Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, Bubbles написа:

Така е, истината е една, но и тези които пищят за Русия и тези които крякат срещу нея и за САЩ спестяват или кривят информация така че да им е угодно, затова са квит.

Пък за да ти отговоря на втория въпрос, ще трябва да формулираш първо какво за теб означава тази думичка. :)

И ти си , като другия ... Господ да ви прости!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, Bubbles написа:

Така е, истината е една, но и тези които пищят за Русия и тези които крякат срещу нея и за САЩ спестяват или кривят информация така че да им е угодно, затова са квит.

Пък за да ти отговоря на втория въпрос, ще трябва да формулираш първо какво за теб означава тази думичка. :)

Кое не ти ясно?
Едната крайност крие или криви информация за да изглежда същата угодна на тезите й, другата крайност прави същото.
Аз каква вина имам че ме пращаш на Марс?

Не исках да прозвучи така! Сори! Аз просто мразя "негрите"

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

И ти си , като другия ... Господ да ви прости!

Ко? Като кой?
Помолих те да формулираш думата "Родолюбец", защото в последните десетилетия много хора я изродиха тази дума и тя доби страшно много значения, затова няма да е коректно да ти кажа да родолюбец съм или не не съм ако не знам ти какво разбираш като чуеш тази дума.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не исках да прозвучи така! Сори! Аз просто мразя "негрите"

Няма проблеми. :)

току-що, Bubbles написа:

Ко? Като кой?
Помолих те да формулираш думата "Родолюбец", защото в последните десетилетия много хора я изродиха тази дума и тя доби страшно много значения, затова няма да е коректно да ти кажа да родолюбец съм или не не съм ако не знам ти какво разбираш като чуеш тази дума.

Обясненията пред Него, не пред мен :phone:

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ко? Като кой?

Няма проблеми. :)

Има моменти, в които човек трябва да заяви позиция. Не може само да го даваш неутрален и да сипеш философски клишета.

току-що, parmobil написа:

Има моменти, в които човек трябва да заяви позиция. Не може само да го даваш неутрален и да сипеш философски клишета.

Какво значи "Трябва да заяви позиция"?
Да ревна Само Русия или Само САЩ?
Аз съм казал отдавна - Само България, Франция и Европа, за спора кой е по по най от Русия и САЩ не мога да ви помогна, затова стоя отстрани и ви се смея на заявенйите"позиции" и глуповатите начини по които ги защщитавате.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Какво значи "Трябва да заяви позиция"?
Да ревна Само Русия или Само САЩ?
Аз съм казал отдавна - Само България, Франция и Европа, за спора кой е по по най от Русия и САЩ не мога да ви помогна, затова стоя отстрани и ви се смея на заявенйите"позиции" и глуповатите начини по които ги защщитавате.

Изключително ми е драго, че има редовно, а не служебно правителство, примерно. И докато има ИДИОТИ, които ни тикат към Евразия, като поборниците на веселата партия, аз ще съм контра. И няма да гледам отстрани. А мога да го правя от 30 г.

преди 16 минути, parmobil написа:

Изключително ми е драго, че има редовно, а не служебно правителство, примерно. И докато има ИДИОТИ, които ни тикат към Евразия, като поборниците на веселата партия, аз ще съм контра. И няма да гледам отстрани. А мога да го правя от 30 г.

Добре, това си е твое право. :)

преди 7 часа, Bubbles написа:
преди 7 часа, miro20 написа:

Заради такива жалки продажни изрожденци ген. Колев се върти в гроба си...

Срам...

Истина че се кривят факти, но и другата страна го прави, така че квит сте.

Koя и каква е "другата страна" ? Истината .

Другата страна е пълния цитат на ген. Колев.

А ето само за около 4000$ всеки изрожденец може да си купи такава машинка

преди 16 часа, Toto2 написа:

Кво общо има в тая тема тва? Да, знам че в кухите ви кратуни свързвате Възраждане с Русия, ама ...Нема нищо общо. Нито сме русофили, нито сме русофоби...Русия ни е просто близко гориво и близък пазар ( и двете вече премахнати като опция от едни "умници"). А е просто смешно как от грешни основи изграждате кули, пишете есета и се праите на велики човеколюбци(некои директо обаче си се признават за егоисти и себецентристи, някои са си откровени герберасти)

Въвеждате де що има соц тъпня и принуда.

По соца и казарми имаше, и забранени аборти и контрацепция. И границите затворени...

Радост за бабишкера.

преди 11 часа, Bubbles написа:

Помолих те да формулираш думата "Родолюбец"

Разбират го като тъпанар и галфон.

Напикана бабичка с празен поглед.

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Въвеждате де що има соц тъпня и принуда.

По соца и казарми имаше, и забранени аборти и контрацепция. И границите затворени...

Радост за бабишкера.

Разбират го като тъпанар и галфон.

Напикана бабичка с празен поглед.

След премахването на паметниците и това уникално видео с хеликоптера.

БЪЛГАРИЯ стана ШВЕЙЦАРИЯ. Решиха се много проблеми. След 30 години от премахването на звездата.

Сега след като махнат 3 март, ще доизчистят малко проблемите и вече българите ще станат богати. Няма да има инфлация, няма да има глад.

Заплати като тези на немците, французите.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

След 30 години от премахването на звездата.

Звездата беше символ на всичко тъпо.

Копейковите безпросветници искате да  го връщате.

Да ни е гадно.

large_0177.jpg.67c344e8b92b35230cc914f5345bc707.jpglarge_081.jpg.8c491c63de27eb4e89ec7889d2f1e951.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpg

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Звездата беше символ на всичко тъпо.

Копейковите безпросветници искате да  го връщате.

Да ни е гадно.

large_0177.jpg.67c344e8b92b35230cc914f5345bc707.jpglarge_081.jpg.8c491c63de27eb4e89ec7889d2f1e951.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpg

Махнаме една звезда, турихме други 12 звезди. Текст Шилер, музика Бетовен, обединена валута немска, роби в Германия, какво европейското на ЕС?

Защо са 12 звезди, сигурно някаква символика.

The European flag - The Council of Europe in brief (coe.int)

Но както казваш, звездите са символ на всичко тъпо. Прав си!

току-що, АСПЕКТ написа:

Махнаме една звезда, турихме други 12 звезди. Текст Шилер, музика Бетовен, обединена валута немска, роби в Германия, какво европейското на ЕС?

Да си учил, нямаше да си роб нужникар.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Да си учил, нямаше да си роб нужникар.

Ти като си учил, защо си роб?

току-що, АСПЕКТ написа:

Ти като си учил, защо си роб?

Ми не съм.

Роб щях да съм по соца.

Закрепостен  на село с  110 лв  месечно.

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Ми не съм.

Роб щях да съм по соца.

Закрепостен  на село с  110 лв  месечно.

Според твоята уникална логика роб е този, който е закрепостен на село с 110 лв. Ми, българите в чужбина не са закрепостени на село и най-малкото не получават 110 лв месечно.

Така е, след като не си учил Computability logic - Wikipedia,

Operators of computability logic - Computability logic - Wikipedia

кой знае, как си получил евентуално някаква хартийка, на която пише, че уж си бил завършил нещо, което има валидност само да си бършеш г.зо.

Ти си уникален ... индивид с айкю на стайна температура, с уникална логика и мисъл. Пълна пародия и виц.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Според твоята уникална логика роб е този, който е закрепостен на село с 110 лв. Ми, българите в чужбина не са закрепостени на село и най-малкото не получават 110 лв месечно.

Крепостник.

Робство е в казармата.

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Крепостник.

Робство е в казармата.

Сега смени плочата. Робство било казармата. Робство има само в твоята глъвъ. Оковал си се от вериги.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.