Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Странно, още не са измислили мемета с Коце на конгреса на АДФ в немско. Това последното явно не могат още да го осъзнаят. Мислете, генийчета.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Как иванка лъже чат-бот-а, за да му изработи публикуваните тук карикатури:

иванка:

- чат, искам да ми направиш изображение с мен показващо еди какво си.

Чат:

- качи своя снимка.

иванка качва снимките на личностите, с които иска да си направи кашмер.

Нямам и една авторска карикатура, нося ви ги от социалните мрежи. Тъй и не се научих да работя като хората, с графична обработка. Имаме си дизайнери за тая цел. Не може човек да знае всичко.

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Нямам и една авторска карикатура, нося ви ги от социалните мрежи. Тъй и не се научих да работя като хората, с графична обработка. Имаме си дизайнери за тая цел. Не може човек да знае всичко.

Ти пък сега и на майтапи ли се връзваш. 😁

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Ти пък сега и на майтапи ли се връзваш. 😁

Бъзикаш се, ама ИИ е напълно валиден вариант за такива майтапи. Просто не ми остава време И за това, ЧатЖПТ ми пише кода, и ми върши работа. Не мога да му се нарадвам, жалко, че нямам 9 милиарда $ и аз да си направя такъв в мазето, като чичо ви Били. 🙂

преди 13 минути, miro20 написа:
Цитат

Помним, че скандалната съдийка Чаналова тръгна от Старозагорския съд и предизвика огромен дипломатически скандал с Франция преди години. Днес се подвизава като виден путинофил-изрожденец.

15b6594c3d0168932fb43a5195f0e677--the-pi

Цитат

СПОМЕНИ ОТ МИНАЛОТО
Слави Станчев  · 5 ч.  ·
Константин Стоянов
Разказва д-р Михаил Владимиров Кръстев
„ По време на войната 1941-44-та, разказваше баба, в нашия дом бяха настанени двама немски офицери. Бяха чисти, любезни, приветливи хора. Всяка сутрин взимаха душ. Понаучиха български и питаха децата :”Как е училището?” Даваха им шоколадчета.
Немците се изтеглиха и на тяхно място дойдоха пияните руски орди. Настаниха 6-7 офицери червеноармейци с ординарците им у дома, нашето семейство сместиха в една стая на първия етаж. Първата вечер седнаха в хола на вечеря и като се напиха извадиха пистолетите и почнаха да стрелят по маслените портрети на стените, защото това били „фашисти”.
На втория или третия ден /12-13 септември/ семейството ни обядваше. В стаята връхлетя един майор червеноармеец и започна да крещи на дядо ти:
- Къде са ми картофите?
Произшествието е следното: бяха настанени на втория етаж и той изсипал в тоалетната чиния 2-3 кг картофи, дръпнал водата да се измият и те изчезнали. Дивотия! Дядо ти беше на първия етаж и той си помислил, че му ги краде. Дядо ти отиде на пазара, купи 5 кг картофи и му ги даде:
- Ето ти картофите!
Руснаците повръщаха пияни в леглата си, понякога така се напиваха, че се напикаваха и насираха.
На кристалните полилеи в къщата окачваха и деряха овце, задигнати от селата. Първите дни, докато научат кое какво е ми казваха:
- Хазяйка, това тука е много удобно за миене, но защо се направили така бързо да спира водата?
А те всички си миели лицата в тоалетната чиния. В Русия имали само нужници из дворовете. Жените им дойдоха в края на 1945 – та и стояха до 1947г. Взеха от гардеробите на богатите всичко, което им хареса. Разхождаха се из града по пеньоари. Обичайна гледка беше руски офицер да кара мотор, а зад него жена му с развят пеньоар.
През 1947г. след като създаде и закрепи престъпния комунистически режим, Червената армия се изтегли от България. Когато си тръгнаха от нас, руснаците натовариха на камионите радиото, грамофона, грамофонните плочи, порцелановите и кристалните сервизи, чаршафи, одеала, рокли, парфюми. И не само от нас – от всички богати къщи.”
Надежда Любенова „В съда влизат убитите” стр. 21-22

Цитат

Слави СтанчевАвтор
Петко Събчев ИЗОБЩО НЕ Е ЛЪЖА! Такива са и сега . Работил съм в Български завод с руснаци. Бяхме ги настанили в обзаведени с всичко апартаменти. Те доведоха и жените си. По искане на последните се подмениха завеси, постелки и домашни потреби с по хубави и по скъпи. Когато си тръгнаха взеха и награбиха всичко. Таксували в контейнери за СССР. Дори ключове те и контактите от стените бяха смъкнали!

Костадин Костадинов 

22 мин  · 

От два дни съм официален гост на конгреса на Алтернатива за Германия, която в момента е втора политическа сила в страната. Държах приветствена реч пред делегатите, която споделям с вас. Веднага след речта получих покани от сродни партии (втори или трети по размер в държавите си) от Франция, Португалия, Белгия, Австрия, Финландия и Испания. На свой ред ние поканихме много от тях в България.

Догодина, след само 10 месеца, има европейски избори. Възраждане, която вече е водеща политическа сила в България, ще се превърне във фактор и в Европа. Няма да е лесно и няма да е бързо, но ако беше така, отдавна някой друг да го е сторил. Победата е наша!

п.п. говорих на родния си език, защото се гордея с него и защото искам той да бъде чуван на всички нива в Европа. В лични разговори с немците общувам на английски, но на официално ниво използвам само моят език. Ако ние не се уважаваме, никога няма да научим и другите да ни уважават.

Може да бъде изображение с 2 души, читалня и текст, който гласи 'Bereit für mehr. AfD'

Слагам го отново, щото със сигурност не сте го изгледали. 

преди 3 минути, Toto2 написа:

Много силно хапеш гейпросащесср трололинките. Показваш как се пази и показва национална гордост.

току-що, Sliderum2 написа:

Много силно хапеш гейпросащесср трололинките. Показваш как се пази и показва национална гордост.

Бабо голяма "националистка "си:giggle1:

363345696_10228176801179226_852386552036454920_n.jpg

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Важно е да се забавляваме , особено иванка/гражданче като скърцат със зъби и им излиза пяна от устата. Но...много ме е яд, че нямаме наши творци, които по същия начин и даже повече да въздигат Българското. Просто благородно им завиждам на русите за това което имат. Нашите певачи нема да го сторят. Няма да пеят ние Българите кви сме яки пичове - няма кой да им плати или направо е забранено тва. Интересно ми е, сигур има кинти да възпяват европа и евроценности, ма и там няма хитове. Що така бе миме?

Баси, сега се сещам. Ми ицката като стана депутатин, как пък една песна патриотична не изкара да изкефи барем пп паплачта? А да, той ич му секна гласа.

преди 44 минути, Toto2 написа:

Важно е да се забавляваме , особено иванка/гражданче като скърцат със зъби и им излиза пяна от устата. Но...много ме е яд, че нямаме наши творци, които по същия начин и даже повече да въздигат Българското. Просто благородно им завиждам на русите за това което имат. Нашите певачи нема да го сторят. Няма да пеят ние Българите кви сме яки пичове - няма кой да им плати или направо е забранено тва. Интересно ми е, сигур има кинти да възпяват европа и евроценности, ма и там няма хитове. Що така бе миме?

Баси, сега се сещам. Ми ицката като стана депутатин, как пък една песна патриотична не изкара да изкефи барем пп паплачта? А да, той ич му секна гласа.

Ти много искаш да си руснак, що не заминеш за Русия?

@Toto2 намерих ви нова жертва на неолибералния неофашизъм

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=132548559892173&id=100094110872778&ref=embed_post

Бърже да кажеш на Коцето да му намери адвокат, може да ти даде бонус, ако си първи. 

Цитат

Възраждане се опитват да блокират 341 млн. лева за малкия и среден бизнес.
Защо? Без мотив, ей така!?
341 милиона лева за малкия и среден бизнес. Безумни хора, които могат само да мразят,да мразят и да рушат.

Цитат

Svetlozar Botev
Малкия и средния бизнес са хора със собствен модел бизнес, учили, рискували, залагали къщите си за да правят нещата по свой начин! Няма как тези хора да следват дебили, затова са най- големият им враг!

Цитат

Ivan Ivanov
Електората им няма нищо общо със средния или малък бизнес. Това е утайката на обществото, нискочели, необразовани, зле заплатени или основно безработни, дето са на пенсиите на майките си

преди 1 час, N1K17Y написа:

@Toto2 намерих ви нова жертва на неолибералния неофашизъм

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=132548559892173&id=100094110872778&ref=embed_post

Бърже да кажеш на Коцето да му намери адвокат, може да ти даде бонус, ако си първи. 

Според мен случая трябва да се отнесе в Страсбург - квай тъз демокрация ще ограничава гледната точка на садисти, нали права, нали свобода, що човечеца да няма право да си кълца момичета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.