Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

За военно обучение и аз съм навит. Всеки ден не може да видиш симулирано бойно поле, в новобранския център превземахме баир с пълно бойно, противогази, димки и халосни над главите ни. Много яко беше, бих си платил за такова. ЕПП, лазене, граната... Спретнати спални помещения, малко дисциплина. Малко маршируване без да прекаляват. Храната в учебния център беше по-добра от тая в нас.

В бойното поделение беше ад. Затова съм против тия простотии. 40 дни обучение са налълно достатъчни. Не де вика копайка Пасков, с покойния вече д-р Пеловски. Година и половина искат.

Това е съсипия за младите, в най-критичните ни активни години, да ни държат като военопленници.

Аз го виждам така......... съобразно моя военен опит, имам такъв ииии знам какво е Смърт.

1. Начална, задължителна подготовка-Военно обучение. , примерно 3 месеца, за възраст до 30 години. може на 3 части в периода до 30 години. Държавата задължава и гарантира работните места пред работодателите, за тези месеци няма плащане по кредити  и задължения, за семейните държавата поема разходи кто битовите и пр.

2. Малка, стегната професионална Редовна армия, до 10 хиляди състав.Там са оператори на критични военни технологии, специални такива, мотивирани воийници за мисии отвъд граница, готови да ................ убиват и  служещи не само за пари , а заради изживяване и начин на живот, заради войната. т.е. родени войници.  Друга група , нешо като специални части подготвени за зашитна партизанска война, обучени да оцеляват , мотивирани , способни на мосови убийства, екзекуции и всякакви жестоки партизански действия. Други ще са от въздушни войски и военоморските, само специални, изтребителни и пр.

3. Вътрешни войски, Корпус Защита на Нацията, под управление на отделно министерство, не военното ( 2 министерства, на Военните въпроси и на Зашита на Нацията)

Тези се подбират по желание и годност. След задължителните 3 месеца служени в млади години, по желание и подбор още поне 6 месеца, а сетне и специализиране, като специализирането е платено.Привикване периодично за седмици, месец-платено , гарантирано по закон и задължени работодатели. Право на оръжие в дома, ловно оръжие и лиценз, право на носене на оръжие. Предимство в работа в държавна администр., обшинска администр., привилегии, стипендии за деца и разширен пакет здравни грижи.Тези с по -голям съставв, някои обучени в отбраната-ПВО, бронетранспортйори, верижна техника, летци-специализирани - хеликоптери, военнотранспортни, лека артилерия, мобилни обстановки, тежка техника , Гражданска Отбрана към корпуса, част от сегашната Жандармерия към Корпуса. Към тях запасни и активни са онези пенсионирани от Редовната армия, които се пенсионират на максимум 45 войници, сержанти. 

За редовна армия - високи заплати - поне от 5 хил лева на старши войник, пенсия от поне сегашни 2300 лева и  като е активен в Корпуса заплащане за там , като се преценява какво.

Най-важен за сега е човешкия състав, трябват подготвени, мотивирани хора и то достатъчно такива готови за партизански действия, готови да убиват без угризения.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 13 минути, laplandetza написа:

1. Начална, задължителна подготовка-Военно обучение. , примерно 3 месеца, за възраст до 30 години. може на 3 части в периода до 30 години. Държавата задължава и гарантира работните места пред работодателите, за тези месеци няма плащане по кредити  и задължения, за семейните държавата поема разходи кто битовите и пр.

Кви 3 месеца бе, 4 месеца и половина чисто бях вътре, ако не броим отпуските. И на оня свят ще ги псувам. Сган неземна копейска, нали ги видиш отрепките тука, третираха ме като осъден престъпник рецидивист.

Че и по-зле, в панделата има баня и кенеф.

преди 13 минути, laplandetza написа:

За редовна армия - високи заплати - поне от 5 хил лева на старши войник, пенсия от поне сегашни 2300 лева и  като е активен в Корпуса заплащане за там , като се преценява какво.

Да бе, малко краднат и сега, мислиш случайно ли е, че бесните фуражки държаха именно хранителни заведения. Гледай нашия Ристу, хвали се с 1500 лева пенсия, удръжките на един мой колега отиват за пенсията на само един такъв отпадък.

Аман с ваще социални отношения, аз не съм равен с тях. Сори ако е нескромно, аз с копейки не искам да се равнявам. Не искам, да ми дишат въздуха, не искам да ги видя на снимка, не искам да се зоват българи дори. Цялата им служба е да крадат, да седят, и да ни тероризират както се наказват зекове.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Кви 3 месеца бе, 4 месеца и половина чисто бях вътре, ако не броим отпуските. И на оня свят ще ги псувам. Сган неземна копейска, нали ги видиш отрепките тука, третираха ме като осъден престъпник рецидивист.

Че и по-зле, в панделата има баня и кенеф.

Да бе, малко краднат и сега, мислиш случайно ли е, че бесните фуражки държаха именно хранителни заведения. Гледай нашия Ристу, хвали се с 1500 лева пенсия, удръжките на един мой колега отиват за пенсията на само един такъв отпадък.

Аман с ваще социални отношения, аз не съм равен с тях. Сори ако е нескромно, аз с копейки не искам да се равнявам. Не искам, да ми дишат въздуха, не искам да ги видя на снимка, не искам да се зоват българи дори. Цялата им служба е да крадат, да седят, и да ни тероризират каквто се наказват зекове.

Корупцията в <армията> е огромна, но разходите за състава са незначителни. Краде се , милиарди, от поръчки, обслужване на военни технологии и недвиж. армейско имущество . Заплати от над 5 хилки на месец са нищо в морето от корупция !

преди 27 минути, laplandetza написа:

Корупцията в <армията> е огромна, но разходите за състава са незначителни. Краде се , милиарди, от поръчки, обслужване на военни технологии и недвиж. армейско имущество . Заплати от над 5 хилки на месец са нищо в морето от корупция !

От глад трябва да мрат тия, полза никаква от тях, търкалящи се плужеци, с големите претенции.

Никви 5000 лева не искам да им давам!

Петър Петров: „Възраждане“ събира подписка заради приемането на еврото, която ще внесе в Европарламента

Гледайте го цялото.

И за дьонметата има, и за Гъзраждани, и за бългерианите като  вас.

Ей, Мъжете и достойните Жени от Възраждане, де да ише такива.

Следното долу е много-много по-важно от вашите си театрални пози, идва важен момент и Вие ,ако изобщо сте някакви Национално Отговорни , трябва да се заровите, да разпитвате , вдигате шум и да Протестирате-оказвате натиск. 

Месец Май ще има събиране на Правителствата държави членки на СЗО и приемане на глобалния план за СЗО.

Изгледайте откъса, втора част с д-р Тодоров, той пробва да обясни, не много успешно, но ще раберете.

Не ви ли стана ясно, че Възраждане прави каквото е по възможностите му със законни средства, НО официалната поддръжка от ГЛАСУВАЛИТЕ на изборите не беше достатъчна Възраждане да стане действащ законотворен фактор в НС?!

При 40% гласували изобщо, от които 14% за Възраждане, кой ви е виновен?! Виновни са всички, които НЕ ИЗЛЯЗОХА да гласуват и тези които гласуваха за партиите от Сглобката!

Възраждане бяха законният вариант да се случи някаква промяна на статуквото. Защо тръгнахте да издребнявате с личностни компромати, а не обединихте протестния вот?

Сега Брейка, Марков, Добри, Пасков, Сидеров и т.н. с милиони гледания и одобрения, тръгнали да обвиняват Възраждане. Защо?!

Зад мониторите всички са за промяна, но всеки със своите си условия и претенции, и в резултат - на улицата 10-50 ентусиасти.

Моето виждане за изход е - ОБЕДИНЕНИЕ на всички патриотични партии, движения, влогъри и т.н. за сваляне на това правителство, избрано с ИЗЛЪГАНИ 1 300 000 от 6 622 000. Тази сглобка е с гласовете на една шеста 1/6 от имащите право на избор, като половината от тези 1/6 НЕ СА ИМАЛИ предвид , че ще бъдат излъгани с извратената "договорка"! 

Безсмислено е да се чака някакъв нероден "вожд" с идеи, които ще се харесат на всички. Това е утопия и загуба на ценно време.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

...

При 40% гласували изобщо, от които 14% за Възраждане, кой ви е виновен?! Виновни са всички, които НЕ ИЗЛЯЗОХА да гласуват и тези които гласуваха за партиите от Сглобката!

.....

Тези които не гласувахме Дадохме нашата Воля, а тя е , че 

1. Няма достойни полит.субекти , които да ни представят, в това число и възраждане, които доказаха своята нищета.

2. Самата полит.иконом.финансова-социална-обществ.система наложена в Западния Модел е несъстоятелна и се нуждаем от друг тип организация.

3. От мен нищо не зависи.да ви е.. май.та !

4. Е-те си май..те , не ми губете времето изр.ди гнус-и !

5. Аз............аз съм Гощо , гледъм ло.............бе много съм т.п

6. Кво ши дадете бе, тари.ати?

7. не говори български..........байрям е

8. путин маладец !

преди 19 минути, Joss Bomon написа:

Не ви ли стана ясно, че Възраждане прави каквото е по възможностите му със законни средства, НО официалната поддръжка от ГЛАСУВАЛИТЕ на изборите не беше достатъчна Възраждане да стане действащ законотворен фактор в НС?!

Възраждане бяха законният вариант да се случи някаква промяна на статуквото. Защо тръгнахте да издребнявате с личностни компромати, а не обединихте протестния вот?

Сега Брейка, Марков, Добри, Пасков, Сидеров и т.н. с милиони гледания и одобрения, тръгнали да обвиняват Възраждане. Защо?!

Зад мониторите всички са за промяна, но всеки със своите си условия и претенции, и в резултат - на улицата 10-50 ентусиасти.

Моето виждане за изход е - ОБЕДИНЕНИЕ на всички патриотични партии, движения, влогъри и т.н. за сваляне на това правителство, избрано с ИЗЛЪГАНИ 1 300 000 от 6 622 000. Тази сглобка е с гласовете на една шеста 1/6 от имащите право на избор, като половината от тези 1/6 НЕ СА ИМАЛИ предвид , че ще бъдат излъгани с извратената "договорка"! 

Безсмислено е да се чака някакъв нероден "вожд" с идеи, които ще се харесат на всички. Това е утопия и загуба на ценно време.

Обединение -Да , вече има такова гражданско сдружение, има и други опити. Обединение където възраждане ще бъде само и единственно редови <член> , ако се прерасне до политически проект- партия, коалиция, то възраждане да са само един от многото без да пробват да бъдат някакви важни фактори там. Друг начин няма, вие сте Компрометирани, покрай вас не може да се обединят достойни хора и фактори.

Ясно. Пак НОВ ВОЖД /гражданско сдружение/... ама този да го няма, ама онзи... causa perduta

преди 37 минути, Joss Bomon написа:

Не става така. Не може от една страна да има постоянно лъжи, клевети и обиди, а сега да искате подкрепа от същите. Един по-голям от мен ще имате...

преди 12 минути, bioid написа:

Не става така. Не може от една страна да има постоянно лъжи, клевети и обиди, а сега да искате подкрепа от същите. Един по-голям от мен ще имате...

Кое е лъжи, клевети, като ви питам не ми посочвате и едно. Кажи едно бе, кое е лъжа! Обидите са ясни, пращате ме при черните души, ще ни избивате по списък, предатели сме били... Как ще ни оберете, как ще ни изкарате от трудовия пазар на ЕС. И то защо, щото разказвам на младите, какъв казармен ад им гласите, по-лошо от обор. В кой век сме? Единия ден вожд ви приказва едно, другата година точно обратното.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Щото ви видяха отвътре какви сте. Промяна на статукво нанай си, Дренчевия си вкара половината рода в парламента. Купуват имоти на поразия, развеждат се фиктивно, каква промяна ни баламосвате?

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Само оправдания. Копейкин по принцип неглижира СЗО. Има го записано.

Не очакваме да е Христос, ама с тия показни и подмолни пребивания, разходвате си съпартийците като пешки, накрая само най-големяи бок лук ще остане.

Никакви патриоти не сте, колкото и да се тупате като орангутани. Патриот не си прогонва младите с мизерии каквито ви дойде на акъла. Точно в старта на живота искате да ги съсипвате, да живеят с тотално неграмотни ман густи, да ги ритат, да гладуват, да ходят некъпани като скотове.

Туй не е патриотизъм. Паразитизъм по прилича да е.

преди 44 минути, Joss Bomon написа:

Ясно. Пак НОВ ВОЖД /гражданско сдружение/... ама този да го няма, ама онзи... causa perduta

Ей, без вождове моля, когато искаш да Обединиш трудно податливи и управлями хора, вождовете трябва да се ликвидират. 

Няма вождове, няма и лидери...............напред излиза Темата за Заверата и Плана за Действие. Трябват жертви и коцето копейката или се жертва и го помнят с нещо добро или отива на май...си !

преди 2 минути, laplandetza написа:

Трябват жертви и коцето копейката или се жертва и го помнят с нещо добро

Не трябват жертви, трябва някой свестен, дето не е копейка проста, да ми хвали соца и да ми трие коментарите. Добри Божилов се пробва да се кандидатира, и все на копейска карта залагат.

Бактън, аз принудителния безплатен труд на соца го неща, и то с години това. 3 г. дядо в казарма, 5 г. летата докато следва, после 2 г. по разпределение. После досие от партсек, дето те следва доживот. Хипотетично казвам, дядо ми не е следвал, ама това е ако искаш да си инженер/лекар и т.н. 3+5+2 по горната схема, са ДЕСЕТ години робуване/заточение, докато те оставят на мира. Всъщност докторите май 7 г. учат.

Феодалните тегоби да си ги продават на пик ливите баби. Пък Ристу Шапкара се пенсионира с 20 г. стаж, и все има кой да му слугува, и краднат квото докопат.

С тия бесни старчуги държава няма да възродят. Все патриотари, ама други да им робуват.

Не виждам никаква позиция на възраждане към плановете за СЗО.

Няма конкретика за някакви планирани действия срешу Зелените директиви и законодателство , конкретни стъпки за отлагане приемане в еврозона и достъпни разяснения зашо сега не е времето за това, не глупостите за лева , а конкретно за обвързването, дълговете за идните поколения, дигипортфейл и зеления фашизъм...............отделно за кражбите и пробиване на държавата- военните сделки за оръжия-тези на частните компании продадено оръжие на най-ниските цени в историята, мръсните сиви милиарди от това и пералнит за тях -какво финансират, , военните поръчки идоговори, сделките боташ и пр.

Мълчание!

преди 1 минута, laplandetza написа:

Няма конкретика за някакви планирани действия срешу Зелените директиви и законодателство , конкретни стъпки за отлагане приемане в еврозона и достъпни разяснения зашо сега не е времето за това, не глупостите за лева , а конкретно за обвързването, дълговете за идните поколения, дигипортфейл и зеления фашизъм...............отделно за кражбите и пробиване на държавата- военните сделки за оръжия-тези на частните компании продадено оръжие на най-ниските цени в историята, мръсните сиви милиарди от това и пералнит за тях -какво финансират, , военните поръчки идоговори, сделките боташ и пр.

Мълчание!

Не може да огреят навсякъде, никой не може, проблемът им не е там.

Ето, преди да вляза в тоя форум съм проксиран, имам скрипт блокер, пазим се от тия като от чума.

Само се зъбят да убиват и пребиват, и вече има жертви.

Туй не са патриоти. Няма да казвам какви са, щото докладват. Нападат в гръб.

преди 7 минути, laplandetza написа:

А къде гледаш за това?

току-що, bioid написа:

А къде гледаш за това?

На някво сборище директно ги омаловажи, ся не мога да пазя всяка изцепка, щото само изцепки творите.

Не може да огрее навсякъде, не го виня за това. Признателен съм им за запазването на лева, изцяло съм с тях. Само за това.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не може да огреят навсякъде, никой не може, проблемът им не е там.

..

Никой не може, но трябват Дела, не само <документи> т.е. филми, репортажи, клипчета, приказки, сценки , нагласени скандали и разните му патриотини игри. 

Дела и само Дела - нали уж искали доверие.............то ясно , че е твърде късно, копейката още с профила си говори достатъчно, той е проста политическа шаврантия и това е Факт , който е в неговото минали, напълно доказано. Да пускам ли пак биографията на това същество ?

преди 3 минути, bioid написа:

А къде гледаш за това?

Сега е времето за действие! , защо си бъркат изотзад..е , а сетне в устенце, никаква адекватна реакция за уж Защитници на България!

Какво действие очакваш? Нещо незаконно?! А Костадинов е само един човек. Не съм длъжен да се съгласявам с него за всичко.

преди 5 минути, laplandetza написа:

Сега е времето за действие! , защо си бъркат изотзад..е , а сетне в устенце, никаква адекватна реакция за уж Защитници на България!

Брейка хубаво ги нареди, вика ся делят баницата. Заети са.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.