Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 27 минути, Филипов написа:

За теб специално казарма. И компресор.

Побъркан дядка, разрушителю на форуми, казах ти 100 пъти, че съм служил. Не ме касае. Успя ли да го осмисли, деменциралата ти черепна кутия, с неизвестно съдържание?

Най-кухите парчета, по туй се познават, особено разни напикани бабишкери. Имат твърдо мнение за каквото най не разбират. Електронно гласуване, ядрена енергетика, казарма, членство у военни и икономически организации.

Ти служи ли бе?

У eshop.bg вече никой не пише, заради затлъстели дедки като тебе. Оня ботевградчанина лично го познавам, за малко да си изпроси боя веднъж.

Цитат

ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ 3  ·

Vladimir Handzhiev  · 12 септември в 16:35 ч.  ·

Измамника Костадинов - Копейкин вече е разкрит от членовете на Партията му " Възраждане " - Израждане - Преяждане и т.н. .... Някои открито роптаят и се възмущават но други ги е Страх от заплахите които Той им отправя , да не говорят ....... иначе ги грози - Разбиване на носове / както заплаши и пред Камерите в Народното Събрание друг Депутат - видяха го всички , или други по сериозни Заплахи които Той декларирал пред Членовете си.... Как се купуват две чисто нови коли по 52 000 лева всяка, без да работиш към периода 2017-2019г. , и не си декларирал никакви Доходи ??? На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!” Под поста на Елена Гунчева - която го напусна и разобличи , Владимир Павлов / също напуснал Възраждане , припомня свой пост от февруари месец, където подробно е описал огромните харчове, които прави Костадинов в продължение на години без да е имал заработени доходи. Закупил е къщи - Палати и живее като Цар .....присвоява парите от Държавните субсидии между 17 и 21 година и ги ползва за лични цели .Фалшифицира Документи преди това , за да заеме Ръководна Длъжност в Музея във Добрич и хванат от журналиста В. Иванов когото се опитвал да подкупи за да не бъде разследван ..... Това е новият „ Месия „ - Мошеник от Класа ..... Костадин Костадинов и Партияа му с Невинното и измамно Име „ Възраждане – Преяждане „ .... не наказвайте и себе си Хора с гласуване за този ДОКАЗАН Измамник и Хладнокръвен , Професионален Лъжец .....

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Цитат

Елена Гунчева

3 ч  ·

Ето защо ВСИЧКИ, които не са изтрити, харесват Костя и Израждане. Този човечец е кандидат за депутат. Виждате снимка от кариерата му - вдига щанги човека и сваля коментари. И ето така се получават 99,99 % одобрение за Божествения Костя......

Вече се и хвалят, с открита цензура. Направиха си политически пиар, с реване СРЕЩУ цензурата.

8n.jpg

Глеей кви откачалки са ви членове:

Цитат

Антоанета Първа  ·

Елена Гунчева , много ви харесвах! Наистина! И когато започнахте да клюкарите махленски тоя или оня как бил облечен и не му отивало ми се сринахте като пясъчна кула. А и като продадохте идеите на Възраждане. Аз съм Богиня! Не разбирам човеците, ама знам, че да предадеш своите се наказва в Божествения свят.

Антоанета Първа  ·

Елена Гунчева , без да се бия в гърдите, виждам и сканирам човеците! Вие не сте от кристалните! Гарантирано!

Антоанета Първа  ·

Елена Гунчева Ще ви разочаровам: Виждам отвътре! Пет пари не давам дали искате да вярвате! Звездите не ми говорят, гласове не чувам, но, съм богиня , с всичките ми дадени правомощия от Божествения свят!

Отговор

2 ч.

Редактирано

Антоанета Първа  ·

Елена Гунчева А макар да съм в човешко тяло, нямам нищо общо с ниските човешки страсти, като мании за власт, пари и възгордяване. И там е моята сила!

Цитат

Ще отговори ли "борецът" срещу еврото къде изчезна подписката с над 221 хиляди подписа, която никога не е внасяна в Народното събрание? Прилагам и официален документ, който разбива на пух и прах лъжите за уж недостигащи подписи! Ето какво е написал един от инициаторите и участник в тази подписка Владимир Павлов:

"Ето ни със събраните над 221000 подписа, описани и въведени според изискванията за референдум, готови за внасяне в парламента!

Копейката седи ЗАД моето ляво рамо, засран, защото не си беше мръднал пръста тия три месеца. Но явно не е очаквал, че ще се справим със задачата да съберем над 200 хил подписа както е по закон!

За това измисля друг план, за да изпълни повелята на господарите си, като след тази снимка ни заръча да си тръгваме към Бургас и другите градове, а той, Дренчев и останалите от софийската организация щели да внесат папките в НС...

Е, вече знаете, че това е последната снимка на подписите, защото ТЕ магически изчезнаха..."- Владимир Павлов

Вече знам що иванка харесва еленка. Някой, може би, би си помислил че защото той мъж, тя жена. Но не би. Привличането е по линия на...Няма пък да кажа, освен че не е сексуално. :)

костадинчо първо да каже какви са му връзките с тим марешки вмро бб  и други задкулисия

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Вече знам що иванка харесва еленка. Някой, може би, би си помислил че защото той мъж, тя жена. Но не би. Привличането е по линия на...Няма пък да кажа, освен че не е сексуално. :)

Нямам влечения към пълни теточки. Гунчева я храних докато беше с Копейкин.

Копейкин ме обявява за враг, и разстрел в Белене, ако не гласувам за тях.

Врагът на моя враг е мой приятел. Просто е.

Съвременници сме на диктатор, дето пращаше в Белене само за гащи или брада по неправилна мода. Не го ща това.

иванке, теб Костадинов лично те е заплюл, нема начин да не е! Само ме съмнява кво шта праи. Ти изброяваш някакви неща, за които вероятно не си годен. Аз, все още не съм се сетил, дали има дори едно нещо за което ставаш. Че и за трол не те бива. Сетих се! Ключалка на касата в пощата. Ама после като земат да отварят касата да вземат пачките за раздаване на пенсиите, сигурно няма да се отключиш. Хи-хи-хи.

Цитат

Димитър Байрактаров

1 ч  ·

Скъпи приятели, държа да припомня някои факти, които умишлено се подминават. Още преди започване на конфликта между Украйна и Русия, България официално заяви на съюзниците си, че няма пряко да се намесва в конфликта между Русия и Украйна. Освен това България ясно заяви на съюзниците си, че решенията за това какъв тип войски ще бъдат разположени на наша територия е национално наше решение. Тази позиция бе изразена официално от министъра на отбраната в качеството му на оправомощено лице съгласно Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.

Потресен съм от поведението на привържениците и лидера на Възраждане! Вместо да се присъединят и да обединим усилия за постигане на целите, които от "Справедлива България" изложихме в декларация-обръщение до президента и министър-председателя, срещаме тотално неразбиране и жажда за власт! Нещо повече привърженици на Възраждане дори се опитват да внушават, че усилията, които полагаме за постигане на неутралитет са напразни, а лидерът на Възраждане дори отива още по-далеч, заявявайки във фейсбук заплахата: "На 2 октомври изборът ще бъде Възраждане или война."

Давате ли си сметка какво говори този господин? И какво го интересува всъщност? Него го интересува властта! В случай, че не гласувате за неговата партия, той ни обещава война!

Срам и позор!

преди 40 минути, Sliderum2 написа:

иванке, теб Костадинов лично те е заплюл, нема начин да не е! Само ме съмнява кво шта праи. Ти изброяваш някакви неща, за които вероятно не си годен. Аз, все още не съм се сетил, дали има дори едно нещо за което ставаш. Че и за трол не те бива. Сетих се! Ключалка на касата в пощата. Ама после като земат да отварят касата да вземат пачките за раздаване на пенсиите, сигурно няма да се отключиш. Хи-хи-хи.

Трудно ти разбирам напоследък. Да не се набоде с експериментален бустер?

Цитат

ФАЛИРАЙ С КИРО БРЕЙКА-ОРИГИНАЛА

Андрей Андреев  · 5 ч  ·

Разправя ти, че младите са нищожества, лумпени, олигофрени и джендъри, а от неговото поколение всички са възпитани и научени кадърно - неговите набори избраха всеки един "спасител" на политическата сцена, ебаха мамата на държавата, възпитаха тези "лумпени, олигофрени и джендъри", за които говори, половината днес са пиянки, а другата половина почва деня си с торбичка с лекарства.

Цитат

Мартин Георгиев

Това са Ганьовците. Удари три ракии с две салати и вика, аз съм голям патрЕот, блъска по масата и възхвалява поредния измамник. Сега на мода е Копейката, след това ще е друг и така до безкрай. Кажи му някой измамник по ТВ, колко е велик и колко много заслужава(нищо, че е тъп като гадулка), Ганьо се подмокря от кеф и си сипва четвърта ракия.

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

54 мин  ·

В международния ден на мира, някак съвсем логично бе любимият кремълски диктатор на родните безродни изрожденци да ескалира своята братоубийствена война в Украйна, обявявайки частична мобилизация на Московската кочина. Ако не друго, то митът за „специалната военна операция“ като нещо различно от война окончателно падна и си пролича принадлежността на Русия не към 21-и, а към 19-и век.

Манип. №20: „Възраждане“ ще „възроди“ България и ще възстанови нейната независимост.

Преведени от езика на кремълската пропаганда на прост български език, тези закани винаги са означавали само едно – откъсване на България от демократичния свят и връщането ѝ в лапите на ориенталския евразийски свят на Русия. Ако пък към онзи момент на българска „независимост“ Руската федерация колабира заради неуспеха ѝ в Украйна, винаги има налични диктаторски режими, в чиито сфери на влияние „гордо независима“ от ЕС и НАТО България може да попадне – я китайския на Си Дзинпин, я турския на Реджеп Ердоган.

Но да погледнем настоящата непосредствена „алтернатива“ пред България – отказ от евроатлантическия ѝ път и преориентиране на Изток. Макар да имат колебания дори по този въпрос, предимно такива са заканите на съвременните ни „възрожденци“ (за разлика от историческите ни възрожденци, които са искали да бъдем наравно с европейските народи) Но какво толкова може да предложи този руски изток на България?

Не напразно Копейкин казва, че България трябва да прилича най-много на „Русия след 2000 година“, т.е. на Путинова Русия. Наистина, ако се погледне чисто икономически, Путин през 2000 г. заварва една икономически разорена постсъветска Русия, с БВП на глава от населението около 13 хил. щатски долара. Само за 8 години руската икономика постига впечатляващ растеж и същият показател стига до 25 хил. долара. Обаче идва световната икономическа криза през 2008 г., която засяга и Русия. Но режимът, вместо да се съсредоточи върху възстановяването от нея, се възползва от моментната слабост на демократичния свят и започва завоевателна политика в постсъветското пространство и отвъд него – не напразно първата „специална военна операция“ срещу Грузия е именно през кризисната 2008 г. Русия винаги е била хищник, който изчаква момент на слабост на противниковия лагер и тогава започва военни действия. „Специалната военна операция“ в Украйна през 2022 г. е именно по същия сценарий – удар след като светът беше поразен от коронакризата.

Поради факта, че на Русия винаги по-важна ѝ е илюзорната идея за някаква предопределеност от съдбата да бъде световна империя, която да заповядва и да командва, и хвърля повечето си ресурси за тази цел, а не за благосъстоянието на гражданите си, след 2008 г., докато Западните държави, а дори и бившите съветски републики около Русия възстановяват бързия икономически растеж отпреди кризата, Русия влиза в период на икономическа стагнация – за 12-годишен период след това Русия с много малко е надхвърлила предкризисните си показатели и БВП на глава от населението удря таван от около $26 000. За сравнение балтийските държави, които засега са единствените бивши съветски републики, част от евроатлантическите структури, надхвърлят този показател с много – Латвия $30 000, Литва $37 000, Естония $35 000. Също така и държавите от бившия Източен блок – Полша $32 000, Чехия $38 000, Словакия $30 000. Руската икономика никога не е успявала да достигне дори и 15% от тази на Европейския съюз. Всяка държава, която се е измъкнала от съветския свят и е поела по европейския път, неизбежно става по-богата от Русия. Само България е най-големия тарикат и си мисли, че като стои на два стола, може да постигне същите резултати.

Но дори да оставим настрана икономическите показатели, какво друго може да ни предложи Русия? Може да ни предложи вместо да сме на дъното на всички европейски класации да се окажем на дъното на всички световни класации, като нея – 155-о място по свобода на медиите от общо 180 държави; 127-о място по ефективна борба с корупцията от общо 175 държави; средна годишна работна заплата от €16 800 при €25 000 европейска…

България няма място в този „руский мир“. Тя, до известна степен, не го е напуснала изцяло, що се отнася до определени среди от населението ѝ и особено политическата ѝ класа - като се почне от президентството и се стигне до купената от данъкоплатците резиденция на Копейкин.

На изображението: какъв дял от световната икономика притежават държавите по света през 2015 г. Русия е икономически малка дори без санкции.

9n.jpg

10n.jpg

Цитат

Елена Гунчева

12 ч  ·

ГРУУМИНГ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА?

Смятах специално днес да съм бяла и добра, но пък изкушенията, на които ме подлагат от сектата, са трудни за устояване. Вчера вечерта налетях на представянето на една кандидат-депутатка от Възраждане в Пазаржишки район, която е ГРУУМЪР. Ама колко интелигентно звучи, аааа? Груумърства някъде, за да си изкара хляба. Важно е да се подчертае, че в официалното й представяне от партията е посочено, че обича животните. То, и аз ги обичам, ама не го споменавам в автобиографията си. Тук се замислям дали това, че обича животните, означава, че по-лесно ще понася добитъка в парламента и ще ги чеше зад ушите и ще им прави прически на опашките!?! Загадка! Дори не искам да знам отговора с какво ще груумира българските депутати, че от сектата може да ми отговорят и тогава вече няма да мога да спя!

Власт на народа е много хубаво нещо. Ама защо точно тая част от народа, не разбрах. Шофьори, сервитьорки, кулинари /тук искам да се извиня, че ги развявам като готвачи, те не били готвачи, кулинари били/, груумъри и т.н. Като качества посочват обичането на животни. То аз бих предпочела да обичат българския народ, но явно от сектата не правят разлика.

Недопустимо е българският парламент да се превръща в цирк! С хора, събрани от улицата. Дори да приемем, че имат златни сърца /като надникнем на профилите им, обикновено там се сее злъч и омраза по всеки, който не харесва Костя и сектата, та и това не е сигурно/, ама то и мозък си трябва, някаква професионална подготовка по важни ресори, необходимото образование поне да можеш да осмислиш един законопроект.

Грууминг на българската политика! И обичайте животните!

Елена Гунчева

11_n.jpg

Цитат

Елена Гунчева

12 ч  ·

Кандидатът за депутат Веселин В. иначе щангист и борчЕ, призовава админ на група, в която се обявяват отворените срещи на Божествения, да "поразчисти" от "напръскани" -явно хората, които искат да знаят мнението на Божествения за кемтрейлс и СЗО и на които той им се подиграва в очите. Това е отношението на един бъдещ депутат от Израждане, който, освен че няма никакво подходящо образование, има и диктаторски наклонности и не допуска и чуждо мнение, съвсем като Костя. Ама наистина от кол и въже са ги събирали там. Е, има и ГРУУМЪРИ за красота!

Елена Гунчева

12_n.jpg

Цитат

Група за морфичен резонанс и мощна онтологична акселерация

Dian Costadinov  · 11 ч.  ·

"Малко известно е защо К. Костадинов е освободен от поста директор на музея в Добрич, само след 1,5 г.

Твърди се, че причината е установена липса на част от колекцията артефакти свързани с ген. Колев и погромът над руската армия 1916 г. (Добричката епопея), подменена с фалшификати. По неофициални данни, братът на майката на Костадинов е известен иманяр в североизточна България."

Иванке, чедо, Коце винаги е казвал и доказвал, че уважава хората , без значение за кого са гласували или не. За затвора и Белене са тези, дето са згазили лука. Дето са действали против интересети на такива тиквеници като тебе и мене. Ти ако си предател - примерно си подписал концисеционният договор с американските тецове примерно - да, отиваш в затвора. Или ако се казваш Иван Костов - отиваш в затвора. Ма ти си просто незначителният иванчо , дето и да е искал е нямало как да навреди - седиш си в къщи. Така че нема Белене за тебе, даже и да искаш. Успокой се, дишай!

На точната секунда съм ви го засичал фюрер ви. "Ние сме добрите, останалите са предатели".

32_n.jpg

24_n.jpg

28.jpg

55_n.jpg

56n.jpg

Са град Путин ли ще го кръщаваме, да се подмажем на суверена?

сталин.jpg

преди 31 минути, Toto2 написа:

дето и да е искал е нямало как да навреди

А дали вече не е навреждал? 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

А дали вече не е навреждал? 

Иванка е толкоз тъпа, че и да е искал, няма как. То се вижда колко е бездарен, и за трол не става. Леле мале...да се смееш ли, да плачеш ли. В случая е полезния идиот, за това го насърчавам.

13_n.jpg

Цитат

Емил Джасим

7 ч.  ·

Някой да каже на клетата копейка и на шепата му нещастни нацисти, че Полша, Литва, Латвия, Естония и Финландия са членки на НАТО и имат сухопътна граница с Русия.

Лъжат за география, лъжат за причината Русия да обяви България за вражеска държава - всички държави от ЕС бяха обявени за вражески, лъжат, че са анти ваксините, а са ваксинирани... Лъжат, лъжат, лъжат.

Понеже няма как да се носи съдебна отговорност за подобни лъжи, можете да ги накажете като гласувате за някой разумен и нелъжещ.

Цитат

Група за морфичен резонанс и мощна онтологична акселерация

Цяла България  · 14 мин  ·

Откакто Путин рече, че тия с руските знаменца на профилната, също щели да получават повиквателни, бая народ започна да ги сменя.

15_n.jpg

16_n.jpg

Цитат

Максимилиян Малчев

Клавиатурни ниджи , псевдо патриоти и проводници на чужди интереси. Положението си ебало майката

Цитат

Путин разпоредил на Радев за армия български доброволци.Оказало се,че ВСИЧКИ русофили са избягали на Запад!

Цитат

Васил Георгиев

Какво е груумър ?!

Отговор

19 ч.

Стефан Тодоров

Васил Георгиев Фризьорка на домашен любимец! В случая на вожда!

Цитат

Schetterhand Henry

ааа госожо гунчева, това за груумъра е точно в десетката....нека поне като са възрожденци да са имали поне много добър по история и българиски език и литература...не като каравелова от несебАр, да има тройки и по двете и да е голяма патриотка и възрожденка! Това е смешно

Цитат

Damjan Delcheski е в Таврия (Херсонская область).

19 ч  ·

„По НТВ проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет съобщава, че в българските села, окупирани от Русия в Мелитопол и Бердянск, е забранено да се говори на български език и са затворени българските училища...”

Къде са сега Копейкин и неговите поддръжници, къде е тяхната реакция и „загриженост” за нашите сънародници и за нашия език там? Така, както са се загрижили за „забранения” руски език в Украйна?

За пореден път нека кажем, че няма как да бъдат български националисти тези, които веят руски знамена и милеят за москалите! Това е нещо, което са прозряли още великите ни революционери Раковски, Ботев, Левски, Стоянов! И затова Копейкин е просто един жалък путинист, който се опитва да се прави на велик, като ... посещава Молдова. Нека някой го попита защо ходи само там, този самозван "възрожденец"? А истината е, че само там може! За Украйна има черен печат като руски агент, а в Северна Македония и Сърбия местните българи направо ще му теглят един здрав бой, ако го мернат. В Албания също не е желан. Той е напълно наясно с това и от страх ходи само в Молдова. Макар че, ако недай боже стане конфликт с непризнатата Транснистрия, и за там набързо ще му скъсат квитанцията. Защото никой не обича слугите на степните орки и рано или късно те ще свършат на бунището на историята, където им е мястото.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Damjan Delcheski е в Таврия (Херсонская область).

19 ч  ·

„По НТВ проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет съобщава, че в българските села, окупирани от Русия в Мелитопол и Бердянск, е забранено да се говори на български език и са затворени българските училища...”

Къде са сега Копейкин и неговите поддръжници, къде е тяхната реакция и „загриженост” за нашите сънародници и за нашия език там? Така, както са се загрижили за „забранения” руски език в Украйна?

За пореден път нека кажем, че няма как да бъдат български националисти тези, които веят руски знамена и милеят за москалите! Това е нещо, което са прозряли още великите ни революционери Раковски, Ботев, Левски, Стоянов! И затова Копейкин е просто един жалък путинист, който се опитва да се прави на велик, като ... посещава Молдова. Нека някой го попита защо ходи само там, този самозван "възрожденец"? А истината е, че само там може! За Украйна има черен печат като руски агент, а в Северна Македония и Сърбия местните българи направо ще му теглят един здрав бой, ако го мернат. В Албания също не е желан. Той е напълно наясно с това и от страх ходи само в Молдова. Макар че, ако недай боже стане конфликт с непризнатата Транснистрия, и за там набързо ще му скъсат квитанцията. Защото никой не обича слугите на степните орки и рано или късно те ще свършат на бунището на историята, където им е мястото.

Много актуален въпрос /и/

Аз знам, Българийо, аз знам,
че друга няма като теб!
На колене не би застанала ти в този свят!
И в теб се кълнем!
🕊️🇧🇬🌹🇧🇬🕊️
Може да е близък план на 1 човек

116Геновева Кръстева и 115 други

9 коментара
1 споделяне

Когато осъзнаеш, че Възраждане след 10 дни е първа политическа сила, но имаш нужда да изразиш някакъв протест 😀!
Може да бъде изображение с 7 души, изправени хора и на открито

"Ако наблюдаваме страниците на осемте партии, които според различни социологически проучвания може да са в следващия парламент - от ГЕРБ до "Български възход", за последните 12 месеца "Възраждане" събира 50% от всички интеракции на тези осем "Фейсбук" страници. Те всички са получили 5.4 млн. интеракции. Почти половин милион са на "Продължаваме промяната", 300 хиляди са на БСП, но повече от половината - над три милиона, са на "Възраждане", коментира пред "Дневник" експертът от Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД) Горан Георгиев.

"Наскоро в българоезичните американски СМРАД-ове излезе информация, че българите сме сред най-големите скептици за прием на еврото. Това наистина е така, но когато подлогите кажат истина, това е сигнална лампа.
Вече е ясно защо. Причината е, че това е формален повод за компрадорите да започнат "разяснителна кампания", платена с парите на данъкоплатците. За целта ще се плаща дори на "инфлуенсъри".
Разбирайте, че разни тесни специалисти по общия лаф, ала Чефо и Жечев, ще ни обясняват колко е важно и хубаво да си махнем собствената валута.
От друга страна вероятно водещи родни икономисти като Григор Сарийски, Стоян Панчев, Жоро Вулджев и Виктор Папазов ще бъдат обявявани за дезинформатори. Неслучайно посочвам хора от целия икономически спектър, всеки от които е против загубата на лева.
Ще мълчат за гръцкия сценарий след приема на еврото и как гърците искаха да си върнат валутата, но не им позволиха.
Ще бягат от експертни дебати,ще опитат да претупат анализа на БНБ. Ще плащат на пропагандисти за заличаването на последния лост на поне относителната ни независимост.
Но ние няма да се дадем. Скоро ще подготвя предаване по темата. Имаме една родина и никъде няма да ходим. Който иска евро, пълно е със страни, които се разплащат с него. Ние си искаме наша валута и нямаме никакво намерение да се отказваме от нея!" Тодор Беленски
Може да бъде изображение с 1 човек и пари

Николай Марков
Да погледнем смело истината в очите.
Другарката фон дер Лайнен ни каза да изпращаме бележките за сметките ни за ток и прочее енергийни ресурси на Владимир Владимирович. Това никак не е лоша идея, защото по този начин европейската комисия признава съвсем официално, че досега сме ползвали евтини ресурси от Русия и благодарение на другаря Путин.
Да бъдем докрай откровени, макар да боли!
Лъсна цялата истина, че именно Русия и нейните ресурси стоят в основата на икономическия просперитет на европейската икономика. Очевидно е имало разбирателство между съюза и РФ, което е направило възможно еврото да надмине значително американския долар. И тук се намесва вече чичо Сам, който увисна като сопол на кактус по отношение на реалните си икономически възможности. Непослушната Европа трябваше да бъде наказана за нейната заигравка с Русия и нейните ресурси. Това беше началото на Третата световна война, което в историческото време е преди цяла петилетка.
Оттогава старата дама Европа се е свила в овехтелите си рокли няъде в прашния ъгъл на световната политика и скимти. Иска пак да бъде млада и желана, но уви! Тя е нужна вече само като паметник на историята който да бъде почитан само от туристи. За здравите мозъци тя е излишна, ненужна, вехта! Употребена и изоставена, но горда със своето велико минало. Никой вече не иска да говори с нея, защото освен всичко тя е длъжница на изобретателни кредитори, които я превръщат от аристократ в бедняк. С помощна, разбира се, на угоени свои еничари! Помислете колко такива има у нас.
Как искате да помогна на тази жена! Тя нито чува, нито вижда и е с пълна деменция. И макар, че съм човеколюбив дух и милостив човек не зная кой е пътя към тази възрастна дама. Искам да й дам нещо от себе си и тя да се усмихне отново както го правеше преди, но не успявам. Признавам си! Всички пътища към нея са затворени.
Не, не съм уморен и ще помагам с каквото мога с надеждата да ме чуе или поне да усети, че завлича твърде много души след себе си! Чисти души с чисти помисли! И силна вяра.

20_n.jpg

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

·

В последните няколко дни наблюдаваме сблъсък между двамата „великани“ сред българските национал-социалисти – идейният основоположник Волен Сидеров и изроденото протеже Костя Копейкин.

Манип. №21: Копейкин е съвсем различен от Волен.

Дългогодишният успех на Волен Сидеров и Атака до голяма степен се дължеше на факта, че официалната партийна пропаганда беше смесица от иначе несъвместимите крайно-десен национализъм и носталгия по крайно-левия комунистически режим. Очевидно Копейкин и изродената партия се придържат напълно към същия идеологически буламач – като се започне от заканите за смърт на политици (с които иначе и двамата фюрери станаха големи дружки, щом влязоха в Парламента), мине се през възстановяването на „Белене“ като концлагер за инакомислещи и се стигне до чалгарското отношение към българската история – взимаме от нея само това, което ни е удобно на нас и на нашите идоли от североизток.

Другото, което привличаше много електорат, беше насаждането на страх и омраза – атакистите на Волен постоянно плашиха хората как малцинствата ще превземат България отвътре, как бежанци ще колонизират и без това колонизираната ни от Америка държава, как ДПС и Ердоган ще превземат България и пр. и пр. Петолъчката на Костя Копейкин изгря на общественото поле именно след като той и група хулигани буйстваха в циганската махала във Варна през 2011 г., след което бе и арестуван. Наскоро, откакто се засили миграционния натиск на югоизточната граница, Копейкин призова „да се стреля на месо“ по търсещите убежище. Може би единствено в последното – плашенето с ДПС, не са чак толкова активни от Израждане. Все пак, не само че гласуванията в 47-то НС на Израждане и ДПС имаха 70% покритие, но и вторият в партията Николай Дренчев изръси, че „от ДПС всеки може да се учи“.

Не на последно място са циркаджийските изпълнения. При Волен са неизброими – маршируване по улиците и скандиране на нецензурни „лозунги“, нахлуването в НАТФИЗ, редовното поведение на дрогиран по телевизионните студия и не само… Манифестации уж за българския национален интерес, на които редовно се веят руски знамена и се призовава за излизане от ЕС и НАТО. Трябва да признаем, че Копейкин е по-обран в циркаджийските изпълнения, което го прави по-опасен демагог дори от Волен, защото така успява да излъже по-голям електорат. Но и при него няма дефицит на излишни театрални изпълнения – провокиране на служители на реда, опити за нахлуване в Народното събрание, налитане на бой вътре в Народното събрание. За демонстрациите за „мир“ и „неутралитет“ с руски знамена и руски нео-нацистки символи е излишно да говорим. Въобще, страшно много излишна енергия и празни действия, захвърлени на вятъра.

Но, в крайна сметка, именно това им е дадената роля – да отвличат вниманието от реалните проблеми на България, за да може политическото статукво да продължава необезпокоявано да държи властта. Волен го доказа това с неговото политическо поведение като златен пръст на БСП и ДПС, а след това и патерица на ГЕРБ. Именно затова изгърмя неговия бушон и се даде път на Копейкин да заеме неговата роля – и всичко отново да се повтори. Както каза един от бившите приближени до Костя: „[„Възраждане“] е направена не за да спасява България или да решава проблемите на населението, тя е направена за да облагодетелства един кръг и да бъдат патерица за изпускане на напрежението на тези, които са по-радикално настроени и искат рязка промяна.“

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.