Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 10 минути, BANKATA написа:

Някоя националистическа партия няма ли да протестира пред руското посолство след изкаването на Пьотър Толстой?

Ти пък. В България няма националистически партии. Всички с претенциите да са такива всъщност са русофилистични партии и биха приветствали с хляб и сол руските асвабадители на пристанище Варна... 🥰

преди 19 минути, WhiteHart написа:

Всички с претенциите да са такива всъщност са русофилистични партии и биха приветствали с хляб и сол руските асвабадители на пристанище Варна... 🥰

На пристанище Сталин. Всъщност, именно Георги Димитров, на който му цунят ГЗ тука разни, дето са гледали соц от таш ките на баща си.

Коминтернът отцепва  Македония. Късали са огромни парчета от България, да угодят на сатрапите от Москва. И както е тръгнало може и без излаз на море да останем.

1973835840_.thumb.jpg.d50f7dff4f3d9b31cf52148489c7942f.jpglarge.333(2).jpg.1ac0705c5df35ab367e3c8de0a8a3ac6.jpglarge.ww(4).jpg.0dbc7fdee4da4abfcdae78ad1666ad10.jpglarge.ww(6).jpg.9785735e33f55175b83f053c2fdfec4c.jpg

large_0182.jpg.07dfc8658ed75517e0b24894832af96d.jpglarge.BB(7).jpg.1753cd5cadaadeca57fd6294752dec90.jpglarge.(16).jpg.ddf8953072f001b93a516c1f72d62fb6.jpglarge.(2).jpg.38a52ea765e9530c00cf39246d2ce653.jpglarge.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806a90be8.jpglarge.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.vvvv(2).jpg.45c381626b0e5ac8f262212d0195961f.jpglarge.nnnn(7).jpg.ea155dbdebff33450d5df9ab3ffe6706.jpglarge.(8).jpg.e190a1e03f4aad427a4bd41f50383056.jpg

преди 3 часа, Coco1 написа:

Кога ше протестирате против отмяната на празника ви

Тъпан безроден, продължавай да доказваш още колко можете да се зариете в дъното на простотията!!! Жалкари!!!

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Тъпан безроден, продължавай да доказваш още колко можете да се зариете в дъното на простотията!!! Жалкари!!!

Цонке ма аз не съм ти виновен че ше ви махат празника. 

Цонке леко с лосиона

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'путин сказал, что мы вторая армия Ð мире ктина'

След писъците на руските мамаши, държавата насилствено да им води мъж да им гледа децата (от друг мъж).

Другите отвръщат да забраняват абортите, както и принудително осеменяване след 24. г.

Вече надминават и Северна Корея.

large.444(4).jpg.59d45da70a685049b9859450977997f7.jpg

https://kolevn38.blog.bg/politika/2023/07/18/deputat-vitalii-milonov-predlagaet-vvesti-prinuditelinoe-ose.1876079

преди 4 минути, IvanKirov написа:

След писъците на руските мамаши, държавата насилствено да им води мъж да им гледа децата (от друг мъж).

Другите отвръщат да забраняват абортите, както и принудително осеменяване след 24. г.

Вече надминават и Северна Корея.

large.444(4).jpg.59d45da70a685049b9859450977997f7.jpg

https://kolevn38.blog.bg/politika/2023/07/18/deputat-vitalii-milonov-predlagaet-vvesti-prinuditelinoe-ose.1876079

Копейките го разбират това като добра грижа за народа. Осеменяване на сила си е чисто изнасилване ама скотовете тук биха отговорили както по принцип с "Какво лошо имаше да сме 9 милиона?".

Кво общо има в тая тема тва? Да, знам че в кухите ви кратуни свързвате Възраждане с Русия, ама ...Нема нищо общо. Нито сме русофили, нито сме русофоби...Русия ни е просто близко гориво и близък пазар ( и двете вече премахнати като опция от едни "умници"). А е просто смешно как от грешни основи изграждате кули, пишете есета и се праите на велики човеколюбци(некои директо обаче си се признават за егоисти и себецентристи, някои са си откровени герберасти)

Няма налично описание на снимката.

Айде чиститу :) :)

Той си е персона нонгата с черенпечат за Украйна , ама друго си е да си в базата на Миротворец :) 

току-що, miro20 написа:

Той си е персона нонгата с черенпечат за Украйна , ама друго си е да си в базата на Миротворец :) 

Така де, и ти се подмокри от кеф, нали?

преди 5 минути, Toto2 написа:

Кво общо има в тая тема тва? Да, знам че в кухите ви кратуни свързвате Възраждане с Русия, ама ...Нема нищо общо. Нито сме русофили, нито сме русофоби...Русия ни е просто близко гориво и близък пазар ( и двете вече премахнати като опция от едни "умници"). А е просто смешно как от грешни основи изграждате кули, пишете есета и се праите на велики човеколюбци(некои директо обаче си се признават за егоисти и себецентристи, някои са си откровени герберасти)

Няма налично описание на снимката.

Ми щом искате да връщате соца с казармите му и затворените граници, абсолютно логично е че ще забраните и абортите, за да увеличавате народонаселението. То ви е толкова акъла та не бих се учудил. Вижте в страната, на която се възхищавате, че насилственото осеменяване скоро ще е задължително та вие ли няма да копирате уникалната идея след като вече копирате толкова много неща като например закон за чуждестранните агенти и т.н.?

преди 5 минути, miro20 написа:

Някой от техните го качил там, за да може сега да си прави реклама. Тоз сайт не стана ясно ни кой го поддържа, ни кой го пусна. Даже официалната позиция на Украйна е че отрича да има нещо общо с него, така че може да е контрадезинформационна тактика, с която Русия да помага на петоколонниците си да извличат дивиденти да се ожалят как са дамгосани като евреи по време на втората световна война. Само чакайте от копейката малко по-късно как казва това 1:1 (че го гонят като евреин).

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ми щом искате да връщате соца с казармите му и затворените граници, абсолютно логично е че ще забраните и абортите, за да увеличавате народонаселението. То ви е толкова акъла та не бих се учудил. Вижте в страната, на която се възхищавате, че насилственото осеменяване скоро ще е задължително та вие ли няма да копирате уникалната идея след като вече копирате толкова много неща като например закон за чуждестранните агенти и т.н.?

Ми като кон с капаци явно не си забелязал, че Коце основно "имитира" американските закони. Ма айде не ни пришивайте към ПОСОЛСВОТО.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ми като кон с капаци явно не си забелязал, че Коце основно "имитира" американските закони. Ма айде не ни пришивайте към ПОСОЛСВОТО.

Не са американските закони. Изписа се достатъчно по повода, че законът ви е руско копие. 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не още! Кефа ще е като се пяви банера "ликвидиран"

Не се и съмнявам. Съединителят си е съединител.

че Коце основно "имитира" американските закони.

Според Посолството на USA, това "лице" (по скоро ГЗ), никога не е стъпвало на територията на USA. A, ако, ГЗ-а копейкин, твърди обратното - това е Федерално престъпление, независимо, дали е преминал границата по суша, въздух или вода!

току-що, Гражданин написа:

Не са американските закони. Изписа се достатъчно по повода, че законът ви е руско копие. 

Ми руснаците са си го заели и те. Ти направи ли си труда да прочетеш американския закон и да сравниш? Не, нали? Предпочиташ да прочетеш нещо друго, само не и източника.

току-що, NewRedDragon написа:

Според Посолството на USA, това "лице" (по скоро ГЗ), никога не е стъпвало на територията на USA. A, ако, ГЗ-а копейкин, твърди обратното - това е Федерално престъпление, независимо, дали е преминал границата по суша, въздух или вода!

Съединителче, кво искаш да кажеш с тва, че не е ясно хич.

току-що, Toto2 написа:

Не се и съмнявам. Съединителят си е съединител.

Щи свършат скоро десетте лева на ден. Най кофти ше ви е на такива като тебе бедни платени тролове

Ми руснаците са си го заели и те. Ти направи ли си труда да прочетеш американския закон и да сравниш? Не, нали? Предпочиташ да прочетеш нещо друго, само не и източника.

Много жалък опит да ми извъртиш мнението, че не разбирам от нещо не както трябва да го разбирам. Целта на такъв закон е антидемократичен, за да се харесва на почитателите на руската цензура и режим. Перфектно ясно беше на всички, че такъв закон няма да мине номера, но копейката искаше да опита това, за да може да гръмне из медиите скандал и да сплоти интерната да гласува за него отново. Нали всяка копейка после си казва "нашо момче е, ше туря глас за него, щом ше оправя нещата с твърда руска ръка". Това е логиката на тоя и всички други закони дето няма да минат, но правят медиен бум. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Съединителче, кво искаш да кажеш с тва, че не е ясно хич.

Нали не смяташ, че ще обяснявам на ЧЛЕН на израждане? 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Много жалък опит да ми извъртиш мнението, че не разбирам от нещо не както трябва да го разбирам. Целта на такъв закон е антидемократичен, за да се харесва на почитателите на руската цензура и режим. Перфектно ясно беше на всички, че такъв закон няма да мине номера, но копейката искаше да опита това, за да може да гръмне из медиите скандал и да сплоти интерната да гласува за него отново. Нали всяка копейка после си казва "нашо момче е, ше туря глас за него, щом ше оправя нещата с твърда руска ръка". Това е логиката на тоя и всички други закони дето няма да минат, но правят медиен бум. 

Ми не знам какъв анти или про демократизъм е, ама закона си важи все още в щатите. Така че ....

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Нали не смяташ, че ще обяснявам на ЧЛЕН на израждане? 

Ми не очаквам , съединителче. По добре член, отколкото съединител.

Ми не знам какъв анти или про демократизъм е, ама закона си важи все още в щатите. Така че ....

Не знам за какъв закон говорите, но щом е закон - то той трябва да се спазва

Ми не очаквам , съединителче. По добре член, отколкото съединител.

И ти ли се нареждаш в списъка за "ограмотяване"?

ПС: Забравих да отбележа: Няма начин, какъвто и да е законопроект, излязъл от ГЗовете на израждане да се приеме

току-що, Toto2 написа:

Законът в щатите е някаква отживелица от 30те години на миналия век и се съмнявам идеята му да е всеки блогър или журналист да обявява със съобщение, че получава пари от чужди медии. По тая логика и копейката трябваше да се обяви за чудж агент заради приходите, които получава от ютуб и фейсбук, където все се опалква от цензура каквато няма, а напротив, му е дадена огромна трибуна на американска платформа и вероятно получава солиден доход чрез тях и всички тролски гледания.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.