Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 13 минути, bioid написа:

Да, но по ГЕРБ не съм те видял да плюеш така. Бориш се с вятърни мелници, а живота си минава. Ще ти остане само плюенето.

ГЕРБ не са поменували да ми вдигат двойно данъка, да вкарват визи от и към ЕС, и най-лошото да им изгубим пазара на труд. Боко удържа и казармата от Каракачанов. Не ми е викал предател и не ме ме е заплашвал с чук в главата, ако не гласувам за тях.

Не са простели като вас. По останалото сте неразличими от ГЕРБ. Същата алчност, агресия, безпринципност и двуличие. Вече и доказателства излязоха.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, bioid написа:

Възраждане са виновни за всичко, нали?

Искате да развалите малкото останало.

Поне да бяхте събрали интелигентни съпартийци.

Не пънкари, бавачки и таксисти.

Кво да очакваш от таквиз. Тръгни след муха, ще те заведе до... ?

преди 20 часа, Toto2 написа:

Къде точно е казано, че ще се трепат политици? Като казваш нещо, докажи го.

Не си чел съобщението ли ? 

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/eto-kakvo-pishe-v-syobshtenieto-sys-zaplaha-do-todor-tagarev-2353760

преди 19 часа, Toto2 написа:

Така така...Начи всеки, който си говори някъхде неофициално с приятели (дали фейсбук, дали очи в очи) се взема за неоспоримо доказателство за бъдеща или настояща вина? Дали? Дай ми истинско доказателство - официално изказване, официален документ. Що не преследват синчето на Паси да кажем за много по-силни изказвания? Те това ми обясни.

Голям майтап, че фашагите ревете най-силно за свободата на словото. 

преди 31 минути, N1K17Y написа:
Цитат

Нов Народен съд иде и ако си мислиш, че ще се отървеш и ще избягаш, жестоко си се излъгал...".

Ех, тъкмо ми беше станал симпатичен. Поредната копейка, която не знае какво седи зад понятието "Народен съд".

Когат много се възмущаваш, че те арестуват за заплаха за убийство, но ще съдиш всеки който те нарече мишок.

image.png.de251629af3b7d4f366b70f98e45d6c0.png

на 28.05.2023 г. в 12:41, Joss Bomon написа:

Шшшш, слатински, за подобни обиди се образуват и печелят дела, умната... !!

Изрожденски мироглед и морал. 

Според мен трябва да съдят Тагарев, защото си измисля неща, които ги няма. Заплаха за убийство? Та това един студент по право първи курс би го опровергал. Но го разбирам. Сигурно се е бил насрал от страх...

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Когат много се възмущаваш, че те арестуват за заплаха за убийство, но ще съдиш всеки който те нарече мишок.

image.png.de251629af3b7d4f366b70f98e45d6c0.png

Изрожденски мироглед и морал. 

Точно ти ли се присети да блееш за морал ?!

Ти, всички поддръжници на ХИ, ПП и групичка, вместо да се скриете в миша дупка от срам заради обръщането си на 180 градуса в приказките и действията си, потъпкването и на малкото достойнство което ви беше останало, имате наглостта да драскате и клепате по всички теми ?!!!

Безочливи, нагли, безсрамни лъжци и нехранимайковци! :getout:

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

Ти, всички поддръжници на ХИ, ПП и групичка, вместо да се скриете в миша дупка от срам заради обръщането си на 180 градуса в приказките и действията си, потъпкването и на малкото достойнство което ви беше останало, имате наглостта да драскате и клепате по всички теми ?!!!

Цонке пак ли те показват от интерната

Ето, и Путин ви го казва. Който емигрира е предател. Нацията се очиства.

Чу ли, @АСПЕКТ, нужникарчето от столицата на фашизма!

Преди да ми викаш предател и враг, имай едно наум, че точно ти си такъв. Путин ти го казва, бай Тодор ви вика невъзвръщенци.

Нито сте ми народ, ни обкръжение дори. Очистили сме се от вас, шлаката.

Да имате едно наум, ако тръгнете към Мухонасранск.

преди 40 минути, Joss Bomon написа:

Аз много искам да почнат да съдят Копейкин и Дренчев, сервитьорката, Златан Златанов и почитателите вгъзрожденци. Постоянно бълват заплахи.

Как за един може за тях не може? Май са гъсти с ГЕРБ-авите, а? Златно пръстче.

large.fff(1).jpg.623fe93c95a664909fddad0626844399.jpglarge.(6).jpg.72737de142bb65db8561de2663382f2c.jpglarge.(4).jpg.0ace773a6412edf8e5627e1899f936fe.jpglarge.14_06_2023_08_20.54_REC.png.f9156a6f42e6a4d4dd56140e9e5795d7.pnglarge.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpglarge.ww(15).jpg.8f65f7ede72ada3b01e8d9673fc0f2ac.jpglarge.ww(18).jpg.bede3ddc3ae6ba334d5d1f4cd2d9c6ce.jpglarge.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpglarge.(23).jpg.cf1da7f3a699cb466b3e793547e02d64.jpglarge.(8).jpg.12fbf4086ac134eb8dccdc91375db1a1.jpg

преди 15 минути, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Дотук нищо смислено, само някакви колажи, които описват твоето болно душевно състояние.

преди 33 минути, IvanKirov написа:

Ето, и Путин ви го казва. Който емигрира е предател. Нацията се очиства.

Чу ли, @АСПЕКТ, нужникарчето от столицата на фашизма!

Преди да ми викаш предател и враг, имай едно наум, че точно ти си такъв. Путин ти го казва, бай Тодор ви вика невъзвръщенци.

Нито сте ми народ, ни обкръжение дори. Очистили сме се от вас, шлаката.

Да имате едно наум, ако тръгнете към Мухонасранск.

Аз много искам да почнат да съдят Копейкин и Дренчев, сервитьорката, Златан Златанов и почитателите вгъзрожденци. Постоянно бълват заплахи.

Как за един може за тях не може? Май са гъсти с ГЕРБ-авите, а? Златно пръстче.

large.fff(1).jpg.623fe93c95a664909fddad0626844399.jpglarge.(6).jpg.72737de142bb65db8561de2663382f2c.jpglarge.(4).jpg.0ace773a6412edf8e5627e1899f936fe.jpglarge.14_06_2023_08_20.54_REC.png.f9156a6f42e6a4d4dd56140e9e5795d7.pnglarge.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpglarge.ww(15).jpg.8f65f7ede72ada3b01e8d9673fc0f2ac.jpglarge.ww(18).jpg.bede3ddc3ae6ba334d5d1f4cd2d9c6ce.jpglarge.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpglarge.(23).jpg.cf1da7f3a699cb466b3e793547e02d64.jpglarge.(8).jpg.12fbf4086ac134eb8dccdc91375db1a1.jpg

И при теб същото. Само някакви картинки. Никаква връзка с реалността. Инсинуации. Никакви факти.

току-що, АСПЕКТ написа:

Дотук нищо смислено, само някакви колажи, които описват твоето болно душевно състояние.

Копейка, търси те Колев за инструктаж 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Копейка, търси те Колев за инструктаж 

Колев не можеш да го стигнеш и срещу него да бягаш.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

И при теб същото. Само някакви картинки. Никаква връзка с реалността. Инсинуации. Никакви факти.

Само някакви скрийншотове, от само някакви заплахи, за само някаква смърт.

Ей ти оригиналът, как бесният фашист щял да ни праща при черните души. Ако не сме с тях, които били народът.

Пак кажи, че е монтаж и не било вярно.

Где е многолюдното правосъдие, да прати Копейкин и Дренчев, при оня дето е в панделата. За интернет хулиганство, и смъртни заплахи.

Отглеждам специална порода домашни щурци. $15000 за порция от 10 грама бутчета. 

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Отглеждам специална порода домашни щурци. $15000 за порция от 10 грама бутчета. 

Успех в продажбите! ВиВенти продават по около 300 кг Angus на месец.

ПС: В южните райони на Мексико, пържени скакалци в тортиля (класиката е сладка заревична тортиля) е 3-5 §

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.