя. Естествено, няма да го направиш, или ще ми игнорираш коментара, или ще напишеш нещо в стил "много си тъп".

Ще ти дам пример. 2/3 от избирателите на ПП са бивши гласоподаватели на НДСВ, а след това и на ГЕРБ. Но те не са зомбирани, докато определяш гласуващите за Възраждане за зомбирани.

преди 19 минути, ncl написа:

Ще ти дам пример. 2/3 от избирателите на ПП са бивши гласоподаватели на НДСВ, а след това и на ГЕРБ. Но те не са зомбирани, докато определяш гласуващите за Възраждане за зомбирани.

Правиш ли разлика между 

преди 5 часа, Филипов написа:

С малката подробност че за обучението отговаря РИК. Нормално е че след като е предложен от нашата квота да защитава предимно нашите интереси.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

и

Цитат

гласувал за НДСВ

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Мдам, неуките простаци се хилят на нас с тапиите. Да сте учили навремето, не да правите оборот на чалготеките и машинките за покер!

преди 10 часа, Toto2 написа:

Иванке, ти бил ли си в избирателна комисия? Има и закон, публикуван и всеки може да се осведоми. И всички членове на сик минават на обучение в общината, където отново им се обясмява подробно какво трябва да правят и колко и кой ще им плати. На тая лъжа, дето си я постнал, могат да повярват само такива умнокрасиви като тебе.

Не съм бил. Ама събирате най-простите парчета, няма да се учудя да ги е залъгвал, че няма да им плати ако не гласуват за него. Без туй по протестите му има основно ман густи.

Цитат

НИКАКЪВ БАЛСАМ ЗА КОСА ПРИ ЯДРЕН УДАР!

С голям интерес прочетох публикация, в която се обясняваше колко е важно да не си слагаме балсам на косата, ако има ядрена война и повишена радиация. Без съмнение първата ми грижа при падане на атомна бомба до мен е да се погрижа за косата си и да й сложа балсамче и маска. Че иначе - резил, ще посрещна Съдния ден с мръсна коса като някой клет евроатлантик. Срамота!

Дрънкането на празни глави и на оръжия става все по-отчетливо. Въпреки съпротивата ни, политиците много настояват да ни забъркат в някой военен конфликт. То, не че имаме армия, която да пратим на фронта, дори с все запасняци, ама защо трябва? Нас не са ни нападнали, а войната на САЩ и Русия не трябва да ни интересува. Активен неутралитет. То Хитлер не успя да ни накара да се бием срещу Русия, а джиндърите от НАТО ще ни накарат. Е, как ще стане тая работа?!?

Сега чета злорадство, че руснаци бягали от мобилизацията в Русия. Е, човещинка, никой не иска да се бие. Интересно защо никой така не злорадстваше, когато здрави и прави украински мъже избягаха от дълга си и протестираха срещу Путин, излегнали татуирани телца по българското Черноморие.

Интересно е, че всички евроатлантици не осъзнават една елементарна истина - една от основните причини да са на власт 33 години е, че българите нямат оръжие. А сега си представете, че на население, което е около 80 % русофилско, му се раздаде оръжие. Представихте ли си?!? А, сега по-кротко.

Последвайте ме за още здравословни и козметични съвети!

Елена Гунчева

преди 31 минути, ncl написа:

Този коментар на Гунчева за Възраждане ли се отнася?

Косвено да. Нали Копейкин все Путин защитава, ха сега да хваща пушката и да ходи да му бере гайлето! Григор Лилов вика не 300 000, ами милион гопника иска да мобилизира. Ду пе да им е яко!

21_n.jpg

22_n.jpg

23_n.jpg

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

Мдам, неуките простаци се хилят на нас с тапиите. Да сте учили навремето, не да правите оборот на чалготеките и машинките за покер!

преди 13 часа, Toto2 написа:

Не съм бил. Ама събирате най-простите парчета, няма да се учудя да ги е залъгвал, че няма да им плати ако не гласуват за него. Без туй по протестите му има основно ман густи.

Та така, иванка пак си прави съчинение по картинка. Ми за моята област аз си търцех хора за сик. И си ги събрах без да идва Коце да "обещава". И съм им казвал на хората че не ме интересува за кой да гласуват. И като вземеш в предвид, че казионните партии вече си имат изградени групи и от тях няма как да прикоткаш, освен ако са отвратени. Ми такива съм намерил.. Та иванка да си витае в облаците и да си мисли че Коце ходи едновременно по всички райони и обещава....Тая работа се върши от други хора, Коце след малко е по Панорама и ще ги прави на мармалад. Стига ония да не са се насрали и да не се явят. Което доста често се случва.

специален поздрав за иванка

преди 1 час, Toto2 написа:

Та така, иванка пак си прави съчинение по картинка. Ми за моята област аз си търцех хора за сик. И си ги събрах без да идва Коце да "обещава". И съм им казвал на хората че не ме интересува за кой да гласуват. И като вземеш в предвид, че казионните партии вече си имат изградени групи и от тях няма как да прикоткаш, освен ако са отвратени. Ми такива съм намерил.. Та иванка да си витае в облаците и да си мисли че Коце ходи едновременно по всички райони и обещава....Тая работа се върши от други хора, Коце след малко е по Панорама и ще ги прави на мармалад. Стига ония да не са се насрали и да не се явят. Което доста често се случва.

Най-тъпите овце са при вас. Няма да се учудя и с Торбалан да ви плаши.

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

27 мин  ·

Манип. №22: „Възраждане“ е единствената независима партия в България.

От биографията на Костя Копейкин най-публични са връзките му с ВМРО-БНД, НФСБ и Атака. Също така се знае за провалената му кандидатура за кандидат-кмет на Варна от БСП. Но най-актуалните му връзки, откак споменатите националистически патерици на статуквото си изиграха ролята, са с ГЕРБ и, макар и косвени, с ДПС.

На 27 януари 2020 г. 100 души от „Възраждане“ влязоха в провокативен сблъсък с органите на реда пред Министерски съвет в София. Формалната причина за протеста беше водната криза в Перник, а протестиращите искаха оставката на кабинета „Борисов 3“. Но само доброволно слепите биха нарекли „случайност“, че тази шайка (ѝ е казано да) влиза в националното полезрение точно два дни преди Атака и Воля да спасят Борисов при вота на недоверие към правителството му. На националистическите стада този контраст само дето не им беше изписан с главни букви: „Виждате ли тези, на които се доверихте вътре в Парламента? Продадоха се на ГЕРБ. Сега вижте тези, които са вън на улицата. Гласувайте за тях, те определено няма да се продадат на ГЕРБ, обещаваме ви.“

За плиткото оправдание „Ама те протестираха против ГЕРБ, как ще са с тях?“ ще припомним, че и Волен Сидеров скандираше „К*рвите на Бойко!“, обаче после самият той стана такава.

Но дори да оставим това настрана, има достатъчно сведения отпреди и след това събитие, което доказва връзките на „Възраждане“ с бившето статукво на ГЕРБ и ДПС.

На местните избори през 2011 г. Костя, докато все още е член на ВМРО-БНД, е издигнат за кандидат-кмет на Варна от коалицията „Варна утре“ на Красен Кралев – приближен на Бойко Борисов и негов министър на спорта в последните му два кабинета. За топлите връзки между двамата говори самият Кралев в интервю пред „Дарик“ на 20 октомври 2011:

„Аз имам ясни идеи за обединение на десните партии на базата на равнопоставеност, уважение и общи ценности и принципи за реализиране на дясната политическа идея. Споделих ги с г-н Костадинов и бързо се намерихме.“

Ти да видиш! Кога „равнопоставеност и уважение“ станаха „всички инакомислещи – в Белене“? Да не би когато ГЕРБ останаха без патерици в лицето на Сидеров и един друг варненец – Марешки, и имаха нужда от нова? Но да не изпреварваме събитията.

Топлите отношения на Копейкин с приближения до Борисов Кралев (а и несъмнено други гербаджии около Кралев) се отплащат през 2013 г. – става директор на регионалния исторически музей на управлявания от ГЕРБ Добрич.

От 2017 до 2021 г. главната задача на „Възраждане“ (мисля, че стана ясно от кого е спусната) е да бъде антисистемна и антиправителствена партия, която да обере част от протестната вълна срещу ГЕРБ, за да не се консолидира тя при другите „антисистемни“ играчи като ИТН, БСП, ИБНИ, чийто електорат имат подобен профил. Но това се случва едва след като главозамайващата некомпетентност на ИТН проваля два парламента и голяма част от техните избиратели се прехвърлят именно във „Възраждане“, с което и влизат в 47-я Парламент. След като това се случва, партията на копейките запазва своята антисистемност, като за една нощ забравя за „борбата“ си против ГЕРБ и пренасочва „свещения гняв“ на своите сектанти към „Продължаваме промяната“. И същевременно участва в мощната парламентарна кампания на ГЕРБ и ДПС да саботира законодателната дейност на тогавашните управляващи – в почти 70% от случаите „Възраждане“ гласува координирано с доскорошните им „архиврагове“ от ГЕРБ, както и с ДПС. Това е една от причините небезизвестният им депутат Елена Гунчева да напусне партията, заявявайки, че Десислава Атанасова – председателят на парламентарната група на ГЕРБ, била редовен гост в залата на „Възраждане“.

Знаем колко добър пример Костя Копейкин дава на сина и дъщеря си – „Бъдете, татините, нагли мошеници и политически хамелеони като мен, и ще имате пари, коли, къщи и власт!“ Явно е решил в същия дух да даде урок по „алфа мъжкарство“ на децата, посетили Народното събрание в Деня на детето. Когато депутатът от „Продължаваме промяната“ Искрен Митев прави кратка публично достъпна биографична справка на Костя Копейкин, последният видимо се разгневява и прави опит за саморазправа. Любопитно обаче е друго – на път за банката на Искрен Митев, той прави специфична братска прегръдка с Тома Биков от ГЕРБ. След „мъжкарската“ му изява, изразяваща се в стоене диван чапраз пред банката на Митев, познайте с кои други сподели братски полупрегръдки и усмивки – депутатите от ГЕРБ Маноил Манев и Младен Маринов. Когато човек е най-разстроен, инстинктивно търси най-близките си да го утешават.

Следвайки примера на Атака, връзките на „Възраждане“ с ДПС са повече второстепенни, отколкото преки като при ГЕРБ. На 21 юни 2022 г. около обяд приближеното до Копейкин движение „Хан Кубрат“ и приближеното до ДПС сдружение „Толерантност“ се събраха на протест против кабинета пред Народното събрание. Сигурно е съвпадение, че камерите в пленарната зала на НС в същия ден хванаха как Хасам Адемов от ДПС и Цончо Ганев, седящ до Костя Копейкин, обсъждат нещо. „Възраждане“ бе резервирала на тази дата собствен протест пред Народното събрание от 17 ч., а на следващата (22.06) – на площада зад Нардоното събрание, около катедралата „Александър Невски“. Любопитно на втората дата (22) шествието на Копейкин се състоеше от далеч повече „възрожденци“ спрямо това на 21-и. Обяснението дойде, след като парашутисти на ДПС от провинцията, барабар с Делян Пеевски, се появиха на организирания от „Възраждане“ протест. Гордите „възрожденци“ свалиха знамената пред партията, от която „всеки може да се учи“ според втория във „Възраждане“ Николай Дренчев. Уж за да се разграничат, но фактът на свалените знамена бе достатъчно красноречив. Хасан Адемов от ДПС тогава коментира, че не се притеснява, че депесари и „възрожденци“ другаруват заедно на протеста. Делян Пеевски дори благодари "на всички присъстващи". Отново се появиха опасения, че „възрожденците“ са били докарани в София с автобуси на приближени до ДПС фирми, тъй като на предишни прояви на изродената партия против зеления сертификат те возеха професионалните си протестиращи в автобуси на приближени до кмета на Пазарджик Тодор Попов фирми, който кмет е известен с близките си отношения едновременно с Бойко Борисов и Делян Пеевски. В този ред на мисли не е много трудно човек да предположи какво са обсъждали Фончо и Адемов в НС.

А в настоящата кампания е достатъчно човек да покара по автомагистрала „Тракия“ и да се разходи из София, за да види връзките на „Възраждане“ със силните на деня. Няма как партия, която няма и 5% на предходните парламентарни избори и пренасочва парите си към закупуване на недвижимо имущество на главните ѝ функционери да има достатъчно ресурс да бомбардира България с билбордове на вожда-бог и замъглените физиономии на сектантите му. На изборите за 47-о Народно събрание в общини-крепости на ДПС се забелязваше преливане на вот към ИТН. Не напразно този троянски кон си изпълни задачата и провали трети пореден парламент. Нищо чудно сега не само гласове, а и кампанийни ресурси да се преливат във „Възраждане“. И без това разочаровани от ИТН се преливат в партията на копейките, какво пречи на ГЕРБ и ДПС да ударят едно рамо за някой друг процент отгоре тиха подкрепа в следващото Народно събрание?

Бихме казали "Бог да пази България", но каквото един народ си причини сам, дори и Господ не може да го опази. На 2 октомври националният нихилизъм и мазохизъм ще се превърнат в национален срам!

Цитат

Копейкин

Страница за сатира

·   ·

Не се вижда, че у раменцата е широк колкото вафла Боровец, обаче не спира да заплашва хората...

иванке, аз съм бил в избирателна комисия и кво от това? Чудо голямо, иванка се хвали с толкова скучни битовизми. 

преди 50 минути, Sliderum2 написа:

иванке, аз съм бил в избирателна комисия и кво от това? Чудо голямо, иванка се хвали с толкова скучни битовизми. 

Кукумицините са при вас, и аурата на Копейкин обсъждаха, и с Христос го сравниха, и бесовете от Гунчева гониха. Една кукумявка дори се обяви за богиня. Снежанка беше дошла с каска на един протест, и заяви че кармично била наследничка на Исус. Колко му е тая паплач да я сплашат с Торбалан? "Идиокрация" гледал ли си? Обърнат Дарвинов подбор. Утайката на тинята събирате. Същите дядки дето ви се радват отричат мизериите на соца.

24_n.jpg

Цитат

АКТУАЛНО.ОНЛАЙН

Viki Popova  ·   ·

Боян Симеонов

·

Българския путинофил знае със сигурност, че в Украйна има тайни лаборатории, които измислят болести и ги пращат по гаргите към Санкт Петербург. Българския путинофил знае, че украинците сами избиват собствените си деца и взривяват собствените си къщи. Българския путинофил знае, че украинската пшеница съдържа Уран, Плутон, Сатурн, Марс, ГМО, ПКП, Енерган 22, алумин, чугуний и нанотерминатори.

Българския путинофил всичко знае, за всичко има обяснение и най-важното - този, който не споделя възгледите му, е фашист, соросоид, джендър, натовски боклук. Гледал съм достатъчно филми със зомбита, но не съм предполагал, че животът ми ще се превърне в такъв.

Иванчо, това ти ли си? Или тоя го слушаш? Как си го пропуснал това да го сложиш тука? Айде гледай си муцуната малко.

преди 1 час, Toto2 написа:

Иванчо, това ти ли си? Или тоя го слушаш? Как си го пропуснал това да го сложиш тука? Айде гледай си муцуната малко.

Да не обърна резбата, що го пусна тоя? Буни овцете, устискайте само още седмица. После може и да ти дадат обещаното общинско местенце. Пък и ще си имаш дружки таксиджии и коняри, и сервитьорки, и готвачки... Ех, клета майка България!

Цитат

Antonina Grecova

Администратор

· 38 мин  ·

Все повече се чудя, кога Костя и компания ще отпечатат буклет "100-те обекта за национални предатели". В които да покажат на картата на България къде са Белене, урановите мини и местата за тричане

преди 7 минути, Toto2 написа:

Тоя е показно кви малоумници следваш.

Цитат

Да, България 

51 мин  ·

Ивайло Мирчев: Възраждане правят отчаяни опити да истеризират кампанията, произвеждайки целенасочени внушения с една единствена цел - да плашат хората, да генерират страх и паника, да объркат българите. Недопустимо е с кръчмарски похвати и недоказуеми твърдения български политик да манипулира страховете на хората толкова елементарно и безпардонно.

Като иванчо отговаря несвързано, те и от мене едно

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и текстово съобщение

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'оженил пешо за Mapa и първата брачна нощ излиза от банята целия одървен, наежил ce.. -леле маро, ся че те разтура от с*кс... -я па тоа, цяло село не успе, па ти ли.. ර00ර'

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.