Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Откога богаташ е лоша дума. В твоя любим запад, в САЩ Тръмп спечели изборите. Той е богаташ.

Ти не беше ли комуняга?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ти не беше ли комуняга?

7 BILLION FUC..ING DOLLARS in the BANK!!!

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
1 дни  ·
Не ме интересува друго, а кой е брокерът на Костя Копейкин? Брокерът му е уредил имот за 4500 лева общо за 1089 кв.м урегулиран поземлен имот във Варненско, с. Константиново, до къщата със субсидията! По 2 Евро на квадрат. Естествено, имотът е на името на майка му. Тя последно май късаше билетчета на един открит басейн във Варна, явно доходоносна работа.
А Вие, фенове заблудени, продължавайте да го защитавате.....
Елена Гунчева-Гривова

large.666(15).jpg.722b57b82a54a44336022d665a592a67.jpglarge.666(4).jpg.4c2b9bce8c833121e3e38bd6df0ff174.jpglarge.666(1).jpg.bee546e4acec629b20fdc20d0eda4761.jpg

Цитат

Димитър Иванов
Имота е купен"много случайно"за 4500лв.от Костадинов...
В България толкова случайни неща стават,та Костадинов ли...
Неговият съпартиец Ангел Георгиев купи къща струваща 450 000лв.за 55 000лв.пак "случайно"...

Цитат

Донка Джендова
Преди време Симон Милков публикува нот.акт, в който се вижда придобивка от над 1000 кв.м подблоково пространство, собственост на уж бившата съпруга Велина.

Донка Джендова е от основателите на Вгъзраждани.

Цитат

Elka Vladova
с. Костадиново

Цитат

Забрана за руската партия Възраждане

Maria Maya Aldin
1 дни  ·
В Стара Загора се говори, че депутатката от Възраждане Искра Михайлова е упражнила натиск над съдийката по случая, за да замажат всичко. Някой да разследва.
Скандалната депутатка от „Възраждане” Искра Михайлова, която в миналото се е препитавала, като е пъшкала и ръсела цинизми в любовен телефон, се оказа доволно скандална.
По време на местните избори през 2019 г. с пари на албанеца Леонидас Кадели близката до партийния вожд Костадин Костадинов старозагорка извършвала благотворителна дейност.
Лео Кадели, обаче, е съден за наркотрафик. На сайта на НАП може да се провери, че за офиса на „Възраждане” в Стара Загора, преди да влязат в парламента, е платено 20 хиляди лева за година. Сега, преди да стане депутатка, Искра се сдоби с нов автомобил, а на офиса бе извършен пълен ремонт.
Нейният лидер Костадин Костадинов – Костя Копейкин, цяло лято пребиваваше в Казанлък, оттук отправяше всички свои послания към електората.
А Казанлък и Стара Загора са близо… Костадинов я вкара в управителният съвет на „Възраждане”, за да я подкупи да не премине към партия ЧЕСТ, създадена от разочаровани от Коста Копейкин националисти.
Интересното е, че когато Костадин Костадинов посещава Стара Загора винаги отсяда в хотел „Мириам палас”, а рано сутрин, преди да има голямо движение, от стаята му се измъква… Искра Михайлова.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Само лошото е, че злобните маймуни копейки си попълват списъците, а от тия петиции нищо не става. Забрана им е добре дошла, за да ни спретнат революция, така че няма да им направят тази услуга, но пак ще им надъхат и сплотят планктонния електроат. Тези неща дето излизат наяве за имотите и интимните им връзки са интересни, жалко обаче че средностатистическият примат не вижда нищо лошо в тия неща, защото на него самия му се иска като бездарния си вожд да захлеби милиони. Оставам с впечатлението, че сред глупаците имат много такива, които се възхищават на бизнес формулата за паразитиране чрез субсидия и депутатски заплати.

току-що, Гражданин написа:

Оставам с впечатлението, че сред глупаците имат много такива, които се възхищават на бизнес формулата за паразитиране чрез субсидия и депутатски заплати.

Maй всички са такива. Няма и един да е забегнал в Москва, да е отишил казарма, да си вдига доброволно данъците. Инак много искат това.

Веят руския байрак, и искат някой друг да се жертва. Те патриоти, ама друг да гърби с циг аните.

Представяш ли си какъв е стимулът, до вчерашна бавачка или зарзаватчийка от пазара, да я набуташ на червения килим, 12 бона ли са им заплатите, отделно дето ги подкупват за какво ли не...

И каква точно революция ще ни спретнат, като само платени протестъри водят, и тук таме някоя заблудена бабичка...

преди 13 часа, IvanKirov написа:

large.666(15).jpg.722b57b82a54a44336022d665a592a67.jpglarge.666(4).jpg.4c2b9bce8c833121e3e38bd6df0ff174.jpglarge.666(1).jpg.bee546e4acec629b20fdc20d0eda4761.jpg

Донка Джендова е от основателите на Вгъзраждани.

От коя НПО ти изпратиха тоя фейк материал?

преди 5 минути, г-н Велев написа:

От коя НПО ти изпратиха тоя фейк материал?

100 пъти ти казах, цитатите без линк са от Фейсбук. Може сам да видиш постовете. Имаш имената на групата, в която са постнати.

Всеки с достъп до имотния регистър може да каже дали е фейк. Аз нямам достъп до него.

Как разбра, че е фейк, имаш достъп и провери ли? Или просто сляпа вяра?

Дори по най-зачуканите села, няма имоти с такива цени. Копейкин знае, че тия неща ще излязат наяве, няма как да се скриеш от имотния регистър, просто вече разчита на най-заблудените и неразбралите.

Квото закачи - закачи, после при В. Симеонов. Пак ще сте излъганите камили, Копейкин ще си живее живота.

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Maй всички са такива. Няма и един да е забегнал в Москва, да е отишил казарма, да си вдига доброволно данъците. Инак много искат това.

Веят руския байрак, и искат някой друг да се жертва. Те патриоти, ама друг да гърби с циг аните.

Представяш ли си какъв е стимулът, до вчерашна бавачка или зарзаватчийка от пазара, да я набуташ на червения килим, 12 бона ли са им заплатите, отделно дето ги подкупват за какво ли не...

Точно затова се е заобрградил с разни невзрачни индивиди, а и се говори, че той им получавал заплатите и после ги разпределял както си прецени. Тоест смятай колко слабохарактерни плазмодии има около него, готови на унижението да му бъдат негови морски свинчета стига да им дава по няколко бона. До вчера били грумърки, секс телефонджийки, общаци, а днес жрици в парламента, еманация на кухите желания на простоватия народ, който в крайна сметка е този, който ги избира там. Все едно на лотария играят и точат лиги докато отхапват сандвича със сирИнИто някой ден и те да бъдат конуси до копейката. За целта трябва само да крещят да живее България по-силно, че да ги чуе тартора на групичката и на следващите предсрочни избори да ги подбере на избираемо място. Много важно е да не блестят с акъл та затова и на по-тъпи от естествената си тъпотия трябва да го играят и изскачат да плюят и да се бият като ги повикат:

Това е Виолета Кърпачева - депутат от "Възраждане". Никога не се е изказвала в зала. Първите ѝ думи близо до трибуната на НС са: "ЕЛА БЕ, ЗАЩО СЕ КРИЕШ БЕ? ЕЛА БЕ, ЕЛА ТУКА".

dg55pgdqfe3b1.jpg

преди 18 минути, IvanKirov написа:

И каква точно революция ще ни спретнат, като само платени протестъри водят, и тук таме някоя заблудена бабичка...

Проблемът е че могат да си осигурят много средства да надробят всякакви беди. Дори се снимат се Митрофанова, за да го заявят. А наскоро вождът им отиде да обменя опит с някаква радикална партия в Германия, за която се говори, че е поддържана от Кремъл. Тия хлебарки имат много стабилна мрежа из Европа и точно в тия несигурни времена е хубаво да сме внимателни. Трябва много интензивно да се напръска тая сган!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

100 пъти ти казах, цитатите без линк са от Фейсбук. Може сам да видиш постовете. Имаш имената на групата, в която са постнати.

Всеки с достъп до имотния регистър може да каже дали е фейк. Аз нямам достъп до него.

Как разбра, че е фейк, имаш достъп и провери ли? Или просто сляпа вяра?

Дори по най-зачуканите села, няма имоти с такива цени. Копейкин знае, че тия неща ще излязат наяве, няма как да се скриеш от имотния регистър, просто вече разчита на най-заблудените и неразбралите.

Квото закачи - закачи, после при В. Симеонов. Пак ще сте излъганите камили, Копейкин ще си живее живота.

Добре, де. Хайде кажи ти за кой политик държиш и вярваш и да видим за него какво ще изкочи от имотния регистър.

преди 1 минута, г-н Велев написа:

Добре, де. Хайде кажи ти за кой политик държиш и вярваш и да видим за него какво ще изкочи от имотния регистър.

Oф, човек, не знам. Слави се изложи, инак за да гласувам за някого - не искам да чувам за казарми, излизане от ЕС и НАТО, и повече данъци. Преди гласувах за Слави, като го предадоха депутатите му - сега за никого.

Ама пак се оправдаваш. Само да отбележа. Копейкин иска да ограби от когото каквото може, затуй го храня. Имам подозрения, че не си служил, и затуй не може да вденеш какви простотии възкресявате.

Разносвач на пица или кенефчия е абсурд да разбере, защо плоският данък и трудовия пазар на ЕС движи България. Изгубим ли и това конкурентно предимство и пици няма да има на кого да разнасяте. Като ни изнесете бизнеса ще ме принудите да емигрирам.

Кухата копейка не разбира че иска да заколи кокошката със златните яйца.

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Имам подозрения, че не си служил,

Нали ти писах че бях "набор Аспаруховски". Влязох в казармата 1981 - ва година.

Разносвач на пица или кенефчия

Това че с Гражданина продължавате да поддържате и тиражирате тезата че съм разносвач на пици и кенефчия показва, че образованието ви е по-малко от моето и гледате да ме осмивате, защото не може по друг начин да ми опонирате. И то след като ви казах с какво се занимавам в момента. Това от аватара ми. Ама това въобще не го споменавате. Само за шегата ми за пиците.

преди 21 минути, г-н Велев написа:

Нали ти писах че бях "набор Аспаруховски". Влязох в казармата 1981 - ва година.

Това че с Гражданина продължавате да поддържате и тиражирате тезата че съм разносвач на пици и кенефчия показва, че образованието ви е по-малко от моето и гледате да ме осмивате, защото не може по друг начин да ми опонирате. И то след като ви казах с какво се занимавам в момента. Това от аватара ми. Ама това въобще не го споменавате. Само за шегата ми за пиците.

За пиците сам го каза. Туй от аватара ти нищо не ми говори.

Кенефчията си знае кой е, той със сигурност не е служил, дори не си плаща данъците тук. Според вожда му е дьонме. Копейкин тъй вика на емигриралите по лошия запад.

И какво имам да ти опонирам - заяде се, че новият подарен имот на Копейкин е фейк. Па отвори си имотния кадастър, па виж. Едно време 3 лева струваше справка, и почти всеки адвокат имаше достъп до него.

И ако случайно се окаже вярно  - виж по селата, дори по зачуканите села няма такива цени в регулация. По нашия край покрай Ковид чумата - имотите скочиха с 500%. Няма грешка, 6 пъти по-скъпи са.

Остава въпросът с какво още са го подкупили. Вече видяхме как асфалтира пътя на Пеевски.

преди 27 минути, г-н Велев написа:

Това че с Гражданина продължавате да поддържате и тиражирате тезата че съм разносвач на пици

Това с пиците сам го каза! Нямам амнезия! Но нямам и нерви да ти търся сред мненията!

и кенефчия...

Клозетник беше @АСПЕКТ в Германия, но сте една категория хора та е лесно човек да ви обърка.

Само за шегата ми за пиците.

Ааа, чакай ся, шега било! НалЕ каза, че съвем не се шегуваш, че демокрацията ти отнела много щото ся си работил квото било възможно по демокрацията. Шофьор на пици и такива неща. Помня ти мнението, не лъжи, че не беше сериозен!

Цитат

Това с пиците сам го каза! Нямам амнезия! Но нямам и нерви да ти търся сред мненията!

Мани пиците, каза и че си е сменил ника, и точно съвпадна с оня прасето ли кво беше, дето изчезна. Дето квича в темата за соца.

Оня не беше служил и работеше пъдар. Ама то все такива се връзват на Копейкин. Като излезем от ЕС и НАТО и току виж зареве българският лев.

Армията ни е тотално разсипана, излезем ли от НАТО и ставаме лесна хапка на Ердоган.

Ще си прибере Родопите, Путин ще си анексира черноморието... Именно тия бесните бабички са най-вредни в момента, няма тях да мобилизират.

Дай им да веят байраци по 1 милион, да наакат де що има, после някой друг да ходи по тях, да им плаща сметките и да им изрива мизериите!

Само гледай кви са малоумници...

Вторият клип, много мило е бабишкерът как щял да бие укри.

Два дебила ето мило,

три дебила ето мрак...

Пять дебила ето сила,

сто дебила ето как?

преди 20 минути, IvanKirov написа:

За пиците сам го каза.

Сам го казах като шега тогава по конкретен пост.

Много неща съм казвал, ама използваш само това което ти отърва.

Туй от аватара ти нищо не ми говори.

Лошо за теб. Поне знаеш ли нещо за тоя човек от аватара ми?

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Мани пиците, каза и че си е сменил ника

Ти и това ли не разбра? Толкова ли си зле? Нали пак писах защо си смених ника. И то не ника, а това ми е нов профил. Защото стария ми го затриха съвестни Граждани познай по коя тема? За гейовете естествено.

преди 21 минути, Гражданин написа:

Това с пиците сам го каза! Нямам амнезия!

Айде сега и тоя. Защо подхвана за пиците, а не това, което ти писах че работя на тема по тая на аватара ми. И тогава нещо пак се правихте на интересни и аз писах на шега че разнасям пици и вие веднага само това "запомнихте". Защото решехте че така по-лесно ще ме осмивате, когато няма какво да кажете.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Мани пиците, каза и че си е сменил ника, и точно съвпадна с оня прасето ли кво беше, дето изчезна. Дето квича в темата за соца.

Оня не беше служил и работеше пъдар. Ама то все такива се връзват на Копейкин. Като излезем от ЕС и НАТО и току виж зареве българският лев.

Армията ни е тотално разсипана, излезем ли от НАТО и ставаме лесна хапка на Ердоган.

Ще си прибере Родопите, Путин ще си анексира черноморието... Именно тия бесните бабички са най-вредни в момента, няма тях да мобилизират.

Дай им да веят байраци по 1 милион, да наакат де що има, после някой друг да ходи по тях, да им плаща сметките и да им изрива мизериите!

Само гледай кви са малоумници...

Нямам нерви да ги гледам вече. Повръща ми се тотално от тия малоумници. То тва електоратът им е някаква психиатрия. Казарми, военни паради по руски, само да не маршируват те. Нямат елементарни познания за света, сигурно бабите си представят, че е важна бройката войници, които после да се върнат в ковчези. Гледам им сайта оня ден, написали са глупаците че ще си прибираме Македония и други български земи, че ще възстановим наборната армия и ще станем геополитически фактор като станем "напълно независими" (разбирай вън от ЕС и НАТО) и напълним ротите с насила изкарани от работа и семействата си български мъже и цветнокожи. 

преди 2 минути, г-н Велев написа:

Лошо за теб. Поне знаеш ли нещо за тоя човек от аватара ми?

Абе ясно е, че е Никола Тесла, ама ти къв се бараш до него?

преди 2 минути, г-н Велев написа:

Защото решехте че така по-лесно ще ме осмивате, когато няма какво да кажете.

Няма какво да ти казвам, темата е за Копейкин. Ти каза, че било фейк. Аз не знам, нямам достъп до регистъра. Ама най-вероятно не е, Копейкин има някакъв гръб да купува имоти за без пари.

Намери ми подобен имот, на двойна цена ще го взема...

преди 1 минута, Гражданин написа:

Гледам им сайта оня ден, написали са глупаците че ще си прибираме Македония

Toя тъпанар разправяше, че гръцки острови иска да прибираме. Жалко, че изгубих линка. Тия видеа си ги бакъпвам, ей тъй да има. Да не кажете после, че не било вярно.

преди 12 минути, г-н Велев написа:

Айде сега и тоя. Защо подхвана за пиците, а не това, което ти писах че работя на тема по тая на аватара ми.

Бе работиш ти над машината на времето! Я се огледай! Беразботен си!

преди 12 минути, г-н Велев написа:

И тогава нещо пак се правихте на интересни и аз писах на шега че разнасям пици и вие веднага само това "запомнихте". Защото решехте че така по-лесно ще ме осмивате, когато няма какво да кажете.

Не сме се правили на интересни, каза си че разнасяш пици. Аз няма да взема да лъжа като говоря за някого, защото нямам комплексите, за да го правя. Кой каквото сам е споделил за себе си, такъв си остава в моите представи. @АСПЕКТ е кенефчия, а @г-н Велев шофьорка на пици, който сега каза, че работи над машината на времето.:giggle1:

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Toя тъпанар разправяше, че гръцки острови иска да прибираме. Жалко, че изгубих линка. Тия видеа си ги бакъпвам, ей тъй да има. Да не кажете после, че не било вярно.

После разправя копейката мръсна, че някой друг искал да ни вкара във война, а той виж кви ги разправял на старците с памперси.

"Ключов е въпросът за отношенията с Македония. Македония е втората българска държава на Балканския п-ов и Възраждане работи за обединението на двете български държавни формации в едно обща държава."

https://vazrazhdane.bg/външна-политика/

Между другото, правописните им грешки са много и навсякъде из сайта ми. Случайност? Не мисля.

преди 11 минути, Гражданин написа:

Не сме се правили на интересни, каза си че разнасяш пици.

Добре умнико. Сега ти казвам, че произвеждам електрически автомобили.

За друго което ти казвам не ми вярваш, ама за това дето ти отърва, много и веднага ми вярваш. Брях да му се не види.

преди 11 минути, Гражданин написа:

Беразботен си!

Ще започнеш да си спомняш откъде тръгна всичко. И тогава това каза.

И какво според теб е безработен? Да не съм в завод, на заплата и с работно време?

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Ти каза, че било фейк. Аз не знам, нямам достъп до регистъра. Ама най-вероятно не е, Копейкин има някакъв гръб да купува имоти за без пари.

А, сега. "Най-вероятно", "може би". Ти го пусни да го четат, а пък после да доказва дали има сестра.

преди 4 минути, г-н Велев написа:

Добре умнико. Сега ти казвам, че произвеждам електрически автомобили.

Тесла ли? Да не би да си в някой завод в прогнилия запад?

преди 4 минути, г-н Велев написа:

За друго което ти казвам не ми вярваш, ама за това дето ти отърва, много и веднага ми вярваш. Брях да му се не види.

Ще започнеш да си спомняш откъде тръгна всичко. И тогава това каза.

И какво според теб е безработен? Да не съм в завод, на заплата и с работно време?

А, сега. "Най-вероятно", "може би". Ти го пусни да го четат, а пък после да доказва дали има сестра.

Не знам, проблемът си е твой какво комуникираш и какъв образ в ума на другите за себе си им създаваш. За мен си шофьор на пици, който чете жълта литература и твърди нелепици. Освен това гласува за копейките. Та затова и никога даже и веднъж на милион години не бих си помислил, че имаш нещо общо с умните хора. :giggle1:

преди 2 минути, Гражданин написа:

Та затова и никога даже и веднъж на милион години не бих си помислил, че имаш нещо общо с умните хора. :giggle1:

То не е заради тия теми, а си ми сърдит и гневен, че нападнах твоите гей-приятели в съответните теми. Вие сте много тънкообидни и гоните карез.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.