Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Възраждане взима 13 процента поне в Плевенско без вота в чужбина. От извора.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 40 минути, Toto2 написа:

Възраждане взима 13 процента поне в Плевенско без вота в чужбина. От извора.

В Буковлък колко процента взимат?

преди 1 час, _nib_ написа:

какво бе мОшмороци....

прост народ-слаба държава...

който не гласува-малко му е газта...бензина...инфлацията....

на следващите избори-повече % ще съберем

ся дреме заспалото племе...

Докат' съберете 51 процента, нема да е останала държава да управлява Коцето :lol6:

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Докат' съберете 51 процента, нема да е останала държава да управлява Коцето :lol6:

правилно...

изборите са нелегитимни....

няма гласували 51% от населението...

значи-избори до дупка...докато стигнат процентите...

преди 2 часа, _nib_ написа:

какво бе мОшмороци....

Почват да му лъсват далаверите. Цензура и модерация е до време. Гледай Слави, туй ви чака! От първа сила до небитието.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Почват да му лъсват далаверите. Цензура и модерация е до време. Гледай Слави, туй ви чака! От първа сила до небитието.

глупости...

легай...легай че глупости шляпаш кът си недоспал....

то....и през другото време една умност не си написал ама....легай си

току-що, _nib_ написа:

глупости...

легай...легай че глупости шляпаш кът си недоспал....

то....и през другото време една умност не си написал ама....легай си

Ми чети темата, после викай глупости. Тука вече не мое да триете.

преди 5 часа, Филипов написа:

абе много са ми интересни продажните  келеменца...водещите в случая...

абе като чуят колонията, на мръсния американец,Косово....и подскачат като ужилени..

преди 11 часа, _nib_ написа:

какво бе мОшмороци....

Ако не бяхте такива изроди, двуличници и контета. Щях да гласувам за вас. Не да се тюхкате - народът ви крив. Народът се дразни от показната ви наглост. Всяко мнение в групите ви минава модерация. Копейката си се шматка с жена си, уж разведени.

Как да подкрепим патологични лъжци?

преди 10 часа, _nib_ написа:

правилно...

изборите са нелегитимни....

няма гласували 51% от населението...

значи-избори до дупка...докато стигнат процентите...

Напълно легитимни са. НЕгласуването Е гласуване.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Ако не бяхте такива изроди, двуличници и контета. Щях да гласувам за вас. Не да се тюхкате - народът ви крив. Народът се дразни от показната ви наглост. Всяко мнение в групите ви минава модерация. Копейката си се шматка с жена си, уж разведени.

Как да подкрепим патологични лъжци?

чаааакай бе...

коги съм та навивал да гласуваш за тях...

тези които сме твърдия електорат сме се решили....

апропо....темата е създадена за оплюване на ,,Възраждане"....ама видя се че поддръжниците сме доста....

а патологоанатомогични лъжци са канаЦкия лъжец и сие....

след години историците ще пишат за п.п(продължаваме да сме продажни)...:

,,викаха му кирчо истината,щото през живота си една лъжа не е изрекъл"

преди 35 минути, N1K17Y написа:

Напълно легитимни са. НЕгласуването Е гласуване.

ади ба...

както решенията в народното събрание се приемат при 50% и един глас-ЗА...

така и изборите трябва да са-минимум 51% гласували...

преди 1 час, IvanKirov написа:

се шматка с жена си, уж разведени.

и аз знам много случаи, когато след развод хората се разбират повече и пак си живеят заедно...

преди 37 минути, _nib_ написа:

чаааакай бе...

коги съм та навивал да гласуваш за тях...

тези които сме твърдия електорат сме се решили....

апропо....темата е създадена за оплюване на ,,Възраждане"....ама видя се че поддръжниците сме доста....

Ленин има една теория за полезните идиоти. Ако не сте вие - темата няма да е номер едно по всички търсачки. До следващите избори дори побърканите баби ще се усетят кво лъжливо нещо е Копейкин. После при Слави, Сидеров, Каракачанов, Симеонов... Всичките тия циклеха патриотични мантри, докат харчат по 15 000 евро нощувки в Париж, на държавни разноски.

а патологоанатомогични лъжци са канаЦкия лъжец и сие....

след години историците ще пишат за п.п(продължаваме да сме продажни)...:

,,викаха му кирчо истината,щото през живота си една лъжа не е изрекъл"

ади ба...

Оправдания оправдания. Аз за Кирчо не съм гласувал.

Ми като всички са оцапани до ушите боклуци - за кого да гласува човек? Тия избори пуснах "за никого".

и аз знам много случаи, когато след развод хората се разбират повече и пак си живеят заедно...

Много са верно е, особено ако имаш нетрудови доходи, и трябва да криеш имоти от КПКОНПИ и прокуратурата. Фюрер ви е моралист и консервативен, трупа само имоти и коли, поради липса на фантазия и икономическа грамотност. Като всяка останала бабичка с кирпичена къщичка.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ленин има една теория за полезните идиоти. Ако не сте вие - темата няма да е номер едно по всички търсачки. До следващите избори дори побърканите баби ще се усетят кво лъжливо нещо е Копейкин. После при Слави, Сидеров, Каракачанов, Симеонов... Всичките тия циклеха патриотични мантри, докат харчат по 15 000 евро нощувки в Париж, на държавни разноски.

Оправдания оправдания. Аз за Кирчо не съм гласувал.

Ми като всички са оцапани до ушите боклуци - за кого да гласува човек? Тия избори пуснах "за никого".

Много са верно е, особено ако имаш нетрудови доходи, и трябва да криеш имоти от КПКОНПИ и прокуратурата. Фюрер ви е моралист и консервативен, трупа само имоти и коли, поради липса на фантазия и икономическа грамотност. Като всяка останала бабичка с кирпичена къщичка.

иване иванеееее иване...

тайбе....юсеин...който та фане....

много глупости за очерняне на ВЪЗРАЖДАНЕ нашляпа в тази тема.... шмекер такъв...

файда-никаква...

яааа ако има някой който се е отказал да гласува за тях след писаниците на тоа уникум...да се обади...един вид

току-що, _nib_ написа:

иване иванеееее иване...

тайбе....юсеин...който та фане....

много глупости за очерняне на ВЪЗРАЖДАНЕ нашляпа в тази тема.... шмекер такъв...

файда-никаква...

яааа ако има някой който се е отказал да гласува за тях след писаниците на тоа уникум...да се обади...един вид

Писаниците не са за вас, дето пишете тука. Само линкове ви нося. Да си ги има на едно място.  Да се обзаложим ли, че оттук нататък Копейкин ще върви само надолу? Следващите избори ще влезе на ръба, като и последните фосили се усетят за кво гласуват, после ще гледате парламента ама отвън.

преди 46 минути, _nib_ написа:

Точно обратното, кворумът трябва да се премахне. На който му е по-важно да си пие кафенцето, вместо да работи и да остави други да взимат решения вместо него, негова си работа. Нека после избирателите му да си правят сметката. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Писаниците не са за вас, дето пишете тука. Само линкове ви нося. Да си ги има на едно място.  Да се обзаложим ли, че оттук нататък Копейкин ще върви само надолу? Следващите избори ще влезе на ръба, като и последните фосили се усетят за кво гласуват, после ще гледате парламента ама отвън.

аз казвам-ще върви само нагоре...

само дано е преди приемането на еврото и преди излизането на домакинствата на свободния пазар за електроенергия...

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Точно обратното, кворумът трябва да се премахне. На който му е по-важно да си пие кафенцето, вместо да работи и да остави други да взимат решения вместо него, негова си работа. Нека после избирателите му да си правят сметката. 

абе и аз смятам че 90 дупетатина ни стигат...ама-на....

колко милиона беше България като приеха да са 240....

и колко сме се стопили сега...

в следствие на продажна прозападна политика за 33 години...

преди 3 минути, _nib_ написа:

аз казвам-ще върви само нагоре...

само дано е преди приемането на еврото и преди излизането на домакинствата на свободния пазар за електроенергия...

Точно за еврото - фюрер ви скри няколко стотин хиляди подписа. Едно приказва друго върши, и не му е за сефте. И ЗА самолетите на чертеж гласуваха, питах дренчев с линковете към гласуванията. Изтри ги.

Нямате си идея с каква дива манипулация и фалш ви забират в кошарата. Ама ще е до време.

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Да се обзаложим ли, че оттук нататък Копейкин ще върви само надолу? Следващите избори ще влезе на ръба, като и последните фосили се усетят за кво гласуват, после ще гледате парламента ама отвън.

Щом искаш да се обзалагаме, готово. Ако на следващите избори влезе на ръба, повече няма да пиша за него. Но ако има повече проценти отколкото сега, ти няма да пишеш повече срещу Възраждане. Съгласен?

преди 13 часа, N1K17Y написа:

Офф.. присмял се хърбел на щърбел... :lol6: А твоето ДБ без малко да хартиса бре! Ама то ще стане в най-скоро време - пътя надолу е стръмен!

Възраждане единствени удвояват резултата си, а останалите ще ги гледаме сега как ще се гърчат, да си плюят на собствените думи!

Остава заспалите и мързеливите да си направят труда да гласуват на следващите избори, пък каквото сабя покаже...

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Офф.. присмял се хърбел на щърбел... :lol6: А твоето ДБ без малко да хартиса бре! Ама то ще стане в най-скоро време - пътя надолу е стръмен!

Възраждане единствени удвояват резултата си, а останалите ще ги гледаме сега как ще се гърчат, да си плюят на собствените думи!

Остава заспалите и мързеливите да си направят труда да гласуват на следващите избори, пък каквото сабя покаже...

ДБ кога са казали, че ще чакат да съберат 51% да управляват ? Поредният, дето тръгнал да ми отговаря, без да чете какво пиша. Иначе стана 3-ти избори слушам, как ей сега ще изпаднат от Парламента.

След няколко години пак ще говориш, как новата Партия си удвоява резултата и ще ни поведе към светлото бъдеще, след като пак останеш излъган от Възраждане. 

преди 12 минути, N1K17Y написа:

ДБ кога са казали, че ще чакат да съберат 51% да управляват ?

Как да кажат, като това е смехотворно точно за тях? Твоите ДБ са най-хлъзгавите и нагаждащи се към печелившите. Само гледай как "в името на светлото бъдеще" ще се прегърнат и с Бойко и с "омразния" Доган. Такива ли да подкрепяме - земноводни ?!

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Как да кажат, като това е смехотворно точно за тях? Твоите ДБ са най-хлъзгавите и нагаждащи се към печелившите. Само гледай как "в името на светлото бъдеще" ще се прегърнат и с Бойко и с "омразния" Доган. Такива ли да подкрепяме - земноводни ?!

И това го слушам не знам колко пъти. 

пп. Израждане да го кажат е също толкова смехотворно. Просто, когато ти си за смях, все не го схващаш.

пп 2. ДБ имат 20 000 повече гласа от миналите избори :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.