Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

https://www.facebook.com/photo/?fbid=192522860264594&set=pcb.192523603597853

Необятната руска душа...

У софийското Факултето е като курорт спрямо това.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 11 часа, IvanKirov написа:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=192522860264594&set=pcb.192523603597853

Необятната руска душа...

У софийското Факултето е като курорт спрямо това.

Русия е с най-голямата територия в целия свят, няма как да не се намери крайно бедни люде, както и в САЩ, както и в Турция, както и в европейска България. Да се подиграваш на даден човек, че мизерства и да му се надсмиваш, това ясно говори какъв си.

Освен враг на народа, соросоид, еко и джендър фашист, си и трансхуманист.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Освен враг на народа, соросоид, еко и джендър фашист, си и трансхуманист.

На такива дюнмета като тебе, Тато викаше враг на народа. Невъзвръщенци. Има случаи да вкарват в Белене, децата на такива.

Трансхуманист дори не знам какво е. Вие модните предателчета от столицата на фашизма сте светнати.

преди 39 минути, IvanKirov написа:

large.7777(50).jpg.441e27e1f18ba3fc744de13d0543a07e.jpg

Защо хвърляш боклуците на земята? А и даже не си ги хвърлил разделно.

на 10.08.2023 г. в 11:17, АСПЕКТ написа:

Защо хвърляш боклуците на земята?

По погрешка е качил собствената си снимка, да го видят всички какъв нехранимайко дебилен е...

преди 32 минути, Joss Bomon написа:

По погрешка е качил собствената си снимка, да го видят всички какъв нехранимайко дебилен е...

Защо си нехранимайко, Цонке от соца

на 10.08.2023 г. в 11:17, АСПЕКТ написа:

Защо хвърляш боклуците на земята? А и даже не си ги хвърлил разделно.

Хихи, аз не съм бил път през половин БГ, да легитимирам кражбата за милион. Как ме видиш с тия шкембета, да мятам гюбеци да пия Ариана, и да муам кепапчета по 8 лева бройката? Само простите копейковци го правят това.

преди 24 минути, IvanKirov написа:

Хихи, аз не съм бил път през половин БГ, да легитимирам кражбата за милион. Как ме видиш с тия шкембета, да мятам гюбеци да пия Ариана, и да муам кепапчета по 8 лева бройката? Само простите копейковци го правят това.

Що генерелизираш така?

ДПС?

Basketball Wives Ugh GIF by VH1

преди 24 минути, IvanKirov написа:

И цялата песен

Disgusted Paris Hilton GIF

Що генерелизираш така?

ДПС?

Лумпеноидите ми изглеждат еднакво. 

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Лумпеноидите ми изглеждат еднакво. 

Ми, не се гледай в огледалото. Отражение не си ли чувал?

Ми, не се гледай в огледалото. Отражение не си ли чувал?

large.7777(17).jpg.f11d385a98412ee5706da5eaa3710dae.jpglarge.7777(16).jpg.554cf4946d131b5a4925cec6fd7f601e.jpg

Има някаква особена естетика в тия фотоси, тоя втория е шедьовър. 

Ще взема да замилея за пост соц. 

От три пъти става ли се орк? Бетонна глава?

Цитат

Шибанистан е в България.
3 ч.  ·
🚨Няколко съвета към водачите на моторни превозни средства (МПС):
️1. Винаги, когато се съмнявате в показанията на дрегера за алкохол или на теста за наркотици, дайте биологична проба (кръв и урина).
🏻Това трябва да направите независимо колко настойчиво полицаите ви убеждават да не давате такава проба (ще стане по - лошо, ако дадете, всичко ще свърши по-бързо, ако не дадете и други подобни. Това са полицейски трикове. Биологичната проба е ваше законно право и форма на защита. Не се страхувайте от това да дадете кръв или урина, още повече когато съвестта ви е чиста.
️2. Особено важно при положителен тест за наркотици, когато не сте употребили или сте употребили дълго време преди да шофирате:
️НЕ ПОДПИСВАЙТЕ ПРОТОКОЛ ЗА ДОБРОВОЛНО ПРЕДАВАНЕ 
на автомобила си. Полицейските служители масово ще се опитат да ви убедят как имате задължение да го направите или пък, че за вас ще бъде по-добре.
🏻Няма такова нещо.
️Отнемането на МПС е мярка, която се прилага с присъдата и не следва да се прилага предварително. Ако желаят да ви го отнемат на място, това трябва да стане с протокол за изземване.
🚨🚨ВАЖНО! 🚨🚨
🏻Ако подпишете протокол за доброволно предаване на автомобила си и след няколко месеца биологичната ви проба се окаже отрицателна, няма да се активира правото ви на обезщетение за оставането без автомобил. Това е така, тъй като обезщетение се дължи за вредите, настъпили от незаконни актове на полицията. Когато сте предали автомобила си доброволно, не е налице незаконен акт, дори и когато сте били подведени да го направите.
🏻И пак да повторя:
🚨
1/ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО давайте биологична-кръвна проба или урина!
2/ НЕ подписвайте протоколи за доброволно предаване на автомобили.
🚨
На снимката: Автомобил на #ОДМВР - #ВеликоТърново в нарушение…
С. М.
СПОДЕЛИ за да стигне истината до повече българи!

Противодействие на копейковските мизерии.

Цитат

Лили Руневска
Ксанакс и ривотрил са антидепресанти, които реагират положително на тест за наркотици.. Ей така, някой ще си предаде колата невинен...

Цитат

Инициатива "Правосъдие за всеки"
8 ч.  ·
"Законосъобразно ли е отнемането на моторното превозно средство в полза на държавата от страна на полицията и прокуратурата? Отговорът на този въпрос е отрицателен. Основанията за това са няколко:
1. единствено съдът има правомощие да постанови отнемане в полза на държавата на моторното превозно средство;
2. фактически това може да се случи единствено и само с влизане в сила на осъдителната присъда. Предварително отнемане не се допуска; ..."
Вижте как полицията и прокуратурата се опитват да заобиколят закона и как може да реагирате, ако попаднете в такава ситуация.
"На първо място, когато водачът не е съгласен с показанията на техническото средство (обикновено това е дрегерът) за установяване концентрацията на алкохол в кръвта, както и на теста за установяване употребата на наркотични вещества или техни аналози, той има право да даде биологична проба – кръв и урина.
В особено сериозна степен това право следва да бъде упражнено в случаите, в които водачът изобщо не е употребил алкохол, наркотични вещества или техни аналози, или когато употребата е дълго време преди предприемането на шофирането.
На второ място, водач, на който е предложено доброволно да предаде автомобила си, не следва да се съгласява на това, съответно не следва да подписва протокол за доброволно предаване."

преди 12 часа, IvanKirov написа:

large.7777(17).jpg.f11d385a98412ee5706da5eaa3710dae.jpglarge.7777(16).jpg.554cf4946d131b5a4925cec6fd7f601e.jpg

Ще взема да замилея за пост соц. 

От три пъти става ли се орк? Бетонна глава?

Снимки извадени от контекста с цел манипулация и задоволяване на собственото си его и задоволяване на своята фикс идея.

САЩ,  Детройт.

main-qimg-2c7aa8f66cc82cf68911b3b8e25156

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Снимки извадени от контекста с цел манипулация и задоволяване на собственото си его и задоволяване на своята фикс идея.

Каква ми е фикс идеята, бе умнико? Аз съм си ОК, пазарът и стоките на ЕС са ми като на длан.

Фикс идеята е на вас копейковците, дето щели да управляват Европа. Да връщате тъпите соц порядки, като казарми, 70% данък (на тия по Коми и Сирия толкоз им прибираха), затвори и лагери. Вие сте фиксаджиите.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Каква ми е фикс идеята, бе умнико? Аз съм си ОК, пазарът и стоките на ЕС са ми като на длан.

Фикс идеята е на вас копейковците, дето щели да управляват Европа. Да връщате тъпите соц порядки, като казарми, 70% данък (на тия по Коми и Сирия толкоз им прибираха), затвори и лагери. Вие сте фиксаджиите.

Да бе, в Ес ги няма баш тея неща? Няма казарми, няма и 80 процента данъци, че и затвори няма. Европейците толкоз са се изгигнали духовно, че няма престъпници и няма нужда от затвори. 

преди 9 минути, IvanKirov написа:

За всяка копейка е мечта да я изкарат от тоалетната и да я сложат началничка както беше едно време

преди 1 час, Toto2 написа:

Да бе, в Ес ги няма баш тея неща? Няма казарми, няма и 80 процента данъци, че и затвори няма. Европейците толкоз са се изгигнали духовно, че няма престъпници и няма нужда от затвори. 

Престъпниците са на свобода, на улицата. Поне в Берлин е така.

А затвор в Скандинавия, виж на какво прилича.

преди 1 час, Coco1 написа:

За всяка копейка е мечта да я изкарат от тоалетната и да я сложат началничка както беше едно време

Колко начилнички познаваш от едно време, която са я били вкарали в тоалетната?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Е, друго си е да се бориш с мизерията, с глада, с болестите, като увеличиш бюджета си драстично за война. Демократично е. Уж няма казарма, това са соц порядки, пък бюджет 2 млрд.

За какво им са демократичните страни бюджет от 2 млрд, нали нямат казарми?

Близо €2 млрд. е военният бюджет на НАТО за 2023 г. - News.bg

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Престъпниците са на свобода, на улицата. Поне в Берлин е така.

А затвор в Скандинавия, виж на какво прилича.

Е, друго си е да се бориш с мизерията, с глада, с болестите, като увеличиш бюджета си драстично за война. Демократично е. Уж няма казарма, това са соц порядки, пък бюджет 2 млрд.

За какво им са демократичните страни бюджет от 2 млрд, нали нямат казарми?

Близо €2 млрд. е военният бюджет на НАТО за 2023 г. - News.bg

Я кажи пак що искаш другите да са войници, а ти не и защо седиш в прогнилия запад въпреки че, както твърдиш, в Берлин престъпниците се били разхождали на свобода и т.н.? Някой престъпник да не вземе да ти посегне нещо докато чистиш нужника? Верно, за нужникар 3 к евро са си 3 к евро, ама мигар животът ти не е ли е по-скъп? 

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Копейка бягай на инструктаж. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Я кажи пак що искаш другите да са войници, а ти не и защо седиш в прогнилия запад въпреки че, както твърдиш, в Берлин престъпниците се били разхождали на свобода и т.н.? Някой престъпник да не вземе да ти посегне нещо докато чистиш нужника? Верно, за нужникар 3 к евро са си 3 к евро, ама мигар животът ти не е ли е по-скъп? 

Вместо копейката да си чисти спокойно някъде в Евразия, тя не мърда от запада.

преди 22 часа, IvanKirov написа:

large.7777(16).jpg.554cf4946d131b5a4925cec6fd7f601e.jpg

...

От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите!“

На субекта от шедьовъра доста ще да са му скромни потребностите ... липсват сателитните антени и бялата дачия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.