Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, parmobil написа:

Подкрепата си е подкрепа. Даже прескочи и 21%. Както и да е, мнението ми беше, че Костадинов няма да постигне това, което постигна Сидеров.

Готово! Няма да припаря до темата ако Костадинов надскочи парламентарното си представяне сега.

Депутати в събранието! Не брой гласове!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Рекох си че "родолюбците" ще излезат днес с някакъв тип декларацийка ... там за Черноморието, ама уви ... барем някой клип бря ....

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

за черноморская губерния нещо има ли

Има - дори и подареното не могат да менажират ватенките

Расийското котило в Камчия фалира

Лично аз не съм доволен - все пак ми вкарваха по 1685€ всеки месец, но пък....няма лощо - това са 10 "пържоли" все пак :) 

преди 1 минута, bioid написа:

Няма. Ако имаш интерес - потърси някъде другаде.

Има, има! Знаеш ли кой е Николай Недялков? И как е истинското му име? Знаеш ли, че е расснак? Знаеш ли къде е в момента?

Ще ти дам жокер - в "пожарната" във Варна е? А какво е "пожарната".....намери инфо - само ще ти кажа, че не е хотел, но има "обслужване"

преди 8 минути, bioid написа:

Няма. Ако имаш интерес - потърси някъде другаде.

Аааа, тука, тука, ..... тука са родолюбците, трябва задължително да има реакция ... ти родолюбец ли си ?

преди 5 минути, bioid написа:

Не знам кой е. От Възраждане ли е?

Беше изп дуректор на сок камчия, собственост на масскава (мръсна ватенка с родители расснаци)/ Не е от израждане (а може и да е ), но сега ще яде роженския фалус - и то болезнено

За подробности - "родолюбеца" - Сергей Станишев! Ама той и Луканов, беше родолюбец.... ко стана два в тила и контролен в чутурута! Това ви чака вас!

току-що, bioid написа:

Не знам.

Щом не знаеш означава, че не си , инак би казал , че си !? .... Споко, знаеме , че нищо не знаете :pancake:

преди 2 минути, bioid написа:

Всеки рано или късно си получава заслуженото.

И аз така викам, особено за чуждопоклонниците, продажниците, родоотстъпниците!

Ало , родолюбци, къде сте ?

Така е. Всички такива трябва да си получат заслуженото.

Така е,. А ти може да се самобичуваш, за да си чист пред Бог. Твоят грях е половин грях ,понеже го признаваш!

Така е. Всички такива трябва да си получат заслуженото.

Абсолютно! Аз сега, като отделих днес около 4 часа за се занимавам с една барака за сладолед - трябва да си получа заработеното - поне 2 часа разговори по тел за една барака - ами ще си почерпи едни 1000 лв човека, кво да прави

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Така е,. А ти може да се самобичуваш, за да си чист пред Бог. Твоят грях е половин грях ,понеже го признаваш!

Нищо не съм признавал. Иначе имам много грехове и някой ден ще отговарям за тях.

току-що, bioid написа:

Нищо не съм признавал. Иначе имам много грехове и някой ден ще отговарям за тях.

Не е нужно, щом не може да кажеш , че си родолюбец!!

Душата ти се терзае, Господ ще ти помогне, ако се обърнеш към него искренно за покаяние!

Заради такива жалки продажни изрожденци ген. Колев се върти в гроба си...

Срам...

преди 14 минути, miro20 написа:

Заради такива жалки продажни изрожденци ген. Колев се върти в гроба си...

Срам...

Истина че се кривят факти, но и другата страна го прави, така че квит сте.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Истината е една, няма две истини !

Ти родолюбец ли си?

преди 5 минути, Bubbles написа:

квит с кого бе> я на майната си да ходите медиаторите! Тази паплач трябва да изччезне

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Истината е една, няма две истини !

Ти родолюбец ли си?

Така е, истината е една, но и тези които пищят за Русия и тези които крякат срещу нея и за САЩ спестяват или кривят информация така че да им е угодно, затова са квит.

Пък за да ти отговоря на втория въпрос, ще трябва да формулираш първо какво за теб означава тази думичка. :)

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

квит с кого бе> я на майната си да ходите медиаторите! Тази паплач трябва да изччезне

Кое не ти ясно?
Едната крайност крие или криви информация за да изглежда същата угодна на тезите й, другата крайност прави същото.
Аз каква вина имам че ме пращаш на Марс?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.