Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, Гражданин написа:

Законът в щатите е някаква отживелица от 30те години на миналия век и се съмнявам идеята му да е всеки блогър или журналист да обявява със съобщение, че получава пари от чужди медии. По тая логика и копейката трябваше да се обяви за чудж агент заради приходите, които получава от ютуб и фейсбук, където все се опалква от цензура каквато няма, а напротив, му е дадена огромна трибуна на американска платформа и вероятно получава солиден доход чрез тях и всички тролски гледания.

Леле баси колко си прав. Получаваш нобелова награда направо.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, Toto2 написа:

Леле баси колко си прав. Получаваш нобелова награда направо.

Нобеловата награда е за друго ама как копейка да знае...

преди 6 минути, Гражданин написа:

Нобеловата награда е за друго ама как копейка да знае...

Всичко ми се проясни, о пророко неземни. Само не разбрах, като в щатите действа дори един закостенял и недемократичен закон, смятаме ли я все още за демократична ? Проясни ми, че не разбрах.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Всичко ми се проясни, о пророко неземни. Само не разбрах, като в щатите действа дори един закостенял и недемократичен закон, смятаме ли я все още за демократична ? Проясни ми, че не разбрах.

Темата не е за щатите, а копейките искате деморкацията само да я ползвате докато вземете властта чрез нея, а после искате да управлявате сами. Т.е. искате диктатура.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Темата не е за щатите, а копейките искате деморкацията само да я ползвате докато вземете властта чрез нея, а после искате да управлявате сами. Т.е. искате диктатура.

Бе как да не е? Нали щатите са ни пътеводната светлика по пътя към демокрацията? Нали сравняваме щатите и русия и решихме, че русия е диктат, а щатите са ни пример за подражание? Що избягваш да определиш щатите демократични ли са и защо са демократични? Ние като малка и незначителна държавица нали гледаме и се строяваме според другите огромни и мускулести държави? И добре - Русия отпада, щото е недемократична(спор няма), ама щатите демократични ли са? И ако са, що имат недемократичен закон? Ако не са демократични, коя е причината да се присламчваме към тях? Хайде, божество сияйно мое, просветли ме.

преди 8 минути, Гражданин написа:

а после искате да управлявате сами

Значи за всички от Костов насам може, а за Възраждане не може, А ?!

Хайде, гражданино светъхл и непорочен ум, отговори на въпроса ми. Не ме разочаровай за пореден път.

преди 1 час, miro20 написа:

Айде чиститу :) :)

Той си е персона нонгата с черенпечат за Украйна , ама друго си е да си в базата на Миротворец :) 

Ако слуховете за смелостта му са верни, вече е напълнил гащите. 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Ако слуховете за смелостта му са верни, вече е напълнил гащите. 

Така де, за първи път го заплашват. Досега с перо го галеха. Ма и първанката е в списъка, бившио ни президент, ти да видиш. Чудя се що.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Значи за всички от Костов насам може, а за Възраждане не може, А ?!

Костя не може и да сънува подкрепата, която имаше Костов. Той и за подкрепата на Волен не може да мечтае. Яне, Волен, Симеонов, Марешки - винаги ще се намерят национал-популисти.  Ще го докарат до 10-15% и толкова. Онези 20%, които направи Волен - няма да се повторят.

преди 9 минути, parmobil написа:

Костя не може и да сънува подкрепата, която имаше Костов. Той и за подкрепата на Волен не може да мечтае. Яне, Волен, Симеонов, Марешки - винаги ще се намерят национал-популисти.  Ще го докарат до 10-15% и толкова. Онези 20%, които направи Волен - няма да се повторят.

Виждам, че си много щастлив от това. Ми тогава що се пънете толкоз в тая тема? Границата е постигната, нема накъде повече, бъдете щастливи и доволни. Ма да не ви гризе некво гадно съмнение?

преди 1 час, Toto2 написа:

Хайде, гражданино светъхл и непорочен ум, отговори на въпроса ми. Не ме разочаровай за пореден път.

Обяснявал съм много пъти. И тук чисти whatabout-изми. Малоумни са ти сравненията със законите в Америка. То там и смъртно наказание има и за него съм против. И повече файда няма да се говори с теб, ти с наглост и постояснство браниш копейката в темата независимо за какви гафове става въпрос, защото са ти обещали нещо от баницата. Ето, одеве пак пускаш клипчета дето ако всяко клипче му гледаш редовно на тоя ще те хванат лудите. При теб положението е много зле. Не съм аз тоя с логото на америка из темите, ама ти си с логото на копейките и се изижяваш като някакъв мисионер. Ето, вчера се появи новина за това как руски депутат заговори за това как след Украйна ние сме следващите. С малоумните копейки дето искат да излезем от НАТО, а сетне може и от ЕС и с махймунски крясъци "да живей България" ще ни свалите гащите буквално и подобаващо. Нямаме с какво да се защитим, но вие против руската агресия не бихте имали нищо против. Заръките на копейката може да са и да погребе България, но на вас ви е все тая. Гоните евтиния келепир. А за малоумните примати радващи се на трапезен патриотизвъм още по-зле. Или не свързвате от малоущина или от глад за келепир точките, че ще ни погребете хубавата държава този път окончателно. Няма друго, което да ни гарантира териториалната цялост от НАТО и няма друго, което да ни гарантира приличен стандарт и това да сме в "златния милиард" от ЕС. Всичките ти опити да представиш положението, че е възможно да е по-добре с някаква алтернативна реалност с резерват за Българи с казарми, извън НАТО и ЕС в по-засилени и тесни връзки с Русия както е заложено по вашата програма е малоущина или откровено национално предателство.

преди 58 минути, Toto2 написа:

Така де, за първи път го заплашват. Досега с перо го галеха. Ма и първанката е в списъка, бившио ни президент, ти да видиш. Чудя се що.

Когат да заплашваш някой с убийство, не е заплаха, но да те сложат в списък за вражеско лице към определена държава е заплаха :giggle1:

преди 14 минути, parmobil написа:

Кога Атака са имали 20%?

praznik.png

"Аз няма да празнувам краварския войнолюбски англо-саксонски празник 24-ти май, който изкуствено е наложен на България от фашисткия Берлински договор!"

• 24 май 1607 г. - Джеймстаун е основаван в Северна Америка - първата постоянна англо-саксонска колония

• 24 май 1941 г. - Втора Световна война: Нациският линеен кораб "Бисмарк" потапя гордостта на Кралския глот - HMS "Хууд" с целия екипаж в Битката за Атлантика

• 24 май 1999 г. - Международният наказателен трибунал обвинява Слободан Милошевич и други четирима в престъпления срещу човечеството, извършени в Косово

преди 8 минути, Гражданин написа:

Обяснявал съм много пъти. И тук чисти whatabout-изми. Малоумни са ти сравненията със законите в Америка. То там и смъртно наказание има и за него съм против. И повече файда няма да се говори с теб, ти с наглост и постояснство браниш копейката в темата независимо за какви гафове става въпрос, защото са ти обещали нещо от баницата. Ето, одеве пак пускаш клипчета дето ако всяко клипче му гледаш редовно на тоя ще те хванат лудите. При теб положението е много зле. Не съм аз тоя с логото на америка из темите, ама ти си с логото на копейките и се изижяваш като някакъв мисионер. Ето, вчера се появи новина за това как руски депутат заговори за това как след Украйна ние сме следващите. С малоумните копейки дето искат да излезем от НАТО, а сетне може и от ЕС и с махймунски крясъци "да живей България" ще ни свалите гащите буквално и подобаващо. Нямаме с какво да се защитим, но вие против руската агресия не бихте имали нищо против. Заръките на копейката може да са и да погребе България, но на вас ви е все тая. Гоните евтиния келепир. А за малоумните примати радващи се на трапезен патриотизвъм още по-зле. Или не свързвате от малоущина или от глад за келепир точките, че ще ни погребете хубавата държава този път окончателно. Няма друго, което да ни гарантира териториалната цялост от НАТО и няма друго, което да ни гарантира приличен стандарт и това да сме в "златния милиард" от ЕС. Всичките ти опити да представиш положението, че е възможно да е по-добре с някаква алтернативна реалност с резерват за Българи с казарми, извън НАТО и ЕС в по-засилени и тесни връзки с Русия както е заложено по вашата програма е малоущина или откровено национално предателство.

Язък. Пак фарисейски се опитваш да избягаш от въпрос. Типично. Бе толкоз ли е трудно да кажеш, че Америка не е демокрация, ама я следваме, щото така ....Лицемерче си и нема отърване...

преди 8 минути, parmobil написа:

Волен за президент

Сравняваш ябълки с круши.

Вече загуби един бас, ако си спомняш, но искаш ли пак да се басираме, че на едни следващи избори Възраждане ще има минимум 17% или 430 000 гласа?

преди 15 минути, bioid написа:

Подкрепата си е подкрепа. Даже прескочи и 21%. Както и да е, мнението ми беше, че Костадинов няма да постигне това, което постигна Сидеров.

преди 15 минути, bioid написа:

Вече загуби един бас, ако си спомняш, но искаш ли пак да се басираме, че на едни следващи избори Възраждане ще има минимум 17% или 430 000 гласа?

Готово! Няма да припаря до темата ако Костадинов надскочи парламентарното си представяне сега.

преди 16 минути, Toto2 написа:

Язък. Пак фарисейски се опитваш да избягаш от въпрос. Типично. Бе толкоз ли е трудно да кажеш, че Америка не е демокрация, ама я следваме, щото така ....Лицемерче си и нема отърване...

Лицемерче си ти, защото за толкова години не си се научил да не целуваш ръка или задни части, а да имаш принципна позиция. Никъде в посотовете си не съм писал, че искам американска демокрация, но ти се опитваш да го внушиш, защото си гола вода по другите въпроси, които ти задавам: Как излизането ни от НАТО и ЕС ще ни направят живота по-добър и ще ни предпазят от военни операции? Коя държава с руско влияние има висок стандарт? Двата въпроса в програмата ви са да излезем от НАТО и да се предоговорим с ЕС и излезем от него, ако не стане и да се засили руското влияние (с по-тесни връзки с Русия - буквално във вашата програма). Е, плюя ви на предателството и желанието да ни направите държава с руско влияние. Няма ни една просперираща държава с руско влияние! Има само държави с диктатури и просперитет за мутрите. Не ти ли пука внуците ти как ще живеят? Мутренска евразийска кочина искаш да им завещаеш!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.