Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Веско що не помага?

Що за тъп въпрос?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Що за тъп въпрос?

Ми виж заглавието на видеото.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ми виж заглавието на видеото.

Ми гледали го видеото? Що според теб го пляснах тука? Дали няма връзка с Възраждане? Я го гледай все пак, белким забележиш кои правят това добро дело.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Ми гледали го видеото? Що според теб го пляснах тука? Дали няма връзка с Възраждане? Я го гледай все пак, белким забележиш кои правят това добро дело.

Гледах го преди тебе.

Възраждане чужбина. Не са разбрали за далаверите на вожда си.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Гледах го преди тебе.

Възраждане чужбина. Не са разбрали за далаверите на вожда си.

Е, не може да са всички като тебе умнички и красивички. Или се случва нещо, което хич не можеш да успееш да осмислиш и разбереш.

току-що, Toto2 написа:

ли се случва нещо, което хич не можеш да успееш да осмислиш и разбереш

Ко да му разбирам. Горките деца. В бг физиката води до мизерия.

Така де, там в Англия и ЕС интернета бавен и клюките и фъшкиите ти по бавно стигат. Може би и Калдата не фащат? Че инак как да се осведомят колко са згрешили?

преди 1 минута, Toto2 написа:

Така де, там в Англия и ЕС интернета бавен и клюките и фъшкиите ти по бавно стигат. Може би и Калдата не фащат? Че инак как да се осведомят колко са згрешили?

Ще е забавно първо тях да изритат, като излезем от ес.

Пък децата им в казарма. Гласуват срещу интереса си.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ще е забавно първо тях да изритат, като излезем от ес.

Пък децата им в казарма. Гласуват срещу интереса си.

Ми добрите хора може и да са наивни. Не мислят само за себе си. Ама въпреки усилията ти акъла не им идва. Та въпроса е, какъв е тоя човек, дето прави едно и също нещо , а очаква различен резултат?

преди 5 минути, Toto2 написа:

Не мислят само за себе си

Що за мен ли мислят? Двоен данък и затворени граници.

преди 1 час, Toto2 написа:

Хубаво начинание, хареса ми видеото. ❤️❤️❤️

Много успехи, здраве на децата.  Да е жив и здрав, и учителя им, както и разбира се доброволците. И все повече такива приятни поводи да слушаме и чуваме. Хубав град, хубави хора. И съм убеден, че ще се роди нещо хубаво. Браво!

🔔 Преди няколко години, докато бях общински съветник, по мое предложение една улица във Варна беше преименувана на името на великия български революционер Васил Чекаларов. Когато Общинският съвет прие предложението ми, обещах "Възраждане" да сложи паметна плоча на войводата. През 2021 г. имах честта да изпълня и това обещание.
✅ Барелефът на Чекаларов във Варна е едно от стотиците изпълнени обещания на "Възраждане"! Няма да спрем, докато не изпълним и основното си обещание - да преосновем България и да възродим величието на българския народ!
Може да бъде изображение с 1 човек, паметник и текстово съобщение

преди 19 минути, Toto2 написа:

Няма да спрем, докато не изпълним и основното си обещание - да преосновем България

(14).jpg.bd3012004466885b6ffeece9066aa4b0.jpg

Реално иска да върне соц диктатура. Ама покливите бабки дето искат червените мизерии са малцинство.

преди 5 часа, IvanKirov написа:

(14).jpg.bd3012004466885b6ffeece9066aa4b0.jpg

Реално иска да върне соц диктатура. Ама покливите бабки дето искат червените мизерии са малцинство.

Реално иска да върне България на Българите.

И да изрита американските колонизатори от България.

преди 12 минути, инж. Велев написа:

Реално нищо не си разбрала

преди 1 час, инж. Велев написа:

Реално беше единственият, който накара съпартийците си, да гласуват Росенец да остане руски анклав.

Той прокара пътя на Пеевски в конституционната комисия. Сигурно е много българско това. Пеевски м/у другото е от ДПС, само да напомня.

Може да бъде изображение с 7 души и текстово съобщение

НАЙ-ВАЖНАТА ЧАСТ НА ЕДНА МАШИНА Е ДВИГАТЕЛЯТ
Представете си какво би било, ако най-невероятната кола остане без двигател – красива, луксозна, зашеметяваща, но неспособна да се задвижи!
Същото може да се каже и за тези хора, които живяха една седмица в гората на палатки, валя ги дъжд, пече ги слънце, някои от тях накрая се разболяха, омаломощени, зверски изморени, буквално изцедени като лимон, давайки всичко от себе си и изобщо не починали - ТЕ ОСТАНАХА ДОКРАЯ И СВЪРШИХА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПЛАНИРАНОТО!
ТЕ БЯХА ФУНДАМЕНТЪТ, ОСНОВАТА, МОТОРЪТ, ТЕ ИЗНЕСОХА НАЙ-ТРУДНАТА ЧАСТ ОТ РЕМОНТА НА ГЪРБА СИ И ГИ ОПИСВАМ ТОЧНО ТАКИВА, КАКВИТО ГИ ВИДЯХ НА МЯСТО, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ БЯХ В ДВИЖЕНИЕ!
Да се чудиш кой от кого по-добър, по знаещ, по-работещ, по-можещ… Те бяха истинско страшилище и много се радвам, че успях да се докосна до професионалисти от световна величина!
Тошко, който цяла седмица не излезе от банята и направи чудеса, на моменти без да яде и почива, за да се свърши работата!
Юли, който докара толкова инструменти и машини, каквито половината фирми в София нямат и на 10%! Чудех се какво може да прави, а след 3-ия ден вече се чудех какво не може – и заварява, и мазилки прави, кофраж, арматура, покривни работи… Та той научи Виктор Папазов да маже за 2 дни – абсолютен маняк, шапка му свалям!
Християн, който докара 2 палета инструменти от Англия, част от които не бях виждал и на снимка! Такъв дърводелец за първи път виждам в живота си, който изпипваше до абсолютното съвършенство всеки детайл, а можеше да прави още хиляди работи!
Дечко, който често звънеше по телефона, за да взимам допълнително материали, въпреки че обхватът бе ужасен и понякога се ядосвах, но работата му беше безупречна! И никога няма да забравя какво каза, с което се доказа, че тези хора разбираха наистина от много неща!
„Еладжията помага на ВиК-то да залепи картона!“
Или да се чудиш как е намерил такава прекрасна жена като Нели, която работеше повече от мъжете и ги слагаше в малкия си джоб – не знам какво не можеше да прави! А да чуете как пее само…
А какво да кажем за Сашо – не знам дали съм виждал по-перфектно направен навес за дърва, изпипан до най-малкия детайл… Че аз мебелистите не знам дали използват такива инструменти, каквито той донесе от Великобритания!
Или пък Кирето, какво да кажем за него, ако не беше той, щяхме да седим на земята, без съдове и прибори, тенджери, пейки, маси, храна, домашен сок, ракия… И на всичкото отгоре нямаше място, където не се включи да работи и да помага – човек, който е прекрасен строител и направо ми обра точките!
Всъщност, каквото и да кажа за всеки, ще е малко!
Как да опишеш истински професионалисти, всеки от които беше дошъл с една камара инструменти и знаеше отлично какво прави?
Как да опишеш хора, които по време на отпуската си работеха като волове горе в Балкана повече, отколкото, когато работят за прехраната си?
Как да опишеш хора, които, не стига, че се убиха от работа, а на всичкото отгоре и дариха част от материалите?
Как да опишеш хора, които загърбиха удобствата, но не за повече пари, а за да работят за по-доброто бъдеще на България и техните деца НАПЪЛНО БЕЗВЪЗМЕЗДНО?
Как се описва това? Не съм Вазов, Ботев или Вапцаров и не мога, а няма и да се опитвам! Разказах ви само какво видях – нещо, което за пръв път виждам в живота си!
Останалите герои от Тревненската епопея също ще бъдат описани, между които има още членове на Възраждане Великобритания, Възраждане София и граждани, които бяха запазили висок морала си!
Мога само да кажа следното и с това ще завърша:
ШАПКИ ДОЛУ, ПРИСТИГАТ ВЪЗРОЖДЕНЦИТЕ ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ – ХОРАТА, КОИТО ВДЪХНАХА НОВ ЖИВОТ НА УЧИЛИЩЕТО НА ТЕОДОСИЙ, ДОКАЗАХА НА ДЕЛА, А НЕ НА ДУМИ КАКВО Е РОДОЛЮБИЕ И НАЙ-ВАЖНОТО – НЕ НАПРАВИХА ПОЛИТИЧЕСКИ ПИАР, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ДИВИДЕНТИ, ЗА КОЕТО ИМАТ МОЕТО ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ!
ДАМИ И ГОСПОДА, ЗА МЕН Е ЧЕСТ!
Публикация: Иван Герасимов

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.