Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 55 минути, АСПЕКТ написа:

Първата световна война България също беше съюзник на Германия. Тъй е след като не мислиш, а просто копираш чуждо мнение. Не е само втората световна война.

Турция и с НАТО и без НАТО може да си вземе Кърджали. Досега защо не си е взела Кърджали? До 2005 година? Щом като НАТО ни пази? Да благодарим на https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Абдуллах_Гюл, че не искал Кърджали.

Стой си в столицата на Третия Райх, и не ни учи как да си пазим държавицата!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Стой си в столицата на Третия Райх, и не ни учи как да си пазим държавицата!

Ти специално не пазиш никаква държавица. Сам каза, че при първа опасност си биеш камшика и с 200 дезертираш.

От Центъра посочват, че през 2023 г. гордостта от българския произход преобладава като емоция сред пълнолетното население на страната. 86% от интервюираните са горди, че са българи, според данните.  

Анализът показва пряка връзка между гордостта, че сме българи и самоопределянето като патриоти на българските граждани – 98% от хората, изпитващи гордост, че са българи, определят себе си като патриоти, 96 % от тях са емоционално привързани към България, а 94 % – към родното си място. Гордостта, че са българи доминира във всички социално-демографски групи, отбелязват от Центъра.

Всеки трети българин посочва, че славната българска история е основание да се гордее с произхода си. Красотата на българската природа е втората основна причина, посочвана от пълнолетните жители на страната като повод да се гордеят, че са българи. За всеки четвърти респондент повод за гордост са природните богатства и природните красоти. Това се отнася основно за най-възрастните респонденти, както и живеещите в малките градове и селата. С българските традиции и ритуали се гордеят 12 % от българските граждани. Нематериалното наследство на страната ни е повод за гордост за хората, посочили, че запазването на българската култура и традиции е от първостепенна важност за страната ни.

Носталгия по соца: Всеки трети българин предпочита да живее по времето на Тодор Живков - България - DarikNews.bg

Сред основните поводи за срам са българските политици (17,1 %), ниският стандарт на живот, ширещата се бедност (13,5 %), лошото управление на държавата (8,3 %), корупцията на всички нива (7,2 %).

Нямат поводи да се срамуват от българския си произход 35% от пълнолетните български граждани.

Данните показват, че мнозинството от пълнолетните български граждани (77%) определят себе си като патриоти.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

От Центъра посочват, че през 2023 г. гордостта от българския произход преобладава като емоция сред пълнолетното население на страната. 86% от интервюираните са горди, че са българи, според данните.  

Анализът показва пряка връзка между гордостта, че сме българи и самоопределянето като патриоти на българските граждани – 98% от хората, изпитващи гордост, че са българи, определят себе си като патриоти, 96 % от тях са емоционално привързани към България, а 94 % – към родното си място. Гордостта, че са българи доминира във всички социално-демографски групи, отбелязват от Центъра.

Всеки трети българин посочва, че славната българска история е основание да се гордее с произхода си. Красотата на българската природа е втората основна причина, посочвана от пълнолетните жители на страната като повод да се гордеят, че са българи. За всеки четвърти респондент повод за гордост са природните богатства и природните красоти. Това се отнася основно за най-възрастните респонденти, както и живеещите в малките градове и селата. С българските традиции и ритуали се гордеят 12 % от българските граждани. Нематериалното наследство на страната ни е повод за гордост за хората, посочили, че запазването на българската култура и традиции е от първостепенна важност за страната ни.

Носталгия по соца: Всеки трети българин предпочита да живее по времето на Тодор Живков - България - DarikNews.bg

Сред основните поводи за срам са българските политици (17,1 %), ниският стандарт на живот, ширещата се бедност (13,5 %), лошото управление на държавата (8,3 %), корупцията на всички нива (7,2 %).

Нямат поводи да се срамуват от българския си произход 35% от пълнолетните български граждани.

Данните показват, че мнозинството от пълнолетните български граждани (77%) определят себе си като патриоти.

Тия копи-пейстове кой ги разпростанява?

преди 37 минути, Joss Bomon написа:

Това се отнася основно за най-възрастните респонденти, както и живеещите в малките градове и селата. С българските традиции и ритуали се гордеят 12 % от българските граждани.

Тия дъртунгели ли?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бабо Цонке не се засягай

За малко се бях заблудил, че ти е останало някакво чувство за срам и си се скрил от където изпълзя...

току-що, Joss Bomon написа:

За малко се бях заблудил, че ти е останало някакво чувство за срам и си се скрил от където изпълзя...

Цонке защо изпълзя от кокошарника

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Алоуу, младенеца! Така ли се обръщаш към родителите си бре, нехранимайко!!!

Говоря за конкретен тип бесни, вредни мало умни

1407418063_4.jpg.356b986e714ba659cd189c7b815f09cb.jpg

Цитат

Татковина България
Koyo Koev  · 4 ч.  ·
Искам да разкажа за един разговор от преди 2 дена в Бяла Варна с един Руснак живеещ в Дания от 1992 , с два брака с датчанки , с две деца родени и израсли в Дания и сега живеещ в България , Бяла от 2 години постоянно (??????) ! Та , аз и този индивид , Миша ( Михаил ) оказва се даже мой набор ( 1966г) и още една рускиня от нашата кооперация в Бяла сядаме в малко ресторантче край морето да обядваме … Миша , го виждам за първи път приятел е на съседката ми рускиня …. Хапваме пийваме и си говорим … с Миша твърдо на английски ( английският му е добър  , Слава Богу ! Все пак в Дания над 30 години е живял !) аз отказвам да говоря на руски , той български съвсем естествено незнае ….  И почва той лека по лека да ме разпитва , къде живея , от колко време идвам в Бяла …. И хоп разговорът се завърта за България и това че , той много , ама много я харесва , НО според него (???) България би трябвало да остане в някакъв вид Балкански съюз със Сърбия (????!!!) и в никакъв случай да не ходи в ЕС , камо ли Шенген и Еврозоната …… Тихо и спокойно го попитах , кой всъщност е той , че да има изобщо желания за Родината ми ???!!! Неже ли
да определя къде и с кого да е бъдещето на България … Стресна се ! Не очакваше такъв въпрос и млъкна ….. Минахме на други теми … и пак по едно време ни в клин , ни в ръкав Миша изрече , “ама , Евгения аз не поддържам Путин и войната ….(!!!!!????) “макар че войната имала две страни на приемане … според него , Но
България не бивало да отива в Шенген и съвсем да реже връзките с  Русия ….
Драги , Българи , Демократи …. Давам ви още един пример за Руснак , живял в Гнилият запад над 30 години , довлякъл се да живее в България да си харчи Европейската пенсия , щото му е евтинко все още с Левът и даващ компетентното си , с Имперски маниер мнение за Съдбините на Моята Родина ! За мен Всички Руснаци са увредени и с тежки психически отклонения по рождение , хайде може би има 1-2% … подобни на Немцов , Политковская …, но останалото е пълен …. Отврат …..Оказва се , че няма Руснаци - Демократи ! Няма ! Всички такива са или убити , или по колониите в Сибир !
Zheni Todorova

След продължителна едногодишна борба от наша страна, една законодателна инициатива на Възраждане, касаеща Наказателния кодекс, от днес 09.08.2023г. вече се прилага на практика - а именно незабавно изземване и конфискация в полза на държавата на колите на установени пияни и дрогирани шофьори. Първите два случая, в които МВР отне МПС вече са налице.
Ние от Възраждане смятаме, че борбата срещу войната по пътищата трябва да е такава, безкомпромисна ,когато става дума за безопасност и човешки животи. На псевдоевродемократичните защитници на правото на собственост държа да посоча, че единият водач - и то на тежкотоварен автомобил (!) - е бил установен с 3 (три) промила алкохол в кръвта.
Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи '2023-08-09 11:19:13 криминално PEDBAMKA б‘Ðл›г ариая POLICI ከንHE 2.417 T MBP конфискува първите автомобили след промяната в наказателния кодекс две закононарушения за шофиране след приложимост на алкохол и опиати са регистрирани в бургас,'

Петър Петров

Сега имам ново притеснение ,поради воя на евроатлантическата трупа ,която сега ще трябва да следва строги законови правила и да не пие джинче, хехе. Притеснението ми е ,че като отнемат прескъпите возила за по няколкостотин хиляди лева на 4-5 мамини и татини детенца, чиито родители са хора с влияние и хоп - НеКоалицията ще внесе изненандващи промени в НК в обратна насока. Само гледайте 😁
преди 11 минути, Toto2 написа:

След продължителна едногодишна борба от наша страна, една законодателна инициатива на Възраждане, касаеща Наказателния кодекс, от днес 09.08.2023г. вече се прилага на практика - а именно незабавно изземване и конфискация в полза на държавата на колите на установени пияни и дрогирани шофьори.

Паразити безхаберни!

Тестовете за наркотици яко лъжат. После се чака 6 месеца за експертиза в лицензирана лаборатория.

Сума и невинни щофьори си изгубиха работата с тия простотии.

Като ви казвам, че сте ВРЕДНИ, именно това имам предвид. Само ни мотивирате да караме старите бангии. Като ми я вземат без причина поне да не ме е яд толкова.

Любо Жечев пък ми излезе теста положителен, 10 дни след изпушена весела цигара.

Какъв е смисълът, да ставаме светци ли? Пък той Копейкин сбрал бандитите в парламентарната си група.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Паразити безхаберни!

Тестовете за наркотици яко лъжат. После се чака 6 месеца за експертиза в лицензирана лаборатория.

Сума и невинни щофьори си изгубиха работата с тия простотии.

Като ви казвам, че сте ВРЕДНИ, именно това имам предвид. Само ни мотивирате да караме старите бангии. Като ми я вземат без причина поне да не ме е яд толкова.

Е, за алкохол тестовете не лъжат. Па и като си пил, смърдиш. И е гадно да защитаваш убийците, позволили си да пийнат и да карат. А и както доказах че си лъжец, мнението ти не тежи хич.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Я, тая простотия била по идея на Израждане. Обяснява някой неща поне. 

Я, ти използваш ли таквиз вещества и после да се мяташ на колата, че го смяташ за простотия? Верно ли?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Я, ти използваш ли таквиз вещества и после да се мяташ на колата, че го смяташ за простотия? Верно ли?

Аз не, но явно нашите полицаи го правят ;) 

https://www.dnes.bg/temida/2023/08/04/policai-iskat-vas-da-otmeni-naredbata-po-koiato-gi-testvat-za-narkotici.578566

преди 44 минути, IvanKirov написа:

изпушена весела цигара

Какви са тези цигари? По магазините ли се продават и имат ли акцизен бандерол? Някой да е платил данъци за тях та да имаш претенции? Аз като не пуша и трябва да ви търпя смрадта ли бе? Аре у лево!

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Щом смяташ, че е простотия да се наказват хора, употребили вещества, не позволяващи ил да управляват превозни средства с максимално строги наказания, значи си безразличен към жертвите от такива хора. А ми се пишеш за голям хуманист и защитник на свободата и така нататък. Виждам огромно противоречие в твоята личност.

преди 47 минути, Toto2 написа:

Е, за алкохол тестовете не лъжат. Па и като си пил, смърдиш. И е гадно да защитаваш убийците, позволили си да пийнат и да карат. А и както доказах че си лъжец, мнението ти не тежи хич.

За алкохол са относително точни, а в болница дават малко повече горница. Поне не лъжат.

Безумие е 2 седмици след употреба на канабис да ти вземат колата.

преди 4 минути, Филипов написа:

Какви са тези цигари? По магазините ли се продават и имат ли акцизен бандерол? Някой да е платил данъци за тях та да имаш претенции? Аз като не пуша и трябва да ви търпя смрадта ли бе? Аре у лево!

И аз не пуша бе чиче. Стига се люти. Тестовете за наркотици много лъжат, дават фалшиви положителни, и искрено ви пожелавам на копейковите малоумици, точно вашите коли да вземат.

Който копае гроб другиму...

преди 3 минути, Toto2 написа:

Щом смяташ, че е простотия да се наказват хора, употребили вещества, не позволяващи ил да управляват превозни средства с максимално строги наказания, значи си безразличен към жертвите от такива хора. А ми се пишеш за голям хуманист и защитник на свободата и така нататък. Виждам огромно противоречие в твоята личност.

Ако беше прочел статията, щеше да знаеш, че друго смятам за простотия. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.