Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, bioid написа:

Значи искате да карате пияни и дрогирани?

Невменяем ли си? 100 пъти ти казаха, че нарко дрегера дава фалшиво положителни резултати. Реално убихте човек, с простотията си. В техниката винаги има толеранси и допуски. Простата зарзаватчийка е настояла допуск нула, щото по-сложно от кантар не е виждала, и за сефте е видяла измит нужник в парламента.

преди 46 минути, Гражданин написа:

Демографския срив при вашето управление е в кърпа вързан. Копейката нарича дьомета всеки който напусне страната, иска отделно казарма за улавите, които остават тук, съвсем да ни скапе държавата.

Ти мани, ама Ивелин вика неграмотните нямало да служат.

Значи от богатите парите да се откупят от наборно робство, от бедните времето и ритници в кръста, от кафявите гласове на изборите. Смятат за огромна привилегия да си неграмотен, останалите само кашимерия. Туй разбира под войнски дълг.

И за тях да не важи, цончовото Силвестърче ще си слуша чалгийката, ще си води гаджета в огромния си апартамент от тати.

Другите да седят некъпани по месец, и да приличат на каторжници. На таквоз се радват копейските идиоти.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Невменяем ли си? 100 пъти ти казаха, че нарко дрегера дава фалшиво положителни резултати. Реално убихте човек, с простотията си. В техниката винаги има толеранси и допуски. Простата зарзаватчийка е настояла допуск нула, щото по-сложно от кантар не е виждала, и за сефте е видяла измит нужник в парламента.

Виж че с органгутани комуникация няма. То диво и от джунглата, трудни са му тези концепции как се развиват във времепространството. Чува че нещо някой страда, врещи, радва се, на момчето баща му починал, те се хилотят, че така му се падало и се замерват в клетка със собствено производство тор. Не може да ги научиш на емпатия или логика. Дълбока повреда е това в черепните им кутии. Искат си клетки, искат си падари, тъпото освен да трича кучета и да се бие в гърдите като горил какви ги е свършил друго не умее. Вкараха зарзаватчийка да плюе и псува звучно като се бият. Какъв акъл да има да разбере с дрегерите какви ги надробиха и колко съдби съсипаха. Една маймуна се ваксинира за бяс, заключва ѝ се клетката, хвърлят ѝ банани и я наблюдават как се звери, не се налага я мислят дали разбира че спи на пода в собствените екскременти.

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Смятат за огромна привилегия да си неграмотен, останалите само кашимерия. Туй разбира под войнски дълг.

И за тях да не важи, цончовото Силвестърче ще си слуша чалгийката, ще си води гаджета в огромния си апартамент от тати.

Другите да седят некъпани по месец, и да приличат на каторжници. На таквоз се радват копейските идиоти.

По соца баш така е било! Една шепа хора "заслужи" и останалото "прост народ" дето ходи на манифестации да благодари на партийната грижа колко е ларж към тях с новогодишните банани. Това искат приматите да връщат. Харесва си им див фашизъм скрит зад някакви уж патриотични цели.

преди 2 минути, bioid написа:

Не се оправдавайте. Мафиоти с мафиоти....

Кой е мафиот? Тъщата на Цончо е била от управителите на Слънчев Бряг. А слънчака го държи коя трибуквена групировка?

Тия искат да управляват държава!

току-що, bioid написа:

Не се оправдавайте. Мафиоти с мафиоти....

Аз за мафиот дилър на бЕло до сега да са го спряли и да са му конфискували лимузината не съм чул. 

Тия тестове дето прокарахте са за обикновените хора, да им засичат всякакви лекарства и мЮлиционерите да са щастливи, защото с това най-много се харесвате на тях как им подпомагате рушветчийството. Те са за рекет на обикновените хора.

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Ти мани, ама Ивелин вика неграмотните нямало да служат.

Значи от богатите парите да се откупят от наборно робство, от бедните времето и ритници в кръста, от кафявите гласове на изборите. Смятат за огромна привилегия да си неграмотен, останалите само кашимерия. Туй разбира под войнски дълг.

Само корона тестът дава 100 процента резултати, нали?

Цитат

Иван Алексиев е избран за общински съветник с листата на партия „Възраждане“, но взима решение да я напусне и така става независим. 

Снимка: bTV

„Бях кандидат-кмет за район „Люлин“. Така се стекоха обстоятелствата, че напуснах структурата. Имахме непреодолими различия с ръководството в цялата идеология. Не е това, което се казва.  Към мен е имало заплаха от ръководството, че ще бъда унищожен, пребит. Казаха ми хора, които са били на събрания. Намекнаха ми, че е имало събрание на избраните общински съветници за Северна България, на което се е разказало как аз и няколко общински съветници от Пловдив ще бъдем приключени. „Трябва да внимаваш, защото имаш деца“ – това беше обаждане по телефона. Най-вече се притеснявам за децата ми“, допълва Иван Алексиев.

Ей тъй да си го имаме за спомен. И който не е от гъзраждани му препоръчвам да си пусне прокси, в архива ми има снимки как заплашват всеки, който не е от техните. То техните си нападат, кво остава за нас.

Който не му е ясно как се проксира, да пише на лично, ще му обясня.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Само корона тестът дава 100 процента резултати, нали?

Ко???

https://fakti.bg/bulgaria/839209-liderat-na-vazrajdane-se-zakani-da-sadi-obshtinskia-savetnik-ivan-aleksiev-za-kleveta

Цитат

Лидерът на "Възраждане" не знае кой е пребил независимия общински съветник. Възможно е да има други мотиви, заради които бе пребит Алексиев, посочи Костадинов и се закани, че ще съди общинския съветник за клевета.

Костадинов отрече да е оказвал какъвто и да било натиск върху независимия общински съветник, както и върху бившия депутат от неговата партия Елена Гунчева.

Той определи като клевети върху депутатите от "Възраждане", че са заплашвали с побой някого.

Няма край наглостта на копейките, не стига, че си почупили съратника, ами и щели да го съдят.

Дори и в омразното ми ДПС не съм чул да правят чак такива мизерии.

Гунчева директно даваше скрийншоти, как я заплашват.

Изобщо не е клевета.

Той си го каза копейкин. Или с нас или ви пращаме при черните душИ. Има го в видео канала на Карбовски.

Турбо мафия.

Коментарите под статията са показателни, какво мислят тия, дето ни праща при черните душИ.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Ко???

Заради корона теста държаха хората в плен и под домашен арест. Но никой нищо не каза, а сега роптаете че бил фалшив теста. Лицемери.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Заради корона теста държаха хората в плен и под домашен арест. Но никой нищо не каза, а сега роптаете че бил фалшив теста. Лицемери.

Кои са тия "вие", що тъй клепаш на ангро? Корона простотията не съм я подкрепял.

Тебе като не те касае кво се обаждаш навсякъде? Специалисти потвърждават, че тестовете са фалшиви.

Явно ви е в кръвта, да пребивате и убивате. Че и децата им заплашвате. Няма дума за чак такова мерзавство.

Глеей кво става, пребитият разказва. Другите избори отивате при Волен.

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/prebiha-obshtinski-savetnik-napusnal-vazrazhdane-toj-podozira-partijata-video.html

https://btvnovinite.bg/bulgaria/trifonov-za-sos-napazaruvaha-si-predateli-ot-bsp-i-vazrazhdane-za-da-gi-izpolzvat-za-toaletna-hartija.html

преди 5 часа, bioid написа:

Какво сте се разкудкудякали все едно кой знае какво е станало? Виновните са наказани и това е.

Ъва е театър , гледахме го при много други, атакас, бсп, вмро, итн, сега и копоейкин гони <предателите> а банковите сметки в пералните растат ли растат. Казах ви , че е всеядна политическа шаврантия. Наппълно е наясно за <предателството> той е прибрал поне половината <стимулиране>!

преди 1 час, bioid написа:

Значи искате да карате пияни и дрогирани?

Ти си глупав, тук с тази терапия никое ченге не ми е   открило <наркотици> Карал съм през цяла Европа в БГ не Карам от както купиха корупционно тези тестове !

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Кой не каза!?, ,,,,,,,,,,,,,, ти стоя ли без работа, аз Да !

преди 4 часа, Гражданин написа:

Винаги към края на патриотичните партии се появават данните за апартаменти, имоти и т.н.. 

Тия са патриоти колкото аз съм Ристу шапкарина...

преди 13 минути, IvanKirov написа:

То това е ясно, че не са ама за съжаление много примати си вярват, че те самите са патриоти като гласуват за тези псевдопатриоти, които им обещават български резервати с телени огради с ток докато ги залъгват за гласа им с торбичка с банани и още продукти. На последният протест се видя колко хора от онези уж 600-те хиляди им вярват. Предполагам, че протестът щеше да е много по-голям и да си свърши работата, ако не го бяха яхнали тези посемшища наричащи се патриоти. Много се хора отвратиха от думата патриотизъм чрез тях. Вече се свързва с думата примитивизъм заради тях.

на 8.02.2024 г. в 10:39, Филипов написа:

Филипов , току шо излезе инфи , че е внесен иск за прекратяване пълномощията на ДС кимета от милицията на София - дсТерзиев. Има участие, непрекратено до датата на иска във Фирми в САЩ , подобно на кмета и зам.кмета на Варна. Вие Защо мълчите като гУгУтки!?, Трябваше да преровите Всичко за това, а Странно си Мълчите!? 

Колко е <симулирането> продажни плужеци такива!?

Теточков дето все разправя, че фюрер му не лъжел.

Тотално обърна палачинката, като ми заслади депутатския стол. Не е като да си музеен съсел в никому незнайно градче.

https://www.youtube.com/shorts/3KUcw-ZqReg

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Точно пък ти ли ще дадеш дефиниция за патриот?! Всички сте патриоти, ама не като ония, не като другите, не като предишните... Такива като тебе и Господ да слезе, ще му търсят кусур!

Лаладжия си, но пък "патриот", който мисли само за зад*ика си. С какво си по-различен бе, егоист?!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Точно пък ти ли ще дадеш дефиниция за патриот?! Всички сте патриоти, ама не като ония, не като другите, не като предишните... Такива като тебе и Господ да слезе, ще му търсят кусур!

Лаладжия си, но пък "патриот", който мисли само за зад*ика си. С какво си по-различен бе, егоист?!

Аз не съм патриот, но съм направил Повече за България от цялото <израждане> Не ви ли е срам!? , дори не съм българин , а съм лежал по арестите зараси Българоия, загубих дете заради България и честта и наследството на Българската Традиция.

Вие сте .............. !

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Е аз не съм патриот бе, за чий зад ник да мисля, за твоя ли?

Да ти дам още 7% от доходите си, че много патриотично, искаш ли? Нужникарчето плаща 6% ДДС, вика на нас 20% малко ни било.

Точно туй иска копейкин, аам ще ги види кога си види ушите.

Съсел...

Бесните баби ли са патриоти, казарма не виждали, ама все питали копейката проста, кога ще я връща.

От малоумник нагоре!

Отивайте да се биете за Русия, каквито крясъци има по сборищата ви, и да спрете да ни тровите с простотиите си.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Да ти дам още 7% от доходите си, че много патриотично, искаш ли? Нужникарчето плаща 6% ДДС, вика на нас 20% малко ни било.

Точно туй иска копейкин, аам ще ги види кога си види ушите.

Съсел...

Бесните баби ли са патриоти, казарма не виждали, ама все питали копейката проста, кога ще я връща.

От малоумник нагоре!

Отивайте да се биете за Русия, каквито крясъци има по сборищата ви, и да спрете да ни тровите с простотиите си.

Грешка си. Германия има най-скъпият ток в цяла Европа и едни от най-високите данъци. Познай има и нещо като ергенски данък, а твоят любим плосък данък го няма. 

Също така познай откъде са батериите и соларните панели. Познай и кой взриви Северен Поток 2.

Северен поток - 2 – Уикипедия (wikipedia.org)

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Вече и това разписа, да се знае.

Никакъв не си. Празнодумец!

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Грешка си. Германия има най-скъпият ток в цяла Европа и едни от най-високите данъци. Познай има и нешо като ергенски данък, а твоят любим плосък данък го няма. 

Също така познай откъде са батериите и соларните панели. Познай и кой взриви Северен Поток 2.

Айде кажи и ставките, от където почват големите данъци. За 600 евро там дават помощи, простата копейка го таксува за лукс. Стоките от първа необходимост прескочиха немските.

И нямате наяждане, да ви таковам на патриотизма. 60 % в БГ отиват по данъци, и за още сте зяпнали. Айде давайте немските помощи, като искате немски данъци...

Филипов все на компресора в казармата се кефи, освен да му пожелая същото, друго нямам какво да кажа. Брадатите и глави режат, не е само въздух в зад ника. Скоро ще ни дойде до главата.

На това иска да обрича децата, щото не касае него.

Да давали по 40 бона на Копейкин, да се спасят от тоя ужас! Туй ви е демографската политика, дето все квичите за нея. Още като се роди мъжко чадо, и вече длъжник на копейковия рекет. То от тимаджии кво да очакваш.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Вече и това разписа, да се знае.

Никакъв не си. Празнодумец!

Направихте патриот да е мръсна дума, какво си мислеше, че ще напиша?

Много ясно че за моя зад ник ще мисля, а не за сган, дето иска да връща казарменото робство.

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Айде кажи и ставките, от където почват големите данъци. За 600 евро там дават помощи, простата копейка го таксува за лукс. Стоките от първа необходимост прескочиха немските.

И нямате наяждане, да ви таковам на патриотизма. 60 % в БГ отиват по данъци, и за още сте зяпнали. Айде давайте немските помощи, като искате немски данъци...

Филипов все на компресора в казармата се кефи, освен да му пожелая същото, друго нямам какво да кажа. Брадатите и глави режат, не е само въздух в зад ника. Скоро ще ни дойде до главата.

На това иска да обрича децата, щото не касае него.

Да давали по 40 бона на Копейкин, да се спасят от тоя ужас! Туй ви е демографската политика, дето все квичите за нея. Още като се роди мъжко чадо, и вече длъжник на копейковия рекет. То от тимаджии кво да очакваш.

Направихте патриот да е мръсна дума, какво си мислеше, че ще напиша?

Много ясно че за моя зад ник ще мисля, а не за сган, дето иска да връща казарменото робство.

Сега в България идва и

Греда! Кроят нов енергиен данък - Бизнес — Новини Стандарт (standartnews.com)

Заради любимият ти съюз. ЕС.

Нещо повече, ако континентът започне да разчита само на зелен ток през 2050 г., а България няма достатъчно мощности, ще се принудим от износител да станем вносител на електроенергия.

А това означава високи сметки и обедняване за голяма част от населението...

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Сега в България идва и

Нещо повече, ако континентът започне да разчита само на зелен ток през 2050 г., а България няма достатъчно мощности, ще се принудим от износител да станем вносител на електроенергия.

И сега е вносител............... и ще бъде.

<израждане> кога ше разяснят на Българския Народ къде отиват и къде ше отиват  Парите плащани за квотите <въглерод> .  Кога и , кога ще направят Подписка за Референдум, Дали  българите искат да се съобразяват със Зелената сделка.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Сега в България идва и

Пак се оправдаваш бе!

Нито менте дрегерите те засягат лично, нито данъците, а от казармата си се изнесъл. Можеше да се пишеш наемник.

Гледай си нужниците и не се бъркай, на чужди гробове да ревеш.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Пак се оправдаваш бе!

Нито менте дрегерите те засягат лично, нито данъците, а от казармата си се изнесъл. Можеше да се пишеш наемник.

Гледай си нужниците и не се бъркай, на чужди гробове да ревеш.

Що ти данъци ли плащаш? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.