Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 минути, Toto2 написа:

Бръщолевиш пълни глупости. Не мога да повярвам как не осъзнаваш кви простотии бълваш.

Кое точно е глупост? Една кажи бе! Кажи кое не е тъй. Едно и също повтаряте, именно Joss Bomon ме заплашваше тука. Щот не ща двоен данък. И него да окрадете. Групата ви я показах, Донка Джендова е от основателите на Гъзраждани. Тичала е и си е делила от залъка за вас. Турихте Ташаков на нейно място, парашутист,  да се снима с неграта на Лондон, гъзрожденци първи. Изхвърлихте я като Дренчев, който си дал личния офис, пак за вас. Снимат екрани с тия заплахи, не е като да си измислят. Създателят на Оня списък, ся квичи, че бил набеден, като Гунчева. Която до вчера плюеше.

Ще ти загорчи депутатското кюфте! Вашите си предавате, жертвате ги за мръсни сделки, хем да се коалирате в лапачката, хем уж не сте вие. После жертвите обират негативите.

Използват ви като ка пути.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, Toto2 написа:

Бръщолевиш пълни глупости. Не мога да повярвам как не осъзнаваш кви простотии бълваш.

Очевидно само така може за изкара някакви пари 😉

преди 13 минути, baitexpo написа:

Очевидно само така може за изкара някакви пари 😉

Парите си ги изкарвам с образованието.

Мислиш, трябва някой да ми плаща, да оплюя Ристу, дето ме тури в нечовешки условия, насила завлечен, че и кинти ми измъкнаха.

Или много искам още 7 % данък?

Или като излезем от ЕС няма да съсипете малкото останали живи бизнеси?

Или трябва да ми платят да пиша, реално много ме кефеше да кибича по 2 дни на студа за виза за командировка, че после и да си ги отработвам.

За кое точно ми платиха, според тебе?

Много добре знаеш, че нямаме армия, още повече няма мераклии да се бият за вас. НАТО е без алтернатива.

За кое ми платиха, според тебе?

Наистина ли мислите, че младите много ще се кефят да ги ритат циг ански банди, да ги лишат от елементарни човешки неща като баня храна и сън? И достойнство.

Отнасяте се към войниците като към углавни престъпници. Никаква чест и дълг няма в това, да ходим като скотове. Никой няма полза, освен мерзкия ви кеф да ни унизите, да убиете човешкото в нас.

Вярваш ли, че няма да си обърнат гърба, и да ви оставят на главорезите, дето ги внасят в момента? Мислиш ли, че им пука за соц малоумията ви? Или ще се откупуват рекета на Ивелин, в зората на живота си, вместо да си устройват семейното гнездо?

Половинките им ще ги чакат година и половина на сухо, или с деца на ръце сами, за кеф на малоумния бабишкер по сборищата ви?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Парите си ги изкарвам с образованието.

Мислиш, трябва някой да ми плаща, да оплюя Ристу, дето ме тури в нечовешки условия, насила завлечен, че и кинти ми измъкнаха.

Или много искам още 7 % данък?

Или като излезем от ЕС няма да съсипете малкото останали живи бизнеси?

Или трябва да ми платят да пиша, реално много ме кефеше да кибича по 2 дни на студа за виза за командировка, че после и да си ги отработвам.

За кое точно ми платиха, според тебе?

Много добре знаеш, че нямаме армия, още повече няма мераклии да се бият за вас. НАТО е без алтернатива.

Бе наистина доста глупости говориш. Щял да чака за визи -голям праз, нато-т- било закон божий, незнам си кво. Харесвал му да му умират родата бавно сготвена в сегашен ес и пр., наистина глупости. Лощото е че тея от израждане всъщност са тука да пазят тези гнусотии.

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Клозетниците смятат, че дар словото ти тук може да е единствено защото е платено. Нормално е за нужникари на акъл, надали им се чудиш. Те все си търсят някаква причина, по възможност да са ти платили специално, за да ги плюеш, просто нямат акъл да им попие, че нормалните хора ги виждат колко са вредни и съвсем безплатно ги презират.

преди 5 минути, laplandetza написа:

Бе наистина доста глупости говориш. Щял да чака за визи -голям праз, нато-т- било закон божий, незнам си кво. Харесвал му да му умират родата бавно сготвена в сегашен ес и пр., наистина глупости. Лощото е че тея от израждане всъщност са тука да пазят тези гнусотии.

И кво предлагаш да правим? Армия почти няма, техниката нарязаха.

Ще ви оставим да мрете, знам че е гадно, но  е истина. Няма кой да се бие за вас.

Или искаш да ти напиша само да ти харесва. Да те излъжа.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Клозетниците смятат, че дар словото ти тук може да е единствено защото е платено. Нормално е за нужникари на акъл, надали им се чудиш. Те все си търсят някаква причина, по възможност да са ти платили специално, за да ги плюеш, просто нямат акъл да им попие, че нормалните хора ги виждам колко са вредни.

Виждаме, че са вредни, защото са си обикновенни <бизнесмени> всеядни продажни създания.

Виждаме и разните други плазмодии около Посолството и либералпедализма, както и заблудени умственноограничени псевдоинтИлигенти пишещи из форумите😀

преди 4 минути, Гражданин написа:

Клозетниците смятат, че дар словото ти тук може да е единствено защото е платено. Нормално е за нужникари на акъл, надали им се чудиш. Те все си търсят някаква причина, по възможност да са ти платили специално, за да ги плюеш, просто нямат акъл да им попие, че нормалните хора ги виждат и колко са вредни и съвсем безплатно ги презират.

Само да видят кво пишат хората, под статиите за партията им. Дето нямат достъп троловете на Копейкин, да трият и прехвалят вожда си.

Не им ли иде на акъла, че като си изгонят младите и кадърните, после няма кой да им изкарва пенсиите, на сенилните баботии...

Дето им сипвам сме 96 % от народа. Ако сметнеш и негласуващите.

Около 6% им е вота. Един на 18 човека се дере под флаговете на Луганска и каква бяха републики. Под чужди флагове крещят.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

И кво предлагаш да правим? Армия почти няма, техниката нарязаха.

Ще ви оставим да мрете, знам че е гадно, но  е истина. Няма кой да се бие за вас.

Или искаш да ти напиша само да ти харесва. Да те излъжа.

За кои Нас?............. не забравяй, в момента разчитат в БГ на някакво динамично равновесие в Глобалистките игри на Промяната и интереси -стратегически в задокеяния, русия и турция. Без НАТО , ще е същото, Турция ще има интерес да ни пази от сръбско-румънски и албаномакедонски провокации, руснаците няма да са съгласни на прекрояване в полза на румънци, но няма да имат против от конфликт.

току-що, laplandetza написа:

За кои Нас?............. не забравяй, в момента разчитат в БГ на някакво динамично равновесие в Глобалистките игри на Промяната и интереси -стратегически в задокеяния, русия и турция. Без НАТО , ще е същото, Турция ще има интерес да ни пази от сръбско-румънски и албаномакедонски провокации, руснаците няма да са съгласни на прекрояване в полза на румънци, но няма да имат против от конфликт.

Дрън дрън.

Хубаво айде, излизаме от НАТО.

Като излезем от ЕС кво става с ман галите, дето им висят на социалните системи по Запада?

Или мислиш много се кефят да ги дундуркат. Ще ни ги насипят като "бежанците" в момента. Преди ЕС ни върнаха 2 самолета с ман гали. Помниш ли?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Само да видят кво пишат хората, под статиите за партията им. Дето нямат достъп троловете на Копейкин, да трият и прехвалят вожда си.

Не им ли иде на акъла, че като си изгонят младите и кадърните, после няма кой да им изкарва пенсиите, на сенилните баботии...

Дето им сипвам сме 96 % от народа. Ако сметнеш и негласуващите.

Около 6% им е вота. Един на 18 човека се дере под флаговете на Луганска и каква бяха републики. Под чужди флагове крещят.

Остави израждането в Български Интерес е Русия да има влияние над почти цяла Украйна и възвърне в Молдова. Ние нямаме проблем с руснаците и те никога няма да ни бъдат враг във война. Ако се стигне до война в наш интерес е да минат през България, няма лошо в това.

току-що, IvanKirov написа:

Дрън дрън.

Като излезем от ЕС кво става с ман галите, дето им висят на социалните системи по Запада?

Или мислиш много се кефят да ги дундуркат. Ще ни ги насипят като "бежанците" в момента. Преди ЕС ни върнаха 2 самолета с ман гали. Помниш ли?

Ами те и сега 9000 ще ви докарат за да ви пуснат в Шенген...

току-що, Bubbles написа:

Кой бизнес в България е жив?

ИТ бизнеса. Съвсем наскоро хванах нов проект.

Или покрай твойте брикети мислиш, че те лъжа? Я виж в IT jobs колко хиляди обяви има за нас?

Знам, че ни мразите. От завист и злоба. Реално внасяме милиарди свежа валута, не бъркаме в хазната като шапкарите, дето се радват на копейковите мизерии.

Дрън дрън.

Малко си глупав, тва да ти е проблема с мангалите с Бг паспорт по Европа.  За другите да си седят там в британски пакистан, в немски халифат и квото е.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ами те и сега 9000 ще ви докарат за да ви пуснат в Шенген...

Бе не се оправдавай бе. Гледай си Францията, не ни се бъркай, доволно сме по-добре без вас.

Щяхме да им дадем властта, ако бяха читави.

Като сегашните са, закво да заменяме чума с холера, де вика Пасков?

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Залогът им са няколко имота, по възможност поне едни с тераси и от останалите да взимат наеми. Такава далновидност какво ще я прави народът не им трябва. Светът го виждат на "ние привилегированите" и "простолюдието", докато са във властта да им е добре, после като излязат от нея поне да са се изпоапартаментирали доста завидино та да си живеят спокойно. Цомчо за по-малко от три години във властта купи тузарски апартамент на чалгарчето си. Цялата им философия е такава.

преди 7 минути, laplandetza написа:

Малко си глупав, тва да ти е проблема с мангалите с Бг паспорт по Европа. 

Кое не  е тъй? И ти кат Теточков и останалите. Глупости глупости, пък пишеш като душевно болен.

Кажи кое не е тъй, и си форматирай поста като хората. XML тагове не радват бабите.

Аман от псевдо политически простотии. Няма ли армия, нямаме ли съюзници, Ердоган си прибира Филибето. Таман вчера ви давах клип, докъде рисува границата на нова Турция.

Или покрай твойте брикети мислиш, че те лъжа? Я виж в IT jobs колко хиляди обяви има за нас?

Знам, че ни мразите. От завист и злоба. Реално внасяме милиарди свежа валута, не бъркаме в хазната като шапкарите, дето се радват на копейковите мизерии.

Кой ви мразил?  Факт е , че в БГ няма стабилна основа на някаква задоволителна икономика- в БГ е картофена държава с ИТ  дрежки от биоразградими тъкани и то полупрозрачни.

Кое не  е тъй? И ти кат Теточков и останалите. Глуспости глупости, пък пишеш като душевно болен.

Кажи кое не е тъй, и си форматирай поста като хората. XML тагове не радват бабите.

Аман от всевдо политически простотии. Няма ли армия, нямаме ли съюзници, Ердоган си прибира Филибето. Таман вчера ви давах клип, докъде рисува границата на нова Турция.

Де тоя късмет да прибере щга и специално свиленградско, от кога го молим ердоганя, ма не е толкова тъп, неще , дърпа се гаджала!😀

преди 2 минути, laplandetza написа:

Кой ви мразил?  Факт е , че в БГ няма стабилна основа на някаква задоволителна икономика- в БГ е картофена държава с ИТ  дрежки от биоразградими тъкани и то полупрозрачни.

Ако знаеш за каква голяма корпорация работя, щеше да си изпринтиш тоя пост, да го сдъвчеш, и глътнеш. Туй че не си наясно с нашата цивилизация, не те прави компетентен.

преди 3 минути, laplandetza написа:

Де тоя късмет да прибере щга и специално свиленградско, от кога го молим ердоганя, ма не е толкова тъп, неще , дърпа се гаджала!😀

Май само дьонмета се кефите на Копейкин. Май е проект на Ердоган.

преди 7 минути, Гражданин написа:

Залогът им са няколко имота, по възможност поне едни с тераси и от останалите да взимат наеми. Такава далновидност какво ще я прави народът не им трябва. Светът го виждат на "ние привилегированите" и "простолюдието", докато са във властта да им е добре, после като излязат от нея поне да са се изпоапартаментирали доста завидино та да си живеят спокойно. Цомчо за по-малко от три години във властта купи тузарски апартамент на чалгарчето си. Цялата им философия е такава.

Някъде пазех линк към видеото с Карбовски. Де вика "или сте с нас, или ви пращаме при черните души".

За копейките 94 % от народа е черни душИ.

И Белене за нас, след като ни приберат 70% от заплатите, още преди брутото. Такива квичове има по модерираните им форуми, и все ИТ тата им бъркат у гъзарете тричави. Кво толкоз лошо от нас видяха, не мога да си обясня.

Злоба и завист на 100%

Ся като ги оставим на талибаните, да отварят халката отсега!

Нека да ме плюят, че съм егоист. Окото ми няма да трепне. Клетвата тъй или иначе ме принудиха да я дам, иначе неизпълнение на заповед и дисцип. После пак дослужвам.

Сган проклета са шапкарите, думи на Д. Божилов са, малко по-поетично го каза.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ако знаеш за каква голяма корпорация работя, щеше да си изпринтиш тоя пост, да го сдъвчеш, и глътнеш. Туй че не си наясно с нашата цивилизация, не те прави компетентен.

Май само дьонмета се кефите на Копейкин. Май е проект на Ердоган.

Хахах, и за ОЧЗ да работиш и за Империята на галактиката, все тая, фактите говорят , Бг е пробит резерват, зомби псевдодържава, няма истинска икономика, тя е баш обслужваща периферия и ливада за паша на корпоративен ЕС и международен капитал. Полета , които ще бъдат <косени> , това е реалноста.

Поради горното бих искал моята Родина, а това е Любиметска община да премине под турско влияние. България никога няма да изчезне ! 

Няма кой да си дава живота за тия, де ни направиха на добичета. Докато бяхме при тях, отвлечени под заплаха от военен затвор.

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Бе не се оправдавай бе. Гледай си Францията, не ни се бъркай, доволно сме по-добре без вас.

Щяхме да им дадем властта, ако бяха читави.

Като сегашните са, закво да заменяме чума с холера, де вика Пасков?

На кво си?

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Да добре.

преди 4 минути, laplandetza написа:

Хахах, и за ОЧЗ да работиш и за Империята на галактиката, все тая, фактите говорят , Бг е пробит резерват, зомби псевдодържава, няма истинска икономика, тя е баш обслужваща периферия и ливада за паша на корпоративен ЕС и международен капитал. Полета , които ще бъдат <косени> , това е реалноста.

Вие като сте турбо мизерници, не всички сме такива. Погледни кви коли карат хората, айде аз лъжа те.

преди 4 минути, laplandetza написа:

Поради горното бих искал моята Родина, а това е Любиметска община да премине под турско влияние. България никога няма да изчезне ! 

Само дето турците и на тебе ще викат рая и гяурин, и ще те мандръсат, имат си такива традиции.

преди 3 минути, Bubbles написа:

На кво си?

100 грама вишнев ликьор изпих на края на работния ден, че ми изпуши главата. Към 18. 30 беше. Ся съм свеж на репичка.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Да добре.

Не бе нужникари сме, всички висим на врата на семейството. Един на друг си висим, като в поема на Шекспир. Имаше един виц де обяснявал отде земал парите. От чекмеджето. Там ги слага жена му. ТОй ѝ ги дава.

Като сте дрипльовци, виж хората около тебе. Не всички сме галоши. Не ме гледай, че карам античен таралясник. Харчовете ми са големи. По нещо, де нямаш акъл да го вденеш какво е.

Гледай си Францията, и остави България. Гнус ни е от вас. Още от таксито като се кача при вас, и ме почват. Срам ме е от такива като тебе.

Вие като сте турбо мизерници, не всички сме такива. Погледни кви коли карат хората, айде аз лъжа те.

Само дето турците и на тебе ще викат рая и гяурин, и ще те мандръсат, имат си такива традиции.

Ами аз съм по рождение мюсюлманин........... наследник на османската империя, Така чеее............ съм си у дома и така и иначе. В Българската Традиция половин хилядолетие е и османската държава и империя, всичко е както трябва да е,

Не ми пука кви коли, аз карам фиат пунто, дачия лоджи, дачия логан, и една тойота 4 по 4 ............. да всичките тея аз ги издържам, 4 коли и нито една не е моя. Аз нямам Нищо и така съм от както съм се родил, просто правилата в моя свят са такива, моята <длъжност> изисква да съм безимотен, да нямам нищо зад гърба си, нищо присъщо за <обикновенните хора> 

Та кви коли викаш............ да се позабавлявам с човешкото невежество и ненаситна празнота................🙂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.