Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Просто дразня иванчо с неговия адаш.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, bioid написа:

И какво е копейка?

Нещо такова.Спрели чичаци. Дето си въобразяват, че младите ще се юрнат да живеят като скотове, че и по-лошо, да им направят кефа.

И такова:

преди 26 минути, Toto2 написа:

Просто дразня иванчо с неговия адаш.

Знаеш ли колко дава фирмата, дето се занимавам с нея в момента, за препоръка за новонает инженер? Ама искат читави хора, не 'кари. И психично болни папкаджии.

На мене не ми обяснявай колко прегрял сектора, щото ония дни си намерих нов източник на доходи. Гледай си амбриажите. И виж колко старо е това видео. И за какви пари говори на час.

преди 24 минути, IvanKirov написа:

Нещо такова.Спрели чичаци. Дето си въобразяват, че младите ще се юрнат да живеят като скотове, че и по-лошо, да им направят кефа.

И такова:

Знаеш ли колко дава фирмата, дето се занимавам с нея в момента, за препоръка за новонает инженер? Ама искат читави хора, не 'кари. И психично болни папкаджии.

На мене не ми обяснявай колко прегрял сектора, щото ония дни си намерих нов източник на доходи. Гледай си амбриажите. И виж колко старо е това видео. И за какви пари говори на час.

Ей, за гатака лошо не казвай. За коце  те търпя, ма гатака не закачай!

преди 3 минути, Toto2 написа:

Ей, за гатака лошо не казвай. За коце  те търпя, ма гатака не закачай!

Кой е гатака, че така го пазиш? :eek:

преди 2 минути, Гражданин написа:

Кой е гатака, че така го пазиш? :eek:

Няма смисъл да ти обяснявам, далеч си от ит.

Намери си сам инфото, имаше уроци по програмиране.

преди 12 минути, Toto2 написа:

Няма смисъл да ти обяснявам, далеч си от ит.

Намери си сам инфото, имаше уроци по програмиране.

И кво няма смисъл да ми обясняваш, каква е връзката му с Възраждане? Или защо пък го защитаваш? Просто интересно ми става. Хайде, поне това кажи защо. От Възраждане не се имате с ИТ-та, искате им парите и да ги пъдите, че са народни изедници и крадЯт парите си и т.н.. Само работа с пот е работа според вас. Сега ИТ защитаваш. Странно.

Просто е бре. Сам не моеш ли се сетиш? Хем съм го написал! Прочел си го и не загряваш! Леле, мале,  уж комсомолско секретарче, па нема нищо между ушите...

преди 1 минута, Toto2 написа:

Просто е бре. Сам не моеш ли се сетиш? Хем съм го написал! Прочел си го и не загряваш! Леле, мале,  уж комсомолско секретарче, па нема нищо между ушите...

Ма не си обяснил. Само "намери си сам". Аз искам да ми кажеш защо отношението ти към това ИТ е различно. Да не би да ти е син? 

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ма не си обяснил. Само "намери си сам". Аз искам да ми кажеш защо отношението ти към това ИТ е различно. Да не би да ти е син? 

Учител

Гатачето и на мене се води учител, наваксвах с HTML - CSS курсовете от него, навремето.

Кадърен е ама е шматка. Още му седят видео блоговете с жълтата тениска. После се усети и поне си затвори домейна.

Щяха да го бият по едно време. Изгаврил се на някакво интервю.

Инак е положителна личност, като Наков си е шматарок, ама няма лошо. ИТ тата сме така. И двамата ме кефят, особено последният като си развя патката в ефир по БНТ 1. Има го на канала ми в тубата.

427990900_122129293952123963_81652556417

Слагам го тук просто така. За гърч на копейките

:giggle1:

преди 3 часа, bioid написа:

И със сигурност не съм копейка.

Копейка си .

Да позная ли че освен фен на антибългарите от Израждане си и смпатизант на комунделите ?

:) 

преди 5 минути, bioid написа:

И не съм копейка. Набий си го в тъпата чутура.

Гласуваш за Гъзраждани. Те са копейки. Веят чужди флагове, тъй било патриотично.

Малко като дилемата ви, хем да поробите ИТ тата в Белене, хем да им вземате заплатите.

Как да стане тая? Копейка си, от стара деноминация.

преди 8 минути, bioid написа:

Точно така. Такива като вас ме амбицират да гласувам за Възраждане.

Ако мислиш, че се впетатлявам от всяка идиотия, бъркаш адреса.

Такива като тебе, де ме псуваше на сестра, отваряйте си халките овреме.

Гледай кво се случи с тоя де правеше списъци за убиване. Който нож вади от нож умира. Пръв попадна в него. Да се обзалагаме, кога ще го стигнат от шпиц командата на Копейкин. Само дето няма да е спрей, ми нещо по-сериозно, щото го знаят, че ходи въоръжен.

преди 4 минути, bioid написа:

То от теб по-голям идиот едва ли има...

Щото не гласувам за Гъзраждани ли? Да ни върнат с 30 години назад!!

преди 10 часа, bioid написа:

Възраждане нямат нищо общо с твоите глупости. Ти си така отдавна...

Казармата не е ли соц простотия? Не ми се оправдавай с други държави, щото там им плащат по 2500 евро месечно, да не им гладуват семействата. Ристу шапкара ме изнуди аз да си платя, за да живея в нечовешкия му обор.

Прогресивен данък не е ли опит да ме правят равен с таквиз като тебе?

Затворени граници де ги искате, не беше ли тъй по соца?

Липса на външни инвестиции като излезем от НАТО - те ти соц.

Че и ергенския данък  тукашните копейки искате да връщате.

80% от днешните млади живеят без брак, както и аз. Кво ви влиза в работата, чуждите хора имат ли брак и деца?

Гнусни паразити! Все на чужд гръб да живеете!

Те гледай, Копейкин говори за пребиване на съпартийци, пък именно гъзрожденците ги пребиват по списък, по особено подъл начин. Със заслепяване, и после с метални тръби в лицето. Да се обзалагаме кога ще изпищи Дренчев, и то като знаят че ходи с пистолет, може да го третират като нотариуса. Бе на Васил Илиев не се размина, че на вас ли?

Честит Трифон Зарезан, българи:) Нали знаете, че едни от първите лозари и винари в човешката история бродят точно по нашите земи? И че точно от тук тръгва триумфалното шествие на виното по земното кълбо? И не на последно място - че само ние българите имаме такъв уникален празник на лозата и виното, при това със светец-закрилник? Ако празнувате довечера едва ли ще е точно по този историко-етнографски повод, но аз да си кажа:) Честит празник и умната:)

преди 15 минути, Филипов написа:

Честит Трифон Зарезан, българи:) Нали знаете, че едни от първите лозари и винари в човешката история бродят точно по нашите земи? И че точно от тук тръгва триумфалното шествие на виното по земното кълбо? И не на последно място - че само ние българите имаме такъв уникален празник на лозата и виното, при това със светец-закрилник? Ако празнувате довечера едва ли ще е точно по този историко-етнографски повод, но аз да си кажа:) Честит празник и умната:)

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Казармата не е ли соц простотия? Не ми се оправдавай с други държави, щото там им плащат по 2500 евро месечно, да не им гладуват семействата. Ристу шапкара ме изнуди аз да си платя, за да живея в нечовешкия му обор.

Казармата не е соцпростотия. Тук изпратих вее син в казармата , а преди това и племенник. Подбират само годни и да имат поне неутрално отношение, желателно е и да искат - служба с оръжие. Казармата е задължителна , но тези , които не искат имат алтернатива - цивилна служба, а там за някои назначения се и плаща. Парите за реална служба в редиците на армията е незаплатена- някакви дребни пари на месец за издръжка на войника. Служи се 6 , 9 , 12, 18 месеца. това според желанията на наборника , възможностите, нуждите, понякога и под натиск, по принцип не е свободно желание дали 6 или девет месеца, но все пак за сега се вземат предвид желанията. Племенника беше 6 месеца, синковеца беше 9 месеца, като не искаха да го уволняват- предлагаха му професионална служба- все пак  той физически е в добра структ. и тринира , както е и майстор в борба, самбо и има медали спортна стрелба с пистолет. В момента учи и е спонсориран от <армията> като сетне ще работи цивилен за тях.

Обмислят задължителна служба и за жени, так че и момичетата , имам 2, могат да служат. Това е във Финландия. Препоръчително и за България да има служба, не е нужно да е дълга, но здължително запознаване поне 4 месеца.

преди 1 час, laplandetza написа:

Казармата не е соцпростотия. Тук изпратих вее син в казармата , а преди това и племенник. Подбират само годни и да имат поне неутрално отношение, желателно е и да искат - служба с оръжие

За военно обучение и аз съм навит. Всеки ден не може да видиш симулирано бойно поле, в новобранския център превземахме баир с пълно бойно, противогази, димки и халосни над главите ни. Много яко беше, бих си платил за такова. ЕПП, лазене, граната... Спретнати спални помещения, малко дисциплина. Малко маршируване без да прекаляват. Храната в учебния център беше по-добра от тая в нас.

В бойното поделение беше ад. Затова съм против тия простотии. 40 дни обучение са напълно достатъчни. Не де вика копейка Пасков, с покойния вече д-р Пеловски. Година и половина искат.

Това е съсипия за младите, в най-критичните ни активни години, да ни държат като военопленници. НЕ живеем 300 години, да ни съсипвате 2 години от младите, че и половинката страда. Извън казармата пък не мога да си намеря работа, като млад келеш неслужил.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.