Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ти какво караш? Не съм виждал да се карат тука. Тая цена в лева как я докара?

Карам класики. Сега се кефя на рено 19. Бензинка. Дизела го ненавиждам. Имам познат има ладичка 7. Търси москвич да купи, ма няма. Прави бизнес с мотори. Има 15 балкани и още 20 други все древни. Има търсене на антики в БГ. Прави добри кинти.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 8 минути, Toto2 написа:

Карам класики. Сега се кефя на рено 19. Бензинка. Дизела го ненавиждам. Имам познат има ладичка 7. Търси москвич да купи, ма няма. Прави бизнес с мотори. Има 15 балкани и още 20 други все древни. Има търсене на антики в БГ. Прави добри кинти.

Предполагах :newspaper:

Със сигурност. Барем дигни волтажа с 10 процента, че да си актуален.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Как ще виждаш, след като не работиш.

Кой как се уреди, нужникарче. Плащат ми, работя не работя, по дядовските ви критерии.

За Брейка ИТ сектора не е работа. Трябвало да му сервираме в кръчмата, или да му правим ремонт на залата. На пари квито той реши.

преди 9 минути, Toto2 написа:

Със сигурност. Барем дигни волтажа с 10 процента, че да си актуален.

Няма нужда, ще дръпнем прекалено бързо, ке взема да намеря някоя лада да купя ... да си карам с нея фураж за животните :newspaper:

преди 38 минути, Toto2 написа:

Търсене на антики винаги е имало и ще има. Роднина джитка с една 45 годишна жигула, изглежда външно по-добре от мойта. Ама дръгел си има предимства, вардят се от мене из София, и не ги крадат толкова. Нямам каско.

Що ли се сетих за вас...

Искам да приберат и тъпите кифли, за тоя кеф ще отида да служа още веднъж. Кажеш му падни то ляга по гръб, прави драма за капка кръв или наранен нокът...

https://trud.bg/хунтата-в-мианма-въвежда-задължителна-2-годишна-казарма-за-мъжете-и-жените/

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Нулева корупция с Шиши и Бойко, но според Иванчо Възраждане са виновни.

Много сте смотани като се оправдавате.

Като пут... тъквоз, ученички. Ама до 6-ти клас, в 8-ми са по-отракани.

Ама тез ама онез. Копейкин почна да си жертва най-личните хора, като в партия шах. Като пионки ги заменя.

Копейките прости вкараха Пеевски в КК, вкараха законопроекта за менте дрегерите, направиха коалиция със сегашната сглобка, и само пред малоумния си електорат, се оправдават че някой им наакал гащите.

Днес стотици възрожденци и свободни българи блокираха границите с Румъния при Йовково, с Турция при Лесово и със Сърбия при Калотина. Ако някой от престъпниците от ППДБ-ДПС-ГЕРБ си е мислел, че с погазването на референдума за запазване на българския лев ни е отказал от битката ни за свобода, горчиво се заблуждава Тепърва почваме, мутри престъпни! И нямаме ни най-малко намерение да се отказваме! Утре продължаваме, и след това отново и отново - до победата!
преди 13 часа, IvanKirov написа:

Кой как се уреди, нужникарче. Плащат ми, работя не работя, по дядовските ви критерии.

За Брейка ИТ сектора не е работа. Трябвало да му сервираме в кръчмата, или да му правим ремонт на залата. На пари квито той реши.

Ми, същото е при шефът ти,  на теб ти дава 10 евро на час, на немците 15 евро. Защото си евтин от България. Когато отидеш в аптеката за лекарства или в болницата обаче разчиташ на българите, въпреки че не давал и 1 лев за България.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, същото е при шефът ти на теб ти дава 10 евро на час, на немците 15 евро. Защото си евтин от България.

Шефът кога ви раздава банкнотите и как 800 лв ти стигат в Германия? Я пак разкажи.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Шефът кога ви раздава банкнотите и как 800 лв ти стигат в Германия? Я пак разкажи.

В Кения е по хубаво ,нужни са ти само два долара на ден за храна ,а бананите са на корем за 10 шилинга.

преди 11 минути, Гражданин написа:

Ми, след като си платиш всички задължения и удръжки, и ти останат само 800 лв, що да не ти стигнат. 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, след като си платиш всички задължения и удръжки, и ти останат само 800 лв, що да не ти стигнат. 

Ами ти говориш, че изобщо работиш за толкова и то не след удръжки ами за по 2-та часа работа дневно, 5 дни седмицата.

100 евро изкарваш седмично, 4 седмици в месеца са 400 евро или 800 лв. Чудно ми е какво правиш в Германия за толкова малко пари. Не печелиш ли повече от 800 лв или не се напъваш много, защото както каза, семейството ти ти било помагало?

на 27.09.2023 г. в 23:07, АСПЕКТ написа:

И всичкото това ти дават време 2 часа. Ти, ако искаш стой 5 часа, но няма да ти дадат пари за 5 часа. Това е. Повече пари нямат от фирмата. 2 часа това са към 20 и нещо евро.

на 28.09.2023 г. в 19:43, АСПЕКТ написа:

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно. И те работят, как иначе да свързвам 2 края. Сам човек не може.

преди 57 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, същото е при шефът ти,  на теб ти дава 10 евро на час, на немците 15 евро. Защото си евтин от България. Когато отидеш в аптеката за лекарства или в болницата обаче разчиташ на българите, въпреки че не давал и 1 лев за България.

Доста повече от 10 евро са, спри да говориш как на тебе ти се вижда светът, все в лай няно. Не всички сме в кенефите.

преди 59 минути, АСПЕКТ написа:

въпреки че не давал и 1 лев за България.

Ти си тоя де не дава лев, аз плащам имотен данък, ДДС, харчове по колата, акцизи...

Ти плащаш нула.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Доста повече от 10 евро са, спри да говориш как на тебе ти се вижда светът, все в лай няно. Не всички сме в кенефите.

Правилно. Ти живееш в кенефи те. 

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Правилно. Ти живееш в кенефи те. 

Като в д. градина ги ръсиш, с идеята да ти се вържа.

Ти си оригиналният кенефчия тука, по твои думи.

преди 15 часа, IvanKirov написа:

Като пионки ги заменя.

Така се прави. И Путин го прави и Зеленски... и Бойкото го е правил и т.н.

Ти не се ли къпеш? 

преди 26 минути, Joss Bomon написа:

Така се прави. И Путин го прави и Зеленски... и Бойкото го е правил и т.н.

Ти не се ли къпеш? 

Утре като те тури тебе депутатин, пак тъй ще те изхвърли, после псетата му ще ти счупят носа, преди това ще те ослепят със спрей.

Вече се случва редовно, на употребените ви съпартийци.

Прави му сметка дали си струва кюфтето в лафката на парламента, да те потрошат, и да ти отвлекат децата. Така заплашват.

Сделка с Дявола е Възраждане, паднаха по-долу от мафията, с тия спрейове и отвличания на деца.

В момента Дренчев го плашат, ама има пистолет.

Дано имаш и ти, не, че ще те спаси...

Тъщата на Цончо е от трибуквените варналии, с черни джипове респектират, не е като да няма.

Чак ги съжалявам вече, употребените пешки. Съсипват им живота и ги смачкват физически в прекия смисъл. Можеше и да ослепее, колегата ви, след като го употребят. Хора които ползват спрей преди метални тръби по главата ти, не им дреме дали после ще виждаш.

Или с нас и народа, или при черните души.

Народът:

- Къш бе мам... ви поганска!

Мишоци...

Никогиш няма да гласувам за вас!

Бесни маймуни като изтървеш да вършеят...

https://trud.bg/в-тайланд-хиляди-маймуни-прогониха-бизнеси-и-инвеститори-от-центъра-на-град-лопбури-видео/

Цитат

Ivan G. Iliev
7 ч.  ·
Спонсорите на ВЪЗРАЖДАНЕ далеч не се изчерпват с Николай Дренчев. Както казах, всички ние сме давали, колкото можем. Значителни суми са давали и Атанас Калев, и Пламен Пасков, и Владимир Павлов- по собствените им думи. Аз за една година членство едва ли съм дал повече от хиляда лева, ако не броя времето си, което също струва пари. И не съм събирал квитанции, с изключение на една,  за която изрично ми беше обещано,че ще бъде осребрена, без да съм молил за това. След месец-два я хвърлих, защото разбрах, че лъжат. Но ето документ от друг възрожденец - Димитър Василев от Добрич. За четири хиляди лева. Толкова е имал човекът, толкова е дал. Всеки знае себе си.

https://www.facebook.com/groups/1139496736673765

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.