Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Нищо не ти разбирам.

защото не си я засичал все още - имаме си тъдява една изпърдяна комплексарка, на която целта в живота й е да се прави на еврейка, но в последно време освен присмех и подигравки, друг отзвук не среща, за което орева ортакъла на модераторите, пък те и те взеха да й се присмиват, та стана една такава, че все по- рядко се вясва.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

9_n.png

Цитат

Иван Белишки

17 ч  ·

Водачът на листата на Възраждане в Сливен.

Гласувайки за тях вкарвате Zиганите в парламента.

22_n.jpg

Цитат

Елена Гунчева

19 ч  ·

Само въпрос - КОЙ ТОЧНО ОТ ВАС ще се справи с поредица от кризи, най-вече в енергетиката. Макар и да беше в енергийната комисия, по презумпция, че след като Мариците са в нейния избирателен район, разбира от енергетика, не съм видяла някаква експертност в това отношение. Все пак е работила аниматор в детски център и пиар на езиков център. Допирът й с енергетиката е само чрез копчето на нощната й лампа!

Елена Гунчева

23_n.jpg

Цитат

Елена Гунчева обнови състоянието си.

Вчера в 7:56 ч.  ·

Тъй като келнерката за пореден път плюе, само ще поясня, че за разлика от нея, моята кариера съм я направила с мозък и знания, а не с вдигнати крака. Радвам се за мерките й, то това й остава. Бог едно дава, друго взема. И при всичката помия която изсипа, пак не разбрах какво ще прави в парламента , освен да си разхожда мерките. Жалко е, че стигнахме дотам една посредствена женица със съмнителна биография да иска да е в политиката. Политиката не е търкаляне по асфалта и леглата.....

Впрочем радетелката за семейни ценности омъжена ли е? И щеше да е прекрасно, ако майка й, освен мерки, й беше дала възпитание и поне няколко мозъчни клетки. Защото наличността, която има, й помага единствено да разнася кафетата. Но няма достатъчно мозък дори да го разбере това. Българският парламент не е публичен дом, не е конкурс за красота и не е плажа на братя Диневи. И докато допускаме илитерати и неграмотници в него, съдбата ни ще е такавва!

току-що, IvanKirov написа:

9_n.png

Ако не беше жена, дали би имал нещо против некое лъскаво паленце с подобно cv?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ако не беше жена, дали би имал нещо против некое лъскаво паленце с подобно cv?

Не ви разбирам бе орки, кво искаш да кажеш?

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Не ви разбирам бе орки, кво искаш да кажеш?

И аз се чудя, но толкова ме мързи, че... По-лесно ми е да пиша без да мисля. :)

преди 46 минути, Sliderum2 написа:

И аз се чудя, но толкова ме мързи, че... По-лесно ми е да пиша без да мисля. :)

Такива сте си, орките Копейкинови.  Таксисти, кандидат миски, щангисти, шофери на тир в Америка. В единия клип хвали великата Америка, в следващия плюе гадните колониалисти американци.

Гарантирано от Възраждане. Вече и циг ани си имате водачи на листи, остава да вържете онуй магаре дето кандидат за ГЕРБ. Пущах ви снимка.

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Такива сте си, орките Копейкинови.  Таксисти, кандидат миски, щангисти, шофери на тир в Америка. В единия клип хвали великата Америка, в следващия плюе гадните колониалисти американци.

Гарантирано от Възраждане. Вече и циг ани си имате водачи на листи, остава да вържете онуй магаре дето кандидат за ГЕРБ. Пущах ви снимка.

По описанието от теб, сме си направо душички, ако требе да се направи сравнение с гейпросащесср-ите.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

По описанието от теб, сме си направо душички, ако требе да се направи сравнение с гейпросащесср-ите.

Викате ни гееве, от злоба, че сме кадърни и предприемчиви.

Който го мързи да учи чака разни кандидат миски да му преосновават държавата, че да има и за вас, без усилия.

Вашия си живот не оправили, нас тръгнали да учите! Преуспяла сервитьорка или таксист, аз поне не знам да има. Учил 5 г. за икономист, после да върти геврека денонощно. Те такива верни псета си избира фюрер ви, няма значение, че не става за чеп за зеле.

Няма по-осмиван политик, дъното на утайката сте. Дори и Боко не го лигавят чак толкоз!

На теб пък кой ти обръща внимание, иванке. Имам предвид политиците, целуващи портрета на байгън и тук на място посланика, находящ се на улица Козяк номер... забравих номера. Не съм писал трололинки в коментара. 

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

На теб пък кой ти обръща внимание, иванке. Имам предвид политиците, целуващи портрета на байгън и тук на място посланика, находящ се на улица Козяк номер... забравих номера. Не съм писал трололинки в коментара. 

Темата е номер едно, рекламирам я в Тубата, и други форуми. Щото вашите светци трият. Пищят от цензура, пък имат трисменни екипи да оставят само маймунските крясъци.

Цитат

Товарищ, само загдето по случайност имаш фамилия "Костадинов" не значи, че Костя ще те вземе на ръководна позиция. Направи услуга на България и иди се прероди точно сега!

24_n.jpg

Цитат

Копейкин:

Аз обаче искам да питам - ще спрем ли сега договора със СОКАР, азерският аналог на Газпром? Защото азерският газ финансира войната на азерския диктатор Илхам Алиев срещу Армения. Нали? Или нещо греша?

Няма по-долно и гнусно нещо от двойния стандарт - независимо дали става въпрос за лични отношения, икономика, политика или каквото и да било друго. А евроатлантическата измет е царицата на двойните стандарти - както по света, така и у нас. Затова още веднъж питам - защо мълчите, евроатлантици? Ще спираме ли газа от Азербайджан, ще налагаме ли санкции на Азербайджан, ще даваме ли оръжие на Армения?

https://www.facebook.com/kostadin.eu

Няма по-гнусно, Копейкин, да приказваш едно пък да правиш точно обратното.

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

16 ч.  ·

Манип. №13: „Възраждане“ ще се бори против лошите практики на партийния живот в България.

Първо обаче ще си уредят роднините да влязат в Парламента и едва тогава евентуално може би ще започнат тази борба.

Дясната ръка на Копейкин във „Възраждане“ – Николай Дренчев, през последните два избора за Народно събрание си пролича, че не е просто дясна ръка, а направо съвладетел в сянка. Не само че отговаря за парите на партията (и тяхното редовно изчезване), но явно и за кадровата политика – урЕдил е свои роднини и близки все на избираеми места в листите на партията, така че да имат висок шанс да влязат в следващия Парламент.

В 14 МИР Перник начело на листата както на предходните, така и на предстоящите избори е поставен Димо Дренчев – братът на Николай Дренчев. Сигурно се вживяват като братята Асеневци, че ще спасяват България, само че вместо да я спасяват от Втория Рим, ще я спасят от самата себе си и ще я хвърлят в лапите на самозванния Трети Рим.

На предходните избори за 47 НС, в 11 МИР Ловеч, където Дренчев беше водач, втори в листата фигурираше жена му – Красимира Цекова. Тогава, а и сега, Дренчев присъстваше и в листата на 23 МИР София – та ако спечели и на двете места, да избере да влезе като депутат от София и така жена му автоматично да влезе в Парламента от Ловеч. Ама нейсе. Тогава ДПС преливаше гласове не на "Възраждане", а на ИТН и до такъв сценарий не се стигна.

Малко преди да се обявят окончателните листи на политическите формации за изборите на 2 октомври, в медийното пространство се заговори, че династията Дренчеви ще повторят този опит, но явно са проявили кумова срама и са преместили Красимира от Ловеч в 23 МИР, при това на 11 място в листата.

В 10 МИР Кюстендил водач на изрожденската листа е Димчо Димчев, братовчед на Николай Дренчев и главен пропагандатор на партията сред българската общност в Лондон. Явно не са напразни историческите познания на Копейкин – взел е пример от това как комунистическите югославски власти внедряват свои агенти сред емигранти от Македония в САЩ, Канада и Австралия, за да ги превръщат в македонисти. Добре че е бил той, да каже на Дренчев, според когото има много какво да се научи от ДПС, да се поучи малко и от ЮКП (Югославската комунистическа партия).

Чисто българската дума „шуробаджанащина“ е измислена от инженера на българското Съединение Захари Стоянов в неговия фейлетон „Зетьо-Шурьо-Баджанакизъм“. Там той осмива и критикува заможните семейства, които поставят свои близки на ключови позиции в управлението на Източна Румелия и подкрепят властта на „лъжесъединистите“ – партия, която е дошла на власт с много руски рубли и обещанието да осъществи Съединението, но забравила това свое обещание веднага щом се настанява във властта.

Да бе жив Захари, не фейлетони – атентати би правил против лъжевъзрожденците и техния рубладжийски зетьо-шурьо-баджанакизъм.

Туй дали е фейк? Няма да се учудя да е истина, Възраждане е колектор баш на такива. Стриптизьорката Мис Тигрова, с мозък колкото кокошка.

25_n.jpg

26_n.jpg

27_n.jpg

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин

13 септември в 18:00 ч.  ·

Манипулация №12: “Възраждане” са в Парламента само за да бъдат в услуга на българския народ и на нищо и никой друг...

… освен на себе си и на личните си финансови интереси.

Член 40 от устава на партия Израждане твърди, че всеки член на партията трябва *задължително* да плаща членския си внос. Много хубаво, обаче според годишния си финансов отчет за 2021 г. партията НЯМА приходи от членски внос. Каквато партията, такъв и уставът – все лъжливи. Докато обикновените “възрожденци” – членове на партийните структури потвърждават, че членски внос се събира. Хм, къде ли са отишли тези пари?

“Не сте достатъчно възродени, за да проумеете гениалния бизнесменски гений на д-р Копейкин” сигурно е отговорът. Тази, да я наречем, “успешна бизнес стратегия” са я запазили и като парламентарна група в 47-я Парламент. Безотчетните пари, които се полагат на всеки депутат с цел да развива дейност в избирателния си район, попадат под мерника на Копейкин и неговия ковчежник Николай Дренчев. Другарите… Пърдон – депутатите “възрожденци” от Парламента са “убедени” (убедени в смисъла както злощастните селяни от средата на миналия век са “убедени” да се включат в ТКЗС) да се абонират за пакет “Premium Vazrozhdenets”, като пренасочат тези техни пари директно към партийната каса на най-демократичната партия в цялата световна история.

Така 2/3 от възрожденските депутатски заплати отиват при парите от членския внос на партията – незнайно къде. Ако съдим по старите практики на Копейкин със субсидията, то сигурно тези пари отиват за инфраструктура… Частна… По-конкретно движимо и недвижимо имущество, незнайно къде и на кого, но всеки случай няма да е на Папата. Няма и да е на българския народ. Но поне ще е щедро финансирано с неговите данъци.

Сега разбирам защо симпатизантите на Израждане мразят (или поне не харесват) демокрацията – пустата демокрация им позволи по собствена воля да си избират най-големите айдуци да им прибират парите и да живеят в разкош на техен гръб! Ако я нямаше демокрацията, това пак щеше да се случва, но поне нямаше да са си го причинили сами!

Възрожденски гений!

https://podoko.eu/2022/09/14/русофилите-оттеглиха-подкрепата-си-з/

Цитат

Русофилите оттеглиха подкрепата си за Възраждане

Публикувани от: adminon: септември 14, 2022В: UncategorizedНяма коментари

Отпечатване Email

Съюз русофили България отегли подкрепата си за Костадинов и неговото Възраждане,като го обвини в култ към личността от неонацистки тип.Според членовете на русофилско-патриотичната организация Костадинов е лъжерусофил,като се интересува единствено от гласовете на българските русофили,за да постигне поредното си присъствие в Народното събрание,което да осребри в коалиция с Герб и ДПС.Прикриващият се,като лъжерусофил Костадинов с едноличната му фашистка партия Възраждане лъсна ,като агент на САЩ с подкрепата си за купуване на вторите 8 американски изстребителя Ф 16 в последните дни на 47 Народно събрание. На свое заседание Съюз Русофили България,организация официално призната за приятелска и партньорска от Руското посолство на Руската Федерация в България,категорично се разграничи от прикриващия се проамерикански неофашист Костадин Костадинов и собствената му партия Възеаждане.Според българските русофили,⁸единствените партньорски партии с приятелска политика към Русия са Българската социалистическа партия и Политическа партия Русофили за възраждане на отечеството!

Припомняме,че редица знакови русофили,напуснаха Възраждане.Сред тях са Пламен Пасков,Елена Гунчева,Максим Суворов,Цвета Галунова,Румяна Ченалова и много други.

Трети източник твърди, че Копейкин гласувал ЗА нови 8 бр. F-16 на чертежи. Как може да се изрови на документ?

Лъжа след лъжа вашия фюрер, то вече не е новина.

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Трети източник твърди, че Копейкин гласувал ЗА нови 8 бр. F-16 на чертежи. Как може да се изрови на документ?

Лъжа след лъжа вашия фюрер, то вече не е новина.

За да стане наш фюрер, трябва да има власт която тази титла предполага. Която е върховна власт поне в страната, ако не и за целият свят. Няма как да е фюрер по определение. 

А, забравих, условие за да е фюрер е и да управлява райх(фашистки свят, строй) а не просто какъвто и да е строй.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Темата е номер едно, рекламирам я в Тубата, и други форуми

Номер едно ти е простотията! Толкова си заблуден, че се пъчиш с тема, в която пишат 3-4 човека. Мнооо си зле Ванкааааа, мноо си зле!

преди 58 минути, Joss Bomon написа:

Номер едно ти е простотията! Толкова си заблуден, че се пъчиш с тема, в която пишат 3-4 човека. Мнооо си зле Ванкааааа, мноо си зле!

Нека съм зле, с чиста съвест пиша заглавието на темата, и дори Тубата не го трие. С чиста съвест пускам препратка, който има нет я намира.

Ваще мерзавци от модерация и пропаганда и цензура (от каквато реват) - успяха да вкарат собствената си програма в спам листа на Гугъла. Пробвай да им цитираш данъчната политика - след секунди изчезва.

Да дойде тука да трие. Бяха си пратили свой активист, след 2 дни се изнесе с писъци! Разрушителят на форуми Филипов се мъчеше да прави пропаганда с триене, толкова беше жалък, че му взеха правата.

Такие вот дела.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

За да стане наш фюрер, трябва да има власт която тази титла предполага. Която е върховна власт поне в страната, ако не и за целият свят. Няма как да е фюрер по определение. 

Айде влезе у черния списък, за Н-18 и Н-19, които Дренчев ще изпълнява на остров сред река. Нали се гласите да управлявате и преосновавате, кви са тия приказки? Болшевиките за такива неща са пращали в Сибир, за 10 години и нагоре.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

А, забравих, условие за да е фюрер е и да управлява райх(фашистки свят, строй) а не просто какъвто и да е строй.

То ващо си е фашимерия по определение. Препоръчвам книгата на Желю Желев, "Фашизмът", заслужава си да се прочете. Има я безплатно в нета.

Цитат

Съюз русофили България отегли подкрепата си за Костадинов и неговото Възраждане,като го обвини в култ към личността от неонацистки тип.

Щом дори русофилите, орките на Путлер  се гнусят от вас и ви викат фашисти - смятай к'во дъно удряте.

Туй не е ли фашимерия?

28.jpg

Цитат

Елена Гунчева

Вчера в 10:39 ч.  ·

Хубаво е, когато Костя манипулира хората, че аз съм била на Козяк, да обясни къде точно, защото за разлика от него, аз вътре не съм влизала и дори не знам къде е американското посолство и с Херо Мустафа не съм се срещала или с някой от нейните хора. Клеветничеството и лъжите са стар прийом на гагаузина. Не се свени да хвърля кал по хората, за да отклони вниманието от собствените си кражби и лъжи. А когато се каже истината за него, да плюе през платени от него сайтове и тролове тези, които го разкриват.

Много моля, който знае къде са милионите /даже милиардите/, новият офис и поста за нотариус, да ме уведоми. Давам му ги веднага! Гнусната и долна клевета на Израждане спрямо мен ще се обърне срещу тях. Защото аз няма какво да крия. В кантора под наем съм, живея под наем и парите, които имам, си ги изкарвам с работата, за която съм учила. За разлика от Костя, който КРАДЕ НАРОДНИ ПАРИ. Кой разбрал - разбрал!

Елена Гунчева

преди 5 часа, IvanKirov написа:

хахахахах не го бях гледал това интервю - Лора го пита, кой председател искате да вкарате в затвора, Коцето вика всички предишни, кажете имена, ами предишния Петков, по- предишния Орешарски хахахахахаххахаахха нещо Бокича го пропусна: що ли тъй на хахахаххахаах

Ваня Иванова е дванадесета в листата на Възраждане за 3 МИР – Варненски.
➡ Тя е от град Бяла, омъжена, с 2 деца, секретар на структурата на Възраждане в града. Завършила Икономически Университет Варна. Живяла дълго време във Великобритания, след което се завръща в родния си град и започва работа в общинската администрация като счетоводител на бюджетните дейности и на проектите, финансирани със средства от Европейския съюз. В момента е главен счетоводител на Дом за възрастни хора, Детска градина и Общински културен институт-Музей в гр. Бяла.
Ваня мечтае България да стане едно по-добро място за живот, където младите да се завръщат, а не да го напускат.
✅ Гласувай с №14 и преференция 112 за Ваня Иванова!
Възраждане за България!
Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

5555

Баба си Гуна беше турил за зам. президент.

Толкоз за подбора ви...

29.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.