Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, г-н Велев написа:

То не е заради тия теми, а си ми сърдит и гневен, че нападнах твоите гей-приятели в съответните теми. Вие сте много тънкообидни и гоните карез.

Няма "вие", защото не съм в тази група хора. Не съм ти и сърдит. По темите съм обяснявал, че е пещерняшко да искаш да убиеш някого заради ориентацията му или да го сложиш в кафез. Всичко останало като реакция от твоя страна и тази на приятелите ти дето скачат на бой е в резултат на пасивна или латентна фаза на хомосексуализъм при вас и силното желание да превърнете тази тема в някаква екзистенциална битка. Истамбулски конвенции и маймунски крясъци. На мен ми е смешно как искате да излезе от ЕС и НАТО и аргументите ви са, че те създавали гееве. Типчна мисъл за възрожденски планктон. Да го подпалиш и подплашиш с нещо елементарно и отива да се изреди и той да си каже мнението колко е притеснен от ситуацията и как с казарми и дружба с Русия ще се оправят "нещата".

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, Гражданин написа:

На мен ми е смешно как искате да излезе от ЕС и НАТО и аргументите ви са, че те създавали гееве.

Създават. И още как. И то западняците започнаха да го разбират. Сега не ми се търси, но имаше едно интервю с един холандец. Та той го каза.

преди 3 минути, г-н Велев написа:

Създават. И още как. И то западняците започнаха да го разбират. Сега не ми се търси, но имаше едно интервю с един холандец. Та той го каза.

Добре, дай да вярваме на някакъв холандец. Ти явно въобще не си виждал Европа. На никой не му пречи 1% от населението. Но проблемът се преекспонира от копейките, защото по-простоватите хора изпитват някакъв животински страх от тази тема и много лесно се страхуват като им кажат, че еврогейци ще им отвличат децата. И простоватите не се интересуват ни от корупция, ни от здравеопазване... Отиват да гласуват за копейката дето им казва "ние ше тричаме гееве и еврогейци и ше ви измъкнем от тоя европейския съюз, където ги множат насила геевете, за да превземат териториите ни!"

Такъв си и ти.

преди 25 минути, Гражданин написа:

Такъв си и ти.

Какъв съм?

преди 25 минути, Гражданин написа:

Ти явно въобще не си виждал Европа. На никой не му пречи 1% от населението. Но проблемът се преекспонира от копейките, защото по-простоватите хора изпитват някакъв животински страх от тази тема и много лесно се страхуват като им кажат, че еврогейци ще им отвличат децата.

В началото и на Хитлер не са му обръщали внимание и са го възприемали като екзотика.

Видя ли сега какво става с новия закон?

Ако ти си нормален човек с ясно осъзнат и определен пол, то ако те ударя ще получа по-леко наказание, отколкото ако ударя някой който не знае какъв му е пола. Така и ти ще се изкушиш да се пишеш такъв от нежните, за да ми го върнеш тъпкано с по-голямо наказание. И ставаш от тях, зорлен, за да използваш правата им. А уж се борели за равни права. Лицемерие!

преди 51 минути, г-н Велев написа:

А, сега. "Най-вероятно", "може би". Ти го пусни да го четат, а пък после да доказва дали има сестра.

У фейсбук е пуснато, и имат хиляди фенове. Не като тука.

току-що, IvanKirov написа:

У фейсбук е пуснато, и имат хиляди фенове. Не като тука.

иванке, ако си пуснеш снимка с къса пола, вероятно ще имаш милиони последователи. Практически всички гейпросащесср трололинки ше те харесат. Това мярка за успех ли е според теб? Колко си известен на вниманието на извратеняците във фейсбук.

преди 1 час, Гражданин написа:

Бе работиш ти над машината на времето! Я се огледай! Беразботен си!

Не сме се правили на интересни, каза си че разнасяш пици. Аз няма да взема да лъжа като говоря за някого, защото нямам комплексите, за да го правя. Кой каквото сам е споделил за себе си, такъв си остава в моите представи. @АСПЕКТ е кенефчия, а @г-н Велев шофьорка на пици, който сега каза, че работи над машината на времето.:giggle1:

После разправя копейката мръсна, че някой друг искал да ни вкара във война, а той виж кви ги разправял на старците с памперси.

"Ключов е въпросът за отношенията с Македония. Македония е втората българска държава на Балканския п-ов и Възраждане работи за обединението на двете български държавни формации в едно обща държава."

https://vazrazhdane.bg/външна-политика/

Между другото, правописните им грешки са много и навсякъде из сайта ми. Случайност? Не мисля.

Още ли го дъвчеш тоя клозетник. Професия като професия. Каква е разликата между другите професии? И защо трябва да си над другия човек, само защото работиш като примерно пазач на хангар.

преди 30 минути, Гражданин написа:

Добре, дай да вярваме на някакъв холандец. Ти явно въобще не си виждал Европа. На никой не му пречи 1% от населението. Но проблемът се преекспонира от копейките, защото по-простоватите хора изпитват някакъв животински страх от тази тема и много лесно се страхуват като им кажат, че еврогейци ще им отвличат децата. И простоватите не се интересуват ни от корупция, ни от здравеопазване... Отиват да гласуват за копейката дето им казва "ние ше тричаме гееве и еврогейци и ше ви измъкнем от тоя европейския съюз, където ги множат насила геевете, за да превземат териториите ни!"

Такъв си и ти.

Не са 1 процент, а и да са 1 процент, вдигат шум като за 100 процента. Откога в демокрацията мнозинството не печели? Печели малцинството?

Какъв съм?

Пенсионерка с кокошки

В началото и на Хитлер не са му обръщали внимание и са го възприемали като екзотика.

Еми затова трябва да спрем копейката навреме

Нищо не става, нито пише че средна телесна повреда може да е загубата на зъб, нито нищо. Тоест могат да те смелят като куче и е да е пак лека телесна. Вие копейките също нищо не казахте по въпроса. 

Ако ти си нормален човек с ясно осъзнат и определен пол, то ако те ударя ще получа по-леко наказание, отколкото ако ударя някой който не знае какъв му е пола. Така и ти ще се изкушиш да се пишеш такъв от нежните, за да ми го върнеш тъпкано с по-голямо наказание. И ставаш от тях, зорлен, за да използваш правата им. А уж се борели за равни права. Лицемерие!

Няма как да те направят зорлем от другия пол, ако не излезем от ЕС и НАТО. Цялата ви житейска цел се свежда до излизането от тези два съюза и хейта към тях.

преди 10 минути, г-н Велев написа:

Какъв съм?

И ще те уволнят, ако му кажеш господин Гюнтер, а той днес разбираш ли, се чувства жена, защото е джендър флуид. Утре пък ще се разсърди, че си му казал госпожа, а той днес е решил да бъде мъж.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Пенсионерка с кокошки

Еми затова трябва да спрем копейката навреме

Нищо не става, нито пише че средна телесна повреда може да е загубата на зъб, нито нищо. Тоест могат да те смелят като куче и е да е пак лека телесна. Вие копейките също нищо не казахте по въпроса. 

Няма как да те направят зорлем от другия пол, ако не излезем от ЕС и НАТО. Цялата ви житейска цел се свежда до излизането от тези два съюза и хейта към тях.

Голям праз е тоя ЕС, обикновеният потребител не печели нищо. ЕС е за богатите и от богатите, бедния винаги духа супата. Ако разбира се му я силата и има супа на масата. Защото няма и филия, за да си я посоли с шарена сол.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Още ли го дъвчеш тоя клозетник. Професия като професия. Каква е разликата между другите професии? И защо трябва да си над другия човек, само защото работиш като примерно пазач на хангар.

Еми хигиенистките на клозетите тук не са много ментално искрящи. Не знам за Германия как е, с конкурс ли ви избират?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не са 1 процент, а и да са 1 процент, вдигат шум като за 100 процента. Откога в демокрацията мнозинството не печели? Печели малцинството?

И ти искаш този един процент да бъде изтрит от лицето на земята? Това ли разбираш за демокрация? Ти и в Германия си малцинство. Съгласен ли си да бъдеш бит и затрит заради това?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Еми хигиенистките на клозетите тук не са много ментално искрящи. Не знам за Германия как е, с конкурс ли ви избират?

И ти искаш този един процент да бъде изтрит от лицето на земята? Това ли разбираш за демокрация? Ти и в Германия си малцинство. Съгласен ли си да бъдеш бит и затрит заради това?

Да, има конкурс. Искат език, сертификат, умения.  Опит в бранша.  Кандидастваш като всяка една професия. С биография и мотивационно писмо.

току-що, АСПЕКТ написа:

Да, има конкурс. Искат език, сертификат, умения.  Опит в бранша.

А по втория ми въпрос може ли да се изкажеш?

преди 4 минути, Гражданин написа:

Аз съм бит и затрит, и без това, и никой не ме пита нищо. Тъй че. Безгласна буква съм. Нямам право да гласувам. Моето решение не е важно. Нито на местна почва, нито на никаква.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм бит и затрит, и без това, и никой не ме пита нищо. Тъй че. Безгласна буква съм. Нямам право да гласувам. Моето решение не е важно. Нито на местна почва, нито на никаква.

Как така нямаш право да гласуваш? Я разкажи, че ми стана любопитно.

преди 22 минути, Гражданин написа:

Как така нямаш право да гласуваш? Я разкажи, че ми стана любопитно.

Нали не сме немски граждани, как да гласуваме? Както е в България, всеки с не българско гражданство не може да работи или да гласува в България.

https://www.buzer.de/gesetz/14234/a254545.htm

Чак късно промениха закона. 2020 година. Също има промяна.

Въпреки договора Маастрихт или договор Амстердам. България не бе третиране като пълноправна членка, даже и до днес.

Примерно с член 18

член 18: свободно движение на гражданите на Съюза...

До днес има различия между страните в ЕС, не са третирани като една държа от съюза. Една държава в съюза има повече права от друга страна в съюза.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Договор_от_Маастрихт

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Договор_от_Амстердам

Както казва Оруел.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите"

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Нали не сме немски граждани, как да гласуваме? Както е в България, всеки с не българско гражданство не може да работи или да гласува в България.

https://www.buzer.de/gesetz/14234/a254545.htm

Чак късно промениха закона. 2020 година. Също има промяна.

Въпреки договора Маастрихт или договор Амстердам. България не бе третиране като пълноправна членка, даже и до днес.

Примерно с член 18

член 18: свободно движение на гражданите на Съюза...

До днес има различия между страните в ЕС, не са третирани като една държа от съюза. Една държава в съюза има повече права от друга страна в съюза.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Договор_от_Маастрихт

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Договор_от_Амстердам

Както казва Оруел.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите"

Аз си мислех, че нямаш възможност да гласуваш на български избори. 

Иначе за Германия, ако всички емигранти като тебе имаха право да гласуват, какво щеше да е това?

Прави са, как така не си гражданин там, а само временно пребиваващ, та ще гласуваш? По тая логика щото сме в ЕС, дай всеки да може да гласува в изборите на другите страни членки. Не е редно, нито е логично. Не разбирам какво се чувстваш като хъш едва ли не, че не ти дават да гласуваш там.

На теб ще ти е ок ли германците да могат да гласуват в България на местните избори?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Аз си мислех, че нямаш възможност да гласуваш на български избори. 

Иначе за Германия, ако всички емигранти като тебе имаха право да гласуват, какво щеше да е това?

Прави са, как така не си гражданин там, а само временно пребиваващ, та ще гласуваш? По тая логика щото сме в ЕС, дай всеки да може да гласува в изборите на другите страни членки. Не е редно, нито е логично. Не разбирам какво се чувстваш като хъш едва ли не, че не ти дават да гласуваш там.

На теб ще ти е ок ли германците да могат да гласуват в България на местните избори?

Но могат да ми дърпат данъци и да участвам в разпределението на данъците в държавата, а и България си плаща членски внос на ЕС. Също така изнася доста неща за Германия. Освен роби и ниска клафицирана работна ръка.

За тия неща съм добър, а пък нямам едно елементарно нещо, да определя за кого да гласувам, който ще защитата моите интереси като емигрант в Германия. Ми, ако дойде пронемска, нацистка държава, какво става с нас работниците?

преди 57 минути, АСПЕКТ написа:

И ще те уволнят, ако му кажеш господин Гюнтер, а той днес разбираш ли, се чувства жена, защото е джендър флуид. Утре пък ще се разсърди, че си му казал госпожа, а той днес е решил да бъде мъж.

Аз такъв на живо не съм виждал. Веднъж отидох да видя гей парада в София. Само 1-2 бяха кросдресъри, останалите изглеждаха нормални.

Виж двойният данък и затваряне на ЕС директно убива последните останали кретащи бизнеси.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, ако дойде пронемска, нацистка държава, какво става с нас работниците?

Хитлер се е грижил за простите бюргери, правил им е круизи без пари. Още стоят грамадните сгради дето са почивали.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Голям праз е тоя ЕС, обикновеният потребител не печели нищо. ЕС е за богатите и от богатите, бедния винаги духа супата.

ЕС ми носи работа бе мой. Погледни да видиш колко хиляди обяви за ИТ има. Ако не сме в ЕС и на 1/5 няма да са.

Буля ти Искра кво ще ми донесе, като ме изкара от всички съюзи? Кой ще дойде да прави фабрика, ако няма НАТО зад гърба му?

преди 43 минути, IvanKirov написа:

Аз такъв на живо не съм виждал. Веднъж отидох да видя гей парада в София. Само 1-2 бяха кросдресъри, останалите изглеждаха нормални.

Виж двойният данък и затваряне на ЕС директно убива последните останали кретащи бизнеси.

Хитлер се е грижил за простите бюргери, правил им е круизи без пари. Още стоят грамадните сгради дето са почивали.

ЕС ми носи работа бе мой. Погледни да видиш колко хиляди обяви за ИТ има. Ако не сме в ЕС и на 1/5 няма да са.

Буля ти Искра кво ще ми донесе, като ме изкара от всички съюзи? Кой ще дойде да прави фабрика, ако няма НАТО зад гърба му?

Ми, какво да ти кажа бе мой.

Цяла България ли да премине на АйТи, че да са добре като теб. Ми, приеми че има кой да ти мие дюпето, когато се насереш, има кой да ти носи хрънъ, за да има какво да се.реш, има хора, които могат да ти бутат в дюпето, за да си накеф. Не са всички като АйТи. Искаш да има уеднаквяване ли?

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Цяла България ли да премине на АйТи, че да са добре като теб. Ми, приеми че има кой да ти мие дюпето, когато се насереш, има кой да ти носи хрънъ, за да има какво да се.реш, има хора, които могат да ти бутат в дюпето, за да си накеф. Не са всички като АйТи. Искаш да има уеднаквяване ли?

Не, питам какво ще спечелите, като ни прецакате.

Искра е бавачка, имате таксиджия, имате зарзаватчийка. С какво ще направите живота по-добър, на братята си по немотия? Един на друг ще си правите натурална икономика ли, какво? Без свежи постъпления от ЕС по дефиниция няма да можем да правим внос.

преди 17 часа, IvanKirov написа:

Не, питам какво ще спечелите, като ни прецакате.

Искра е бавачка, имате таксиджия, имате зарзаватчийка. С какво ще направите живота по-добър, на братята си по немотия? Един на друг ще си правите натурална икономика ли, какво? Без свежи постъпления от ЕС по дефиниция няма да можем да правим внос.

Аз не съм от Възраждане и не познавам, тяхната идеология. Но учудвам се, че айти специалист, не може да борави с търсачка, затова аз хигиениста, ще ти предостави интернет връзки. 

Цели и програма - Възраждане (vazrazhdane.bg)

• Защита на националните интереси чрез подкрепа на националната икономика, включително и чрез прилагане на принципа на социална отговорност на държавата.
  • Фокусиране приоритетно върху малките и средните предприятия и семейния бизнес, като се създаде система от данъчни, административни и други мерки за стимулиране на дейността им.
  • Да се премахне ненужното преразпределение чрез бюджета.
  • Да се намалят бюджетните разходи за административни цели.
  • Да се повиши ефективността от управлението на държавния ресурс, в частност – на държавното имущество – огромен резерв за увеличаване на бюджетните приходи

Българският бизнес - Възраждане (vazrazhdane.bg)

• Възстановяване на малкия и среден бизнес в българия чрез ефективни финансови стимули от страна на България
  • Инвестиране в компании в начален стадии – изгряващи компании и разрастване на българската бизнес среда
  • Въвеждане програма за завръщане на българите от чужбина стимулирайки ги да започнат бизнес в България
  • Преференциални данъчни облагания и по-добри условия за цялата българска бизнес среда
преди 17 часа, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи '13:47 костадин.. Active now костадин костадинов Facebook You're friends Facebook Studied Harvard University Live in London VIEW PROFILE 13:42 здрасти копейка здрасти ники продължаваш ли да манипулираш последователите на възраждане? много ясно, те вярват на всичко, което им кажа без да ce замислят A путин продължава ли да ти праща копейки? милиони, как мислиш че си направих къщата плащам на троловете дето пишат глупости из социалните мрежи Aa'

%D0%A0%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%20-

Служебният министър на МВР Бойко Рашков, който ще бъде част и от редовното правителство според информациите засега, държи в инвестиционни и пенсионни фондове 600 638 лв. и още 44 913 лв. Той има банков влог от 106 228 лв., както и 10 000 на кредитна карта. 2019 г. е щастливата година за Рашков - тогава той придобива 19 апартамента, къщи, части от такива, както и земя в София и страната, както и два автомобила - Нисан патрол и БМВ.

Не им се връзвай. В темата целите и програмата са обсъждани няколкото пъти и ако добре помня и аз съм давал връзка към страницата в уебсайта на партията. Гейпросащесср трололинките не са безпомощни. Хитри лисугери, което не значи непременно че всички са функционално-грамотни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.