Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 18 минути, Филипов написа:

Ся ще почнат с оправдания за най-тъпите.

Вече се продадохте, Дренчевия си е изплатил половин милионния борч. Ако мислиш,. че народът не ви вижда наглите далавери...

Май ката на тоя му е подарила 20 имота, повечето в София, официално ги има на имотната му декларация. Опрашили са я в почти всички партии, преди това.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ся ще почнат с оправдания за най-тъпите.

Вече се продадохте, Дренчевия си е изплатил половин милионния борч. Ако мислиш,. че народът не ви вижда наглите далавери...

Май ката на тоя му е подарила 20 имота, повечето в София, официално ги има на имотната му декларация. Опрашили са я в почти всички партии, преди това.

Какви далавери?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какви далавери?

Тоз все не разбрал.

Правилно са те пратили според възможностите.

На чуждото отходно.

Баси тея Възраждане. Уж не са във властта, па подкараха ит секторо...

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

А тука адф са виновни...

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'критично N най-известният универсален магазин в берлин фалира 10.02.2024'

преди 6 минути, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

А тука адф са виновни...

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'критично N най-известният универсален магазин в берлин фалира 10.02.2024'

Това Galeria ли е или Karlstadt? Да, затвориха врати. Заради партия Възраждане. 😁

преди 1 час, IvanKirov написа:

Тоз все не разбрал.

Правилно са те пратили според възможностите.

На чуждото отходно.

Далавери само ти виждаш. Аз освен теб, друг не виждам, да пише, че има далавери някакви.

преди 19 минути, Toto2 написа:

Аз криза не виждам, при нас назначават, не съкращават.

Що не си гледаш амбриажите, от които разбираш?

току-що, IvanKirov написа:

Как ще виждаш, след като не работиш.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Много кротко го възприемаш. Кефи ме да те дразня, па ти си железен, баси. Очаквах 15 страници бълвоч да праснеш, ти две изречения? В траур съм.

Нулева корупция с Шиши и Бойко, но според Иванчо Възраждане са виновни.

Много говорене - малко резултати. 

www.investor.bg/a/527-svyat/368549-balgariya-e-72-ra-v-sveta-i-predposledna-v-es-v-indeksa-za-vazpriyatie-na-koruptsiyata

Страната ни е на предпоследно място в Европейския съюз, като тази година Унгария заема последното място.

Годишната класация обхваща публичния и частния сектор в 180 страни, като ги оценява по скалата от 0 до 100, в низходящ ред. Спрямо този индекс България получава незадоволителните 43 пункта.

Айде бре, иване, задействай лайномета.Мързи ли те, кво? Очаквам с нетърпение стотина картинки и две страници гениални умозаключения...

току-що, Toto2 написа:

Айде бре, иване, задействай лайномета.Мързи ли те, кво? Очаквам с нетърпение стотина картинки и две страници гениални умозаключения...

Как върви управлението на община Борован?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Как върви управлението на община Борован?

А, как върви управлението на Терзиев чедото на ДС? ДС, която убила дядото на Борисов. Според негови думи. 

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/3133196

Борисов за пленума на БСП: Гавазите от ДС са пребили дядо ми, а днес тези ни занимават с дебати

току-що, АСПЕКТ написа:

А, как върви управлението на Терзиев чедото на ДС? ДС, която убила бащата на Борисов. Според негови думи. 

Взимаш ли някакви стотинки за постовете си тук?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Взимаш ли някакви стотинки за постовете си тук?

Аз не съм привърженик на Възраждане, колкото пъти ще ти го пиша това. Що така бавно загряваш?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз не съм привърженик на Възраждане, колкото пъти ще ти го пиша това. Що така бавно загряваш?

Няма значение какво казваш, защото според мен пишеш за стотнинки и лъжеш непрекъснато.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Няма значение какво казваш, защото според мен пишеш за стотнинки и лъжеш непрекъснато.

Няма нито една лъжа. Ти лъжеш непрекъснато. Същата тактика прилагаха и на ИТН, и още продължават.  Искате 100 процента власт без никаква опозиция.

току-що, АСПЕКТ написа:

Няма нито една лъжа. Ти лъжеш непрекъснато. Същата тактика прилагаха и на ИТН, и още продължават.  Искате 100 процента власт без никаква опозиция.

Хайде престани да ми се обясняваш, копейка си дето пише за жълти стотинки. И всички тук вече много добре са те разбрали каква ти е същността.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Хайде престани да ми се обясняваш, копейка си дето пише за жълти стотинки. И всички тук вече много добре са те разбрали каква ти е същността.

Ето от любимата ти медия.

Айде, Възраждане затвори и завод. Ти да видиш....

Може да бъде изображение с автомобил и текст, който гласи 'критично Ford заводът на Ford Focus затваря. хиляди остават без работа 10.02.2024'

В същото време  у нас мъжленце изразява себе си...

Може да бъде изображение с 1 човек, брада, телевизия и текстово съобщение

За 24 000 лева

Може да бъде изображение с автомобил и текстово съобщение

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Тоя гнусняр веднага го трупясвам. Чудя се как Златан не е сторил същото. Впрочем, разбирам. Никой не ще да се цапа с лайно. Голямо миене после пада.

преди 15 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Тоя некадърен изевяващ се рапер освен да участва в реклами за кредити, които репресират  хората, за друго не става.  То и рекламата е под съмнение.

преди 18 минути, Toto2 написа:

За 24 000 лева

Може да бъде изображение с автомобил и текстово съобщение

Тоя гнусняр веднага го трупясвам. Чудя се как Златан не е сторил същото. Впрочем, разбирам. Никой не ще да се цапа с лайно. Голямо миене после пада.

Тая ще пали ли? Гледам не се карат много:chinese:

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Тоя некадърен изевяващ се рапер освен да участва в реклами за кредити, които репресират  хората, за друго не става.  То и рекламата е под съмнение.

Е сега не всеки има честта да върти четката :ski4:

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Тая ще пали ли? Гледам не се карат много:chinese:

Е сега не всеки има честта да върти четката :ski4:

Е как да видиш? То да видиш. требе да гледаш. Как да е, Лада отдавна е Рено и в последно време е китайско изчадие. Я върви си намери копейка ( Жигула ) под 10 бона в България. А па Москвич ръждасал е нереално да намериш. Цените са умопомрачителни.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Е как да видиш? То да видиш. требе да гледаш. Как да е, Лада отдавна е Рено и в последно време е китайско изчадие. Я върви си намери копейка ( Жигула ) под 10 бона в България. А па Москвич ръждасал е нереално да намериш. Цените са умопомрачителни.

Ти какво караш? Не съм виждал да се карат тука. Тая цена в лева как я докара?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.