Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Много обичат тия от чужбина да гласуват за идиоти, щото няма да е мизерията на техните глави. Гъзраждани най-голям процент имат именно от чужбина.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Докторът на парите Стив Ханке, пред Труд news: Еврозоната е капан без възможности за бягство - Труд (trud.bg)

- Преди повече от година ПП „Възраждане“ обявиха, че са се свързали с вас и вие сте заявили готовност да подготвите безвъзмездно оценка на ползите и негативите от приемането на еврото от България, при условие че българското правителство отправи официално искане. Някой от българското правителство свърза ли се с вас?
- Заедно с Джон Грийнууд, архитектът на валутния борд на Хонконг през 1983 г., и Жак дьо Ларозиер, бивш управител на Banque de France, управляващ директор на МВФ и президент на Европейската банка за възстановяване и развитие, наистина предложихме да изготвим безвъзмездно експертен доклад за предложеното преминаване на България от валутния борд и лева към еврото. Интересното е, че получихме оглушително мълчание от официалните власти на България. Казвам „интересно“, защото това просто показва, че властите в България нямат интерес от обективен доклад на външни експерти на високо ниво по тази тема. Ясно е, че на политическите елити не им пука какво биха си помислили българите или други независими външни експерти за предложените от тях действия.

- Като „баща“ на валутния борд в България, смятате ли, че България е готова за влизане в Еврозоната? Какви биха били негативните и позитивните последици от това?
- При валутния борд левът е клонинг на еврото. В резултат на това България вече има всички позитиви на еврото и избягва всички негативи, свързани с официалното присъединяване към еврозоната и попадането в капана на режим без възможности за бягство. Кой иска да бъде в „Хотел Калифорния“, където можете да се настаните, но никога да не напуснете? Винаги е разумно да запазите своята гъвкавост и свободата си да избирате.

- В повечето страни, които приеха еврото, инфлацията се повиши. Смятате ли, че са основани страховете на българите, че същото ще се случи и в България?
- Да. С приемането на еврото инфлацията в България първоначално ще се повиши, тъй като банковите регулации ще се променят и в резултат паричното предлагане на България ще расте по-бързо.

- Критиците на еврото казват, че приемането му означава загуба на национален суверенитет. Какво е вашето мнение?
- Въпросът за суверенитета и еврото има няколко аспекта. При валутния борд левът е клонинг на еврото. В резултат на това суверенитетът на паричната политика вече се намира във Франкфурт, а не в София. Но с валутен борд България запазва реален суверенитет, защото България може да промени котвата на лева от еврото към щатския долар или друга валута. Следователно, София има суверенната власт да определя паричния режим, прилаган от България. За разлика от това, приемането на еврото би означавало, че за всички практически цели България ще загуби свободата си да избира типа паричен режим, който България прилага.

- Социологическите проучвания показват, че голяма част от българите са против приемането на еврото. В същото време управляващите работят за бързото влизане на България в Еврозоната. Защо? Каква е тяхната мотивация?
- Всички социологически проучвания, които съм виждал показват, че българите искат да запазят валутния борд и лева. Тези резултати са подобни на тези в Чешката република, където в скорошна анкета 68% от чехите казаха, че не искат да приемат еврото.

Най-добрият път напред по въпроса лев срещу евро е пряката демокрация. Нека българите гласуват на референдум, както гласуват за всички важни решения в Швейцария. Изборът на валута е твърде важен, за да бъде оставен на политиците.
Елитите в България, разбира се, са против пряката демокрация. Те искат да водят хорото. Те също така предпочитат еврото, защото това би разрушило дисциплината, създадена от усмирителната риза на валутния борд. Елитите искат повече свобода да харчат, да управляват по-големи фискални дефицити и да трупат дългове.

- Каква би била най-добрата алтернатива на еврото за икономическото бъдеще на България по ваше мнение?
- Българският валутен борд и левът си работят много добре. Защо да поправяме нещо, което не е счупено?

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Как лесно? Волен беше се изтъпанил с 10 000 евро нощувката, с партийни пари. Демек държавни.

Затуй искат да ни вдигат още данъците. Да имат да си арчат.

Волен си е волен. Не е Коце. Не ги мешай.

преди 6 минути, bioid написа:

Който го е командировал.

А колко пари е взел за тая командировка? Така ли се пестят пари като апартамента на чалгарчето на Цомчо?

преди 1 минута, Toto2 написа:

Същия мошенник е. Как търпиш толкова да се подмазваш не те знам. Депутатското кюфте явно е много сладко.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ем същата работа.

Волен искаше казарма, забрана на абортите, за ЕС не съм сигурен. Излизане от НАТО. Квичене против САЩ базите... Бесния бабишкер обожава такива простотии.

Все едно един ... ги е правил. Копейкин обра сенилния вот именно на Волен.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Същия мошенник е. Как търпиш толкова да се подмазваш не те знам. Депутатското кюфте явно е много сладко.

Това им е шанса за бързо забогатяване. В другите партии местата са вече обещани.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Това им е шанса за бързо забогатяване. В другите партии местата са вече обещани.

Един вид пробват си късмета. Ясно.

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Ем същата работа.

Волен искаше казарма, забрана на абортите, за ЕС не съм сигурен. Излизане от НАТО. Квичене против САЩ базите... Бесния бабишкер обожава такива простотии.

Все едно един ... ги е правил. Копейкин обра сенилния вот именно на Волен.

Ей тука пускам пак интервюто с ченге дето е от основателите. Бил близък с копейката и разправя как го чувал да си говори всеки ден с Болен по телефона и да се консултира кое как да направи, кое как да стори. Били си даже в доста близки отношения с бялата Златка. Като един агент, който предава на другт агент ноу хау и контакти. Подозирам, че тука мрежата от ибрикчии поддържа от край време стройна организация за държане на юздите и вербуване. Тия прокарват азиатски интереси и култура, другите. Не знам само дали конкретно руското посолство не ги държи или са просто търговци с власт та което посолство плати най-много. Преструват се на патриоти пред бабишкера и тия с мечтите България да стане резерват с казарма, за да обират вот. Изключително вредни са, не просто защото се нагушват огромни количества държавни пари, а кой знае още кой им е клиент и на кого искат да угодят с излизането ни от ЕС и НАТО. Не се знае на кой искат да направят подарък, това е най-лошото. Толкова тъпи че да искат да унищожат земята, на която са имотите на преференциални цени не знам дали са наистина. 

https://www.youtube.com/watch?v=X5AZy1Pw_Sg&t=195s

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Голямо чакане за бързо забогатяване , бре. !0 години да чакаш за бързо забогатяване? Много, ама много ум пръскате, чак не е реално. гтолкова ми е смешно как демонстрирате ум и разум, че просто нямам мерак да ви споря на глупостите. Как бре не се усещате как правите реклама на Възраждане, като се правите на идиоти?

Военният министър Тодор Тагарев: Трябва да се готвим за война! Рисковете нарастват

Айде иванчо, готви се да стягаш куфара и да бягаш на някъде. Ще се сбира армия да ходи да трепе руснаци.

orig.jpg?_=1707148299

преди 24 минути, Toto2 написа:

Голямо чакане за бързо забогатяване , бре. !0 години да чакаш за бързо забогатяване? Много, ама много ум пръскате, чак не е реално. гтолкова ми е смешно как демонстрирате ум и разум, че просто нямам мерак да ви споря на глупостите. Как бре не се усещате как правите реклама на Възраждане, като се правите на идиоти?

Сега пък на тебе не ти се разбира,. пиян ли си?

Нека четат младите, как е в казармата, как е по соца, как съм кибичил по цял ден за виза за командировка. Не ни пущаха да работим по Европа, Ганю ни правеше диви и щастливи, и едвам си плащах режийните.  Как съм почнал със 100$ заплата. Прогресивният данък водеше до 70% от заплатата под форма на социални, и като напускаш не ти ги плащат. Като се разболееш пак вземаш по-малко пари.

Ей това искате да връщате.

Айде и у нас трактори . Без Възраждане. В прекрасният капиталистически ЕС свят, дето е много, ама много прекрасно.

Аз пиян не съм. Отговорих ти на пост, без да съм те цитирал. Явно не помниш даже кво си писал преди минути.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Аз пиян не съм. Отговорих ти на пост, без да съм те цитирал. Явно не помниш даже кво си писал преди минути.

Ми какви !0 години, какво чакане, нищо не вдянах. По 5 грешки на изречение. Явно затуй те е харесал Коце, той все такива ви избира. Сирини.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Айде и у нас трактори . Без Възраждане. В прекрасният капиталистически ЕС свят, дето е много, ама много прекрасно.

Много сте жалки като хленчите. В момента е 10 пъти по-добре, от соца, и мътните 90-те. Хич не е забавно да ти се подиграват чужденците, и да не те пускат да учиш или работиш при тях. Висенето за виза отнемаше по цял ден.

Искате да поробите младите, щото няма кой друг да ви вади от калта, доброволно. Данъците, казармата, са форма на ограбване. Някой друг ти присвоява труда, времето и парите, със заплаха. Ти самият хленчеше, че няма мераклии да ти живеят под колите, пък ти да ни гъзарееш с 10 бона месечно. Сам бе, сам го писа това. Ся съм командировка, на връщане може да мина да ти видя копторчето. Не за друго, ами бас ловя, че работите на студено.

Те това искате да връщате. Мизерии. Който не е служил, да пробва само седмица да не се къпе лятото, на тежък физ. труд. Нас ни държаха по месец.

Гадната храна не ме бъркаше, ама лошата хигиена може да те приключи по особено мъчителен начин. Отношението от старите войници беше кошмар. И не е служене това, държавата не печели, като ходя като клошар. Като ни комплектоваха с пълно бойно снаряжение, бяхме като карикатура. Колани висят от всякъде, мешките все едно от контейнера за бок лук вадени, бе военопленници същи.

Да четат и да си правят сметката! Ако нямат 40 бона да се откупят от Копейкин. Цифрата е примерна, да не може всеки да си го позволи. Може и повече да изрекетират. Най-тъпото е, че любимият ти Ивелин разправя, че неграмотните нямало да ходят войници. Глеей кво нещо, само на умните момчета ще сервирате нечовешката мизерия. По-зле от добичета е, те поне се изхождат кога си искат.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Ми какви !0 години, какво чакане, нищо не вдянах. По 5 грешки на изречение. Явно затуй те е харесал Коце, той все такива ви избира. Сирини.

Много сте жалки като хленчите. В момента е 10 пъти по-добре, от соца, и мътните 90-те. Хич не е забавно да ти се подиграват чужденците, и да не те пускат да учиш или работиш при тях. Висенето за виза отнемаше по цял ден.

Искате да поробите младите, щото няма кой друг да ви вади от калта, доброволно. Данъците, казармата, са форма на ограбване. Някой друг ти присвоява труда, времето и парите, със заплаха. Ти самият хленчеше, че няма мераклии да ти живеят под колите, пък ти да ни гъзарееш с 10 бона месечно. Сам бе, сам го писа това. Ся съм командировка, на връщане може да мина да ти видя копторчето. Не за друго, ами бас ловя, че работите на студено.

Те това искате да връщате. Мизерии. Който не е служил, да пробва само седмица да не се къпе лятото, на тежък физ. труд. Нас ни държаха по месец.

Гадната храна не ме бъркаше, ама лошата хигиена може да те приключи по особено мъчителен начин. Отношението от старите войници беше кошмар. И не е служене това, държавата не печели, като ходя като клошар. Като ни комплектоваха с пълно бойно снаряжение, бяхме като карикатура. Колани висят от всякъде, мешките все едно от контейнера за бок лук вадени, бе военопленници същи.

Да четат и да си правят сметката! Ако нямат 40 бона да се откупят от Копейкин. Цифрата е примерна, да не може всеки да си го позволи. Може и повече да изрекетират. Най-тъпото е, че любимият ти Ивелин разправя, че неграмотните нямало да ходят войници. Глеей кво нещо, само на умните момчета ще сервирате нечовешката мизерия. По-зле от добичета е, те поне се изхождат кога си искат.

Хленчиш ти. По много и постоянно/ И явно си функционално неграмотен. Преди около десетина години е сложено началото на Възраждане. Не преди месеци или една година, че такива хора, дето искат власт и си търсят партия за политическо издигане, да заложат на Възраждане. Очевидно е, че когато някой търси богатство и власт, ще заложи на първо място на Герб или евентуално на ПП. То и там са такива. Така че, не привиждай такива неща във Възраждане. Просто не е реално и се вижда . Само ти и гражданчето ги плещите такива глупости.

преди 9 минути, Toto2 написа:

Хленчиш ти. По много и постоянно/ И явно си функционално неграмотен. Преди около десетина години е сложено началото на Възраждане. Не преди месеци или една година, че такива хора, дето искат власт и си търсят партия за политическо издигане, да заложат на Възраждане. Очевидно е, че когато някой търси богатство и власт, ще заложи на първо място на Герб или евентуално на ПП. То и там са такива. Така че, не привиждай такива неща във Възраждане. Просто не е реално и се вижда . Само ти и гражданчето ги плещите такива глупости.

Ти от колко години точиш лиги депутатското кюфте, ако не е тайна?

преди 5 минути, Toto2 написа:

Хленчиш ти. По много и постоянно

Ми не, мене си ми е добре. Бесни баби ми се зъбите, как ще ми прибирате всичко над 1000 лева, щото нашите пари не били потени. Не изкарани с труд.

За кво са ми вашите простотии, особено като излезем от НАТО и Ердоган много ще се израдва. То може и турски проект да е, вашият любим фюрер. Сам си наясно, че армия нямаме да се опъне на турците. Тука се надявам да не ми се хилиш като дебил, обикновено като нямаш какво да възразиш това правиш.

преди 8 минути, Toto2 написа:

И явно си функционално неграмотен.

Туй пък защо. Почнах нов проект тия дни. Затуй ме заняма вчера у форума. Или както копейките обичате да казвате - ИТ не е труд. Явно си го представяш заплатата ни е нещо като помощи. Колите дето ги правиш са фрашкани с компютри. Хили се сега!

преди 10 минути, Toto2 написа:

Преди около десетина години е сложено началото на Възраждане. Не преди месеци или една година, че такива хора, дето искат власт и си търсят партия за политическо издигане, да заложат на Възраждане. Очевидно е, че когато някой търси богатство и власт, ще заложи на първо място на Герб или евентуално на ПП. То и там са такива.

Там местата са заети, вие обирате лумпенотията на Волен. Природата празно не търпи. Ама взеха да се усещат вече и бабите, че само трупате имоти, и нови данъци хич няма да се приемат с разбиране, особено ергенския. Тука не съм чул Копейкин да го поменува, ама той е готов на всичко, за кеф на побъркания бабишкер. Все ще се намери някой лумпен да го подучи. Всичко срещу младите, че и се гласите граници да им затваряте. Да си имаш лични роби за едната храна, да им се фръцкаш с лъскава кола. Кво караш, между другото?

преди 12 минути, Toto2 написа:

Така че, не привиждай такива неща във Възраждане. Просто не е реално и се вижда . Само ти и гражданчето ги плещите такива глупости.

Не бяха ли рода Дренчеви, май 4 човека са, на евтиното кюфте?

Не взехте ли абсолютно тъпи парчета, дето само крещят и плюят, ама в буквалния смисъл. Има го заснето.

За кво взехте баш такива?

преди 57 минути, Toto2 написа:

Айде иванчо, готви се да стягаш куфара и да бягаш на някъде. Ще се сбира армия да ходи да трепе руснаци.

Eми като нищо с глупостта си и до там да я докарате. Ако бяхте читави дося да бяхте взели впастта.

Българинът е просто парче, затуй сме по-зле от следвоенна Сърбия, дето не е в ЕС. Не заслужава да има държава.

преди 28 минути, Гражданин написа:

Ти от колко години точиш лиги депутатското кюфте, ако не е тайна?

Станах член на Възраждане преди три години. Имахме един процент на изборите. И кво да точа, като имам големи доходи и депутатско кщфте не ща.Разбираш ли колко си инфантилен? Естествено че не разбираш, ма това си е твой проблем. А ти като толкоз се облизваш за депутатски кюфтаци, оди там ставай партиец към ПП, Герб или там новите проекти на руди гела или на президента и си готов. Бива те с езика и комсомолското говорене, ша та земат. Па може и да си такъв, ама скромничиш и не си признаваш тука.

преди 14 минути, Toto2 написа:

И кво да точа, като имам големи доходи и депутатско кщфте не ща.Разбираш ли колко си инфантилен?

E за кво го правиш тогава?

Очевидно бабите няма да хукнете да биете укри, като от видеото дето ти го пусках.

Демографската ви политика е тотално срещу младите. Добри Божилов много хубаво ти го обясни, и то в 3 клипа. Нямам неговото дар-слово.

Какъв ти е на тебе кяра, от Гъзраждани? Кажи едно убаво нещо, дето сте направили. Менте дрегерите ги видяхме. Прибират коли на невинни, а те с белезници. Само си го представи, цяла година си блъскал да се откачиш 1 седмица на морето, и пред децата и жената те оковават без да си виновен, а те насред път! Вземат им колата.

Това успя да роди, зарзаватчийският гений! Това пробутахте, друго не знам. То от толкоз милиционери при вас - само те са на кяр.

Мислех да си ъпгрейдвам таралясника, че много гори, а не си заслужава вече газова, и клима няма...

Пред перспектива да ми вземат колата заради пиене на лекарства - ще си карам дръгела и ще ви излагам пред клета майка.

Дори ми иде идея - да си туря плакат на задното стъкло. Защо карам тоз изгниляк.

преди 20 минути, Toto2 написа:

Бива те с езика и комсомолското говорене, ша та земат.

преди 1 час, Toto2 написа:

И явно си функционално неграмотен.

2 противоречащи си мнения в 2 последователни поста...

Кой е комсомол е видно. Тебе са ти обещали на сините столове, аз проекти си имам.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

E за кво го правиш тогава?

Очевидно бабите няма да хукнете да биете укри, като от видеото дето ти го пусках.

Демографската ви политика е тотално срещу младите. Добри Божилов много хубаво ти го обясни, и то в 3 клипа. Нямам неговото дар-слово.

Какъв ти е на тебе кяра, от Гъзраждани? Кажи едно убаво нещо, дето сте направили. Менте дрегерите ги видяхме. Прибират коли на невинни, а те с белезници. Само си го представи, цяла година си блъскал да се откачиш 1 седмица на морето, и пред децата и жената те оковават без да си виновен, а те насред път! Вземат им колата.

Това успя да роди, зарзаватчийският гений! Това пробутахте, друго не знам. То от толкоз милиционери при вас - само те са на кяр.

Мислех да си ъпгрейдвам таралясника, че много гори, а не си заслужава вече газова, и клима няма...

Пред перспектива да ми вземат колата заради пиене на лекарства - ще си карам дръгела и ще ви излагам пред клета майка.

Дори ми иде идея - да си туря плакат на задното стъкло. Защо карам тоз изгниляк.

2 противоречащи си мнения в 2 последователни поста...

Кой е комсомол е видно. Тебе са ти обещали на сините столове, аз проекти си имам.

Явно не знаеш какво е функционално неграмотен. Може гражданчето да си е функционално неграмотен и в същото време да си дрънка безспир комсомолски брътвежи. Ако пак не вдяваш, явно и ти си в тоя отбор. Няма противоречие.

Що го правя ли? Ти като заклет егоист и потребител няма как да разбереш. Уж се мислиш за некакъв патриот, но и тая дума не я разбираш. Те това е функционална неграмотност.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Явно не знаеш какво е функционално неграмотен. Може гражданчето да си е функционално неграмотен и в същото време да си дрънка безспир комсомолски брътвежи. Ако пак не вдяваш, явно и ти си в тоя отбор. Няма противоречие.

Няма логика в приказките ви, кво имам да разбирам!

Ква демография ще ми правите, като натикате младите сред кафявите банди, да ги ритат в бъбреците, и да правят делфини. Казах ти, лично го видях това. В нашето спално, докараха висшиста, да обади на другите.

Или като им нашиеш още 7% на дохода, и ергенски. Дейб... то и мене ще ме хване. Пък и младите вече не щат да се женят, и не е ваша работа кой ще има деца и кой не.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Що го правя ли? Ти като заклет егоист и потребител няма как да разбереш. Уж се мислиш за некакъв патриот, но и тая дума не я разбираш. Те това е функционална неграмотност.

КОГА СЪМ КАЗАЛ ЧЕ СЪМ ПАТРИОТ БЕ, ще ви оставя да ви избият като кучета, то натам отиват нещата!

Направихте патриот да е мръсна дума, реално кърлежи, милиционери и мазни зализани копейки. Ботев ако ви види как се кичите с портрета му, сам ще се гръмне в челото! Патриоти тип II, транспортът е безплатен, ще има и сандвичи! Слаб ми е нета тука, трудно зареждат картинките, пак да ти я пратя оная.

Егоист съм да, като сте докарали дотам, 2 от 3 дни да ставам, че да арчат 200 000 държавни гниди, и още 800 000 ман гала!

Няма законово изискване да не съм егоист.

Te гледай тука, няколко стотин лева ми е данъка, по-голямата част е такса смет, а не живея в София.

Милиарди потъват, вместо да запушите течвете вие искате да ни оберете още! Малко са ви 60% от брутото, 35% заминават още преди да ми пристигнат по сметката, после още 20% само ДДС-то.

Ненаяла се паплач! Не е лично към тебе, да не хукнеш пак да ме доносничиш!

https://youtu.be/L5j5W6Qa0SM?t=532

Не знам дали е фейк, ама се размъква с някакво зелено BMW. Шеметна кариера, за проста аниматорка в детски център. Затуй се натискате, и май ките си ще продадете, да се докопате до червения килим.

Сигур цялата ѝ рода се гордее с тая, набедия да се изказва  за ядрени централи и студени резерви. Едва ли различава нула от фаза.

https://www.febspot.com/1682301

https://lupa.bg/news/izlagani-ot-quotvazrazhdanequot-se-obediniha-vav-feisbuk-besni-sa-na-kopeikin_277414news.html

Цитат

В нова група в социалните мрежи десетки споделят причините си да оттеглят доверието си от партията на Копейкин

https://www.febspot.com/1624449

Цитат

КАК СЕ СТАВА ДИРЕКТОР НА МУЗЕЙ АКО СИ КОСТАДИН КОСТАДИНОВ
ВЪЗРАЖДАНЕ

Снимките след малко.

Цитат

Petko Rusanov
Администратор
  · 21 януари в 20:59 ч.  ·
Това е списък на дарителите на фондация "Работилница за граждански инициативи" само част, от които са мракобесните:
Фондация "Америка за България"
Норвежки финансов механизъм
Фондация "ОУК" и много други.
Несъмнено вредни, несъмнено обявени за врагове в риториката на Костадинов и чужди агенти според политиката, която декларират, че искат да провеждат, ако вземат властта. НО всичко това не пречи на неправителствената организация "Образователна общност Варна", в която участие има Велина Костадинова, да получава финансиране от същите тези.
Поредната илюстрация на тоталното разминаваме между думи и дела и двойните стандарти, с които Възраждане манипулира своите последователи.

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyama-takava-darzhava-danachen-izmamnik-shte-kontrolira-specsluzhbite-2/125611

Цитат

Няма такава държава! Данъчен измамник ще контролира спецслужбите
Копейката Николай Дренчев ощетил хазната с 240 бона, но оглави ключова комисия в парламента

Цитат

Елена Гунчева-Гривова  се чувства уплашена.
14 януари в 22:52 ч.  ·
Общинската съветничка от Възраждане -Мартина Темелкова, тръгва за сесия.

Цитат

Израждане- Пловдив
18 януари в 17:55 ч.  ·
Александър Арангелов и Цвета Рангелова също са брачеди! Айде Честито!

Цитат

Израждане- Пловдив
18 януари в 8:51 ч.  ·
Десетте ТОП лъжи на Копейкин до 2020 год...
1️⃣ При учредяването на партия Възраждане през 2014г. присъстват само 68 човека, от ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ по Закона за политическите партии мин.500 пълнолетни граждани
За да ме оборят сектантите да покажат снимки или видео от учредяването, нали всичко снимат и документират
2️⃣ През 2015 г. Костадинов се кандидатира за кмет на Варна и общински съветник от партия "Варна утре" на Красен Кралев (виден министър на ГЕРБ и любимец на Борисов) въпреки, че вече има своя регистрирана формация - Възраждане през 2014г.Защо го прави мислитеПитайте го
3️⃣ Костадинов е назначен за директор на музея в Добрич лично от Вежди Рашидов, по препоръка на менторите си  Красен Кралев и д-р Врабевски
Въпрос към сектантите "По времето на ГЕРБ какви хора се назначаваха за директориСамо верни, лоялни или..." и Нека копейкин да си покаже трудовата книжка, как е попълнил декларация, че отговаря на изискванията на Закона и конкурса, за притежание на 5 години стаж към момента!
Ако НЕ, значи трябва да бъде съден за измама, подправяне на документи и съставяне на документи с невярно съдържание по чл.313а ...
4️⃣ Само след 1,5 години на поста Директор на РИМ Добрич, копейкин е уволнен скандално, след като се разбира от сигнали на правоохранителните органи, че липсва част от колекцията на музея, подменена с фалшификати в направление чичо му, който се оказва по оперативни данни, най-известният иманяр в североизтока...
5️⃣ При предизборната кампания за парламент през март 2017 , се кълняхме да се откажем от субсидиятаВеднага след като обявиха резултатите, Копейкин обърна плочата и започна да пее друга песен. След време стана ясно защо...за да я открадне
6️⃣ През 2018 година, искахме да има национален референдум против въвеждането на еврото . Три месеца събирахме 221000 с 21 хиляди повече от изискването за всеки случай, докато Копейката се криеше и мързелуваше, а ние обикновените хора и членове три месеца не спяхме да ги съберем и накрая тоя след като се снимахме с папките пред парламента, ни изпрати по живо по здраво и скри и унищожи папките, а така и възможността българите още 2018 да се произнесат веднъж завинаги по въпроса
7️⃣ Развежда се фиктивно с жена си Велина, за да може да закупи на нейно име имоти без да е длъжен да подава справка в КПКОНПИ и да дава обяснения, откъде изведнъж се сдобива с толкова пари, като на всички е ясно, че е безработен
8️⃣ През 2019, изведнъж се сдобива с още една нова кола Форд Мондео , платена кеш за 52 хил.лева, нов апартамент, триетажна обзаведена къща...
- На постоянните искания от моя страна, като член на нац.ръководство да даде справка за парите в партийната каса, Копейкин постоянно се измъкваше и мънкаше, докато не разбрахме, че липсват над милион от партийната каса...
Предизвиквам всички сектанти да ми покажат разпечатка ма партийната сметка за периода 2017-2020г.
9️⃣ Прословутият му арест през 2020 за който му бе определена гаранция от 20000 лева е свързан с демонстративното му неявяване на водено срещу него наказателно дело за документните му измами, а не както лъжеше копейкин в медиите, че е заради организиране на протестиНай нагло се обърна в соц.мрежи гражданите да му съберат парите, щото той не искал да харчи свой пари...Е, събрахме му, а след като съда я отмени, тоя лъжец и крадец най-демонстративно отказа да върне събраните близо 40 хил.лева на хората
1️⃣0️⃣ Ваксаните антиваксъри от Възраждане, които най нагло убеждават и лъжат хората, че са против маските и ваксините, а масово са се наболи и ходят с парцали на гнусните си мутри
Споделяйте на Воля!

https://www.febspot.com/1607911

Цитат

КОПЕЙКИН МАНИПУЛИРА ФАКТИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyakoy-mozhe-li-da-mi-pomogne-da-se-orientiram-v-igrite-na-vazrazhdane/125318

Цитат

Някой може ли да ми помогне да се ориентирам в игрите на "Възраждане". Или се разчита на селективната амнезия на баш турбо-патриотите. Аз лично повече не им вервам! Ама хич!

Боян Чуков

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Затуй се натискате, и май ките си ще продадете, да се докопате до червения килим.

Не съди за другите по себе си. И пак същите лъжи и кафяви сайтове. И после се чудиш, защо имат такова отношение към теб...

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Не знам дали е фейк, ама се размъква с някакво зелено BMW. Шеметна кариера, за проста аниматорка в детски център. Затуй се натискате, и май ките си ще продадете, да се докопате до червения килим.

Сигур цялата ѝ рода се гордее с тая, набедия да се изказва  за ядрени централи и студени резерви. Едва ли различава нула от фаза.

https://www.febspot.com/1682301

https://lupa.bg/news/izlagani-ot-quotvazrazhdanequot-se-obediniha-vav-feisbuk-besni-sa-na-kopeikin_277414news.html

https://www.febspot.com/1624449

Снимките след малко.

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyama-takava-darzhava-danachen-izmamnik-shte-kontrolira-specsluzhbite-2/125611

Интересно, заради една кола цяла група направили да се обясняват защо си отегляли подкрепата от Възраждане, обаче тия дето подкрепят ППДБ не си оттеглят подкрепата въпреки че последните ги излъгаха най нагло, за гербаджиите важи същото.
Само аз ли виждам един пълен абсурд в цялото това нещо?

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
11 януари в 18:15 ч.  ·
След като си разглеждала сутиени в пленарната зала на Народното събрание, явно заслужаваш вече да разглеждаш и сутиени и гащи в Конституционния съд.
Явно след като не успяха да я пробутат за кмет на Благоевград - харизмата й стигна само за 1713 гласа, а водената от нея листа не спечели НИТО ЕДНО МЯСТО в Общинския им съвет, сега я пробутват за конституционен съдия.
За високите морални и нравствени качества нищо няма да каже. Човек с чест би казал истината за това, което се случва. Като професионалист признавам не съм чувала за нея, но пък може и да е местна звезда, за която да не знам.
Жената е от Видин, също като верният на КК пловдивски депутат Ангел Георгиев. Явно Видин дава ценни кадри на партията, които незнайно защо все от други градове се кандидатират, а не от родния си.
Бог да пази България! Повече няма да коментирам кандидатурата. Че то след Деса Атанасова, според мен юристите просто трябва да замълчим навеки!
Елена Гунчева-Гривова

преди 3 минути, Bubbles написа:

за гербаджиите важи същото.

Не важи!

преди 4 минути, Bubbles написа:

Само аз ли виждам един пълен абсурд в цялото това нещо?

Май ...да!

Много пара има тука в момента

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.