Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Предлагали са им пари, не се знае кой и колко, ама са им предлагали:chinese:

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Тъщата на Цончо е тимаджийка, кво друго да очакваш от бесни копейки? Постоянно заплашват, няма някой дето да не му се канят, ако не крещи с тях. И Joss Bomon се мъчи да ме сплашва тука, аз неслучайно влизам в този форум през виртуална машина и прокси. Боклукът си личи отдалеч.

От камората никой не излиза жив. Някой ден ще ги намерят захвърлени на Витоша.

Тъй е, който залебва с червени пари не трябва с други, че...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 12 минути, Гражданин написа:

Кво пък може да ти направИ @Joss Bomon? Нищо не могат да ти направят. Падат вече под 7 процента

Не е един или двама пребити от тях. Така работят.

Нали виждаш Ристу, ако не се радвам да му робувам и да си платя за което - с макаровия и до стената. Боклуците си мислят, че им принадлежим.

И Гунчева я заплашваха, ама не посмяха да я нападнат, че доста знакова фигура, и ще се усетят бабите.

По-неизвестните отцепници ги нападат за назидание. И такива като мен, дето искат да сме в европа, да работим с белия свят, и да не ни ритат в бъбреците, лишени от свобода. Нито още 7 % данък за ман густите. За кеф на миризливите им маразматици, дето щели да ходят у Вагнер да бият укри. Трябва да си особено тъп, да си прогониш младото поколение, и да ги набедиш за предатели. Ся им водят милион брадати, дето режеха уши и трошиха бутилки в главите на немците, за благодарност на 1200 евро помощи, и топъл подслон. Един дори си закла хазайката, дето го прибрала, неверничка била.

Най-малоумните са баш при тях.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не е един или двама пребити от тях. Така работят.

Нали виждаш Ристу, ако не се радвам да му робувам и да си платя за което - с макаровия и до стената. Боклуците си мислят, че им принадлежим.

И Гунчева я заплашваха, ама не посмяха да я нападнат, че доста знакова фигура, и ще се усетят бабите.

По-неизвестните отцепници ги нападат за назидание. И такива като мен, дето искат да сме в европа, да работим с белия свят, и да не ни ритат в бъбреците, лишени от свобода. Нито още 7 % данък за ман густите. За кеф на миризливите им маразматици, дето щели да ходят у Вагнер да бият укри. Трябва да си особено тъп, да си прогониш младото поколение, и да ги набедиш за предатели. Ся им видят милион брадати, дето режеха уши и трошиха бутилки в главит на немците, за благодарност на 1200 евро помощи, и топъл подслон. Един дори си закла хазайката, дето го прибрала, неверничка била.

Най-малоумните са баш при тях.

Ако пишеш през прокси е логично и името с което пишеш от тук да не беше твоето име. Мислиш ли, че не знаят кой си?

преди 20 минути, IvanKirov написа:

И Joss Bomon се мъчи да ме сплашва тука,

Куку, не се плаши туй, дето е уплашено по рождение, а и плашенето не е от моите прийоми. Лъжец! Дай да видим кое ти е разтупало крехкото сърчице!

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ако пишеш през прокси е логично и името с което пишеш от тук да не беше твоето име. Мислиш ли, че не знаят кой си?

Не съм глупав, организирам сигурността на корпорации за милиарди.

От самото начало беше ясно що за стока са. Тъпото парче си е въобразило, че си роден да му служиш на него лично. Ристу дори в подписа го беше изтипосал.

току-що, Joss Bomon написа:

Куку, не се плаши туй, дето е уплашено по рождение, а и плашенето не е от моите прийоми. Лъжец! Дай да видим кое ти е разтупало крехкото сърчице!

Че ти не се спря бе, почти у всеки пост ми намекваш, че ще ми се случело нещо, и да си броя котките.

Доста народ от вашите ядоха бой и ходиха в спешното, ако посмеят да ви напуснат. Като камората. Към Гунчева и смъртни заплахи имаше. Просто се сетиха, че ще им стопи дебилите електорат.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Че ти не се спря бе, почти у всеки пост ми намекваш, че ще ми се случело нещо, и да си броя котките.

Лъжец! Дай ми цитат където съм те заплашвал! Параноик си ти.

Цитат

Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудност за преследване и/или придружено от вяра в конспирация. Параноята е болестно състояние, при което човек има усещането, че някой непрекъснато го следи и преследва.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Лъжец! Дай ми цитат където съм те заплашвал! Параноик си ти.

Ся ако мислиш, че ще се занимавам с тебе да ровя.

И  не си само ти.

Теточков се скъсваше да ми обяснява, колко бил як, и да му мисля ако не гласувам за тях.

Като се заприбирам в моя град ще намина да го видя, почти напът ми е.

В тази тема е, търси ако си нямаш друга работа.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Теточков се скъсваше да ми обяснява, колко бил як, и да му мисля ако не гласувам за тях.

Лъжеш както винаги.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Като се заприбирам в моя град ще намина да го видя, почти напът ми е.

В тази тема е, търси ако си нямаш друга работа.

преди 5 минути, bioid написа:

Лъжеш както винаги.

на 21.05.2022 г. в 10:18, Toto2 написа:

Къвто ще да съм, нямаш право да обиждаш. И аз мога, ама имам първите седем години възпитание. И аз мога да набия всички около мен, ама не го правя. Казвам си културно квото мисля. Другите като не са съгласни с мен, не ги плюя, не ги обиждам, не им бия юмруци, нищо че мога. Не изпадам в истерии, когато споря с идиоти и промити мозъци.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ся ако мислиш, че ще се занимавам с тебе да ровя.

Да, да, знаем - трябва ти време да работиш по "мазния", но защо ли 24/7 си тук...?!

Не ми отговаряй! Работи!

Да, да, знаем - трябва ти време да работиш по "мазния", но защо ли 24/7 си тук...?!

Не ми отговаряй! Работи!

Айде копейки неграмотни да не ми обясняват как да работя. Лаптопът до мен компилира в момента. Само на простите парчета им дишат у врата. Ние не сме на норма.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Другите като не са съгласни с мен, не ги плюя, не ги обиждам, не им бия юмруци, нищо че мога. Не изпадам в истерии, когато споря с идиоти и промити мозъци.

Ще мина да го видя колко е културен, няма да пропусна тоя път. На идване бързах и не ми остана време.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Точно това доказва, че лъже. Иванушка, а както и ти не можете да четете с разбиране. Кой ви е виновен за това?

преди 6 минути, bioid написа:

Точно това доказва, че лъже. Иванушка, а както и ти не можете да четете с разбиране. Кой ви е виновен за това?

Ко има да му разбираш, Дренчев се скъса да плаши с държавния си пищов, дезертирайки от 10 годишния си договор.

Костадинов вика или сте с нас, или отивате при черните души. Давал съм ви го засечено на точната сеекунда, с видео.

Кво да му разбираш? Юмруци, народен съд, като правосъдието го подразбирате от вас по осмотрение.

И невероятна омраза към ИТ-тата, дето по принцип се осигуряват на максимума. Казарми ни трябвало, ман галски банди, некъпани и одърпани като прошляци.

Туй ви е в главите.

С невероятен кеф ще гледам как ще ви ман дръсат друговерците, то в Писанието е упоменато. Ще има плач и скърцане със зъби, като си прогонихте децата.

Гледам и още съвпадения с "отклонения" като при горния:

Цитат

Логорея (гръцки λογορροια, от logos – слово, реч, и rhoia – течение, изтечение) е неудържимо, превъзбудено говорене, многословие; в неврологията/психиатрията е симптом при патология на речта – съчетание на скорост на говоренето и в същото време многословие/празнословие и/или безсмислен поток от думи. Според книгата Фундаментална неврология на Людмил Мавлов „пациентите нямат стремеж да изслушват събеседника, дори не му дават възможност да се изкаже. Нерядко просто не спират да говорят без прекъсване

Гледам и още съвпадения с "отклонения" като при горния:

Цъкваш ми на профила, пуснал съм публичен достъп на всичките ми картинки. Сам си намираш поне 20-тина скрийншота със заплахи, от побеснели копейки.

То своите си хора нападате, кво остава за другите. Не са един или двама, пребити от вашите, ако посмеят да ви напуснат сектата. Тоя ши банистанеца, Симон ли беше, разправя че го респектирали с черни джипове.

Не е като да нямате мутри при вас. Туй ви е патриотизма, да ни поробите и да ни набутате в най-голямата мизерия, по-зле от добичета. Добичето се изхожда кога си иска. Нас са ни държали със зимните шуби, в априлски пек, щото униформа се сменяла по команда.

То няма дума за таквиз идиоти, квото да кажеш все ще им е недостатъчно. От боклук нагоре.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

То своите си хора нападате, кво остава за другите.

Те и без да нападат ето какво натресоха миризливете орангутани. Менте дрегери! Да страда всеки обикновен човек. Поредния случай на човек загубил работа, дом и семейство благодарение на това, че копейките гъделичкат с необмислените си закони бабишкера по слабините и друга цел освен да вземат вот и от попиканите пенсионерки нямат. В името на власт всичко ще затрият тия зарзаватчийки и таксисти.

Е биваше ли веднага да потвърдиш диагнозата от поста ми?!

Цитат

пациентите нямат стремеж да изслушват събеседника, дори не му дават възможност да се изкаже. Нерядко просто не спират да говорят без прекъсване

преди 2 минути, Гражданин написа:

Менте дрегери!

Същите дрегери ползват и еврогейците. Търсите си вратички да карате пияни и дрогирани, но няма да я бъде!

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Заплахите намери ли ги в профила ми? Цъкваш "снимки" и гледаш.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Същите дрегери ползват и еврогейците. Търсите си вратички да карате пияни и дрогирани, но няма да я бъде!

Лъжец.

Взели са най-евтините менте дрегери, по настояване на зарзаватчийкатз, след 7 месеца обвинението пада от лаборатория. За това време на хората им съсипват живота, че и баща му сте убили.

Реално сте убийци. Туй ви е патриотизмът.

Убийци копейки!

Кой е приел този закон? Аз не съм в час, ама нямам спомен Възраждане да са били мнозинство в парламента.

И пак да го кажа. Всички са оплетени като свински черва. И това няма да се промени докато не се промени социалния строй. Точка. Просто капитализма е така устроен. Точка.

https://www.dnes.bg/politika/2024/02/09/izkliucheniiat-drenchev-ne-se-chuvstvame-predateli.597921

Тоя скоро ще омирише някое бъзи, има стотици хиляди борчове, половин милион да не бяха, те тимаджиите не си поплюват...

Няма да го отръве служебният му макаров, дето го размахва на недоволните си клиенти.

Скрийншот съм давал от форум, има го в архива ми, който ме набеди, че си измислям.

преди 3 минути, darco написа:

Кой е приел този закон? Аз не съм в час, ама нямам спомен Възраждане да са били мнозинство в парламента.

И пак да го кажа. Всички са оплетени като свински черва. И това няма да се промени докато не се промени социалния строй. Точка. Просто капитализма е така устроен. Точка.

Не е това капитализмът, вие сте мафия, вече и жертви докарахте. Очернихте на хората живота, каните се да ни съсипете сектора.

По настояване на бабите от Възраждане, вкарахте законопроекта за менте дрегерите. Самите полицаи отказват да ги ползват.

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Само че във вашия закон дето го прокарахте копейките сте махнали правилото на еврогейците да си под въздействието на и текста е "след употреба" като по този начин виждаш как почерняте съдбите на хората. Има някакъв допустим праг и промили нормалните "еврогейски", както ги наричате", а вие с вашия закон просто зарадвахте мЮлиционерите, които често гласуват за вас, да могат да събират повече подпуки сега като спират. Как за толкова време една лимузина не се конфискува? Оня ден хванаха едни ченгета с менте дрегери, искали 800 лв подкуп на някакъв гражданин... Ето това постигнахте вие, по орангутански управлявате държавата до последния българин дето ще остане тук. Демографския срив при вашето управление е в кърпа вързан. Копейката нарича дьомета всеки който напусне страната, иска отделно казарма за улавите, които остават тук, съвсем да ни скапе държавата. И излизането на НАТО и ЕС ще са последните пирони в ковчега на клетата ни страна. Гнус ме е от вас, лекарства засичат дрегерите и на обикновени диабетици! Вие сте срам и за маймуте! Никаква далновидност в законите дето ги прокарвате, който не вряска с вас е срещу вас, всички били наркомани и т.н., ама даже и Кито Брейка дето горе-долу на вашия акъл се е отрекал от вас.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Как за толкова време една лимузина не се конфискува?

Цялата държава е впрегната срещу нормалния данъкоплатец, мафията не смеят да я закачат, да не умиришат някоя канавка.

Ползват копейките като чук срещу нас. Дори Тиквата не се е зверил толкова срещу нас!

Хем им внасяме по 17500 всяка година, хем ни викат предатели и да ходим да копаме с кирките.

Майките си ще продадат тия копейки, нагли и дебилни като едно неуко типче тука, де ми вика предател.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.