Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, IvanKirov написа:

вие прошляците дето ги подкрепяте първи ще пострадате.

Глупак, над 30 години всякакви се изредиха да съсипват България!

Що сега мрънкаш, като Възраждане единствени дават някаква надежда това да се промени бре!

На някой от доказаните крадци и лъжци ли ще си дадеш вота бре?! Не ми отговаряй, нищо ново няма да чуем!

Виж и тука какво става -> Първа в Европа! Унгария ще проведе национално допитване "за" или "против" санкциите срещу Русия

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, Joss Bomon написа:

Глупак, над 30 години всякакви се изредиха да съсипват България!

Не знам кой е глу пак, аз ли разчитам на Копейкин за 50 лв. данъчно облекчение? Че то с най-мизерно пазаруване за сам човек вчера изхарчих 40 лева.

Що сега мрънкаш, като Възраждане единствени дават някаква надежда това да се промени бре!

Поглени линка горе, Копейкин е новият Сидеров. Ето и документи изровиха, гласувал ЗА нови Ф-16. Дренчев ми изтри коментара преди малко. Каква надежда в тия дето си наредили родата да ви управлява? Шапкар!

На някой от доказаните крадци и лъжци ли ще си дадеш вота бре?! Не ми отговаряй, нищо ново няма да чуем!

Няма да е за тях, споко. До там сме я докарали, май ще пусна "не подкрепям никого". Всичките дето се пишат патриоти тръгнали СРЕЩУ бизнеса дето ги храни. Не заслужават гласа ми.

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

Унгария ѝ спряха 9 милиарда ЕС евро постъпления. Да не стане от два стола че на земята. Самите рашки не са солидарни с техния си фюрер. Искате да ни инсталирате наш фюрер. Не разбирам немски, ама онова последното клипче горе от фейса, дума по дума Копейкин повтаря думите на Хитлер. Диктатор не знам да е довел до нещо добро, освен за тях си.

Мисля си в момента - няма и ЕДНА държава, дето населението ѝ да е прокопсало в диктатура. 2/3 от китайците дори нямат право да напускат страната.

Ей такова ни гласите и тука, с неподправената си природна глупост. Съвсем днес си направих screenshot, пиша мнение под тупането в гърдите на Дренчев за самолетите. Пускам му линка горе, че са гласували ЗА нови чертежи. След 5 мин. мнението го няма, седи в popup на коментиралите, ама изтрито. Всеки може да види как трият, в реално време. И пищят кански от цензура, точно от тия медии, от които облъчват бабичките и аутсайдерите.

Тия ли ще ни определят бъднините?

преди 1 час, IvanKirov написа:

то с най-мизерно пазаруване за сам човек вчера изхарчих 40 лева.

Бедният иванка. Плача. 

Идея! Научи се да ядеш храна за домашни любимци от обикновените консерви. Има едни, не помня или не искам да напиша на коя фирма, с малко над килограм нетно съдържание, на вид 90% е "месо", останалото е желирана мазнина, минерали и витамини и е само 3-4лв, зависи откъде купуваш. На борсата сигурно е дори около 2.5лв бройката, ако вземеш на кашон. Има с пилешко и говеждо, а може да има и други разновидности. Ще спестиш много пари, според това, което според теб е много. 

А! Минерали има, ама може би няма сол, та не забравяй да си вземеш, ако нямаш.

Хи-хи-хи. Да не забравиш да ми платиш, ако се възползваш от идеята.

Мърсят възрожденците с охранените си шкембета, от палатите и новите си коли!

37_n.jpg

37_n.jpg

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Бедният иванка. Плача. 

Идея! Научи се да ядеш храна за домашни любимци от обикновените консерви. Има едни, не помня или не искам да напиша на коя фирма, с малко над килограм нетно съдържание, на вид 90% е "месо", останалото е желирана мазнина, минерали и витамини и е само 3-4лв, зависи откъде купуваш. На борсата сигурно е дори около 2.5лв бройката, ако вземеш на кашон. Има с пилешко и говеждо, а може да има и други разновидности. Ще спестиш много пари, според това, което според теб е много. 

А! Минерали има, ама може би няма сол, та не забравяй да си вземеш, ако нямаш.

Хи-хи-хи. Да не забравиш да ми платиш, ако се възползваш от идеята.

Бедняк скапан, салам не съм кусвал от над 10 години. Дори не знаеш кво съм купувал. Проектирате разбиранията за другите, според собствената ви мизерия!

Щом си толкова сведущ по менте храните ерзац, ясно е как си отгледал лоеното си шкембе. Аз тия щандове дори не ги доближавам.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Салам...Дори не знаеш кво съм купувал. 

Изповедите са в друга тема. Кво може да си купувал, кой го интересува. Изпоти ли се докато плащаше, сигурно си си мислел, или сметнал погрешно, че ще струва по-малко и си се разправял на касата дали не са ти маркирали някоя позиция двойно, или тройно. Охраната дойде ли? :)

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Изповедите са в друга тема. Кво може да си купувал, кой го интересува. Изпоти ли се докато плащаше, сигурно си си мислел, или сметнал погрешно, че ще струва по-малко и си се разправял на касата дали не са ти маркирали някоя позиция двойно, или тройно. Охраната дойде ли? :)

Ся се сетих, последно ме гощаваха с печени кренвирши, далечната 2008 година. Приятел си купи апартамент у Софето, та почерпи и нямаше накъде да се дърпам. Инак вкусни бяха, таман оттогава не хапвам ерзац.

Ще ти се да съм бедняк, тая участ нерадостна се пада на вас. Дето освен шкембе друго не можете да постигнете в тоя живот, и все демокрацията ви виновна, младите, кишата Гришата и междинародното положение.

Имам лоши новини - Копейкин няма да те позлати тебе. Такива с лопата да ги ринеш, некадърни чичаци в трета възраст. Ще ви употреби и изхвърли, като пореден кап ут. Както направиха ВСИЧКИ преди него. Той вече го прави, увъртолил се е в лъжи.

Да ти се е струвало някога, че цялата програма на Копейкин е политика на кърлеж? Няма и едно полезно нещо за клета майка, само си разпределили черните списъци, кой за Белене, кой за отнемане имущество, кой за затвора. Нещо да са се запретнали да направят не съм забелязал, освен да си рисуват партийните свастики по паметниците.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ся се сетих, последно ме гощаваха с печени кренвирши, далечната 2008 година. Приятел си купи апартамент у Софето, та почерпи и нямаше накъде да се дърпам

Радвам се, че не си се дърпал. Добре направените по стандарт кренвирши, са си доста вкусен колбас 

Цитат

Димитър Байрактаров

2 ч  ·

Преди две седмици зададох няколко въпроса към лидера на Възраждане Костадин Костадинов и го поканих на публичен диспут в студиото на "Справедлива България". До този момент Костадинов не е отговорил на нито един от въпросите ми, нито отговори на поканата ми за публичен диспут.

Един от въпросите ми към Костадинов бе - С какво оръжие смята да въоръжава армията ни?

Видно от гласуването в парламента Костадинов много е харесал самолетите на картинка Ф-16 и партия "Възраждане" е гласувала народа да плати още милиарди за тяхното закупуване от САЩ. Май Костадинов много харесва САЩ и американските фирми, иначе нямаше ежедневно да използва американската медия META-Facebook, за да се рекламира през нея?

Можете да проверите информацията, която споделям. Тя е публична в сайта на Народното събрание. Прилагам линк към стенограмите от заседанията в парламента: https://www.parliament.bg/bg/plenaryst/ns/55/ID/10691

По делата им ще ги познаете!

38_n.jpg

Е,няма лошо иванка да си мисли, че богаташчетата хич не харесват Възраждане. Няма лошо да си мисли, че той е някой с парички, пък ние от Възраждане сме някаква измет без един лев. След няколко дена ще е много забавно като установи, че не е така. Голям смях ще се смея, като му се спука умствения имагинерен балон. Гледал, недогледал, чул, недочул. Давай иванке, шутовете са полезни.

преди 4 минути, Toto2 написа:

пък ние от Възраждане сме някаква измет без един лев.

Ами такива сте - измет

След няколко дена ще е много забавно като установи, че не е така.

Какво точно ще става след няколко дни?

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

Ами такива сте - измет

Какво точно ще става след няколко дни?

Ми на неграмотник как да му обясниш? Мързи ме да го правя. Толкова си тъп, че нямя смисъл повече да чукам по клавишите. Айде, че требе да си гледам кефа. 

преди 11 минути, Toto2 написа:

Ми на неграмотник как да му обясниш? Мързи ме да го правя. Толкова си тъп, че нямя смисъл повече да чукам по клавишите. Айде, че требе да си гледам кефа. 

`Ти няма как да обясняваш на МЕН! АЗ съм далеч пред тебе в еволюцията

преди 27 минути, Toto2 написа:

Е,няма лошо иванка да си мисли, че богаташчетата хич не харесват Възраждане. Няма лошо да си мисли, че той е някой с парички, пък ние от Възраждане сме някаква измет без един лев. След няколко дена ще е много забавно като установи, че не е така. Голям смях ще се смея, като му се спука умствения имагинерен балон. Гледал, недогледал, чул, недочул. Давай иванке, шутовете са полезни.

Цялото ми обкръжение е с доходи близо или над горната граница на данъчно осигуряване. Някои са много над, някои малко под. Копейкин ще удари дори средна ръка бачкери, дето погрешно им викате средна класа. Баш си е беднотия, караме катраняци 15 г. плюс, фюрер ви ни брои за богаташи, поради липса на средна класа. Вацев много внимателно обяснява как точно в такива времена се ражда фашизмът, там където няма средна класа.

После именно на вас ще ви пищят ГЗ-вете, тая работа не е като оная работа, баница - режеш и ядеш. Като сте голошари питайте някой само преди 15-тина години, с читава професия, как ни осигуряваха на минимална до средна заплата, останалото във социални и ваучери за храна. Премиални, дори пари в плик съм вземал, и то с години.

Първо вие ще го изд уха те, както винаги е било и ще бъде. Дори на Копейкин не сте му драги, бърчи нос и ви трае някак, като електрорат най-лесен за залъгване. Това меме дето спасявал клета майка от гроба, беше култово, като детска приказка. Дори аз се изкефих. Инак ви гледа пренебрежително от форда, втори поред платен кеш, инак се рисува с гегата, човек от народа уж. Бай Тодор същи, и Хитлер тоже.

35_n.thumb.jpg.d062c2f0e3f197eb632c993bd99c7dc2.jpgКултово просто!

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Копейкин ще удари дори средна ръка бачкери, дето погрешно им викате средна класа.

копейкин нищо няма да удари - с какво, как? Един клоун, по забавен даже и болен сидеров. Дори и да вземе някой глас повече - фирмата, която ще "брои" е "държавна". Ама като погледнеш, хората в тая "държавна фирма", дали ще са навити да пуснат копейкин

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

копейкин нищо няма да удари - с какво, как? Един клоун, по забавен даже и болен сидеров. 

Е нали искат да вдигат двойно данъка на бизнеса. Че му малко петорните сметки за ток и двойните за гориво. Направо сме в хиперинфлация, и жалкият държавен мишок ще тури кръст на последните останали ентусиасти да произведат нещо, а не да цоцат като него от държавна копанка. Една стотинка не е изкарал, само смуче като глист, цял живот.

Тоя мърсък не знае, че дето пипне чиновник е като болест. След него суша глад и емиграция, дето иска зорлем и тоя вариант да удуши. Баш Копейкин е тръгнал да закопава България, ама простите бачкери нямат толкоз акъл да го видят.

Има държави, дето са данъчни оазиси, Люксембург примерно само от туй се издържат. Там си плащат данъка Apple, Microsoft, Walt Disney и още много гиганти. Ама данъкът е 5%, не 17 както иска Копейкин.

Тури мишок и шапкар да командват бизнес, сервитьорки, щангисти, фризьорки на опашки на коне (грумър), готвачки...

И ще настане такъв живот!

Хитлер поне е имал акъла да седи зад бизнеса, и преди ВСВ е изправил икономиката на Германия на крака. Не като вашия мушмурок само да заплашва, там Белене черни списъци присъди на остров сред река... И в същото време ми гледа в панчката и вика ДАЙ!

И двамата сте жалки тъпанари, не осъзнаващи, че работите за Възраждане. Тъпия дракон най вече, тъпия иван малко по малко. Радвате ме много и се радвам, че ви има тук. 

Може да бъде изображение с 8 души, седнали хора и текстово съобщение

току-що, Toto2 написа:

И двамата сте жалки тъпанари, не осъзнаващи, че работите за Възраждане. Тъпия дракон най вече, тъпия иван малко по малко. Радвате ме много и се радвам, че ви има тук. 

Тъй ли мислят таксистите? Ми добре!

Да питаме кварталната фризьорка, и тя да си каже тежката дума? Като знаеш как се сменя масло, що си въобразяваш, че знаеш как се управлява държава?

Тъпия Иван е магистър в най-търсения бизнес, последно преди няколко месеца взех пореден сертификат от западен университет, знам 3 езика, сума ти тапии и почти 20 годишен опит.

За много умен ли се имаш, да оправяш хорските катраняци? Едва ли си стигнал чак до компютърна диагностика.

Бих се учудил ако се справяш дори с евтин смартфон. Лумпените на Възраждане държите на телефона да има копчета.

Бабите у Фейса се скъсват да плюят децата че били пред компютрите, докато цял ден кибичат пред екрана да одумват другите.

Хе хе, смотан, с диагностика съм почнал. Когато нямаше китайчета по 300 лева. Бош беше 15 хилки и бяхме единици с такава техника. Сега всеки гаражен сервиз има "диагностика" и сменя части в несвест, докато уцели ква е болката на колата...Ма ти си в облаците ....Оди си намери свестен сервиз даже в София...Успех във витаенето във висините...След седмица ще видим...При всички случаи ще ми бъде много, много весело.

преди 19 минути, Toto2 написа:

Хе хе, смотан, с диагностика съм почнал. Когато нямаше китайчета по 300 лева. Бош беше 15 хилки и бяхме единици с такава техника. Сега всеки гаражен сервиз има "диагностика" и сменя части в несвест, докато уцели ква е болката на колата...Ма ти си в облаците ....Оди си намери свестен сервиз даже в София...Успех във витаенето във висините...След седмица ще видим...При всички случаи ще ми бъде много, много весело.

Юзер си и юзер ще си останеш. Между нас казано дори съм писал софт за CAN / LIN / K-LINE автодиагностика, чички като тебе да си закачат OBD2 на куплунга и да прочетат кво пише на екрана.

Taман на един порядък, на ниво под мене си, ама те баш такива лумпеноиди ни викат на нас глупаци. Няма да се учудя твоя мишок да спечели, и да те тури на обещаната службица. Че то с една диагностика живее ли се...

Много малък, и за сметка на това много прост народ. Колкото половин европейски град, хората имат зима двойно люта на нашата, и пак внасяме дори зарзавата си от там.

Никак няма да се учудя бабичките да спечелите тая неделя. Колкото по-празна е каруцата, повече дрънка!

Цитат

Добри Божилов

2 ч  ·

Първата му кола беше "Дачия". Аз съм се возил на нея. Хвалеше ми я, че била с окачване на "Нисан" и била много яка. После със субсидията си купи "Форд". Счупи го, и си купи пак същия нов - "Форд".

Сега явно още вдига нивото

Цитат

Елена Гунчева-Гривова

56 мин  ·

Ааааа, безотчетните....

Направо ви плюе в суратя!

39_n.jpg

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Между нас казано дори съм писал софт за CAN / LIN / K-LINE автодиагностика,

Вече знам що не върши работа.

Няма как да си над мен. Убаво, писал си нещо - за БОШ? Те тея работи много преди да знаеш кво е клавиатура са ги направили и пуснали за употреба. И кво кат си писал нещо, дето нямаш понятие заа кво и как в практиката се ползва? Кат ти каже майстора че диагностиката казва че има грешка ламбда сонда и кво? Купуваш сонда за 200 лева и пак ти шиба същата грешка! Ха ха, вътре си с 200 лева и проблема си стои. А проблема е просто скъсан някъде кабел. Много е весело.

https://petel.bg/Kostadin-Kostadinov--Genka-SHikerova-me-izmami--SHHe-ya-obyava-za-chuzhdestranen-agent--kogato-pochnem-da-upravlyavame__459912

Няма как да си над мен. Убаво, писал си нещо - за БОШ? Те тея работи много преди да знаеш кво е клавиатура са ги направили и пуснали за употреба. И кво кат си писал нещо, дето нямаш понятие заа кво и как в практиката се ползва? Кат ти каже майстора че диагностиката казва че има грешка ламбда сонда и кво? Купуваш сонда за 200 лева и пак ти шиба същата грешка! Ха ха, вътре си с 200 лева и проблема си стои. А проблема е просто скъсан някъде кабел. Много е весело.

Темата не е за колари на катраняци. За копейкин е.

Така е, ма е свързано. Ти знаеш неща, аз знам неща...Ти си мислиш ,че си в облаците, аз знам, че съм на земята...Ти си паднал и си се пребил вече, ма не го осъзнаваш...Духлю.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.