Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

хахаха :)

И с какво Израждане се различават от телефонните измамници на бабички дето хвърлят пари и злата от терасите ???

:giggle1:

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 24 минути, Филипов написа:

Защитава Тошко Йорданов, на гости в телевизията на Слави?! Гушнахте се явно нещо. Интересно с каква цел?

преди 28 минути, Toto2 написа:

Прагът на тези тестове е важен, както много пъти преговорихме темата. Оправете си закона на "под въздействието на" и въведете промилите при измерването. Какво толкова ви пречи? Чиста и свята република не се прави с избягали младежи, които ги гоните с казарма и менте дрегери. Затвор за една Мария Джуана дето си пушил на екскурзията преди две седмици и си се престрашил да се качиш на автомобила и да се домъкнеш на работа с колата на работа не е нормално. Който казва, че е нормално да ти съсипят живота за такава постъпка явно не е наред с всичкия си. Докато уйдисвате на бабите да връщате пещерен комунизъм и диктатура младите и образовани бягат от тук и не щат да ви погледнат. То е ясно, че ги наричате дьомнета половината млади, но все се надявам някакво чувство за защита върху собствените си внуци да имате, все някога ще изпушат една Мария Джуана с приятели, а недай си Боже и внучки да имате, после да не ги карат да се откупват на стоп палките, защото не всеки се разхожда с 800 лв в джоба.

преди 2 часа, Гражданин написа:

Прагът на тези тестове е важен, както много пъти преговорихме темата. Оправете си закона на "под въздействието на" и въведете промилите при измерването. Какво толкова ви пречи? Чиста и свята република не се прави с избягали младежи, които ги гоните с казарма и менте дрегери. Затвор за една Мария Джуана дето си пушил на екскурзията преди две седмици и си се престрашил да се качиш на автомобила и да се домъкнеш на работа с колата на работа не е нормално. Който казва, че е нормално да ти съсипят живота за такава постъпка явно не е наред с всичкия си. Докато уйдисвате на бабите да връщате пещерен комунизъм и диктатура младите и образовани бягат от тук и не щат да ви погледнат. То е ясно, че ги наричате дьомнета половината млади, но все се надявам някакво чувство за защита върху собствените си внуци да имате, все някога ще изпушат една Мария Джуана с приятели, а недай си Боже и внучки да имате, после да не ги карат да се откупват на стоп палките, защото не всеки се разхожда с 800 лв в джоба.

800 лева ама за всеки патрул. Като се изучат ще почнат да рекетират на всяко кръстовище. Тотално ме отказаха да си ъпгрейдвам дръгела. Дотам я докарахме да се пазиш от куките повече от апашите. Единият ден ми потрошили ключалките, в опит да ми крадат колата, другия ден ме вдигнали, без нарушение на закона. Решили да мият улиците, аз бях командировка на друг континент.

Затуй както каза полк. Марков - скатавайте от данъци, само глад ги оправя тез кърлежи.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

800 лева ама за всеки патрул. Като се изучат ще почнат да рекетират на всяко кръстовище. Тотално ме отказаха да си ъпгрейдвам дръгела. Дотам я докарахме да се пазиш от куките повече от апашите. Единият ден ми потрошили ключалките, в опит да ми крадат колата, другия ден ме вдигнали, без нарушение на закона. Решили да мият улиците, аз бях командировка на друг континент.

Затуй както каза полк. Марков - скатавайте от данъци, само глад ги оправя тез кърлежи.

Направиха един голям ...ет на МВРто с тия закони. Всеки милиционер вече се е сетил за какво става въпрос. Не случайно няма нито една лимузина конфискувана. Как става тая работа? Да не би мутрите и техните мурви да са все изрядни?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Направиха един голям ...ет на МВРто с тия закони. Всеки милиционер вече се е сетил за какво става въпрос. Не случайно няма нито една лимузина конфискувана. Как става тая работа? Да не би мутрите и техните мурви да са все изрядни?

По двама има кандидати за кука, къмто 1300 лева са им заплатите.

И нощни смени и кво ли не. Да се чуди човек.

Цитат

Ivan G. Iliev
1 дни  ·

Бога ми, и Пламен Пасков седнал да плаче за Дренчев и Арангелов. Защото в България в момента нямало "друга патриотична формация". Добре бе, Пасков, казваш някои истини по случая, но Арангелов е ченге, изгонено от полицията за подкуп, а Дренчев е патологичен лъжец. Много важно, че бил плащал  за това или онова - две хиляди лева за регистрация и така нататък. Ние всички други "предатели" плащахме  - един за плакати, друг за бензин и прочее, но  не като инвестиция, а като доброволни помощи. Вземи се в ръце!

преди 10 минути, IvanKirov написа:

По двама има кандидати за кука, къмто 1300 лева са им заплатите.

И нощни смени и кво ли не. Да се чуди човек.

Естествено, че няма такива филми и балъци! Всичките работят заедно в една корпорация и се отчитат нагоре какво събират. Все пак не може по-нагоре да те спрат и същото да искат, нали ще кажеш за колегите им? На райони работят все пак. Полк. Марков е много прав!

преди 14 минути, Гражданин написа:

се пак не може по-нагоре да те спрат и същото да искат, нали ще кажеш за колегите им? На райони работят все пак.

Случвало се е по 3 пъти да ме спират, за 300 км.

По циг анските махали са ме спирали тия мерзавци, да ми търсят угасени фарове.

Почнаха и пожарогасители да търсят, на всяка година имаш рекет за нова лепенка.

За свещи да ги дадат, мерзавци долни!

https://youtu.be/vUf53jG3QPQ?t=308

преди 2 часа, Филипов написа:

За какво са тия устройства, че не ми стана ясно?

💥 Протестите на народа и Възраждане продължават

️ Няма да се примирим с потъпкването на законите и Конституцията➡️ Държим да подчертаем, че в момента правовия ред в България е суспендиран. Конституционният съд е само един параван за прикриване на беззаконието и налагане на волята на псосолствоТО.

️ След като КС изхвърли в кошчето за боклук над 604 000 подписа за свикване на референдум относно запазването на лева или приемането на еврото, стана ясно, че институциите у нас представляват единствено престъпния и антибългарски управленски режим, но не и българския народ‼️

✔️ За разлика от останалите политически формации у нас, ние имаме партньори, а не господари в Европейския парламент. Поради тази причина, ще поставим там искането за провеждане на референдума.

✔️ Подкрепете ни на 9-ти юни в Евроизборите, за да може гласът на българския народ да се чува в ЕС.

Ангел Георгиев

преди 11 часа, IvanKirov написа:

По циг анските махали са ме спирали тия мерзавци, да ми търсят угасени фарове.

Почнаха и пожарогасители да търсят

А ти какво си правил по циганските махали? Търсенето на пожарогасители не е от вчера, а от доста години.

преди 4 минути, bioid написа:

А ти какво си правил по циганските махали? Търсенето на пожарогасители не е от вчера, а от доста години.

Оттам минавам понякога. Не търся пожарогасител, лепят му лепенка всяка година, на техн. преглед. Гледа стрелката и ми взема 5 лева. Инак пагонените мърши глобяват по 20, за липса на лепенка в срок.

Някаква жестока цензура цари в коментарите в YouTube, не знам какво става, но и моите изчезват мигновенно, гледам и други потребители в коментарите забелязват същото. Реших да преброя коментарите в клипа на предаването Делници с Николай Дренчев, брояча показва 264 коментара а ги преброих един по един всички и се оказаха 115, можете да проверите лично.

преди 9 минути, arcovk написа:

Някаква жестока цензура цари в коментарите в YouTube, не знам какво става, но и моите изчезват мигновенно, гледам и други потребители в коментарите забелязват същото. Реших да преброя коментарите в клипа на Делници с Николай Дренчев, брояча показва 264 коментара а ги преброих един по един всички и се оказаха 115, можете да проверите лично.

Ти сериозно ли се чудиш защо им се налага да си цензурират повече от половината коментари под видеата си? Във фейсбук е същото. Всеки коментар го проверяват преди да се публикува. След един определен момент не гледат коментарите оставени на холд под старите видеа, така че и да си писал някакви хвалебствия пак може и да не се появят. Ся става ли ти ясно колко е демократична партията?

преди 1 минута, bioid написа:

Партията ли трие коментари в YT?!

На ударен ли се правиш? Под всеки ваш клип цари комунистическа цензура! Сакън някой да не каже нещо за вожда и партията друго освен хвалебствия!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.