Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, laplandetza написа:

Ами аз съм по рождение мюсюлманин........... наследник на османската империя, Така чеее............ съм си у дома и така и иначе. В Българската Традиция половин хилядолетие е и османската държава и империя, всичко е както трябва да е,

По Голямата Екскурзия, 1986 та нейде, се връщаха от Анадола, с бутилки от лимонада в зад ниците. В спешното ги шиеха, абе чудо беше. Имахме позната сестра, та разправяше. Ама ги е срам да си признаят.

Турци турци ама като отишли им викали "домус гялди" или нещо от рода. Яли свинско, мръсни били според Корана.

Върнаха се с увесени носове и разпорени халки. За тях сте гяури. Точка.

преди 6 минути, laplandetza написа:

Не ми пука кви коли, аз карам фиат пунто, дачия лоджи, дачия логан, и една тойота 4 по 4 ............. да всичките тея аз ги издържам, 4 коли и нито една не е моя. Аз нямам Нищо и така съм от както съм се родил, просто правилата в моя свят са такива, моята <длъжност> изисква да съм безимотен, да нямам нищо зад гърба си, нищо присъщо за <обикновенните хора> 

Щом си мислиш, че всички сме дрипляци като вас, явно нещо твоето дюшеме лопа.

Аз наистина се нося като дрипляк, ама не е от немотия. Мойто не го гледай. Като се хвана да бачкам доходи има. Кадърен съм, гледам днес LinkedIn показал, че съм попаднал във филтрите на фирмата, с която работя в момента.

Явно ми търсят нови колеги, искам да кажа. Не е като да няма бизнес. И бонус за препоръка имаме. Ама искат кадърни, през сито и решето ме цедиха, докато ми се доверят. Ся имам достъп до сървърите на проектите им, директно към клиентите им.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 21 минути, IvanKirov написа:

100 грама вишнев ликьор изпих на края на работния ден, че ми изпуши главата. Към 18. 30 беше. Ся съм свеж на репичка.

Като ти гледам неадекватния отговор горе, май си сбъркал бутилката...
...и мярката.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

По Голямата Екскурзия, 1986 та нейде, се връщаха от Анадола, с бутилки от лимонада в зад ниците. В спешното ги шиеха, абе чудо беше. Имахме позната сестра, та разправяше. Ама ги е срам да си признаят.

Турци турци ама като отишли им викали "домус гялди" или нещо от рода. Яли свинско, мръсни били според Корана.

Върнаха се с увесени носове и разпорени халки. За тях сте гяури. Точка.

Щом си мислиш, че всички сме дрипляци като вас, явно нещо твоето дюшеме лопа.

Аз наистина се нося като дрипляк, ама не е от немотия. Мойто не го гледай. Като се хвана да бачкам доходи има. Кадърен съм, гледам днес LinkedIn показал, че съм попаднал във филтрите на фирмата, с която работя в момента.

Явно ми търсят нови колеги, искам да кажа. Не е като да няма бизнес. И бонус за препоръка имаме. Ама искат кадърни, през сито и решето ме цедиха, докато ми се доверят. Ся имам достъп до сървърите на проектите им, директно към клиентите им.

Хахах, на някои може и такова да се е случило, инак свинското е храна за аристокрацията, за царе и принцове, не е за чубанйе.........😀

Бива щом та търсят................... понякога е по - добре да не те търсят............... както съм аз сега😀

преди 10 минути, Bubbles написа:

Като ти гледам неадекватния отговор горе, май си сбъркал бутилката...
...и мярката.

Напълно трезвен съм, утре ще се виждам с колегите в офиса, ще шофирам демек. Не мога да си позволя да съм парцал утре, като се напия после другия ден гледам тъпо.

На водичка съм, и чай ме домързя да си направя.

То да речеш нещо ново да съм написал. Не се връткам като Реджеп. Днес копейка утре им руши тотемите.

И ме обижда мене на копейка. Аз съм последователен, знам си интереса.

Сетих се бе, Луганска и Донецка република. Техните флагове веете. Патриоти били. Левски тъй веел флагове на завзети територии. Ирония де, че като ти знам акъла...

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Напълно трезвен съм, утре ще се виждам с колегите в офиса, ще шофирам демек. Не мога да си позволя да съм парцал утре, като се напия после другия ден гледам тъпо.

На водичка съм, и чай ме домързя да си направя.

То да речеш нещо ново да съм написал. Не се връткам като Реджеп. Днес копейка утре им руши тотемите.

И ме обижда мене на копейка. Аз съм последователен, знам си интереса.

Сетих се бе, Луганска и Донецка република. Техните флагове веете. Патриоти били. Левски тъй веел флагове на завзети територии. Ирония де, че като ти знам акъла...

Ми тогава остава да си искал да цитираш някой друг, защото това което си писал няма нищо общо с написаното от мен.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ми тогава остава да си искал да цитираш някой друг, защото това което си писал няма нищо общо с написаното от мен.

Нещо не разбрах, кво не ти е наред.

Уморих се днес, но не съм сменил плочата, като копейките. Вчера не на ЕС, ся веят евро флага, че найш кви заплати давали там...

Затуй си се завлякъл там. Като диодния викаш не съм копейка, само гласувам за тях.

:wub:

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Уморих се днес, но не съм сменил плочата, като копейките. Вчера не на ЕС, ся веят евро флага, че найш кви заплати давали там...

Затуй си се завлякъл там. Като диодния викаш не съм копейка, само гласувам за тях.

Той се е изнесал от Бг от Времената Преди АйТи Потопа.........😀..........АнтиченЧовек.............

преди 19 минути, laplandetza написа:

Той се е изнесал от Бг от Времената Преди АйТи Потопа.........😀..........АнтиченЧовек.............

Нагло и паразитно дьонме е, отхранили сме го, духнал от казармата, на мене ми обяснява от френско гето, за войнска чест и дълг.

Той се омел тъкмо отхранен и изучен.

1 месец бан отнесох зарад него, такава наглост трудно се търпи. Човек съм и аз. Предател е куха дума, без смисъл.

Дьонмета като него да ми го казват, ме изкарва от равновесие.

Не е гледал той, как му ритат бойното другарче в бъбреците, щото е висшист.

Не е ходил месец некъпан.

Не е ял медузи, обед и вечер.

Не е ходил като мен, с гаджето пари за кафе нямахме.

Трудно се сдържам да му кажа каквото заслужава.

Калин  и той не е служил, не може да разбере какво нечовешко унижение му е спестено. Затуй ме баня по месец. Няма как да го разбереш това, най-лесно е да лаеш по картинка. Той се изнесъл, аз съм бил предател.

преди 47 минути, IvanKirov написа:

Аз ти казвам, че ся ще ви изпратят 9000 сигана за да ви пуснат в Шенген ти ми разправяш че съм се оправадавал и пр...
А ся де?

преди 4 минути, Bubbles написа:

Аз ти казвам, че ся ще ви изпратят 9000 сигана за да ви пуснат в Шенген ти ми разправяш че съм се оправадавал и пр...
А ся де?

Ми аз ли ги викам тия сигана бе.

Каква вина имам, че сме малък, но много прост народ.

Фюрер ти опорочи всяка патриотична идея, просто поредният, след върволицата преди него.

България е пред кончината си, тъй го усещам, и хич не ми е забавно.

Може да съм свидетел да лопнем кепенците, и по кръстовищата да режат уши и  глави, като в Белгия.

Освен дето може да намериш кмб на картата, едва ли си спомняш нещо от нея. Да си я пропътувал с климатизирана кола, колко нещо теротория е, просто да я усетиш. На коне са я заградили.

Дьонметата проклети, с глупотевината си я проиграхте. Тия 9000 сигана нямам вина, че идат.

Такива като тебе имат вина, колкото и да не го разбираш в момента. Мислиш си, че като се зъбите на младите, как ще ги направите на роби, сте си изпълнили патриотичния дълг.

Ти самият си се изнесъл. Кво се обаждаш в тая тема! Гъзраждани е партия на дьонметата. Дьонме значи предател на религията си.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ми аз ли ги викам тия сигана бе.

Каква вина имам, че сме малък, но много прост народ.

Фюрер ти опорочи всяка патриотична идея, просто поредният, след върволицата преди него.

България е пред кончината си, тъй го усещам, и хич не ми е забавно.

Може да съм свидетел да лопнем кепенците, и по кръстовищата да режат уши и  глави, като в Белгия.

Освен дето може да намериш кмб на картата, едва ли си спомняш нещо от нея. Да си я пропътувал с климатизирана кола, колко нещо теротория е, просто да я усетиш. На коне са я заградили.

Дьонметата проклети, с глупотевината си я проиграхте. Тия 9000 сигана нямам вина, че идат.

Такива като тебе имат вина, колкото и да не го разбираш в момента. Мислиш си, че като се зъбите на младите, как ще ги направите на роби, сте си изпълнили патриотичния дълг.

Ти самият си се изнесъл. Кво се обаждаш в тая тема! Гъзраждани е партия на дьонметата. Дьонме значи предател на религията си.

Да съм казал че си виновен?

И пак ми лепиш някви етикети. Кой тоз фюрер? Моя фюрер е жена ми.

Мисля си в момента, как би реагирал Аспарух, ако има как да те представя пред него. Нефелните младенци директно са ги давили в потоците.

Той с шепа конници удържал тая територия, вие през вълшебен телефон през 9 планини раздавате туй, дето неговите мъже са го градили.

Уплашил си се от мъжкия си дълг, учиш едни черни хора от още по - далечни земи. Отрекъл си се от събратята си българи.

Как ли щеше да реагира.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Да съм казал че си виновен?

И пак ми лепиш някви етикети. Кой тоз фюрер? Моя фюрер е жена ми.

Диодния тъй вика. Не съм копейка кай, само гласувам за тях.

Че и твойта работа, Висиш в темата, защитавайки ги, опозорявайки се.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Диодния тъй вика. Не съм копейка кай, само гласувам за тях.

Че и твойта работа, Висиш в темата, защитавайки ги, опозорявайки се.

Аз Диодния ли съм?
Мисля че нещо се бъркаш, аз никого не защитавам, дори снощи съвсем ясно ти посочих ако гласувах за коя партия бих гласувал.
Може би някоя тяхна конкретна постъпка/позиция да ми се е харесала и да съм я защитил но толкова.

И престани с тиоя глупости кой къде бил. Ти като си там какво си направил? Само мрънкаш и опяваш.

преди 48 минути, Bubbles написа:

Мисля че нещо се бъркаш, аз никого не защитавам, дори снощи съвсем ясно ти посочих ако гласувах за коя партия бих гласувал.
Може би някоя тяхна конкретна постъпка/позиция да ми се е харесала и да съм я защитил но толкова.

Е само дето висиш в темата, нонстоп защитаваш дивотиите на копейките. Нищо работа.

преди 48 минути, Bubbles написа:

И престани с тиоя глупости кой къде бил. Ти като си там какво си направил? Само мрънкаш и опяваш.

Дреболия, викаш.  Много са досадни банкерите, викат преди да теглиш пари, трябва да си ги внесъл.

Тъпня. Досада. Нищо работа. Ко толкоз, дьонме като дьонме.

Гледам тоя клип в момента, ващо нахалничене не е от вчера, не е от тебе измислено, перекендета е имало от времето на Дядо Вазов още.

Знам, че няма да го гледаш, май обсъждаше турски сапунки с оня auxx.

Два свята, единият е излишен, както би казал поетът.

Язък дето си даскал, едва ли ме разбираш.

Ко толкоз вика, таман го отгледали, хукнал да учи брикетчетата, на нас вика вия българите тъй, па инак.

А вие брикетите?

large.00990099(29).jpg.f5d50ff72f6e3d45be3bc3e4634ab849.jpglarge.00990099(30).jpg.6fadbb838822582f2b66f7963a44ffa0.jpglarge.00990099(24).jpg.8464e48c61bc0f354e0f288257bbc1a2.jpglarge.00990099(26).jpg.fa516176cbbac99c538892be0cbee6a5.jpglarge.00990099(6).jpg.f2008a8cc249de757a0720a9a7081ae7.jpglarge.00990099(7).jpg.4bd2922571af449f959f9684d4d78223.jpglarge.00011(4).jpg.26cd2345f75d8adc438bc94c4cd32eda.jpglarge.09090909(2).jpg.4aecaad02d7176d8099875a8c9d7f8ef.jpglarge.00110011(12).jpg.ed907670092ba70c1549eb850ebbf431.jpg

преди 1 час, bioid написа:

Човек си, но боклук...

Тогава и аз трябва да съм боклук по твоето оценяване. Такъв съм ............... , но  Боклук с достойнство и невъзможен за копуване....................

преди 3 часа, laplandetza написа:

Тогава и аз трябва да съм боклук по твоето оценяване.

Не. По моето оценяване не си такъв. Що се отнася до купуването - не знам. Казват, че всеки човек си има цена...

Чист трол, колкото повече му се връзвате и му отговаряте, толкова повече се надъхва да пише глупости. Това му доставя някакво душевно удоволствие, когато няма какво да каже, просто обижда, няма как да водите нормален разговор с такъв човек. Решението е, игнор!

преди 12 минути, arcovk написа:

Чист трол, колкото повече му се връзвате и му отговаряте, толкова повече се надъхва да пише глупости. Това му доставя някакво душевно удоволствие, когато няма какво да каже, просто обижда, няма как да водите нормален разговор с такъв човек. Решението е, игнор!

Бе как да го игнорирам, като колкото повече пише, толкоз повече хора харесват Възраждане? Напротив, трябва да го насърчаваме. Жалкото е, че може би в един момент ще се усети и ще спре, но аз все пак се надявам да не спира. Па е и голям кеф да го дразня.

преди 12 часа, bioid написа:

Човек си, но боклук...

Защо? Само клепате, питам ви кое излъгах, кое не е тъй, кво толкова ви бъркаме у гъзарете, ИТ-тата. Мълчание. Кажи нещо конкретно!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.