Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Мустак-мекере бягай при Колев, търси те.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 28 минути, N1K17Y написа:

@Toto2 шефа ако те хване, че не му следваш заръката, да не свързваш партията с русия, ще ти вземе ли месечното възнаграждение ? 

Няма начин, месечни възнаграждения давам аз за свършена работа.

преди 33 минути, MZ/X написа:

Музиката на Shaman носи ОГРОМЕН емоционален заряд.
Не само за хората, разбиращи руски език, но се и предава на тези, които не разбират също.

Поредната им песен отпреди седмица, пореден ХИТ:

Ако случайно не беше момче избрано от руската пропаганда ми случаен от някоя друга държава щеше да си е чист гей

Как ще коментираш колко православно и геройски си играе с микрофона това момче?

Руснаците дето имат акъл го възприемат за чалга ама ти явно се лигавиш от кеф.

HZ23dJI.jpg

преди 35 минути, Coco1 написа:

Направо рублофиле те разби тоя лосион 

363433602_1332331917355570_2212361444045757451_n.jpg

Аз се чудех отде иде тая тъпа мода...

548881963_Kopejkin(2).jpg.ab20899c7b893db12f28fdacfac16969.jpg5.jpg.5010d61b93ed2a0d9dda22a33c04d990.jpg30_1n.jpg.25543f299043512c5f0683c62cc02ef6.jpg30_6_n.thumb.jpg.8e92866e7fad759f2dccdeddd90a3164.jpg40n.thumb.jpg.bf61498ad7e6d2bca6585b3962aa03d8.jpg205.jpg.1b9c9a9d4c5096176596f170d0dddb14.jpg243.jpg.46154a3dbd0abc216895b7314bc18a2f.jpg

Въй, кокошката и иванка верно се аресват и обичат. Ми нормално, на един акъл са. Тоест никакъв/

преди 21 минути, Гражданин написа:

Ако случайно не беше момче избрано от руската пропаганда ми случаен от някоя друга държава щеше да си е чист гей

Как ще коментираш колко православно и геройски си играе с микрофона това момче?

Руснаците дето имат акъл го възприемат за чалга ама ти явно се лигавиш от кеф.

Когато една музика е хубава е хубава. И никакви политически окраски не могат да я окалпазанят.
Харесва ми, въпреки че не е моят тип музика.

преди 9 минути, MZ/X написа:

Когато една музика е хубава е хубава. И никакви политически окраски не могат да я окалпазанят.

Кефи те щото резонира с това, което в сърцето ти е истинската ти родина. Песни за ракети и т.н.. Баш политическа пропаганда си е идваща от държава, където всичко е наопаки в момента. Предназначена е за вътрешна консумация. Не знам как някой който не е руснак може да ѝ се кефи (освен ако не е копейка). Ти що не отидеш там да живееш?

преди 18 минути, Toto2 написа:

Въй, кокошката и иванка верно се аресват и обичат. Ми нормално, на един акъл са. Тоест никакъв/

Абе верно ли се имате за много умни, бесните пенсии на Копейката проста?

Да не ти пускам пак какви сенилни артъци са при вас.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Кефи те щото резонира с това, което в сърцето ти е истинската ти родина. Песни за ракети и т.н.. Баш политическа пропаганда си е в държава, където всичко е наопаки в момента. Що не отидеш там да живееш?

Не позна!
Харесва ми, защото ми харесва! И не ме интересува произходът й!
Руснаците правят страхотна музика, и щото видиш ли била руска по произход - нямам намерение да се отказвам от нея.
В моя жанр New Age, enjoy

Цитат

Татковина България
Единъ Завѣтъ  · 2 дни  ·
Tsvetan Todorov
2 дни  ·
Спомням си много ясно, кога за първи се убедих, че сме най-интелигентната нация в света,  след евреите.  Беше през 90-те,  когато на летището в Русе,  се събраха няколко хиляди човека да чакат извънземните.  Всъщност така бяха положени основите на Гъзраждане.

Някакви абсурдни неща обсъждат в НС в момента. Наказателен кодекс. Нещо такова - ако някой изхвърли гръбначно на улицата, или неговите новородени или го остави без надзор и то умре ... Еди какви си години затвор. Та Тошко пита- значи ако имам червейчета- мога да си ги правя каквото поискам, а ако ми умре рибката- затвор. Пък по Коледа- всички в затвора. Щото и прасенце мога да си гледам. Сачева поспори дали е гръбначно рибката...
Пък то има и парични санкции, ако е закупено животното с финанси от ЕС, съответно са по-големи...
Който може да си ги пуска на живо, циркът е пълен 😀!

🔔
🔔 Гледайте и слушайте речта ми на конгреса на немската партия AfD. В 19:00 ч., на живо в моята страница.

Петър Петров

28 мин  · 

Много беше интересно гласуването на промените в Наказателния кодекс преди малко. ППДБ предложиха да се криминализира поддържането на торентите в опит да ги забранят (присъди, лишаване от свобода и т.н.), на което ние от Възраждане сме категорично против. Те правят това в допълнение на вече приетото от тях в миналото, 48 Народно събрание криминализиране въобще на използването на обекти на авторското право от потребители, по чл.172а, ал.1. ГЕРБ се подведоха по мераците на коалиционния си партньор и не разбраха какво се случва. Първо гласуваха "против" това предложение, но на прегласуването им клекнаха на ППБД и ДПС и гласуваха "ЗА". Така това предложение на ППДБ мина, свободата на свободно използване и размяна на информация е вече нарушена. От ГЕРБ се опитаха след това да се оправдават от трибуната и да отрекат видното, че не знаят въобще какво гласуват и се получи доста сконфузно, но няма връщане назад. Аз опитах да обоснова от трибуната вътрешно противоречие в текста на приетата разпоредба, в опит да я гласуваме отново и да бъде отхвърлена, след като гербаджиите се осъзнаха как са сгафили, но водещият заседанието Никола Минчев от ППДБ отказа.

Така честито на стотиците хиляди потребители на информация, мп3-ки, филми, програми и др. - пълзящият либерален неоФа6!изъм, за който алармираме ние, е в действие с любезното съдействие на ГЕРБ, ППДБ и ДПС.

А знаете ли кое ще е следващото действие на ППДБ - да забранят и сайтовете с онлайн-филми.

Всички реакции:

2626

преди 1 час, Toto2 написа:

Петър Петров

28 мин  · 

Много беше интересно гласуването на промените в Наказателния кодекс преди малко. ППДБ предложиха да се криминализира поддържането на торентите в опит да ги забранят (присъди, лишаване от свобода и т.н.), на което ние от Възраждане сме категорично против. Те правят това в допълнение на вече приетото от тях в миналото, 48 Народно събрание криминализиране въобще на използването на обекти на авторското право от потребители, по чл.172а, ал.1. ГЕРБ се подведоха по мераците на коалиционния си партньор и не разбраха какво се случва. Първо гласуваха "против" това предложение, но на прегласуването им клекнаха на ППБД и ДПС и гласуваха "ЗА". Така това предложение на ППДБ мина, свободата на свободно използване и размяна на информация е вече нарушена. От ГЕРБ се опитаха след това да се оправдават от трибуната и да отрекат видното, че не знаят въобще какво гласуват и се получи доста сконфузно, но няма връщане назад. Аз опитах да обоснова от трибуната вътрешно противоречие в текста на приетата разпоредба, в опит да я гласуваме отново и да бъде отхвърлена, след като гербаджиите се осъзнаха как са сгафили, но водещият заседанието Никола Минчев от ППДБ отказа.

Така честито на стотиците хиляди потребители на информация, мп3-ки, филми, програми и др. - пълзящият либерален неоФа6!изъм, за който алармираме ние, е в действие с любезното съдействие на ГЕРБ, ППДБ и ДПС.

А знаете ли кое ще е следващото действие на ППДБ - да забранят и сайтовете с онлайн-филми.

Всички реакции:

2626

https://dnes.dir.bg/krimi/kriminalizirat-onlayn-piratstvoto-do-6-g-zatvor-i-globa-do-10-000-leva

"Не се предвижда наказателно преследване на отделните потребители на пиратски произведения."

Т.е. надявам се законът да е про форма. Никой не държи торентите на български сървъри. А какъв е текста?

Как иванка лъже чат-бот-а, за да му изработи публикуваните тук карикатури:

иванка:

- чат, искам да ми направиш изображение с мен показващо еди какво си.

Чат:

- качи своя снимка.

иванка качва снимките на личностите, с които иска да си направи кашмер.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.