Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не иска казарма, още 7% данък, и визи за ЕС.

Не ни праща при черните души. Нито плаши с Белене.

Скоро ще поиска. таман на хоризонта и хора ще иска да пращаме да мрат. Любимото ви ппдб скоро и данъци ще вдигат, а като ти натресат новичък вирус ще видиш граница шрез крив макарон. И вече пращат в ареста за нищо и разни будни гражданя усърдно вписват сънародници в сайтове за хора за убиване. Това последното сигурно много те кефи, нали Коце е в списъка вече.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

ИВАНКА ПАК НЕ РАЗБРАЛА. КАРАЙ ПО СЦЕНАРИЙ. ПОНЕ МАЛКО ПРОЧЕТИ МАЛКО ТОЯ СЦЕНАРИЙ.

току-що, АСПЕКТ написа:

Какъв златен пръст, ти изобщо знаеш ли за какво гласуват?

Пеевски да влезе в КК.

току-що, Toto2 написа:

Любимото ви ппдб

Лъжец нас ран!

Не ми е любим.

Кво щяло да стане предстои да видим.

Скапаните ви малоумници, тоя път визирам Ивелин, иска да ни поробва точно днес и точно сега.

Хич не ми се оправдавай кво щяло да стане евентуално. Няма да чакам ППДБ да ме прати да воювам за укрите, нито Копейкин да ме натири да воювам за Путин.

Един като почне да ми вменява дългове и като почне да ми вика предател, а пък и на секунда не съм бил с него...

Искам прокуратурата да ви запука, заради постоянните смъртни заплахи към нас!

Никой не е длъжен да ви търпи, някви мижави 5,4 %, да се ежите като за 96.

преди 18 минути, Toto2 написа:

Отговори на полвина. Призна, че щатите не са цвете за мирисане и не стават за следване. Или се лъжа? Не отговори що им следваме модела/ Та съединителче, с кво новия господар е по-добър от стария? Оф, това е нов въпрос и не очаквам интелектуалната ти батерия да е заредена да отговориш на това.

Къде съм писал да им следваме каквото и да било? Както @IvanKirov каза, просто не искат да ни слагат миризлива казарма, да крадат от доходите ни и да ни затварят границите като твоя бастун. Ти внуци ше имаш, искаш да ги осакатяват в казармата с гаври и ценно време от младостта им, да са им затворени границите с цивилизацията и да се развиваме като държава с руско влияние, нещо което го пише във вашата скапана програма. Еми мерзавец си, най-малкото което мога да кажа за теб като човек. За интелектуални батерии говориш ама нямаш нищо интелектуално като пълнеж в самия себе си щом искаш евразийска кочина, в която ранга в живота се определя от завирането на главата в партийния или военния дирник над теб. Искаш режим дето думичката "с връзки, с привилегии" оправя нещата. Не ти знам рода дали се слави да изпъква с интелект, но явно твоя е отказал та затова предпочиташ подобно устройство на обществото, където фактор е кърлежуването и тъпчнето на умния и интелигентния. Затова във вашата партия депутатите са ви масово бавачки, грумърки и там кви ли не още общаци прости и карикатури пътни конуси около копейката, които си ги подрежда около себе си. И ти се надяваш покрай конусуването да захлебиш.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Къде съм писал да им следваме каквото и да било? Както @IvanKirov каза, просто не искат да ни слагат миризлива казарма, да крадат от доходите ни и да ни затварят границите като твоя бастун. Ти внуци ше имаш, искаш да ги оскатяват в казармата с гаври и ценно време от младостта им, да са им затворени границите с цивилизацията и да се развиваме като държава с руско влияние, нещо което го пише във вашата скапана програма. Еми мерзавец си, най-малкото което мога да кажа за теб като човек. За интелектуални батерии говориш ама нямаш нищо интелектуално като пълнеж в самия себе си щом искаш евразийска кочина, в която ранга в живота се определя от завирането на главата в партийния или военния дирник над теб. Искаш режим дето думичката "с връзки, с привилегии" оправя нещата. Не ти знам рода дали се слави да изпъква с интелект, но явно твоя е отказал та затова предпочиташ подобно устройство на обществото, където фактор е кърлежуването и тъпчнето на умния и интелигентния. Затова във вашата партия депутатите са ви масово бавачки, грумърки и там кви ли не още общаци прости и карикатури пътни конуси около копейката, които си ги подрежда около себе си. И ти се надяваш покрай конусуването да захлебиш.

Е друго си е по модерно сами да се кастрират децата и да си тегляш доброволно куршума чрез активна манипулация. Като оня педофилски филм.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Е друго си е по модерно сами да се кастрират децата и да си тегляш доброволно куршума чрез активна манипулация. Като оня педофилски филм.

Манипулация е като има сериозни аргументи, клозетохигиенистът да се обади да говори за някакви фикции нямащи нищо общо с темата. И между другото да седи да е клозетохигиенист в прогнилия запад дето уж му се възмущава и да иска на българите да им се затворят границите и да им се направят задължителни казарми докато той ще си седи в Германия и не бил за войник ама на другите им желаел много здраве в казармата.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Къде съм писал да им следваме каквото и да било? Както @IvanKirov каза, просто не искат да ни слагат миризлива казарма, да крадат от доходите ни и да ни затварят границите като твоя бастун. Ти внуци ше имаш, искаш да ги осакатяват в казармата с гаври и ценно време от младостта им, да са им затворени границите с цивилизацията и да се развиваме като държава с руско влияние, нещо което го пише във вашата скапана програма. Еми мерзавец си, най-малкото което мога да кажа за теб като човек. За интелектуални батерии говориш ама нямаш нищо интелектуално като пълнеж в самия себе си щом искаш евразийска кочина, в която ранга в живота се определя от завирането на главата в партийния или военния дирник над теб. Искаш режим дето думичката "с връзки, с привилегии" оправя нещата. Не ти знам рода дали се слави да изпъква с интелект, но явно твоя е отказал та затова предпочиташ подобно устройство на обществото, където фактор е кърлежуването и тъпчнето на умния и интелигентния. Затова във вашата партия депутатите са ви масово бавачки, грумърки и там кви ли не още общаци прости и карикатури пътни конуси около копейката, които си ги подрежда около себе си. И ти се надяваш покрай конусуването да захлебиш.

Така, така, продължавай в същия дух. Няма смисъл от спор с тебе и иванка, лика прилика сте си аватарска. Няма да ми омръзне да ви чета словоизлиянията, как ми слагате думи в устата и си правите съчинения по картинка. Луд умора няма, като не искате да се лекувате, проблема си е ваш(твой).

преди 15 минути, Toto2 написа:

Така, така, продължавай в същия дух. Няма смисъл от спор с тебе и иванка, лика прилика сте си аватарска. Няма да ми омръзне да ви чета словоизлиянията, как ми слагате думи в устата и си правите съчинения по картинка. Луд умора няма, като не искате да се лекувате, проблема си е ваш(твой).

А защо не ми отговори дали искаш 30 годишния ти син да отиде на казарма като те питах? Смяташ ли, че ще му се отрази добре и ще те обича повече като си го пратил насилствено там? Или той сам иска?

преди 39 минути, Гражданин написа:

Затова във вашата партия депутатите са ви масово бавачки, грумърки и там кви ли не още общаци прости и карикатури пътни конуси около копейката, които си ги подрежда около себе си. И ти се надяваш покрай конусуването да захлебиш.

И обратно, кадърните демагози ги напускат един по един. Светозар Саев, Пасков, Гунчева, Ченалова. Трите последни са яко компрометирани, но поне са образовани. Копейкин се отърва от тях, и вкарва таксисти, бавачки и ЕЖК, баш жената дето казва от женския пазар.

Жалка котерия, тръгнали да ни заплашват с чукове и затвори. Сериозно съм се чудил дали да не зарибя някой адвокат да ги сезираме дето трябва, ама нямам време да се занимавам с простотии.

Черни души ще ни вика, нещастник! Давам ви линкове, да не се измъквате, че било фейк.

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Да ти кажа честно, аз повече съм ЗА, да се кастрират и да се самоизтребват.

Що пък да им пречим на простотията? И без туй доста сган тъпче майката земя. Кукловодите, дето вика Брейка, се чудят как да отърват Планетата от присъствието ни. Що пък да не се затриват с простотия? Доброволно.

Тебе кара ли те някой да ставаш обратен?

Щото мен ме караха да ставам войник. Нито се възмъжава там, нито родолюбие, нито полза някаква има. Губи и държавата, и аз, и семейството ми. Мачкане и унижения, до степен да намразя род и родина, виждаш, до ден днешен.

А вие, мерзавци, ни искате точно това, което НЕ искате за себе си. Сам каза че не си за войник, и вече си избягал  в ЕС.

Искате само мизерии за нас, каквито вие не щете за себе си.

преди 38 минути, Toto2 написа:

От кво да се лекувам бе, от путинофилия ли?

Следиш ли последните извержения на ГостДума? В момента който ти се появи името в електронен регистър, се считаш за призван, и ти затварят всички граници, отнемат ти книжката за колата, грозят те конфискации на имоти, изобщо ставаш престъпник за издирване.

Лекувай се ти, аз рашките не ги мразя, мразя копейкаджиите като вземате страната на агресора. Рядко се вижда ваше сборище без руски байрак.

п.с. Не знам син ти закръгли ли 30-така, ама рашките прибират и неслужили. Вдигнаха на 30 г. призивната възраст, за казарма. От 27, както беше в БГ.

Вдигнаха 10 пъти глобите за неявяване у военкомат.

На ти казарма и патриотизъм. Над 60% вероятност да ти върнат сина студен, или без ръце, и нова Лада компенсация. До колкото чувам вече и компенсации не им дават. Убиват ти мъжкото поколение, и ДГД. 

Как е, харесва ли ви, копейки нагли???

Много ли искате като там, дето сте зяпнали да ни водите???

Я стига цапа темата за Възраждане! За воюващите на североизток си има друга тема, какво и за до колко години служат в други държави. Там можеш да вземеш отношение и за укрпонациските набирания на хора, ползвани за разминиране пред пиндоските ламарини.

Я кажи оня тагаренко дето е слугувал на нацистите безплатно ли го е правил, с какви средства е живял тези години и платил ли е данъци както всички български граждани. Може и да не е получил гривни, а ма за рубли нищо не каза. Какво и за други валути.

току-що, Филипов написа:

Я стига цапа темата за Възраждане! За воюващите на североизток си има друга тема, какво и за до колко години служат в други държави. Там можеш да вземеш отношение и за укрпонациските набирания на хора, ползвани за разминиране пред пиндоските ламарини.

Я кажи оня тагаренко дето е слугувал на нацистите безплатно ли го е правил, с какви средства е живял тези години и платил ли е данъци както всички български граждани. Може и да не е получил гривни, а ма за рубли нищо не каза. Какво и за други валути.

Само ти напомням, че като БЕШЕ модератор, то не беше триене и демагогия, и пропаганда от твоя страна. Сакън да не мине някоя истина за господаря ти, руската подлога. Не знам кво ти обещаха, разрушителю на форуми, сигур и ти си сънувал да ходиш по червения килим, до братята ти по професия и акъл. Зарзаватчии, бавачки и таксисти.

Евала на Калин, че те прецени що за продухана копейка си, и ти махна правата.

Не съм избирал Тагаренко, нямам общо с боклуците дето ни управляват. Престани и ти и останалите, да лъжеш безогледно, че одобрявам всичко това.

Като ви викам мерзавци го правя, щото лъжете. И сте двулични във всяко отношение, вкл. доносничеството, цензурата и всичко квото се сетиш. Казармата и ЕС включително. Питай другарчето си кенефчия, той ще ти обясни.

Вече почнаха изпълненията ви стил "златен пръст", то вожда ви ко да научи от учителя си Сидеров...

И апартаментите ви почнаха да изплуват, и кой знае кво още. Цели родове имате в котерията си. Не ми разправяй, че е патриотизъм. На името на Дренчев висят половин милион борчове към хазната.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Пат ките помнят повече от вас, тъгуват с дни за поколението си.

Поне гледайте кво са пускали в същата страница, братята ви по келепирец на дребно. Само преди малко Филипов я изцепи същата демагогия. Няма смисъл да е през 3 поста.

преди 1 час, Гражданин написа:

Манипулация е като има сериозни аргументи, клозетохигиенистът да се обади да говори за някакви фикции нямащи нищо общо с темата. И между другото да седи да е клозетохигиенист в прогнилия запад дето уж му се възмущава и да иска на българите да им се затворят границите и да им се направят задължителни казарми докато той ще си седи в Германия и не бил за войник ама на другите им желаел много здраве в казармата.

Що вашите картинки имат ли нещо общо с темата?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Що вашите картинки имат ли нещо общо с темата?

Търси проблема в главата си, ако не виждаш връзката.

"Няма по-сляп, от който НЕ иска да види!"

Цитат

Kal In
1 дни  ·
ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ - РАЗКРИТ!

...

И винаги съм опитвал да контрирам тяхната "друга гледна точка" с факти от достоверни източници като международната организация ООН (съставено от 193 държави).
От независими правозащитни организации като Амнести Интернешънъл.
От световни медии, за които реномето е всичко - като BBC, CNN, Wall Street Journal, New YorkTimes...
Но не, те си вярват на Мартин КарбоWCки, Явор Пачков и Цончо БайГанев.
Затова вече, когато споря с русороби, не се мъча да ги оборя фактологически - те просто не се интересуват от никакви факти. Вместо това се опитвам да ги накарам да излязат от малките си тесни кръгозорчета и да погледнат отвъд стените на склада, камиона или таксито, които обитават ежедневно. Без изобщо да ги карам да потъват в детайлите - кой крив и кой прав (примерно в "конфликта" Русия - Украйна), защото явно там се объркват нещата при тях.
И като погледнат от птичи поглед, да видят - как така всички цивилизовани държави подкрепят Украйна, а само няколко тежки диктатỳри - Русия?
🚩Хората в тези развити демокрации дали имат по-малко информация от провинциалния български шофер?
🚩Западняците не знаят ли, че "Зеленски е нацист и нapкoман"? Нямат ли си някой Копейкин, който да им го каже?

...

Аз например, когато нямам времето или капацитета да се осведомя за нещо, се допитвам до хора, които са специалисти в областта. Ако бях тираджия, въртях геврека по цял ден и нямах възможност да анализирам детайлно фактите около войната, щях просто да се доверя на хората и медиите, които знам, че са вложили усилия да проучат и отразят подробностите. Такива, които са доказали своя професионализъм и безпристрастност от десетки и стотици години (а не pik/bradva/petel/glasove/vtorifront/pogled/afera/lentata...).
За да твърдиш нещо, противоположно на твърденията на развития свят, към който всячески се стремим - това показва завидно самочувствие.
А откъде идва това самочувствие на нискообразваните хора от периферията на Европа, че знаят повече от високообразованите хора в сърцето на Европа - това не знам.
Но знам, че проблемът на България е самочувствието. Не ниското, а твърде високото.

large.333(7).jpg.68726bc0e5fa5214674d888eb9e97d96.jpg

Цитат

Забрана за руската партия Възраждане
Eleonora Dimitrova  · 13 ч.  ·
Защо всички,които обожават Путин и СССР/Русия  ,Радев и БКП /БСП,  живеят в богати капиталистически ,западни страни ? На заточение ли са там,някой насила ли ги изпрати ,за да въздишат и страдат цял живот по “светлото социалистическо минало”?
 Аз разбирам,че са “мъченици-родолюбци”,
но не ми е ясно какво правят в “ гадните “империалистически държави ?
Защо не са в СССР/Русия ,в Китай или поне в Северна Корея ,след като любовта им е толкова голяма към тези комунисти?
Скъпи мои,”радевилюбци”( отбелязвам, че грешката е нарочна ,защото очевидно не са родолюбци след като кибичат в Германия ,Америка ,Холандия ,Франция,Англия и въздишат по комунизма .Русия ви зове ,Коми ви примамва с красивата си сибирска природа ,не страдайте в чужбина при гадните капиталисти ,направете това,каквото душата ви люби ,каквото сърцето ви подсказва! Ваксинирайте се със Спутник ,карайте руски коли,използвайте руски технологии,идете на поклонение на Ленин в мавзолея ( нали още е там ?) ,тръгвайте по следите на Сталин и Берия ,живейте така ,както сърцето ви подсказва ,разрушете веригите ,които ви държат насила в гниещите западни страни,бъдете свободни ,научете като хората руски език,за да се слеете с руската душа на Путин ,забравете английски,немски,френски и си тръгвайте от там ! Животът е много кратък,за да продължавате да се измъчвате !

Цитат

Ivanka Markova Nenova
Много ми е интересно въпросните като какви работят в гореизброените държави? Дали са по специалността си?може да отидеш с удоволствие да изтриеш някой и друг евроатлантически з..ик с кеф...за евраци.

Цитат

Мехмед Топалов
3 ч.  ·
Путинско фашистките идиоти от Възраждане тази Кремълска измет която иска  да унищожи народа и Европа и иска да изгради фашистка-руска кочина тук Ние трябва да изхвърли  фашиската -путинска измет на Възраждане във канализацията във руски Мухонасранск Тук няма място за идиотските гнусове на мизерно тъпия Копейкин

преди 10 часа, IvanKirov написа:

Търси проблема в главата си, ако не виждаш връзката.

"Няма по-сляп, от който НЕ иска да види!"

Влезте през тясната порта, защото широка е портата и пространен е пътят, който води в погибел, и мнозина са ония, които минават през тях.

Матей 7:13

https://www.kaldata.com/forums/topic/186594-искам-да-знам-какво-мислите-за-думите-на-исус-матей-713-14-„влезте-през-тяс/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.