Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Вярно ли че Израждане ще сезират конституционния съд за развалянето на концесията с Лукойл ?

Ах тези матросовци.... винаги ще ти извадят от 9 кладенеца вода как нещо което вреди на рашистите , не може да стане...  :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

Вярно ли че Израждане ще сезират конституционния съд за развалянето на концесията с Лукойл ?

Ах тези матросовци.... винаги ще ти извадят от 9 кладенеца вода как нещо което вреди на рашистите , не може да стане...  :) 

Трябваше да проверя, не вярвах, че е толкова тъп да се разкрива така. Странно как всички пазители на БАЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС  все работят срещу него, щом Матушката е срещу наистина българския интерес :giggle1:

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Трябваше да проверя, не вярвах, че е толкова тъп да се разкрива така. Странно как всички пазители на БАЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС  все работят срещу него, щом Матушката е срещу наистина българския интерес :giggle1:

Аз и за пРезилдента същото забелязах.

Някак странно и почти едновременно са "активирани" като от "спящи клетки" всички рашистки слуги , матрософци, мурзилки и агентура.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

иванке, не е забранено, даже е задължително да публикуваш източника на новината. А за преценката ти Златна зора= Възраждане... Хахаха.

Цитат

Румен Митов
"Здравата работа" на Волен се размина и не си "върна страната"! Сега Костя иска да "преосновава и възражда" страната, но дано и него го сполети съдбата на Волен, т.е. скорошна забрава!

Цитат

Jordan Chilikov
1 дни  ·
Какво ще стане ако мазната копейка застане глава на държавата. Българчетата гастарбайтери ще се завърнат от развита Европа и Америка и... Ще заработят в ТКЗС-то? Къде иначе ще работят? В БКС- то изнасящо скъпи суровини за Раша на безценица? Не, драги руски роби! Без червената- башибозушка армия зад гърбът си, този мазник, никога няма да иска да управлява, защото точно след 2месеца глад, мръсотия и бедност, хората ще го ликвидират с пръчки и камъни и просто няма да има кой да ги спре.

Цитат

Татковина България
Atanas Angelov  · 7 ч.  ·
Не трябва да ти се "струва", байно. Ти си депутат, не си лукова глава, поне по подразбиране, кажи го купешки - "дефолт"! И като такъв, ти трябва да искаш, да настояваш, да задължаваш това да се случи. И ако не го правиш, нямаш място в тоя парламент! Защото докато там "уточнявате", "проверявате", "обсъждате" колко са руските имоти и руснаците в България, не само край морето, докато се кумите как да ликвидирате тая пълзяща инвазия, ихтамнетите на Русия ще свалят банските, ще облекат камуфлажките, ще извадят автоматите и ще спретнат барабар с русолюбивите българи едно референдумче за Бургасварнская автономная республика.

Цитат

Ивайло Мирчев
20 ч.  ·
Задължително ми се струва посланикът на Русия в България да даде обяснение защо зам.-председателят на руската Дума твърди, че българското черноморие било всъщност руско. Защо руски депутат си позволява да заявява подобни неща в тв ефир, докато телевизионната водеща Олга Скабеева предлага към България да бъдат изстреляни руски ракети и  двамата обсъждат активирането на “техни хора” по нашето Черноморие, само първо да се оправели с Украйна?
Аз бих искал да знам дали на депутата Толстой ще му е достатъчно Черноморието, или иска и друга някоя част от страната? А след като уточним размерите на тая наглост, бих предложил държавата да преразгледа подхода си към кремълските рупори у нас. Обслужването на кремълския интерес на българска територия е крайно време да бъде разследвано и наказвано.

Цитат

– Да, кажете?
– От НАП се обаждаме. Не сте си платил данъка.
– Как разбрахте?
– Това ни е работата.
– Та кой ви плаща за подобна работа?
– Вие. С данъка си.
– Ъ? Аз ви плащам да ме следите дали ви плащам?
– Точно така.
– Защо да ви плащам тогава?
– Защото в противен случай ще Ви пратим полиция да Ви отведе в затвора!
– Кой им плаща за това?
– Вие. С данъка си.
– Ъ!? Да видим дали правилно съм разбрал – аз ви плащам заплата, за да ме следите дали ви плащам заплата, плащам и заплата на полицията и на затвора, за да ме приберат, ако не плащам вашата и тяхната заплата?!?!
– Точно така. Това се нарича „държава„. Не можем без нея.
– Искате да кажете, че вие не можете без нея, тоест без мен?
– Не, не. Всички не можем без нея. Живеем в общество все пак. Всеки си има права и задължения и когато някой не си изпълнява задълженията, друг следи за това. Ето, ние Ви се обадихме, за да си платите данъка. Ако ние не си изпълняваме задълженията, Ваш дълг е да ни се обадите и да изисквате да си ги свършим.
– Ако не следите дали си плащам данъка, тоест дали ви плащам заплатата, аз трябва да изискам от вас да си свършите работата – тоест да ми се обадите да си платя данъка, тоест да ви платя заплатата, за да можете да следите дали ви плащам заплатата?
– Точно така. Така функционира системата.
– Та кой би измислил толкова безумна система?
– Ами всички заедно сме я измислили – Вие, ние, полицаите и затвора. Това се нарича „демокрация“.
– Тоест ние четиримата сме решили аз да плащам заплатата на вас тримата, за да ме следите/санкционирате ако не го правя?
– Точно така.
– Но аз съм против това.
– Тези неща ги решаваме заедно – живеем в държава и в демокрация. Ние сме трима. Повече от Вас сме. Следователно така сме решили всички заедно.

преди 42 минути, Coco1 написа:

356649478_117682424697005_2218182514617748858_n.jpg

Така де, по-добре да движиш с айдук, отколкото с меки китки.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Така де, по-добре да движиш с айдук, отколкото с меки китки.

На копейкин снимката не е актуална - доста повече беше ремонтиран в суратя

Цитат

Информация

Партия Възраждане трябва да се забрани със закон и да бъде осъдена така както беше и БКП. Това е партия обслужваща руски интереси. Партия, която подбужда към бунт и гражданско неподчинение. Ние живеем в демократична страна и радикализирани партии, като Възраждане не може да се допуска да има. Ако смятате, че вие също така мислите се присъединете към групата ни, за да ги премахнем заедно.

Бог да пази България.

Бог да ни пази от злото!

https://www.facebook.com/groups/265962252760797/

Цитат

Todor Karailev
1 дни  ·
На 21 декември 1919 г. главният прокурор на САЩ Палмър натоварва на борда на парахода „Буфорд“ 249 души, които симпатизират на болшевиките, и ги изпраща по живо по здраво в Русия.
Това е един много добър пример как трябва да се процедира със субекти, които обичат Путин, ама от разстояние.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.