Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, bioid написа:

Партията ли трие коментари в YT?!

Партията трие, имат екипи тролове на денонощен режим. Гунчева им снима скрийншотове на групите.

Дори собствената си програма успяха да цензурират. Срамуват се от себе си.

преди 1 час, bioid написа:

Ами не ги гледам клиповете. Затова и питам. Дали трият от партията или модераторите в YT...

Aлгоритъма на YT ги трие. На мен започнаха да ми изчезват коментарите независимо в кой канал и с каквото и да е съдържание, влезнах в историята и много от коментарите просто изчезнаха. Наясно съм с правилата и не съм нарушил нито едно такова.

Spoiler

Capture.PNG

преди 11 минути, arcovk написа:

Aлгоритъма на YT ги трие. На мен започнаха да ми изчезват коментарите независимо в кой канал и с каквото и да е съдържание, влезнах в историята и много от коментарите просто изчезнаха. Наясно съм с правилата и не съм нарушил нито едно такова.

Capture.PNG

Тубата от самото начало на купуването им от Гугъл е под предводителството на западния передастски вонещ нечовешки гниляк.

Не се оплаквай, а търсѝ друга/и платформа/и, мисля си аз и те съветвам.
Има.

преди 4 минути, rado_svet написа:

преди 8 минути, arcovk написа:

Затвори скритото съдържание

Capture.PNG

Като веднъж те вкарат ръчно в игнор листата, копейските тролове, после автоматично YT ти трие мненията. Един вид си баннат при тях, само ти може да си виждаш мнението, в някои случаи.

Освен нечленоразделни крясъци, друго не се допуска при тях. То само като видиш кви събират, на хора не приличат. 

Значи Възраждане са ми забранили да пиша в мотовлог в канали за космоса и т.н.? Защото и там ми изчезват безследно!? Интересна конспиративна теория 😂

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Като веднъж те вкарат ръчно в игнор листата, копейските тролове, после автоматично YT ти трие мненията. Един вид си баннат при тях, само ти може да си виждаш мнението, в някои случаи.

Освен нечленоразделни крясъци, друго не се допуска при тях. То само като видиш кви събират, на хора не приличат. 

Виж че орангутаните даже и по своите клепат и не вярват как така в игнор листата изведнъж влизат, въпреки че вряскат в хор и замерят друговерците заедно с пълни шепи тор. Не знам бот ферма ли си имат, винаги секудни след пускането на някой клип се наводнява отдолу с едни и същи дежурни профили, които благославят вожда. Както казват на модерен интернет сленг, страшен криндж. Тия канали много ми вдигат настроението, всякакви питеци има там, на които да се посмееш как са излезли от кафеза и са ги пуснали да врещят и в интернет. 

преди 1 минута, Inana.. написа:

Кря-кря-кря-кря-кряс! 

преди 2 минути, bioid написа:

Гражданче, защо не влезеш в някоя статия на Дневник и почни да плюеш по ДБ или ПП. Дали няма да те баннат?!

Аз се обосновавам винаги добре, рядко ме банват.

преди 32 минути, Inana.. написа:

Само идвам да питам, що си е кръстил домейна EU, пък плюе EU?

преди 35 минути, Гражданин написа:

Виж че орангутаните даже и по своите клепат и не вярват как така в игнор листата изведнъж влизат, въпреки че вряскат в хор и замерят друговерците заедно с пълни шепи тор. Не знам бот ферма ли си имат, винаги секудни след пускането на някой клип се наводнява отдолу с едни и същи дежурни профили, които благославят вожда. Както казват на модерен интернет сленг, страшен криндж. Тия канали много ми вдигат настроението, всякакви питеци има там, на които да се посмееш как са излезли от кафеза и са ги пуснали да врещят и в интернет. 

Aз вече не се и опитвам да ходя в техните канали.

Пиша тук, откак вързаха техния орк   @Филипов, не могат да трият тука, трайва се. Тая тема нашичката тука я знаят по всички канали, от употребени гъзрожденци, като Донка Джендова примерно.

Разпространявайте, доволни остават. Лайкчета и цунки.

То кого ли не употреби Костя. Накрая всеки майстор си намира майстора, трибуквените почнаха да ги мелят наред. Няма ама мене ме набедиха, ама имахме сделка с Костя... Разбрали неразбрали първо бият, после не питат, накрая Костя и съди жертвата си. Накрая като Пепи Еврото ще си намери майстора и той. Прекалено много кинти налапа, а не играе сам тая игра.

Много ме радва туй клипче. Според на който крачол му се наклони сабахлем.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Само идвам да питам, що си е кръстил домейна EU, пък плюе EU?

А ти нали си българин? Защо плюеш по БГ?

преди 3 минути, bioid написа:

А ти нали си българин? Защо плюеш по БГ?

Не плюя по БГ бе, плюя по цървулите дето ми веят чужди флагове по сборищата си. С едно синичко по средата. Костя и руски пуловер си беше нахлузил, вероятно подарък от една крепост до метростанция Изток. И атлас на руския север му подарили, 700 лева струва, размахва го да впечатлява мисирките.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

И атлас на руския север му подарили, 700 лева струва, размахва го да впечатлява мисирките.

А на теб не бяха ли подарили лаптоп? За 3 000 лева?

На дърти години, ще ви напълнят дупетата тричави, като не си цените своето поколение. Ето в другата тема, бесни копейки дето пишат за родина, докато веят чужд флаг. Само го нося тука, щото темата е номер 1 в нета.

Па казарми па ергенски данъци, па принудителни бригади,  па имоти по 2000 евро квадрата. Па тичай чакай 2 дни за дет. градина, па води го на училище, па връщай. Всяка година синя зона, нови данъци им мислите. Па граници ще им затваряте, па бизнеси ще ни съсипвате, от чиста злоба. Че не сме соц роби.

Раздвижвайте халката, запознати казват, по-малко боли.

Ако не бяхте толкоз малоумни щяхте да имате цялата власт. Ся може да погледнеш кво пише под статиите за вас, дето нямате контрол да триете.

Цитат

Австрия ни върна мигранти и предизвика протест на летището в София

https://www.flagman.bg/article/313922

преди 4 минути, bioid написа:

А на теб не бяха ли подарили лаптоп? За 3 000 лева?

Служебен ми подаряват като заработвам по чужди проекти.  Като приключа им го връщам. Тъй не ми морално остарява техниката, остаряването е за тяхна сметка.

Това не е подарък.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Раздвижвайте халката, запознати казват, по-малко боли.

Да бе, запознати. Всички така казват...

преди 14 минути, bioid написа:

Мислех да пропусна тези евроизбори, но напук на Иванушка ще гласувам за Възраждане.

Копейка си и ти личи отдалеч, не се оправдавай с мен. Само че на Дренчев му оставиха лично оръжие фуражките, за награда дето пръснаха милион държавни пари, да наливат на самолета, да се учи.

Дано и вие да имате, ако захапете от Ония кюфтета, и ви жертват като пешки. Добри ви го обясни вчера много убаво, ползват ви за бушони, после ядете хурката като оня общинския съветник. После и ще ви съдят, ако се оплачеш. От мафия бетер са тия, де ми викате предател, по сборищата си.

Като го измислите как да ми прибирате 70% от ИТ заплата, докато чукам камъни в Белене, обадете се, ще се поправям. Щото вече се въртите като фурнаджийска лопата през ден.

За момента просто се пазя от вас, колкото не съм се пазил от истински душмани.

Гунчева и Джендова се оплакват от постоянни заплахи, в страницата у ФБ. Скрийншоти има, вече и Дренчев го подкараха.

Ако се мислите за по-курназ... Патриотизмът иска жертви, не е само сандвичи и безплатен транспорт.

Не знам какво ми личи отдалеч. Гласувам за Възраждане, защото ги смятам за най-малкото зло. И със сигурност не съм копейка.

преди 12 минути, bioid написа:

Не знам какво ми личи отдалеч. Гласувам за Възраждане, защото ги смятам за най-малкото зло. И със сигурност не съм копейка.

Е, гъзрожденци са копейки, ти си мисли, че не си.

Как беше, от третия път нали не се става обратен?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.