Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Докарахте ни до положение, една измислена Македония да ни анексира ако пожелае, а сте седнали да плачете за Русия...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 часа, ncl написа:

Щом искаш да се обзалагаме, готово. Ако на следващите избори влезе на ръба, повече няма да пиша за него. Но ако има повече проценти отколкото сега, ти няма да пишеш повече срещу Възраждане. Съгласен?

Аз искам да пишете, в полза на моята теза е. Неслучайно цитирах Ленин, в горния ми пост. Гледах го Копейкин как се тръшка, наистина е очаквал лъжите му да минават и пред средна ръка електорат. Само дивите баби успя да залъже, които имат само ефирните телевизии. Пишман възрожденците реват от СМРАД, а реално разчитат на СМРАД за гласовете си.

По форумите Копейкин основно е за кашмер и подигравки.

Гледам дори турците имат с почти 4 % повече от вас. Блъскахте се в гърдите, патриоти и маймуняшки крясъци.

И българите ви нещат!

Реално един на 25 сте успяли да залъжете, дъното на утайката.

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Възраждане единствени удвояват резултата си, а останалите ще ги гледаме сега как ще се гърчат, да си плюят на собствените думи!

Дядка-комундел-петльо, пуснаха те малко

преди 15 минути, ncl написа:

Това са си твои измислици, нямащи общо с реалността....

Всичко върви по-план

Цитат

Група за морфичен резонанс и мощна онтологична акселерация

Velichka Koleva  · 4 ч.  ·

Ако има нещо, което да е сигурно в резултатите от тези избори, но е очевадният извод, че българите в чужбина НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ. Според изнесени данни в Австралия, Франция, UK и др. Възраждане е на 1во или 2ро място. В РФ е категорично на 1во.

Това "съвпадение" доказва, че тези наши сънародници буквално ни се подиграват и седейки на топло в страни от НАТО или на г,за на географията си казват "Я аз да им натреса Възраждане (или Атака, или ДПС, или ИТН) да видят те кон боб яде ли."

Показателна е и реакцията на доста мои познати установили се в чужбина, които не гласуват на избори. Мотивът им е "Ние вече няма да се върнем. Вие в България трябва да решавате." По медиите обаче няма да видите такива.

За това е крайно време да се въведе принципа "Няма представителство без данъци".

45.jpg

Защо пишеш глупости? Една ранна прогноза за следващия парламент: ПП-55 депутата, ГЕРБ-53, ДПС-35, Възраждане-29, БСП-29, ИТН-13, БВ-13, ДБ-13.

Къде ги видя тези 50%?

И защо не си гледаш своята партийка?!

Кервана си върви, кучетата си лаят...Сега тъпанарите едва ли не ще ни се подиграват, че сме ндигнали гласовете си не 10 пъти, а само с два.То това е нечувано падение, разбираш ли? Пълен провал! Ми радвайте се бре, кво се сте се сдухали... Сега Герб, ДПС и БСП щен  се гушнат и ще поуправляват малко, кво толкоз е станало?

А ивнка що спря да пуска на лудото ленче словоизлиянията и, липсва ми! Тая като се ожени, да не се е отдала на секс и да няма време да дава материал за поплювковците?

преди 8 часа, ncl написа:

Щом искаш да се обзалагаме, готово. Ако на следващите избори влезе на ръба, повече няма да пиша за него. Но ако има повече проценти отколкото сега, ти няма да пишеш повече срещу Възраждане. Съгласен?

Аз приемам обзалагането.

Че на следвашите избори ще имат по-малко проценти от сега.

преди 10 минути, ncl написа:

Добре. Остава да изчакаме и да видим кой е прав.

Приемам. Едва ли имам повече от пет коментара в темата, но думата си е дума.

преди 1 час, Toto2 написа:

Кервана си върви, кучетата си лаят...Сега тъпанарите едва ли не ще ни се подиграват, че сме ндигнали гласовете си не 10 пъти, а само с два.То това е нечувано падение, разбираш ли? Пълен провал! Ми радвайте се бре, кво се сте се сдухали... Сега Герб, ДПС и БСП щен  се гушнат и ще поуправляват малко, кво толкоз е станало?

А ивнка що спря да пуска на лудото ленче словоизлиянията и, липсва ми! Тая като се ожени, да не се е отдала на секс и да няма време да дава материал за поплювковците?

Тъпанарите ви се подиграваме на смешките как сте щели да спечелите изборите. Подиграваме се на Коцето, който като го питат, какво ще прави, след като на изборите ще вземе 10%, той мълчи, като половият орган какъвто е. Сега вече може ли да го питаме ? А кога да очакваме да вземете заветните 51%, че най-после Копейката да свърши нещо друго, освен да прибира милиони от кариерата си на политик в социалните мрежи ? Какъв закон ще предложи, какво ще направи, с какво ще подобри живота на българите ? Досега само собствения си подобри ;) 

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Тъпанарите ви се подиграваме на смешките как сте щели да спечелите изборите. Подиграваме се на Коцето, който като го питат, какво ще прави, след като на изборите ще вземе 10%, той мълчи, като половият орган какъвто е. Сега вече може ли да го питаме ? А кога да очакваме да вземете заветните 51%, че най-после Копейката да свърши нещо друго, освен да прибира милиони от кариерата си на политик в социалните мрежи ? Какъв закон ще предложи, какво ще направи, с какво ще подобри живота на българите ? Досега само собствения си подобри ;) 

Е, Коцето ти отговори от горния клип.

преди 6 часа, Toto2 написа:

Е, Коцето ти отговори от горния клип.

Toва нагло бюджетно плъхче тръгнало да ми разправя за спасението на душата ми. Паразит скапан, лези ми се от нови коли, май вече на Ауди мина, демонстрира супер луксозно оборудване у тузарската си вила, и има наглостта да говори да спасявал душата МИ. Една стотинка не е изкарал сам, всичко е крадени от бюджета пари. Да е бизнесмен като Симеонов не ме е яд, ама тоя клептоман тръгнал за морал да ми дудне!

Толкова са нагли, че ще се изсе ре пред портата ти, и ще почука за хартишка. Турците бе, 8% от населението са, и Пасков днеска разправя, че резултатът им реално е 20%. Умишлено си продават гласовете.

За кви българи и патриоти се барате бе, въшки скапани, турците са с двойно представителство спрямо вас! Тръгнал да ми връща визите до ЕС, да съсипе бизнеса, да подари на шапкарите ангария в лицето на половината младо поколение, и тръгнал да ми приказва за ДУШАТА МИ!

Дося не успя да ме подразни, политиката е мръсна каналджийска работа, ама тоя път се изтропа със самосвала, като почне да ми се прави на Исус. Бахти лай ното нещастно! Единственото което спасява са крадените си имоти от взора на КПКОНПИ. Беснее, че резервоарът от гласуващи дебили не е безкраен, един на 12 го е подкрепил реално. Статистически се припокрива с частта от популацията, която спокойно можеш да наречеш дебили.

Копойкин като дявола за евангелието, истината е точно наопаки!

Цитат

Резултатите ни за последните 5 години са следните:

Март 2017 г. - 38 000 гласа, 1.1%, 11-то място в България

Април 2021 г. - 78 000 гласа, 2.5%, 9-то място в България

Юли 2021 г. - 82 000 гласа, 3.0%, 8-то място в България

Ноември 2021 г. - 127 000 гласа, 4.9%, 7-то място в България

Октомври 2022 г. - 255 000 гласа, 10.2%, 4-то място в България

Бавно, но неумолимо, ние отвоюваме завладяната и поробена българска държава - човек по човек, в буквалния смисъл. Коства ни време, което държавата ни за съжаление няма, но друг път нямаме, защото друг народ и друга също държава нямаме.

Изборните резултати са добри за Възраждане, но лоши за България. Лоши не само заради спечелилите партии, но и заради факта, че 67% от жителите на нашата страна не отидоха да гласуват и показаха, че напълно са се отказали от управлението и бъдещето на държавата.

Това е почти смъртна присъда за българската държавност, над която, за съжаление, разсъждаваме и срещу която се борим само ние от Възраждане.

Възраждане ще управлява България и това е неизбежно. Не могат да ни спрат, могат само да ни забавят. Кога точно ще стане това ще реши нашият народ.

Цитат

рупа за морфичен резонанс и мощна онтологична акселерация

Момчил Куцаров  · 1 дни  ·

Ако има нещо, което да е сигурно в резултатите от тези избори, но е очевадният извод, че българите в чужбина НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ. Според изнесени данни в Австралия, Франция, UK и др. Възраждане е на 1во или 2ро място. В РФ е категорично на 1во.

Това "съвпадение" доказва, че тези наши сънародници буквално ни се подиграват и седейки на топло в страни от НАТО или на г,за на географията си казват "Я аз да им натреса Възраждане (или Атака, или ДПС, или ИТН) да видят те кон боб яде ли."

Показателна е и реакцията на доста мои познати установили се в чужбина, които не гласуват на избори. Мотивът им е "Ние вече няма да се върнем. Вие в България трябва да решавате." По медиите обаче няма да видите такива.

За това е крайно време да се въведе принципа "Няма представителство без данъци".

Цитат

ФАЛШИВИ ИЗБОРИ - ФАЛШИВ ЖИВОТ!

Вчера, за втори път след миналата година изборите в България бяха тотално фалшифицирани! Нито миналата година простокиро събра обявените гласове, нито сега! Тая краварска марионетка бе инсталирана у нас, за да се прокарват без проблем интересите на запада! Всички медии участват в зомбирането на хората и се представят псевдо-социологически проучвания, изследвания и нагласи, съобразно поръчката от прозападните господари! Янев също не е възможно да има толкова гласове! С две думи трябва да знаете - ХОРА, ЛЪЖАТ ВИ !!!

С хартиените бюлетини по-рано бе трудно голямото фалшифициране, но сега е детска работа да се избере ако щете и партия на марсианците у нас! С лъжа и фалш никога не се стига до добър край, затова и сега манипулациите на задокеанските господари на нашите продажни чучела няма да успеят в нищо! Всъщност, американците не се интересуват от народа, а от територията ни! С всеки изминал ден все повече се увеличава военното присъствие у нас! Стотици военни машини, хиляди войници кръстосват надлъж и шир пътищата ни, все едно сме завладяна територия без собствено управление! Ще стигнем дотам, че един ден войната ще се пренесе и тук! И забравете, че Господ е българин, щом ние не сме! Никой няма да ни спаси, защото самите ние не правим нищо за себе си! Ако трябва да бъда точен ще призная, че сме обречени като гергьовско агне за курбан!

Изборите ни са фалшифицирани, животът ни също! Купуваме най-скъпите стоки и услуги в Европа, макар да сме най-бедните! Лечението ни в болниците е равносилно на убийство! Целта е да бъдем унищожени като нация, а с борисов и простокиро наистина няма да оцелеем по-дълго от 2028 - 2030 година! Колкото и стар, а може би и мъдър народ да сме били, вече си отиваме! Тъжно е, че основни унищожители на държавата и народа са не външни врагове, а вътрешни предатели! Преди тридесет години ни натресоха фалшива демокрация и от тогава до ден днешен всичко е менте! Дори истински българи не останаха, защото ни преобразуваха в чалгари и продажници!

И не смейте да изисквате хубави новини с щастлив край, защото такива просто не сме заслужили! Няма черногледство, а едно реално описание на сегашното ни положение! Бавно, но сигурно умираме като народ и май ни е все едно, като гледам реакциите на хората наоколо!

Красимир Бачков

Цитат

Група за морфичен резонанс и мощна онтологична акселерация

Георги Стефанов  · 14 ч.  ·

За мен всички истински или даже деклариращи се европейци трябва да направят всичко възможно да се обединят, не да се карат, и да покажат, че Копейкин е гол, както в приказката..... Електоратът на Копейкин е твърдоглав, фанатизиран, безпросветен и лумпенизиран. Това е крайно опасно - такива са били избирателите на Хитлер. Не забравяйте - ментора и идола на Копейкин е новия Хитлер - Путлер. Ако Христо, Киро и сие не виждат това - ще последват пътя на германските консерватори след 1933

- към концлагерите. Ако се даде още един шанс на Копейкин след три месеца - ще има 20 процента.

преди 16 часа, N1K17Y написа:

Тъпанрите ви се подиграваме на смешките как сте щели да спечелите изборите. Подиграваме се на Коцето, който като го питат, какво ще прави, след като на изборите ще вземе 10%, той мълчи, като половият орган какъвто е. Сега вече може ли да го питаме ? А кога да очакваме да вземете заветните 51%, че най-после Копейката да свърши нещо друго, освен да прибира милиони от кариерата си на политик в социалните мрежи ? Какъв закон ще предложи, какво ще направи, с какво ще подобри живота на българите ? Досега само собствения си подобри ;) 

Ти сега гледай как ПП и ГЕРБ се женят. БСП и Дай, България ще им кумуват.

Цитат

Добри Божилов

1 дни  ·

ГЕРБ, ДПС и Български възход имат общо 117 депутати. Очаквам подкрепата от Възраждане да дойде чрез "отцепници и предатели", въпреки че на тия избори Коцката под лупа ги гледа и набута само безрезервно верни роднини и партийни апаратчици. Но 4 бушона все ще намери, като дори лумпените ще продължат да му вярват

Не забравяйте, че Възраждане също е проект на Посолството..

Тръшкане рев и соп оли. Искат си играчката!

Цитат

Възраждане 

1 дни  ·

"Засега:

Народът предпочете Мафията на Века пред некадърността, лъжите и неадекватността на "Промяната".

Народът не вижда проблем в това, че ДПС е пред Възраждане.

Народът ни е толкова закостенял, че все още вижда автентично ляво в Столетницата.

Народът подарява над 6% на откровени психопати.

Народът продължава да гласува за ИТН.

---

КАКЪВ НАРОД СМЕ НИЕ, БЕ?!?!?!"

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Ти сега гледай как ПП и ГЕРБ се женят. БСП и Дай, България ще им кумуват.

Ти гледай, как за 2 дни си врътна г*за на 180 :lol6:

на 30.09.2022 г. в 12:40, АСПЕКТ написа:

Америка за България ти благодари. Както и ДПС, и ГЕРБ.

на 30.09.2022 г. в 15:32, АСПЕКТ написа:

Възрожденци под наем. 1 рубла. След изборите 50 копейки.

преди 33 минути, N1K17Y написа:

Ти гледай, как за 2 дни си врътна г*за на 180 :lol6:

Още съм резервиран. Но ако ги няма ИТН, нямам намерение да гласувам за ПП, Дай България или за Бойко Мутрата. Такава е ситуацията. Ей, гледай това нормално ли е?

https://m.dir.bg/dnes/politika/plevneliev-shte-uchastva-v-kontaktnata-grupa-na-gerb-zapochvame-rabota-sled-sformiraneto-na-48-oto-ns

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.