Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 20 минути, Banesc написа:

днеска в Перник се бяха събрали от ПП-то  на площада и 4-5 кандидата за  депутати, и си викнали родата и някакви мангали, общо групичката 20-30 човека и си ръкопляскат  като неква секта,

мислех да ходя да ги питам за бензина защо е 3 лв и за храните и защо спряха руската газ, и че са измамници,  обаче понеже знам,  че е нагласена  групичка, и ще ми скочат, се въздържах   да направя провокация

Май, не си си носил винкела. Абе кви сте вие бре. :)А какви бяха перничани навремето, ех! 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

32_n.jpg

Цитат

Копейкин

Страница за сатира

·   ·

Сателитна снимка, която показва светлините на:

1. Северна Корея – пръв приятел на Русия

2. Южна Корея – партньор на Запада

Подкрепящите Русия явно искат да живеят в мрак, робство и мизерия...

33_n.jpg

преди 7 минути, IvanKirov написа:

32_n.jpg

33_n.jpg

Те, че копейкин родата са ....някакви е ясно. :)  Ама, знаеш ли, че всичокото копейкин, и на едно място да го събереп = пак ще е по просто от музейния плъх. Ама да видим - ок ще вкара няколко излишъка в НС, от тях ще си купим тия, които трябва, а коцето ще го дууууууа

Днес в сутрешната емисия на нова, Костадинов разказа играта на водещите, които всеячески се мъчеха да го провокират и подвеждат:

https://www.vbox7.com/play:607a36bfaa

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

Днес в сутрешната емисия на нова, Костадинов разказа играта на водещите, които всеячески се мъчеха да го провокират и подвеждат:

Всеки, който ви пита нещо се мъчи да ви подвежда :giggle1:

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

Разказа не разказа, разбра се, че е ватенка.

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

Разбрал си - грънци!

Копейката освен да шикалкави, друго може ли или и аз не съм разбрал ? 

Цитат

Кой трябва да спечели войната ?

-Русия ще спечели.

Ще признаете ли референдума ? 

България вече е признавала подобен референдум.

Добре си е научил репликите, да го играе "неутрален". 

Хи-хи-хи, щом в темата са пратили тежката артилерия, значи наистина  лгбтиазп+++ и пластичните хирурзи се страхуват от Възраждане. Няма да има гей бракове и смяна на пола за децата. Пууу, колко ли пари дадени за лобизъм за внедряване на новото нормално са застрашени.

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Хи-хи-хи, щом в темата са пратили тежката артилерия, значи наистина  лгбтиазп+++ и пластичните хирурзи се страхуват от Възраждане. Няма да има гей бракове и смяна на пола за децата. Пууу, колко ли пари дадени за лобизъм за внедряване на новото нормално са застрашени.

Все обратни ви у главата. Който не ви е по бедняшкия акъл. Ние ли сме криви, че вие сте мизерници?

Пак заплахи.

Цитат

ФАЛИРАЙ С КИРО БРЕЙКА-ОРИГИНАЛА

Vessel Vassilev  ·   ·

Идицинци гласувайте, да ги екстрадират тия назобани , наджюкани програмистчета и всички осигурявани на максимален доход.

После ще видим кой ще плаща помоши, осигуровки, данъци за образование, пътища , здравеопазване , пенсии и тн, ама важното е поне да им се увеличат данъците до 70% , докато идиниците кретат на техен гръб!

(Не съм сигурен, дали ако не ги изгонят, ще трябва идиниците да бачкаме, че нема може се храним от пейтърин ,че тия програмисти нема го поддържат умирисниците) !

Цитат

Makak Takabe

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка,

цуни гуни, вади тури, народили чукундури,

хем ебливи, хем крадливи, но най-вече ЗАВИСТЛИВИ.

Радой Ралин

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Иванке, туй не е от Радой Ралин. Туй е от гАзис бе. Излъгал е преди няколко години, че е произведение на Радой. Кой знае, може дори като всяка лъжа повторена хиляди пъти, вече да са издали сборник на Радой, в който половината съдържание не е дори било сънувано от великия човек, но пък е съвсем политкоректно с либерастите.

преди 23 минути, Sliderum2 написа:

Иванке, туй не е от Радой Ралин. Туй е от гАзис бе. Излъгал е преди няколко години, че е произведение на Радой. Кой знае, може дори като всяка лъжа повторена хиляди пъти, вече да са издали сборник на Радой, в който половината съдържание не е дори било сънувано от великия човек, но пък е съвсем политкоректно с либерастите.

Важно е че е истина. Колкот по-некадърен толкоз по-лаком и завистлив.

Цитат

Мишел от Съпротивата

·

Видяно в Студентски град

34_n.jpg

Смешник!

35_n.jpg

Цитат

Мишел от Съпротивата

·

Слушайте Коци как да сме независима държава като Исландия, много е силен.

Цялото участие в Нова е тотал щeтЪ, опитва се да надвика водещите на няколко пъти, защото постоянно го хващат в лъжи по различни международни теми Наскоро беше написал, че сме най-близката държава от НАТО до фронта. Което категорично не е така и след като заваляха подигравателни коментари - го редактира. Коци, ама да ти подарим един атлас ли, вече и аз не знам кой ти се връзва...

Цитат

ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ 3

Vladimir Handzhiev  ·   ·

Измамника Костадинов - Копейкин вече е разкрит от членовете на Партията му " Възраждане " - Израждане - Преяждане и т.н. .... Някои открито роптаят и се възмущават но други ги е Страх от заплахите които Той им отправя , да не говорят ....... иначе ги грози - Разбиване на носове / както заплаши и пред Камерите в Народното Събрание друг Депутат - видяха го всички , или други по сериозни Заплахи които Той декларирал пред Членовете си.... Как се купуват две чисто нови коли по 52 000 лева всяка, без да работиш към периода 2017-2019г. , и не си декларирал никакви Доходи ??? На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!” Под поста на Елена Гунчева - която го напусна и разобличи , Владимир Павлов / също напуснал Възраждане , припомня свой пост от февруари месец, където подробно е описал огромните харчове, които прави Костадинов в продължение на години без да е имал заработени доходи. Закупил е къщи - Палати и живее като Цар .....присвоява парите от Държавните субсидии между 17 и 21 година и ги ползва за лични цели .Фалшифицира Документи преди това , за да заеме Ръководна Длъжност в Музея във Добрич и хванат от журналиста В. Иванов когото се опитвал да подкупи за да не бъде разследван ..... Това е новият „ Месия „ - Мошеник от Класа ..... Костадин Костадинов и Партияа му с Невинното и измамно Име „ Възраждане – Преяждане „ .... не наказвайте и себе си Хора с гласуване за този ДОКАЗАН Измамник и Хладнокръвен , Професионален Лъжец .....

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Важно е че е истина

Нали си паралия. Отивай в близката био-оръжейна лаборатория на сащ и си плати да ти сменят българският ген с кравешки и си в играта.

Прероденият Хитлер, до запетайката. Той поне си е писал книгата сам, Копейкин дори не я е набирал.

https://www.facebook.com/100004422373731/videos/656492412361213

преди 52 минути, Филипов написа:

Гледай за къв двуличник ще фърляш в неделя! Половин час квичене срещу цензурата, пък има трисменни екипи за цензура. Получих лична покана да се присъединя към страницата им в Бургас, още първия пост не получи одобрение. Всичко минава модерация преди още да се публикува.

Костя иска субсидия, както Сарийски се изрази - с гласа си подписваш паричен чек, делегираш харченето на данъците МИ, и твоите.

Цитат

Елена Гунчева-Гривова

45 мин  ·

Генерал Петриъс помните ли? Който купи Нова? Помните ли заканите на Костя никога да не ходи по американски медии? А сега не слиза от екраните им. Гледате един посредствен театър, предназначен към най-немислещия електорат, това е таргет групата на партията. В противен случай вече щяха да са си задали доста въпроси, които умните хора вече си зададоха и видяха отговорите.

36_n.jpg

Цитат

Група на "почитателите" на Костя Копейкин

Pavel Pavlov  · 30 мин  ·

"Отечествен празник" -Елин Пелин(1936та година)

По улицата вървеше моят стар приятел пенсионерът Доверчинов, бързаше унесено и току махаше с ръка и си говореше нещо сам на себе си. Джобовете му бяха пълни с вестници.

Ай, бедният Доверчинов, какво ли му се е случило? Такъв добър човек, такъв чудесен българин, поклонник на нашите писатели, горд, че всички познава, и щастлив, че има възможност често-често да им изказва искрените си уважения. С непристорена радост той се покланяше пред всеки талант, четеше непрекъснато нашата изящна литература, възхищаваше се от всяка талантлива проява и в разговори цитираше знаменити мисли от наши автори.

Като ме видя, той се сепна, спря се, после бързо бързо се упъти към мене със свойствената си блага и някак си виновна гримаса на лицето. След като извади вестниците от джобовете си и като отвори широко ръце, развика се:

— Стой, драги… чакай… чакай и ми помогни да дойда на себе си. Чете ли днешните вестници? Ето гледай!

Той почна да ги навира пред лицето ми и да вика окаяно и истерично:

— Братя българи, благочестиви християни, заплюй те ме и ме низвергнете от обществото си, защото аз съм бил най-големият идиот в нашата страна и безпросветен слепец! Златокрила българска младеж, недостоен съм да се радвам на успеха ти! Културни, просветни и родолюбиви български организации, счупете главата ми с дръжките на вашите свещени знамена!

— Какво има бе, бай Доверчинов, какво се вълнуваш, успокой се — прекъснах аз добрия човечец с цел да го успокоя.

— Аз съм бил най-големият глупец, и невежа, и слепец, и идиот, и окаяник — продължи със същото вълнение бае Доверчинов. — Знаеш ли какво става утре, знаеш ли, или и ти като мене си проспал времето си?

— Какво става?

— Отечествен празник има…

— Какво? Освобождението на България? Че коя дата имаме утре?

— Какво ти освобождение на България! По-важно — нейното бъдеще ще се празнува, нейното възвеличаване… Утре две слънца греят над нашата много страдална родина. Цяла България празнува. На, чети… (Той пак почна да ми пъха вестниците под носа.) Ние с тебе сме закъснели с един век! Гледай що пише пресата… пресата, за която аз, както знаеш, нямам много добро мнение и за която мисля, че играе отрицателна и развращающа роля… А ето, тя ми отвори очите, Миличката преса… искам извинение от нея, задето така пренебрежително съм я гледал и съм подценявал нейното културно-просветно значение.

Бай Доверчинов почна да разгръща един по един вестниците и да тупа с ръка по грамадните заглавия, които господствуваха из страниците.

Така бързо и нервно ги превръщаше и премяташе пред мен развълнуваният бай Доверчшюв, че аз не можех и да ги прочета.

— Юбилей бе, юбилей се празнува утре! Цяла България го празнува. Има нареждане от всички министерства. По всички отрасли юбилярът бил заслужил.

— Кой?

— И аз за туй се окайвам я, защото даже не мислех, че това е невзрачният, скромният, тихият, свитият, мазният, уважаем наш приятел Циркаджиев. Кой да го знае, че той бил такъв голям писател, общественик, учител на народа, сърце, отзивчиво към страданията на бедния брат, душа, преизпълнена с велика любов, неуморно перо, защитник на нашата пропаднала кауза… На, чети — това са тия големи заглавия в пресата. Виж му портрета. Ето го в една поза, ето го в друга, сред книгите, сред децата. Ето го на петгодишна възраст. Миличкия, гледай му погледа… Предопределен за велик човек. Ай, нещастният аз, как да не съм знаял! Чувах, пописва, бърка се из книжнината, но не съм чул някой да го е чел, да го цитира, да го спомене. Пък и като съм го гледал така, както знаеш, антър му казано, мръсен, нечистоплътен, жалък, вечно да се оплаква, да хленчи и да се окайва, даже тъй някак, си съжаление съм изпитвал. Маниак, мислил съм си, добър човек, работи нещо там, труди се… А то, каква била работата! Гледай снимките. Гледай му кученцето, и него снели. Не е ли това трогателно, не ти ли се доплаква, като го гледаш? А ето тук и тъща му! Блазе й, Тъща на велик човек! Колко тъщи има да й завидят… Ето пък тука снет сред природата. Бедната природа, колко нищожна изглежда пред него! Ето пък тука като мъничък, на цукалчето. Колко снимки, боже! Откъде ли се е снабдила пресата с тях? Кажи-речи, няма го снет само в зародишно състояние и на смъртното легло. Всички велики хора ги има снети и па смъртното легло.

— Е, че той е жив, бай Доверчинов.

— Ами че да видим как ще изглежда. После, без това нещо не се ли чувствува известна празнота в уважаемата преса? А пък това е специален лист, изящно издание: „Общественикът Циркаджиев.“ Чети, брате мой! Чудеса! Проблеми разрешени. Народни рани излекувани. Надежди възродени. Поглед, обърнат с вяра към светлото наше бъдеще… Ти, брате мой, нищо не знаеш. И аз нищо не знаех досега. Сега прогледнах. Умиха ми се очите с жива вода. Общественик — малко е казано то, — въобщественик, въобщественик заслужава да се нарече…Бай Доверчинов напъха вестниците в джоба си и тръгна все така нервен и възбуден, без да ми каже едно довиждане.

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

·

Манипулация №25: „Възраждане“ е партията на русофилите в България.

Между „е“ и „играе ролята на“ има планини разлика. Много са сигналите, че Израждане спада към втората категория, като дори сам вождът-бог Копейкин не принадлежи към категорията на убедените русофили, а на дребните тарикати, които ползват привидната русофилия като инструмент за набиране на електорат.

Наскоро „Съюз Русофили България“ (sic) отегли (sic) подкрепата си от Израждане, като ги обвини в „култ към личността от неонацистки тип“. Защото култовете към Сталин, бай Тошо и Путин не се броят явно, но това е друга тема. Като аргументи за това твърдение прилагат факта, че в последните дни на работа на 47-о НС от „Възраждане“ единодушно гласуваха „ЗА“ сделката за купуване на американските изтребители F-16, както и че присъствието на партията в Парламента е с цел да осребри една прикрита коалиция с ГЕРБ и ДПС.

Но най-красноречиви би трябвало да са думите на „инсайдърката“ Елена Гунчева, която посочва лъжерусофилията на Копейкин и Израждане като една от причините да напусне партията. Според Гунчева, която наскоро дори се омъжи за отявлен русофил, Копейкин гледал с пренебрежение към русофилите, като дори държал сметка на Гунчева, че участвала в русофилския „Безсмъртен полк“ в София.

Всичко това потвърждава и без това очевидното обстоятелство, че Копейкин е нарцисистичен егоцентрик, който се нуждае от слепи последователи, които да му бъдат в лична полза. А тъй като повечето русофили са с доказано по-ниско ниво на образование, това е най-лесната за облъчване „таргет група“. Според това си поведение всъщност Костя прилича повече на един западен лидер, отколкото на кремълския феодал, но за това в следващата статия.

В линка: Ратифицирането на сделката за американските изтребители F-16. Цялата парламентарна група на „Възраждане“ гласува „ЗА“ (Гунчева по това време вече се е отцепила и не е гласувала). На една от най-болните за русофилите теми „Възраждане“ гласува противно на техните нагласи.

https://www.strazha.bg/sessions/2022-07-27/votes/39

Възраждане на 100% гласуват за нови чертежи на F-16.

Лъжа след лъжа. Захапят ли кокала ще съсипят клета майка, точно вие прошляците дето ги подкрепяте първи ще пострадате.

самолети.png

Хах, дето все програмистите са ви трън в зад ниците.

Цитат

Тази платформа не е изградена със средства от държавата, Европейския съюз или чуждестранни фондации. Тя е изградена с много любов, но и с безбройни часове неплатен програмистки труд. Ако подкрепяте нашата визия и искате да просъществуваме, можете да ни или подпомогнете финансово, или като разпространявате идеята.

Подкрепете ни

Питах Дренчев в страницата му, с линк към гласуването ЗА нови самолети. След минути ми изтриха коментара. Дори го снимах, вече го няма.

После ми разправяйте за цензура. Наредил си родата с умити паници за ново депутатстване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.