Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Това той ли е или не е ?

https://fb.watch/fRoQA7MBVK/

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Браво иванке, само така! И аз смятам, че не трябва да гласуваш.

преди 1 час, Toto2 написа:

Браво иванке, само така! И аз смятам, че не трябва да гласуваш.

Бе то смятам че и такива като тебе не трябва да гласуват, ама пусто още не сме извъртяли 40 години в пустинята, още един-двама лъжци като предните менте патриоти трябва да отхраним.

Легендата за Мойсей е, че е трябвало да умре и последният, роден в робство. Няма оправия за тоя, дето иска да бъде излъган. Още в Стария Завет го пише.

преди 50 минути, IvanKirov написа:

Бе то смятам че и такива като тебе не трябва да гласуват, ама пусто още не сме извъртяли 40 години в пустинята, още един-двама лъжци като предните менте патриоти трябва да отхраним.

Легендата за Мойсей е, че е трябвало да умре и последният, роден в робство. Няма оправия за тоя, дето иска да бъде излъган. Още в Стария Завет го пише.

Ми щом няма да гласуваш, твойто мнение е точно нула. Не значи нищо. Аз моя избор съм направил и е 14.

ЕСЕ:

Пророк йованка, дет' ми код редеше, ся ми рука некви религиозни лапсуси за дедо Масквей и 40-те години. Другата легенда пък е за 40-те дни, дет' требали на душата да стигнела и паднела под радиуса на Шварценегер и да немало връщане като вампир. Туй число 40, има някаква особена причина да ни влиза в митологията. Сигурно извънземните докато са правели от маймуните ГМО-то, нарекло се след като му проблеснала лампата, човек, му е вкарано туй число в генетичната памет.

Екстра изречение: Али Баба и 40-те разбойници.

преди 14 часа, Toto2 написа:

Ми щом няма да гласуваш, твойто мнение е точно нула. Не значи нищо. Аз моя избор съм направил и е 14.

"Не подкрепям никого" не е точно негласуване. Ти си ясен, копейката ти е обещал от баницата.

Цитат

Накратко защо НЕ ТРЯБВА да се гласува за ВЪЗРАЖДАНЕ: когато смяташ част от народа си за измет, която трябва да бъде ликвидирана, когато смяташ хора за паразити, когато призоваваш за разстрели, ставаш само за едно - освидетелстване. Не се и съмнявам, че хората са готови да повярват и в Сатаната, стига да ги лъже убедително. Не си правя илюзия, че ще ви спра от грешка. Но поне след това ще напиша: "Аз казах ли ви!!!"...Та така, напред към поредните илюзии.....

Елена Гунчева-Гривова

https://www.facebook.com/ivanigeorgiev76/videos/341943748122137/

Цитат

Christo Komarnitski

59 мин  ·

Знам, че шансът е нищожен, но ми се иска фашизоидът Копейкин да получи пълно мнозинство. Да видя най-сетне сбъдната мечтата на средно-статистическия български лумпен ! Тоя народ заслужава да получи своето Штастие!

Цитат

Група на "почитателите" на Костя Копейкин

Красимир Петров  · 13 ч.  ·

Любопитно е все пак дали Копейкин и компания, както и потенциалните им избиратели, наистина си вярват, че за България е по-добре да излезе от НАТО и да се обвърже с Русия, при положение че от този момент нататък на практика всичките ни съседи (Гърция, Турция, Румъния и дори Македония) биха се превърнали в потенциални противници и предвид очертаващата се пълна международна изолация на режима в Кремъл. Да не говорим за очевидно плачевното състояние на руската армия.

Любопитно е все пак дали Копейкин и компания, както и потенциалните им избиратели, наистина си вярват, че за България е по-добре да излезе от Европейския съюз и да се приобщи към така наречения евразийски проект, който окончателно се разсъхна, предвид позицията на Китай, Индия и дори на бившите средноазиатски съветски републики към агресията срещу Украйна, да не говорим за състоянието на самата Русия, която по качество на живот и актуални перспективи за развитие е на светлинни години от коя да е европейска държава. Макар по този показател да е доста назад в сравнение с повечето европейски страни, България все пак заема 45 място от 150 държави, а Русия е на 69 място, непосредствено преди Пакистан (https://fr.numbeo.com/qualit%C3%A9-de…/classements-par-pays).

Любопитно е все пак дали Копейкин и компания, както и потенциалните им избиратели, наистина си вярват, че България трябва да приеме за модел днешна Русия, при положение че заплати и пенсии там са по-ниски дори от българските, които пък са най-ниски в целия ЕС. При положение че в Русия цари ужасяваща престъпност: предумишлените убийства там са 11 на сто хиляди жители (колкото в Замбия и Барбадос), докато в България са 1 на сто хиляди (колкото в Швеция). Че в Русия има милион и половина официално регистрирани болни от СПИН, годишно от това заболяване умират близо 40 000 души и има 80 000 нови случаи, като в това отношение страната е на равнището на държавите от Централна Африка. Че ние се оплакваме от нашето здравеопазване, но по данни на руската Сметна палата там във всяко трето лечебно заведение липсва водопровод и канализация, а в половината няма централно отопление, да не говорим за самото здравно обслужване на простосмъртните руснаци, което личи по тяхната средна продължителност на живота.

Че от историческа гледна точка няма период, епоха или политически режим, през който руснаците да са живели по-добре от българите. Включително османското владичество, да не говорим за Третото българско царство или за режима след 1944 година.

Любопитно е все пак каква съдба отреждат на България не само Копейкин и компания, а всички останали поклонници на режима в Кремъл, като се започне от БСП и се стигне до коалиционните им партньори. Нека не забравяме, че стремленията и борбата на всички велики личности от пантеона на нашето Възраждане винаги са били в името на това, да бъдем, по думите на Левски, равни на другите европейски народи, а не на обречени от историята деспотични азиатски режими.

Ей такъв електорат да имаш... Нямам нерви да го гледам, оная червената бабичка е по-яка. "КОЙ ШЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИИ???"

Цитат

Нова ТВ на ЦРУ помага на Възраждане

Публикувани от: adminon: септември 27, 2022В: UncategorizedНяма коментари

Отпечатване Email

Лъжерусофилската и лъжепатриотичната  еднолична партия Възраждане на Костадин Костадинов, след като подкрепи в края на 47 парламент закупуването от САЩ на 8 изтребителя Ф 16 на стойност приблизително 3 милиарда лева,Възраждане получиха огромно телевизионно време в Нова телевизия.Групата медии около Нова телевизия, на свой ред бяха продадени от олигарха на Бойко Кирил Домусчиев на инвестиционен фонд от САЩ свързан с бившия директор на ЦРУ Дейвид Петреъс,Анализатори на политическия живот и на рекламната кампания на Възраждане, твърдят че Костадинов и едноличната му партия Възраждане са таен проект на САЩ, който има за цел да отклони гласовете на Русофили и Родолюбци към проамериканската партия Възраждане с купения и лидер Костадинов. За целта водещите в Нова телевизия,задават на Костадинов при участията му уж провокативни въпроси и той имитира скандали между него и конкретния водещ,за да привлича русофилски и родолюбиви гласове.

https://podoko.eu/2022/09/27/нова-тв-на-цру-помага-на-възраждане/

преди 16 часа, Toto2 написа:

Америка за България ти благодари. Както и ДПС, и ГЕРБ.

преди 44 минути, АСПЕКТ написа:

Америка за България ти благодари. Както и ДПС, и ГЕРБ.

Ватенските гопники тъй се радвахаи на техния си фюрер, лепиха си свастики по колите, крещяха като маймуняци. Баш като наще "патриоти", напикани бабишкери с твърдо мнение за казарма, данъци и затваряне на граници.

Тръгнаха кат аслани, хукнаха кат наср ани, по 10 километра опашки по всички възможни граници, хвърлят си Мерцедеса на произвола, и бягат пеш, да спасяват малоумните си нозе под глава глупава!

Туй ни чака и нас, като запеят кокошки в курника, като ни поведат готвачка, сервитьорка, фризьорка на конски опашки, таксист, и щангист за цвят.

"Партията рани, ний борим", помните ли го тоя образ по соца? Шаячната правда изгони 3 милиона от най-предприемчивите и читави сънародници. Остана пяната, и пак иска да управлява.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Ватенските гопники тъй се радвахаи на техния си фюрер, лепиха си свастики по колите, крещяха като маймуняци. Баш като наще "патриоти", напикани бабишкери с твърдо мнение за казарма, данъци и затваряне на граници.

Тръгнаха кат аслани, хукнаха кат наср ани, по 10 километра опашки по всички възможни граници, хвърлят си Мерцедеса на произвола, и бягат пеш, да спасяват малоумните си нозе под глава глупава!

Туй ни чака и нас, като запеят кокошки в курника, като ни поведат готвачка, сервитьорка, фризьорка на конски опашки, таксист, и щангист за цвят.

"Партията рани, ний борим", помните ли го тоя образ по соца? Шаячната правда изгони 3 милиона от най-предприемчивите и читави сънародници. Остана пяната, и пак иска да управлява.

Възрожденци под наем. 1 рубла. След изборите 50 копейки.

Другари нема да се пуашите, иванка, коко и съспекта работят и се потят за нас. Даже плащат данъци и осигуровки, а ние само получаваме и живеем луксозно. Пък нека си бръждят тука, лошо нема.

преди 55 минути, Sliderum2 написа:

Другари нема да се пуашите, иванка, коко и съспекта работят и се потят за нас. Даже плащат данъци и осигуровки, а ние само получаваме и живеем луксозно. Пък нека си бръждят тука, лошо нема.

Няма да ви огрее вас. Поне ще се преброят колко са русороби.

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Даже плащат данъци и осигуровки, а ние само получаваме и живеем луксозно.

Teточков цял живот у катраняците, тебе само с шкембето те запомних. Представям си те на някаква минимална заплата.

Луксозен сапун поне позволявате ли си понякога?

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

10 ч.  ·

Един твой глас в неделя = една напразно платена копейка.

преди 7 часа, IvanKirov написа:

тебе само с шкембето те запомних

Шкембе има, няма да отричам. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.