Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Ти щото си голям убавец - рекламно лице на Карлуково...

Паралелна бабо от Мосейково и той ли е комунист като теб

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 20.08.2023 г. в 15:22, Joss Bomon написа:

T.e. вие, червентите чугуни ни образовате, щото ние си уж мислехме, че полът може да се смени.

Верно ли за толкоз тъпи ни имате?

преди 26 минути, Joss Bomon написа:

За тебе особено, две мнения няма - мнооо си зле Саше....

Кой го казва?

large_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpg

иванке, харесваш ли фашизма? Само някой, кото желае да е фашист, или е такъв, би се плашил от тези, или плашил гаргите с тях, които искат да до изтрият от лицето на Земята.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

иванке, харесваш ли фашизма? Само някой, кото желае да е фашист, или е такъв, би се плашил от тези, или плашил гаргите с тях, които искат да до изтрият от лицето на Земята.

Нищо не разбрах!

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

За тебе особено, две мнения няма - мнооо си зле Саше....

31_n.jpg.4ddf9a75b8e8d176eb5e9c1ed3b85bce.jpg

Двама селски хитреци.

иванке, не те разбирам.

П.П. иванке, gpt-5 стартира официално. Може още таз версия да ти изяде хляба и да не се налага да чакаш по-нова.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

П.П. иванке, gpt-5 стартира официално. Може още таз версия да ти изяде хляба и да не се налага да чакаш по-нова.

1. Имам опит. Вкл. в производство на хардуер. 

2. Имам тапии. 

3. Знам 3 езика. 

4. Нямам шкембе. 

Аз ако остана гладен, вие тъпите копейки,  с проклетите си чалгии, ерзац кайма и наглост на паразити. 

Вас кой ще ви храни? Ако си мислиш, че ще ни поробите - жестоко се лъжеш. Това го играхме съвсем наскоро. 

Бай ви Тодор няма да възкръсне, да ми затвори границите, и да ме принуждава да работя за 135 лева. 

Затова квичите по тях времена. Когато простолюдието бяхте царе. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

4. Нямам шкембе. 

Може би, в това ти е проблема.

току-що, Sliderum2 написа:

Може би, в това ти е проблема.

Що да имам проблем?

По принцип вие сте квичащите, все от немотия се оплаквате, все да поробите когото сварите.

Програмата на Копейкин е изтъкана на паразитизма. Принуди и забрани.

Само че го няма СССР да ви седи зад гърба, докато ме юркате по 1 месец лятото на ангария, вместо да се плакна на морето.

ИИ го пробвах като работен инструмент. Освен, че няма как да се справи без компетентна помощ - прави и елементарни грешки. Има много ляб да изяде, докато седи вместо мен на сутрешната оперативка, и после сам си качи кода и тестовете.

преди 35 минути, IvanKirov написа:

1. Имам опит. Вкл. в производство на хардуер. 

2. Имам тапии. 

3. Знам 3 езика. 

4. Нямам шкембе. 

Аз ако остана гладен, вие тъпите копейки,  с проклетите си чалгии, ерзац кайма и наглост на паразити. 

Вас кой ще ви храни? Ако си мислиш, че ще ни поробите - жестоко се лъжеш. Това го играхме съвсем наскоро. 

Бай ви Тодор няма да възкръсне, да ми затвори границите, и да ме принуждава да работя за 135 лева. 

Затова квичите по тях времена. Когато простолюдието бяхте царе. 

Човек омръзна ми да ти слушам мрънкането, затова нямаш май жена. Или мъж.  То нормален човек няма да издържи.

Голямо мрънкане. Имал си не знам си какво. Нямал си не знам си какво. Темата не е тапиите и колко е умен IVAN.

Мен не ме е.бе какво имаш или не. Нали искаше демокрация и се води демокрация. Имай си каквото си сакаш. Обремени, ако искаш и обществото.  Нали вече не работим за обществото, а за собствения си г.ъз. И това прави, работи, продължавай да работиш за г.ъза си и се разкарай вече с твоето мрънкане. 

Сякаш ти само единствено имаш тапии, само ти си специалист по дадена област.

преди 27 минути, IvanKirov написа:

вие сте квичащите

Само се погледни и кажи че не си оревал вече далеч не само тази тема. 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Човек омръзна ми да ти слушам мрънкането, затова нямаш май жена. Или мъж.  То нормален човек няма да издържи.

Хихи, вие сте тия дето квичите бе! Мене си ми е добре, ни джендъри ме плашат, ни GPT.

Прозира неистовата ви злоба, как току виж ей сега ще ни се стъжни живота, ако не се слеем с безпростветната ви котерия, на бавачки и продавачки от женския пазар.

Дали имам или нямам жена си е моя работа, виж там гледай свойта си кочина, наврян в людските кенефи.

Ние си живеем живота, вие свършвате в гащите, как ама ей сега ще ни се срине малкият свят.

Не се погледнете отстрани, туй за което ти мечтаеш - аз го имам, и драпам за нещо повече.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Мен не ме е.бе какво имаш или не. Нали искаше демокрация и се води демокрация. Имай си каквото си сакаш. Обремени, ако искаш и обществото.

Ахам, ей сега пак ще ме наклеветиш, че крада. Щото не съм прошляк като тебе.

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Сякаш ти само единствено имаш тапии, само ти си специалист по дадена област.

Такова нещо не съм казал. Живеем си живота, не ни се бъркайте! Още в тая страница ми цитирате селския идиот от село Павел, за прелестите на казармата. Дори не си го виждал на картинка, двуличнико! Мерзавци!

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Само се погледни и кажи че не си оревал вече далеч не само тази тема. 

На паразити се прилага противодействие.

Партийните ви отходни канали са пълни само и единствено с маймунски крясъци. Да живеело това и онова, пък вие да се наливате с Ариана, и да седите до печката, и да гледате чужди деца по военни паради.

Мерзавци!

Да не си мислиш, че като добичета доброволно ще се нагърбим с още данъци, ще се редим за виза до Гърция, и ще се радваме Ганю да си вее байрака.  И да е затворена ЕС трудовата алтернатива.

Или пък новото поколение, с радост ще ви прегърне казармените малоумия.

2 стрелби и 1 граната се учат за седмица. Другото е загуба на време, за радост на пикливите бабишкери, изтъкани от злоба.

Един няма от вас да се е писал военен, един няма да е емигрирал в Мухонасранск, един няма на село. Пилите си данъците до стотинка, и искате да ми ги вдигате на мене двойно. Аспект минава границата по червения килим, един път не се нареди с чалмите. Да му обърнат багажа с хастара навън. Случвало ми се е, хич не е приятно.

Само отявлените отрепки правят така. Точно като паразитите искате да утрепете малкото останал смислен бизнес. С мъгливата идея, че ще се насмучете днес.

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Хихи, вие сте тия дето квичите бе! Мене си ми е добре, ни джендъри ме плашат, ни GPT.

Защото явно си такъв. Джендър флуид, затова не те плашат, а и нямаш деца. Вижда се, че и друг дефицит имаш на горните етажи.

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/04/30/andjelika-pityr-ili-ivan-da-bydesh-djendyr-fluid.339495

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Защото явно си такъв. Джендър флуид, затова не те плашат, а и нямаш деца. Вижда се, че и друг дефицит имаш на горните етажи.

Кенефчийо, не е задължително да се плаша от Торбалан, като тебе.

Аз не съм ти. Деца нямам поради щото попадам на тотални боклуци, които разбират семейния живот като робство. На практика аз съм прекратявал всички връзки досега, и съм се пазил от появата на нов роб в семейството. Това е мое решение, и няма връзка с темата.

Кой е с дефицита по етажите не знам, уж си висшист, уж си много умен, пък правиш точно обратното на каквото пропагандира фюрерчето ви.

Що не си додеш на село бе? Нали за селата квичите, колко хубаво ми било с жителство. Викаш ми предател - любимият ви Тодор именно такива като тебе третираше като предатели. Невъзвръщенец.

Щото си мерзавец, затуй са тия неща, ама ти си го знаеш, няма смисъл да ти го казвам. Квичи от ЕС и от джендъри, пък ходи по 200 интервюта, да им забърсва нужниците.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Кенефчийо, не е задължително да се плаша от Торбалан, като тебе.

Аз не съм ти. Деца нямам поради щото попадам на тотални боклуци, които разбират семейния живот като робство. На практика аз съм прекратявал всички връзки досега, и съм се пазил от появата на нов роб в семейството. Това е мое решение, и няма връзка с темата.

Кой е с дефицита по етажите не знам, уж си висшист, уж си много умен, пък правиш точно обратното на каквото пропагандира фюрерчето ви.

Що не си додеш на село бе? Нали за селата квичите, колко хубаво ми било с жителство. Викаш ми предател - любимият ви Тодор именно такива като тебе третираше като предатели. Невъзвръщенец.

Щото си мерзавец, затуй са тия неща, ама ти си го знаеш, няма смисъл да ти го казвам. Квичи от ЕС и от джендъри, пък ходи по 200 интервюта, да им забърсва нужниците.

Както самият ти каза по-горе <<Това е мое решение, и няма връзка с темата. >>Край на цитата.

Ще бърша каквото си искам, не крада или рекетирам. За мен няма никакво значение, какво работи дадения човек. Както се вижда от теб. Уж, работиш най-престижното нещо, а не си човек. 

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Както самият ти каза по-горе Това е мое решение, и няма връзка с темата.

Еми кво ми дъвчете постоянно цървулите, що нямам дете що нямам дете.

Щото не искам да минава през моята жизнена мизерия. Бедно соц детство, после хипер инфлацията на Виденов, бедни студентски години, заради шиб аната ви казарма не можех да уча задочно. Че да уча и работя.

После като не сме в ЕС не мога да емигрирам, първата ми заплата беше нещо от рода на 100$. Ганю ми се хилеше в очите, и ми разправяше, че направили картел за ИТ специалисти. Служител като мене, при това.

Затуй неистово ненавиждам простотиите ви. Щото съм го минал и живял това, което ти, кенефчията, и на картинка не си го виждал. Инак много хубаво било, ама той милият не бил за войник!

Като беше времето за деца с първото ми гадже - направо беше немислимо с моята 100$ заплата и дете да се пръкне. На всичко отгоре и в казарма ме прибраха. Виснах и аз и гаджето и квартирата на ръцете на майка ми. Добре, че беше само 6 месеца, о, пикливи бабишкери!

Двуличници!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Еми кво ми дъвчете постоянно цървулите, що нямам дете що нямам дете.

Щото не искам да минава през моята жизнена мизерия. Бедно соц детство, после хипер инфлацията на Виденов, бедни студентски години, заради шиб ананта ви казарма не можех да уча задочно. Че да уча и работя.

После като не сме в ЕС не мога да емигрирам, първата ми заплата беше нещо от рода на 100$.

Затуй неистово ненавиждам простотиите ви. Щото съм го минал и живял това, което ти, кенефчията, и на картинка не си го виждал. Инак много хубаво било, ама той милият не бил за войник!

Като беше времето за деца с първото ми гадже - направо беше немислимо с моята 100$ заплата и дете да се пръкне. На всичко отгоре и в казарма ме прибраха. Виснах и аз и гаджето и квартирата на ръцете на майка ми. Добре, че беше само 6 месеца, о, пикливи бабишкери!

Двуличници!

Другите, как са се справили в тези времена да отгледат 2 деца и жена? Да построят коптора, който ти викаш на родния ти дом? Без техника, без сегашния лукс на демокрацията? Следвоенно време? 2 войни. Революции. Смутни времена.  М.айка ти и баща ти, как са се справяли? Оправдания. 

Както и да е, не искам да наводнявам темата.

От моя страна приключих на тази тема. Тема Иван. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.