Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, Toto2 написа:

Ми хубаво се облекчи ванче войводе

604457694_(18).thumb.jpg.a320f7a7475359ce31126ab4e50e1eb1.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

ПППП веят лгтбк+1235 знаме, значи са сите геюве?

Ако това се случи в Русия с Путин, знаеш ли какво ще се случи с този дето е метнал топката бе, мишок? Ако не му разпънат директно червата на червения площад, ще го пратят в трудова колония за цял живот или ще го убият там. Вие копейките искате тесни връзки с Русия, при такъв вариант никога няма да е възможно по баш копейката ви да запратите снежка топка и после да ви уважат, че е било просто "политическа позиция" и да ви се размине. 

преди 6 минути, Гражданин написа:

Ако това се случи в Русия с Путин, знаеш ли какво ще се случи с този дето е метнал топката бе, мишок? Ако не му разпънат директно червата на червения площад, ще го пратят в трудова колония за цял живот или ще го убият там. Вие копейките искате тесни връзки с Русия, при такъв вариант никога няма да е възможно по баш копейката ви да запратите снежка топка и после да ви уважат, че е било просто "политическа позиция" и да ви се размине. 

Още едни, които веят руски знамена. Сигурно, са от Възраждане.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Гражданвойвода, на никой в Русия няма да му хрумне да обиди путин със снежни топки. Хората си го обичат. А кирчо - не.

току-що, АСПЕКТ написа:

Още едни, които веят руски знамена. Сигурно, са от Възраждане.

maimuni.jpg.fd8a0a940aa23d5e05a0ac43b048ca5e.jpg12_n.jpg.e22c7eeefb475ad7973ff05a6b027cd1.jpg22_n.thumb.jpg.1666c852001e5bd2fef8ce2d3b6693f5.jpg

vazrajdane.thumb.jpg.b0b878c5e29284333a3241e0dffda853.jpg

преди 3 минути, Toto2 написа:

Гражданвойвода, на никой в Русия няма да му хрумне да обиди путин със снежни топки. Хората си го обичат. А кирчо - не.

Да, те го обожават, че ги праща на могилизация млади и здрави мъже. Ти съгласен ли си копейката да стане диктатор и да могилизират сина ти или внука ти, защото има някоя братска война, където България ще трябва да изпълни своя ангажимент, защото все пак "по-тесни връзки с Русия" това-онова? Ще е геройско, нали?

Докато ванчегражданчевойвода се изхождат тука и смърди, ще ви праскам гнусна раша пропаганда.

На живо

преди 4 минути, Гражданин написа:

Да, те го обожават, че ги праща на могилизация млади и здрави мъже. Ти съгласен ли си копейката да стане диктатор и да могилизират сина ти или внука ти, защото има някоя братска война, където България ще трябва да изпълни своя ангажимент, защото все пак "по-тесни връзки с Русия" това-онова? Ще е геройско, нали?

А, Малорусия какво прави? Какво праща?

току-що, Toto2 написа:

Докато ванчегражданчевойвода се изхождат тука и смърди, ще ви праскам гнусна раша пропаганда.

Ми ти само такава пускаш. Каквото ни пускаш и на това ни миришеш. Повръща ми се като те гледам. Не знам как живееш в кожата си. И не ми отговори на въпросите, така че считам, че гузно мълчиш. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

А, Малорусия какво прави? Какво праща?

Ти кога ще си в Германия да чистиш нужници? Що не се запътиш към Русия, която толкова много обичаш ми седиш в най-прогнилите места на запада?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ми ти само такава пускаш. Каквото ни пускаш и на това ни миришеш. Повръща ми се като те гледам. Не знам как живееш в кожата си. И не ми отговори на въпросите, така че считам, че гузно мълчиш. 

Ти кога ще си в Германия да чистиш нужници? Що не се запътиш към Русия, която толкова много обичаш ми седиш в най-прогнилите места на запада?

Повръщанята е взаимна. Гнус ме е от такива като тебе. Ма като знам че те дразня, имам интерес да продължавам. Ня всяка фъшкия, дето изакате ти и ти, ще ви маризя с гнусна раша пропаганда. Кво да правя, заради вас проявих интерес,ровнах се и раша ми ареса. Хак да ви е.

Ся малко българска европростотия

преди 7 минути, Toto2 написа:

Повръщанята е взаимна. Гнус ме е от такива като тебе. Ма като знам че те дразня, имам интерес да продължавам. Ня всяка фъшкия, дето изакате ти и ти, ще ви маризя с гнусна раша пропаганда. Кво да правя, заради вас проявих интерес,ровнах се и раша ми ареса. Хак да ви е.

Гнуснята е основно от теб, защото искаш казарми, диктатура, затворени граници и прокъсани гащи да носи народа докато пее песни за вечна дружба ама стига ти да си партиен кърлеж и да се уреждаш лесно с квото там ти трябва. Тоталната ганьовщина представляваш.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Гнуснята е основно от теб, защото искаш казарми, диктатура, затворени граници и прокъсани гащи да носи народа докато пее песни за вечна дружба ама стига ти да си партиен кърлеж и да се уреждаш лесно с квото там ти трябва. Тоталната ганьовщина представляваш.

Нещо ново не можа да измъдриш? Плочата се изтърка бе, иванке.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Нормалните хора ви гледат какви сте примати и се отвращават всеки ден. За съжаление хората, които не могат да си вземат матурите са ви основната аудитория, която ви споделя клипчетата и постовете. Гледах един урод оня ден дето за съжаление имаше и дете. Тоест множите се. Беше от тия общаци дето мечтае да мутричка, с типичните стойки около стари раздрънкани таралясници подходящи за мутри от 90-те, лъвчета логота по снимките си и приятелите му и те глупаци като него. 100% е взел матурите едвам едвам. Около 30 годишен и за съжаление явно доста активен политически. Основните му интереси си личеше, че са на трапезата, леките жени (съдейки по нещата, които беше нахаресвал и споделял на стената си), мутренския начин на живот и естествено политика. Горкото му семейство, което обрича със своята простотия. Такива се МНОЖИТЕ, както казах, за съжаление и поради това сте изключително опасни. Да речем че вземете властта, с подобни маймунопитеци как ще си делите територията оградена с ток и стрелба по границите? Очевидно всичките сте настървени политически активни простаци, като избиете или изпратите по лагери всички кадърни и можещи, каква държава по-точно ще сте "преосновали"?

преди 3 минути, Toto2 написа:

Хихи, вече почна да ни бъркаш.

Не си пратил син си да служи, европейски катраняци ремонтираш, патентен данък плащаш...

Инак за нас да е сделано, да сме в казарми, и 70 % от дохода - за Дренчев, да си изплаща половин милионовия борч.

Айде ти ни разкажи, руската бангия с кво качество е. 2 руски карета вече разбивам, уж да спестя, че били съвместими. Работната повърхност на лагера я сделали от долнопробен цам, алуминива сплав, че по-евтино. Дето дори на ВМЗ лагерите е от най-високо въглеродна, закалена стомана.

Кога за последно ти носиха руски дръгел за ремонт? Май само циг аните останаха с Ладите, вече и те им се мусят. Туй е зделано от 1/2 мм. тенекия, без химическа защита. На 8-мата година става купчина тор. Западната кола на 8 г. и викаме нов внос...

преди 2 минути, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Е и? Да си простак обида ли е? Тея зализаните, хрисимите и дето си изчисляват изреченията убаво ли е да си като тях? Аз под дъгата като тебе не съм минавал.

току-що, Toto2 написа:

Е и? Да си простак обида ли е? Тея зализаните, хрисимите и дето си изчисляват изреченията убаво ли е да си като тях? Аз под дъгата като тебе не съм минавал.

Аз съм си простак, не го крия. Кой както се роди.

Малко е объркал кой пръст да показва, аз имам същия лумпеноид с един по-среден пръст де показва, и се чудя дали да го изплющя. Ама бягаме от темата.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Хихи, вече почна да ни бъркаш.

Не си пратил син си да служи, европейски катраняци ремонтираш, патентен данък плащаш...

Инак за нас да е сделано, да сме в казарми, и 70 % от дохода - за Дренчев, да си изплаща половин милионовия борч.

Айде ти ни разкажи, руската бангия с кво качество е. 2 руски карета вече разбивам, уж да спестя, че били съвместими. Работната повърхност на лагера я сделали от долнопробен цам, алуминива сплав, че по-евтино. Дето дори на ВМЗ лагерите е от най-високо въглеродна, закалена стомана.

Кога за последно ти носиха руски дръгел за ремонт? Май само циг аните останаха с Ладите, вече и те им се мусят. Туй е зделано от 1/2 мм. тенекия, без химическа защита. На 8-мата година става купчина тор. Западната кола на 8 г. и викаме нов внос...

Кво да ви бъркам, едно към едно сте. Дали иванка, дали гражданка, се тая, се гнида. и да, здравото се множи, щото може, изкилифирчените изродя - не. Природата си знае работата.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Zaщо си дефектен платен-еФтин-трол. Никой не те отбелязва.

356649478_117682424697005_2218182514617748858_n.jpg

:yanim:

Може да бъде изображение с квитанция за билет и текст, който гласи '61% георги георгиев 13:33 георги георгиев 16ч. рублата вече e 1,3 стотинки. не, че става за тоалетна хартия, ама e по- евтина. рософили, квичите ли от кочината, ммм?! мамичката ви, безродна! обменно бюро CHANGE валти 2302 EUR USD GBP CHF RUB0013 RON0375 28 f получете най- доброто преживяване в ппипожението изтегляне на приложението'

преди 8 минути, Coco1 написа:

Zaщо си дефектен платен-еФтин-трол. Никой не те отбелязва.

356649478_117682424697005_2218182514617748858_n.jpg

:yanim:

Може да бъде изображение с квитанция за билет и текст, който гласи '61% георги георгиев 13:33 георги георгиев 16ч. рублата вече e 1,3 стотинки. не, че става за тоалетна хартия, ама e по- евтина. рософили, квичите ли от кочината, ммм?! мамичката ви, безродна! обменно бюро CHANGE валти 2302 EUR USD GBP CHF RUB0013 RON0375 28 f получете най- доброто преживяване в ппипожението изтегляне на приложението'

Пънеш се, не пънеш се, иванка няма стигане. 

преди 1 час, Toto2 написа:

ще ви праскам гнусна раша пропаганда

Музиката на Shaman носи ОГРОМЕН емоционален заряд.
Не само за хората, разбиращи руски език, но се и предава на тези, които не разбират също.

Поредната им песен отпреди седмица, пореден ХИТ:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.