Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 8 минути, IvanKirov написа:

large.888(18).jpg.39aa6ccb0b94636f585aba68292e51ca.jpglarge.888(17).jpg.86879a2eb0fd2ada1f615e4bd7eb07c3.jpglarge.888(15).jpg.bfec9071bfb95e3256ed5ab3395cd600.jpglarge.888(9).jpg.a7c8a73620b82b28ee6bf0b74c6f33c9.jpglarge.888(7).jpg.d562a5eabe183a6bfd760b397a222f6b.jpglarge.888(5).jpg.329e7e1bb2ab4cfcb22b76b176257ab2.jpg

Едно и също. Всеки, който е за България, автоматично отива в групата на Россия. 

И да коментираш половия член на даден човек. Дъно. После не си бил г.ей. Е, какъв си, щом гледаш пакета на Костадинов и го изтъкваш като някакъв аргумент и аз не знам за какво? Смяташ, че няма да те задоволи ли? Защото си поемал по-големи и по-дебели ли? Как да го разбирам това? Няма да ти стигне?

Само като някакви кучета сте, чакате някой от соросоидите да ви метне някаква помия и почвате блаженно да ядете.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И да коментираш членът на даден човек. Дъно. После не си бил г.ей.

Вие не сте за България, набийте си го в главите. Възраждане е по-разрушителна за нас, от ДПС дори. Още повече да ми разправя какъв патриот бил, от столицата на Третия Райх.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Вие не сте за България, набийте си го в главите. Възраждане е по-разрушителна за нас, от ДПС дори. Още повече да ми разправя какъв патриот бил, от столицата на Третия Райх.

И ти си предател, враг на народа, но си държиш българския паспорт. Няма никаква полза от теб за България, само вреди. Нито гласуваш, нито плащаш данъци, казарма не искаш, доброволен труд също. 

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

И ти си предател, враг на народа, но си държиш българския паспорт. Няма никаква полза от теб за България, само вреди. Нито гласуваш, нито плащаш данъци, казарма не искаш, доброволен труд също. 

Хихи, мерзавецо! Не си служил, не си ходил по бригади, доброволен труд не си давал.

Само вреда от тебе, гласуваш за най-големите отрепки!

Ходи служи първо, после ми викай предател! Щото аз гореизброените съм ги минал, дори за 9-ти май съм набивал крак, от 1-ви клас още ни юркаха.

Ако имаш чалъм да не плащам данъци - давам 10% комисионна. ДДС е данък, имотите ми са с данък, колата, акцизи...

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Той Е в групата на Русия.

Три пъти гласувах за тях, щото си мислех, че не са за Русия.

Ма като почна войната разбрах, че са ядрени ватенки.

Лъжливи миризливи ядрени ватенки. Никакви българи не са.

Истински българин не може да вика за Русия и да брани със зъби и нокти МОЧА.

Тези са предатели и рашисти.

преди 59 минути, Реджеп Иведик написа:

Той Е в групата на Русия.

Три пъти гласувах за тях, щото си мислех, че не са за Русия.

Ма като почна войната разбрах, че са ядрени ватенки.

Лъжливи миризливи ядрени ватенки. Никакви българи не са.

Истински българин не може да вика за Русия и да брани със зъби и нокти МОЧА.

Тези са предатели и рашисти.

1973835840_.thumb.jpg.d50f7dff4f3d9b31cf52148489c7942f.jpglarge.(40).jpg.6fd6291ea4c52a50cc89b449aa9d162b.jpglarge.ww(6).jpg.9785735e33f55175b83f053c2fdfec4c.jpglarge.ww(4).jpg.0dbc7fdee4da4abfcdae78ad1666ad10.jpg

Aлооу, кенефчията!

ИИ още не се види перспектива да ни изяде хляба, защото кодът който генерира трябва квалифициран инженер да го свърже с проекта.

Ама виж, вече има кенефчийски роботи!

https://getsomatic.com/#p-video

иванке, едва минахме средата на 2023 година. Имаш все още вероятно максимум малко над 4 години работно място до края на 2027. С тоя напън за инвестиции в "AI", ще е късмет да останеш нает чак до тогава. Кой знае за това време може да го докарат до версия 7.0 на модела, ако се наложи и някоя предходна не се окаже решението. Всъщност въобще не е нужно да се напредне до достигане на истински АИ със самосъзнание. Само трябва да се увеличат попаденията и намалят грешките достатъчно.

В една паралелна вселена, милиард, милиард и половина копейки се събраха спонтанно на Орлов мост тази сутрин в защита на Късичкия!:giggle1::giggle1::giggle1:

Може да бъде изображение с един или повече хора, тълпа и текстово съобщение

преди 1 час, Sliderum2 написа:

иванке, едва минахме средата на 2023 година. Имаш все още вероятно максимум малко над 4 години работно място до края на 2027. С тоя напън за инвестиции в "AI", ще е късмет да останеш нает чак до тогава. Кой знае за това време може да го докарат до версия 7.0 на модела, ако се наложи и някоя предходна не се окаже решението. Всъщност въобще не е нужно да се напредне до достигане на истински АИ със самосъзнание. Само трябва да се увеличат попаденията и намалят грешките достатъчно.

Глеей ква картинка.

Бесен копейкаджия, шкембелия, ми обяснява на мене бъдещето на занаята ми. Реално компютърно неграмотен.  Една от най-високотехнологичните сфери ми я обяснява, в основата на останалите високо технологизми. Дори в новогодишната гирлянда има контролер и софтуер за него. Аз тия неща съм ги правил, а вие се скъсвате да ме заплашвате с лагери и мизерия. Щото за друго сте некадърни.

Можеш ли да си представяш колко народ трябва, да се пусне тоя робот на поточна линия. Как се поддържа това нещо? Щото аз съм работил и такова. Както в момента може да си купиш iRumba за 500 лева, да ти мете кучешките косми.

Други някакви бесни копейки, се изакали, че са съгласни. Лайкчета сърчица и цунки. Как ще ми стане гадно, щото не искам за младите казарма като моята, огради и забрани. Прогресивния данък също го помня, и безкрайния счетоводен хаос да се плаща заплата под форма на социални.

Шепа злобни мишоци, сбрани под идеята за дребния келепирец. Как ще ни натикат по лагерите, и ще ни очернят живота. Ето, кенефчията не пропуска ден да ми каже предател и изменник.

После питат по вражеската колониална медия фейсбук, има ли сандвичи със сиринИ.

large_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge.(15).jpg.e6a5a630c279c6c10b68e8805fdcb61c.jpglarge.(14).jpg.489a6c6dc92e0e6e1fce0bd9044cf358.jpglarge.(13).jpg.20be7d71f4e8fc314aa2f6e9b599ebdd.jpglarge.(7).jpg.5430d17ead7c206870fb431ce5b84952.jpglarge.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806a90be8.jpg

Борци за свобода тип II. 🙂

Когато копейката разбере, че футболни фенове искат среща с него!

kopeikin-kostadinov.gif?fbclid=IwAR1avdT

Друго да ви питам бе злобари. Аз дето имам една папка тапии и толкова дълго CV, и 3 езика писмено и говоримо. Имам опит и с хардуер, и мога да създавам производство на тия роботи, дето ще ви изместят.

Аз ако почна да мра от глад - вие къде сте? Особено тоя, дето ми вика предател, щото не ща казарма. Аз съм служил, той не е, и не щял. От сърцето на фашизма ми вика на мене предател. Не научил дори езика на държавата, която му дава хляб. Стигнал до парцала и там спрял.

Вие къде ще сте, като дойде новата индустриална революция? Нищо не можете, не ви се учи, само заплашвате такива като мене, как ще ни ограбите и натикате по лагери.

Соц другарите имаха гърба на СССР, затуй ни избиваха като животни, навремето.

Вас кой ще ви защитава?

Като гледам как са активирали соросоидалните тролове срещу "Възраждане" ми е ясно, че "Възраждане" са на правия път и печелят все повече.

Пяна ви капе от устата мръсни тролове. 

преди 7 минути, инж. Велев написа:

Като гледам как са активирали соросоидалните тролове срещу "Възраждане" ми е ясно, че "Възраждане" са на правия път и печелят все повече.

Пяна ви капе от устата мръсни тролове. 

Заработваш ли, бабо?

иванка, който е почти безработен и му издърпват седалката под него нищо не усеща. 

После да няма, ама що не ме предупреди.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Друго да ви питам бе злобари. Аз дето имам една папка тапии и толкова дълго CV, и 3 езика писмено и говоримо. Имам опит и с хардуер, и мога да създавам производство на тия роботи, дето ще ви изместят.

Аз ако почна да мра от глад - вие къде сте? Особено тоя, дето ми вика предател, щото не ща казарма. Аз съм служил, той не е, и не щял. От сърцето на фашизма ми вика на мене предател. Не научил дори езика на държавата, която му дава хляб. Стигнал до парцала и там спрял.

Вие къде ще сте, като дойде новата индустриална революция? Нищо не можете, не ви се учи, само заплашвате такива като мене, как ще ни ограбите и натикате по лагери.

Соц другарите имаха гърба на СССР, затуй ни избиваха като животни, навремето.

Вас кой ще ви защитава?

Това, че имаш тапии или езици, нищо не значи. Никой не ми дава хляб, сами си го изкарваме с труд. Питай кого искаш, всеки така ще ти каже. С труд си вади хляба, не чака някой да му дава.

Тебе ще те прегрупират и твоята професия вече може да се извърши от робот. Който също знае езици и има опит с хардуер

M2M протокол виж какво е.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Machine_to_machine

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Това, че имаш тапии или езици, нищо не значи. Никой не ми дава хляб, сами си го изкарваме с труд. Питай кого искаш, всеки така ще ти каже. С труд си вади хляба, не чака някой да му дава.

Тебе ще те прегрупират и твоята професия вече може да се извърши от робот. Който също знае езици и има опит с хардуер

M2M протокол виж какво е.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Machine_to_machine

Кенефчия обяснява за машини, на инженер по софтуер, и по индустриална автоматика.

Можеш ли да ми обясниш, аз ако остана без препитание - ти какво ще правиш? Щото аз мога да чистя кенефи, ама ти не може да проектираш машини или софтуер.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Кенефчия обяснява за машини, на инженер по софтуер, и по индустриална автоматика.

Можеш ли да ми обясниш, аз ако остана без препитание - ти какво ще правиш? Щото аз мога да чистя кенефи, ама ти не може да проектираш машини или софтуер.

Построението е логически порочно, защото допуска и декларира наличието на само тези две професии и то – неявно.

Деян Николов

11 мин  · 

Миналата нощ отново е имало провокация на паметника в късните часове. Няколко човека са се опитали да вземат знаме на Възраждане, но нашите съмишленици са реагирали и знамето е непокътнато. Полицията се е намесила адекватно и на провокаторите е съставен предупредителен протокол.

Аз от своя страна още вчера бях в Министерство на вътрешните работи и поисках засилено полицейско присъствие на паметника, за да не допуснем някоя трагедия. Имаме уверението на министъра, зам-министъра и директора на СДВР, че ще осигурят повече полицейско присъствие. Коментирахме и предстоящия мач на Левски, когато се очакват нови провокации и полицията пое ангажимент и за този ден.

Получихме и информация, че провокаторите са били финансово стимулирани със животопроменящата сума от 200лв на човек за въпросната акция от четвъртък вечер.

Вече нямам никакво съмнение, че целта е била чрез тези 30 човека, представящи се за фенове на Левски, да се създаде напрежение между хората пазещи паметника и агитката на отбора.

Тук е момента да благодаря на всички привърженици на Левски, които ни писаха и се разграничиха от действията на провокаторите.

Всеки има право да изразява гражданската си позиция по темата, но сигурността на всички трябва да бъде гарантирана. Провокациите са израз на слабост на политическите ни опоненти, които изглежда стоят зад акцията.

Ние ще продължим категорично да защитаваме гражданската си позиция по темата, но няма да се подадем на провокации и да изправим българи срещу българи във физически сблъсък, защото това е целта на провокацията. Вярваме в способността на полицията да запази сигурността и предотврати ескалация на напрежението.

п.п. - Жалко е, че определени политически лица от управляващата коалиция ГЕРБ-ППДБ-ДПС разбират демокрацията по такъв елементарен начин. Насилието над хората защитаващи едната позиция е лошо, а насилието над хората защитаващи другата позиция е добро. Много демократично и в никакъв случай не е фашистко...

преди 7 часа, Мърдокс написа:

Построението е логически порочно, защото допуска и декларира наличието на само тези две професии и то – неявно.

Мишокът ако беше по соца биха го таксували за невъзвръщенец. Предател, буквално.

Да си гледа нужниците и да не се дърви да ни обяснява на нас образованите, служилите, помнещи соца.

Щото тоя келчо не ги е и подушвал.

Те такива са копейковите мерзавци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.